Pointjagt indledes igen 24. februar

20. december 2023 kl. 10:42 af Brian Andersen

AaB’s trup genoptager i det nye år træningen på Hornevej onsdag 10. januar, hvorefter der venter testkampe mod FC Midtjylland og Randers FC, inden der 3. februar er afgang til træningslejr og testkampe i Estepona i Spanien.

Efter hjemkomsten afvikles endnu en testkamp, før duellen mod Sønderjyske.

Dermed ser kalenderen foreløbig således ud:

Træningsstart – Onsdag 10. januar

Testkamp – Fredag 19. januar kl. 12.00 – FC Midtjylland-AaB

Testkamp - Fredag 26. januar kl. ??.?? – Randers FC-AaB

Træningslejr, Spanien – Lørdag 3. februar til mandag 12. februar – inklusive to testkampe mod endnu unavngivne modstandere

Testkamp – Endnu ikke fastsat

NordicBet Ligaen, 19. spillerunde – Lørdag 24. februar kl. 13.00 – AaB-Sønderjyske

20. runde – Fredag 1. marts kl. 18.30 – FC Fredericia-AaB

21. runde – Søndag 10. marts kl. 15.00 – AaB-Vendsyssel F.F.

22. runde – Lørdag 16. marts kl. 13.00 – Hillerød-AaB

23. runde – 30., 31. marts eller 1. april -

24. runde – 5., 6. eller 7. april -

25. runde – 12., 13. eller 14. april -

26. runde – 19., 20. eller 21. april -

27. runde – 26., 27. eller 28. april -

28. runde – 3., 4. eller 5. maj -

29. runde – 10., 11. eller 12. maj -

30. runde – 17., 18. eller 19. maj -

31. runde – 24., 25. eller 26. maj -

32. runde – 31. maj, 1. eller 2. juni -

De seks bedst placerede klubber i NordicBet Ligaens grundspil går efter 22 spillerunder videre til oprykningsspillet, hvor de to øverste hold efter yderligere ti spillerunder avancerer til 3F Superligaen. De seks nederst placerede klubber i NordicBet Ligaen kæmper om at undgå de to nedrykningspladser til 2. division.

Køb sæsonkort til AaB’s hjemmekampe her.

Vores julehytte er åben til og med 23. december

18. december 2023 kl. 10:30 af Rasmus Estrup

Julen sig nærmer, og her i den sidste uge op til juleaften har du fortsat mulighed for at besøge AaB Shoppen hyggelige julehytte på Aalborg Julemarked på Gammeltorv.

Julehytten har været åben hver dag siden 17. november, og frem til og med 23. december er hytten åben fra kl. 10.00 til kl. 19.00, så du kan både nå at finde det sidste AaB-julepynt, årets AaB-julesweater eller den helt rette julegave til en ægte AaB-fan.

Du kan også købe dine AaB-julegaver på www.aabshoppen.dk. Her er sidste frist for at bestille gaver, der skal være fremme inden juleaften, onsdag 20. december kl. 8.00.

Tags på denne nyhed

3. søndag i advent - jonglering

17. december 2023 kl. 08:32 af Rasmus Estrup

Siden fredag har alle på vores Facebookside kunne gætte på vinderen af jongleringskonkurrencen, og alle der skrev et bud i kommentarfeltet til videoen på Facebook, var med i lodtrækningen om om en Faxe Kondi-sportstaske med en Faxe Kondi-julesweater, et Faxe Kondi-håndklæde, Faxe Kondi-sodavand og chips.

Præmien gik til Julie, der er blevet kontaktet af AaB over Facebook.

Følg med på vores Facebookside igen på fredag, når du skal gætte på vinderen af vores fjerde og sidste adventskonkurrence.

Tags på denne nyhed

Køb dine julegaver på AaB Shoppen inden onsdag

16. december 2023 kl. 12:07 af Rasmus Estrup

www.aabshoppen.dk kan du finde et stort udvalg af AaB-merchandise, der er perfekt som julegaver til en rigtig AaB-fan.

Find blandt andet spillertrøjer, træningstøj, ølglas, whiskyglas, grillsæt, høretelefoner, puslespil, skoletaske og meget, meget mere.

Sidste frist for køb af julegaver på www.aabshoppen.dk er onsdag 20. december kl. 8.00. Bliver bestillingen først lagt efter dette tidspunkt, vil pakken ikke være fremme inden juleaften.

Vær desuden opmærksom på, at AaB Shoppens kundeservice er lukket fra 22. december til og med 1. januar.

Det er også fortsat muligt at købe julegaver i AaB Shoppens hytte på Aalborg Julemarked på Gammeltorv, som er åbent hver dag fra kl. 10.00 til 19.00 frem til og med lørdag 23. december.

Tags på denne nyhed

AaB og DBU Jylland i samarbejde for udviklingen af børnefodbold i Nordjylland 

15. december 2023 kl. 08:50 af Rasmus Estrup

Gennem et nyt samarbejde vil AaB og DBU Jylland til foråret oprette et såkaldt børnetrænerlederforum, der vil fungere som et sparring- og inspirationsrum for børnetrænerledere, hvilket kan være alt fra formænd, børneudviklingstrænere, børneansvarlige eller børnetrænere, i AaB’s mange nordjyske partnerklubber.

Det nye samarbejde bygger på tankerne fra Dansk Boldspil-Unions børnestrategi om DBU Børneklubber, der lægger op til, at man skal samarbejde omkring udviklingen af børnefodbolden i Danmark med det fokus, at børnefodbold hverken er elitefodbold eller breddefodbold, men netop børnefodbold.

Fire gange årligt vil AaB og DBU Jylland samle deltagerne i det nordjyske børnetrænerlederforum for at udvikle børnefodbolden i klubberne og dermed også i hele Nordjylland.

- For os i AaB er det aldeles vigtigt, at børnefodbolden i hver enkelt partnerklub udvikler sig i en positiv retning, så vi har så mange glade fodboldspillere i hele regionen som muligt. Det forsøger vi at hjælpe med på forskellige måder. Oprettelsen af et børnetrænerlederforum er endnu et vigtigt element for at styrke indsatsen for udviklingen af børnetrænerne i partnerklubbene - og dermed også børnefodbolden i Nordjylland, siger AaB’s akademichef Jacob Larsen og fortsætter:

- Mange af vores partnerklubber gør i forvejen en rigtig stor indsats for børnefodbolden, og vi håber, at dette børnetrænerlederforum kan være med til at skubbe endnu mere til den gode udvikling. Særligt fordi vi er gået sammen med DBU Jylland, om at skabe dette forum, hvor vi bruger hinandens kompetencer og ressourcer til at sikre kvalitativ børnetræning i partnerklubberne uanset niveau.

Børnefaglig rådgiver/Teamleder Peter Davies fra DBU Jylland udtaler:

- Vi vil sikre, at alle børn får god og understøttende fodboldtræning uanset niveau, så børnene oplever, at de udvikler sig, har det sjovt og er en del af et fællesskab. Ved at samle de kompetencer, vi har i DBU Jylland, og de kompetencer, der er i AaB, kan vi sammen udvikle børnetrænerlederne i de nordjyske fodboldklubber, så vi sikrer en positiv udvikling i børnefodbolden.

- Det er naturligvis en forudsætning, at hver enkelt nordjysk klub prioriterer udviklingen af børnefodbolden. Det kan vi se, at mange nordjyske klubber allerede gør, og vi håber, at vi med dette samarbejde kan være med til både at få flere klubber med på ideen og videreudvikle de klubber, der i forvejen gør en stor indsats på området, siger Peter Davies.

Det nye børnetrænerlederforum vil have første samling i marts 2024, og der vil foruden samlinger på AaB’s træningsanlæg på Hornevej også være et arrangement på Aalborg Portland Park i forbindelse med en af AaB’s hjemmekampe.

Tilmelding foregår via AaB. Nærmere info om dette følger i begyndelsen af 2024.

Tags på denne nyhed
'