AaB og Skulstad ophæver kontrakten

6. december 2023 kl. 09:54 af Brian Andersen

Den 25-årige midterforsvarer indgik i februar en toårig aftale med AaB, men nu skilles parterne i fuld forståelse.

- Jonas har været et stykke fra spilletid på vores bedste mandskab, og derfor giver det god mening, at han frit kan afsøge mulighederne hos en anden klub, siger AaB’s sportsdirektør Ole Jan Kappmeier og tilføjer:

- Trods de manglende minutter på førsteholdet har Jonas altid optrådt professionelt, og som person kan vi kun give ham de varmeste anbefalinger.

Tags på denne nyhed

AaB henter svensk midtbaneprofil

5. december 2023 kl. 09:30 af Brian Andersen

Daniel Ask startede inde i samtlige 30 opgør i sæsonen og opnåede fuld spilletid i 25 af kampene.

AaB’s sportsdirektør Ole Jan Kappmeier udtaler:

- Allerede i sommer var Daniel Ask på vores radar, og vi har fulgt ham tæt igennem hele efteråret, hvor han netop har sluttet en flot sæson.

- Som type begår Daniel Ask sig på den centrale midtbane, hvor han bidrager med spilintelligens og en pasningssikkerhed, der ofte går gennem linjerne fremad banen, siger Ole Jan Kappmeier.

- Samtidig tager Daniel Ask også gerne selv de dybe løb, og vi ser ham som en forstærkning af vores trup, hvor han kan operere både på sekser- og otter-positionen, fortæller Ole Jan Kappmeier.

Daniel Ask ser frem til sin nye udfordring efter nytår:

- Jeg glæder mig meget over at blive en del af AaB. Jeg har fået et godt indtryk af byen, faciliteterne, fansene og stemningen omkring AaB’s kampe, og gennem mine samtaler med folk i klubben blev jeg meget opsat på at komme hertil. Ikke mindst efter min snak med Oscar (Hiljemark, cheftræner i AaB, red.), som har givet mig en god fornemmelse af, hvad jeg kan bidrage med på et i forvejen stærk mandskab fuld af kvalitetsspillere.

- At komme til AaB er for mig et karrieremæssigt skridt opad, fordi kvaliteten i dansk fodbold er højere end i Sverige, og jeg håber, at jeg kan være med til at hjælpe AaB med at vende tilbage til den bedste danske række, hvor klubben hører til. Det er ambitionen i første omgang, og lykkes det, vil jeg også gerne være med til at opnå store ting, ligesom klubben historisk set har gjort, lyder det fra Daniel Ask.

Daniel Ask kommer til AaB på en fri transfer og har underskrevet en aftale indtil 30. juni 2027.

Tags på denne nyhed

Tag gratis på museum med oplevelsespakken

4. december 2023 kl. 12:44 af Rasmus Estrup

For at takke for den store og trofaste opbakning fra vores flere end 5.000 sæsonkortholdere, har vi for andet år i træk lavet en oplevelsespakke i samarbejde med andre nordjyske kulturinstitutioner.

Første del af oplevelsespakken gælder fra i dag og de næste to uger frem.

Aalborg Historiske Museum inviterer således alle sæsonkortholdere gratis indenfor fra mandag 4. december til og med lørdag 16. december. 

På Vikingemuseet Lindholm Høje er der gratis entré for alle vores sæsonkortholdere fra mandag 4. december til og med søndag 17. december. 

For at få gratis adgang til de to museer skal man fremvise et aktivt sæsonkort ved indgangene. 

Foruden Vikingemusset Lindholm Høje og Aalborg Historiske Museum er også Aalborg Zoo og Nordsøen Oceanarium med i samarbejdet omkring oplevelsespakken, ligesom sæsonkortholdere også inviteres gratis til julehygge med AaB og Arbejdernes Landsbank samt vores preseason-arrangement i begyndelsen af 2024. 

Hele oplevelsespakken for vores sæsonkortholdere i 2023/2024 består af:

  • Gratis entré til Aalborg Historiske Museum fra mandag 4. december til og med lørdag 16. december og igen fra tirsdag 9. januar til og med lørdag 20. januar.
  • Gratis entré til Vikingemuseet Lindholm Høje fra mandag 4. december til og med søndag 17. december og igen fra tirsdag 9. januar til og med søndag 21. januar.
  • Gratis entré til Nordsøen Oceanarium enten søndag 10. december, torsdag 28. december, søndag 14. januar eller søndag 21. januar samt 20 procent rabat på billetter til sæsonkortholderes familiemedlemmer i samme weekend.
  • Gratis entre til Aalborg Zoo enten lørdag 13. januar eller lørdag 20. januar.  
  • Invitation til julehygge med AaB og Arbejdernes Landsbank onsdag 6. december.
  • Invitation til AaB’s preseason-arrangement i begyndelsen af 2024.

Oplevelsespakken er kun for sæsonkortholdere - ikke billetabonnenter.

Tags på denne nyhed

U/17-holdet slutter året med 6-0-sejr over FCK

4. december 2023 kl. 09:15 af Rasmus Estrup

Afslutningen på efterårssæsonen i U/17 Ligaen kunne ikke have været bedre. For i årets sidste kamp i lørdags vandt vores akademihold hjemme med cifrene 6-0 over FC København.

I en fremragende første halvleg åbnede Marcus Bonde målkontoen i det andet minut efter en omstilling og en assist af Johan Hvistendahl.

11 minutter senere fordoblede Valdemar Møller Damgaard føringen efter et hjørnespark, og i 24. minut gjorde Georg Ejsing det til 3-0 på oplæg af Christian Steensgaard Eriksen.

33 minutter inde i opgøret sikrede Bertram Skovgaard en pauseføring på 4-0, da han på en stikning fra Malthe Egebæk Mortensen vippede læderet over gæsternes keeper.

De gode takter fortsatte efter pausen, og ti minutter inde i anden halvleg sparkede Johan Hvistendahl kuglen i det lange hjørne efter en dyb bold fra Christian Tcancenco.

20 minutter før tid lukkede Bertram Skovgaard årets målkonto, da han opsnappede en tilbagelægning og sikrede en 6-0-sejr over FC København i årets sidste U/17 Ligakamp. 

- Det var en virkelig fed kamp at gå på ferie på. Især første halvleg var næsten perfekt både defensivt og offensivt. Vores mindset til kampen var outstanding med den helt rette koncentration, parathed og spændingsniveau. Vi angreb hver duel, som om det gjaldt vores liv, og alle spillede virkelig godt, siger U/17 Ligatræner Theis Larsen.

- I anden halvleg fortsatte vi med at køre på, og det var også stærkt, at vi samtidig holdt nullet og nu går på ferie med en helt igennem helstøbt præstation. Det betyder også, at vi har store forventninger til os selv forud for forårets kampe, for det er præstationer som denne, vi skal jagte hver gang, siger Theis Larsen.

Sejren betyder, at U/17 Ligaholdet går på vinterferie på fjerdepladsen med 25 point efter 13 kampe.

- Vi har leveret godt gennem hele sæsonen, men ikke altid fået de point, som vores spil berettigede. Lørdag fik vi et resultat som fortjent, og det var ikke tilfældigt. Det kom efter en periode med flere toppræstationer og enormt hårdt og dygtigt arbejde af spillerne på træningsbanen over længere tid. Og der er ingen tvivl om, at det giver os en sult til at jagte gode præstationer i foråret, siger U/17 Ligatræneren.

Forårets første kamp spilles som udgangspunkt lørdag 2. marts på hjemmebane mod Sønderjyske.

Mens U/17-holdet vandt 6-0 over FC København i lørdags, spillede også U/16-holdet en testkamp mod FC Københavns U/16-hold. Her lød de nordjyske sejrscifre på 6-2. 

 

Tags på denne nyhed

AaB TV: HB Køge-AaB 1-2

4. december 2023 kl. 06:32 af Rasmus Estrup

2023 blev i går afsluttet med en 2-1-sejr på udebane over HB Køge. 

Hjemmeholdet sendte kampens første afslutning på stolpen efter fem minutter, og efter flere gode AaB-chancer udlignede Richard Odada på et oplæg af Oliver Ross i 25. minut. 

I tillægstiden til første halvleg udbyggede Tim Prica til 2-0 på et oplæg af Richard Odada. 

Tidligt i anden halvleg pressede vi på for 3-0-scoringen, men chancerne blev misbrugt og i stedet slog HB Køge til, da William Madsen i 50. minut reducerede. 

Mod slutningen fik hjemmeholdet et par store chancer, men Josip Posavec kom i vejen, og dermed lykkedes det at vinde 2-1 i årets sidste kamp. Se et sammendrag af kampen i videoen øverst. 

Gårsdagens resultat betyder, at vi ligger på andenpladsen med 41 point efter 18 runder, hvilket er et point færre end Sønderjyske på førstepladsen og ti point flere end Hobro I.K. på tredjepladsen. 

Tags på denne nyhed
'