Hiljemark før kampen mod Hillerød Fodbold

27. august 2023 kl. 08:24 af Rasmus Estrup

I dag kl. 15.00 tager AaB på Aalborg Portland Park imod Hillerød Fodbold i syvende runde af NordicBet Ligaen. 

Mens AaB går ind til kampen på en førsteplads med fire sejre og to uafgjorte kampe bag sig, ligger Hillerød Fodbold i skrivende stund på tiendepladsen med seks point. De seks point er kommet med sejre i de seneste to kampe, hvor Hillerød Fodbold har besejret Vendsyssel F.F. med 2-0 og FC Helsingør med 6-1. 

Inden dagens kamp på Aalborg Portland Park kigger cheftræner Oscar Hiljemark frem mod kampen i dette interview. 

Køb billetter til søndagskampen på www.billet.aabsport.dk

For hver tilskuer til alle NordicBet Ligakampe på Aalborg Portland Park donerer AaB og Arbejdernes Landsbank i fællesskab 2 kr. til AaB’s pris, Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i efteråret 2023 går ubeskåret til RAV - Rådgivnings- og Aktivitetstilbud Vendsyssel. Efter sæsonens tre første hjemmekampe er RAV allerede sikret en donation på 45.980 kr.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Mød Rody de Boer

26. august 2023 kl. 08:48 af Rasmus Estrup

AaB har hentet den 26-årige målmand Rody de Boer i Roda JC Kerkrade, som har 149 optrædener i den næstbedste hollandske række bag sig samt tre Æresdivisionskampe for AZ Alkmaar. 

I dette interview til AaB TV kan du høre fra målmanden, der har indgået en toårig aftale med Hele Nordjyllands Hold. 

Tags på denne nyhed

AaB henter målmand i Roda

25. august 2023 kl. 14:15 af Brian Andersen

I alt har den 191 centimeter høje keeper spillet 144 kampe i den næstbedste hollandske fodboldrække, mens det også er blevet til tre optrædener i Æresdivisionen for AZ Alkmaar.

Syv U/20-landskampe og to U/18-landskampe for Holland er ligeledes en del af CV’et hos 26-årige Rody de Boer.

AaB’s sportsdirektør Ole Jan Kappmeier udtaler:

- Det har været en prioritet for os at supplere truppen med endnu en målmand, og med tilgangen af Rody de Boer får vi både erfaring og udviklingspotentiale.  

- Rody de Boer er god i luftspillet og er også dygtig i spillet med fødderne, og han vil nu tilslutte sig vores målmandsteam med Josip Posavec og Max Vartuli, fortæller Ole Jan Kappmeier.

Rody de Boer supplerer:

- Jeg er glad for at blive en del af AaB, som jeg anser for at være en stor klub. Mit første indtryk har været rigtig godt, faciliteterne er fantastiske, og jeg kan ikke vente med at komme i gang.

- Som målmand vil jeg gerne bidrage til at sætte spillet og deltage i opspillet og naturligvis levere de redninger, der skal til, siger Rody de Boer.

- Nu glæder jeg mig til at møde mine nye holdkammerater og blive en del af en god målmandsgruppe. Det er godt for alle spillere med konkurrence om pladsen, så jeg ser frem til at komme på træningsbanen, og jeg håber selvfølgelig på at spille så meget som muligt, slutter Rody de Boer.

Rody de Boer får trøje nummer 22 i AaB.

Tags på denne nyhed

Fanzonen åbner kl. 12.30 på søndag

25. august 2023 kl. 12:02 af Rasmus Estrup

Kampinfo
Spillerunde: 7
Spilledato: Søndag 27. august 2023
Kick-off: Kl. 15.00
Dørene åbner: Kl. 13.30
Fanzonen åbner: Kl. 12.30
Dommer: Aydin Uslu

Køb billet online på www.billet.aabsport.dk
Flere end 7.500 har allerede billet til søndagskampen på Aalborg Portland Park mellem AaB og Hillerød Fodbold. Du kan i forsalg købe billetter til kampen på www.billet.aabsport.dk.

På www.billet.aabsport.dk kan du også købe et sæsonkortabonnement eller et billetabonnement. Læs mere om abonnementerne her. 

Billethusene på Aalborg Portland Park åbner kl. 13.30 på søndag, hvor det også er muligt at købe billetter.

Tilhængere af Hillerød Fodbold skal købe billetter til udebaneafsnittet på 3F Tribunen. Tilskuere, der udviser tilhørsforhold til udeholdet på andre sektioner end udebaneafsnittet via påklædning, adfærd eller lignende, vil blive bortvist uden refusion af billetten.

Har du på kampdagen spørgsmål i forhold til billetter, kan du besøge billetinformationen, som ligger på hjørnet af Complea Tribunen og Vesttribunen. 

Vis billet eller sæsonkort i AaB’s app - opdatering kræves
Ved indgangene kan man vise sin billet eller sit sæsonkort i AaB-appen, der har fået billetter og sæsonkort integereret. Det kræver, at man har opdateret AaB-appen til den seneste version.

Dette gav enkelte udfordringer i forbindelse med nogle af årets første kampe, og derfor kan det også være en løsning at medbringe ens fysiske sæsonkort eller billet. 

Man kan også altid tilgå og vise sine billetter online på www.billet.aabsport.dk. 

Download AaB’s officielle app via App Store, hvor den findes under navnet “AaB Sport - AaB” eller Google Play under “AaB”. 

Fanzonen åbner kl. 12.30
AaB’s fanzone åbner kl. 12.30 på søndag, og frem mod kampstart vil der være en række forskellige aktiviteter.

Du har eksempelvis mulighed for at få ansigtsmaling i AaB-farver, ramme plet i Faxe Kondis fan can, prøve kræfter med en Goal Station og få autografer fra en AaB-spiller.

Derudover er det som altid også muligt at købe lækker mad fra grillen samt Bogø Sandwich, ligesom du kan købe vand, øl og slik i boderne. 

Bliv klædt på til sæsonen i AaB Fanshop
I AaB Fanshop i både foyeren og fanzonen kan du på søndag blandt andet købe AaB’s nye klubdragter og andendragter fra Macron. Ligeledes finder du nye halstørklæder i AaB Fanshop. 

Fanshoppen åbner kl. 12.30 både i fanzonen og kl. 13.00 i foyeren, så kig forbi og bliv klædt på i AaB-merchandise.

I fanzonen vil der på søndag også være en salgsvogn med AaB-merchandise med særlige kampdagstilbud. Det er kun muligt at anvende betalingskort hos salgsvognen. 

Indløbsbørn fra Løgstør I.F. og St. Restrup I.F.
AaB-spillerne løber på søndag på banen sammen med spillere fra partnerklubberne Løgstør I.F. og St. Restrup I.F., så tag godt imod dem og Hele Nordjyllands Hold.

Pausekonkurrence med Støvring I.F. og Terndrup I.F.
I pausen af søndagskampen mod Hillerød Fodbold vil der på grønsværen være en konkurrence med deltagelse af børn fra partnerklubberne Støvring I.F. og Terndrup I.F.

Fællesskab for alle - tilbud til børn
AaB og Spar Nord Fonden er gået sammen om et nyt børnefællesskab på kampdage: “Fællesskab for alle”.

“Fællesskab for alle” foregår i Theodors Familiezone på Complea Tribunen, hvor de tilmeldte børn kan sidde under opsyn af pædagoger og pædagogstuderende kampen igennem.

Inden kampen bliver børnene hentet på et mødested i AaB’s fanzone af pædagoger og pædagogstuderende, som til hver kamp vil sørge for, at de tilmeldte børn i folkeskolealderen følges tæt og får en god oplevelse både før, under og efter AaB’s 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park. 

Så hvis man er mellem otte og 14 år og ønsker at komme på Aalborg Portland Park, men måske mangler jævnaldrende at tage til fodbold med, eller hvis ens forældre er forhindret, så har man nu muligheden for at blive en del af “Fællesskab for alle”.  

For at blive en del af “Fællesskab for alle“ skal man sende en mail til mro@aab-as.dk og købe billet via det link, man modtager i forbindelse med bekræftelsen på, at man er blevet en del af “Fællesskab for alle”. Prisen for at blive en del af "Fællesskab for alle" er samme pris som en almindelig børnebillet til Theodors Familiezone. 

Adgang til boder og toilletter i fanzonen under kampen
Fanzonens boder og toiletter er også tilgængelige under kampen på søndag. Dermed kan tilskuere på Vesttribunen anvende boder og toiletfaciliteter i fanzonen uden for Aalborg Portland Park, mens kampen spilles. 

Gratis tog- og buskørsel med billet til kampen
Resten af året kan alle med en billet til kampen køre gratis med tog og busser fra Nordjyllands Trafikselskab på kampdage. Det gælder således også på søndag. Man skal blot vise sin kampbillet eller sit digitale sæsonkort i bussen eller toget.

Rygning er ikke tilladt
Det er ikke tilladt at ryge på Aalborg Portland Park. Det er muligt for tilskuere på Vesttribunen og Complea Tribunen at ryge uden for stadion i pausen.

Kontantløse boder åbner kl. 14.00
Boderne på Aalborg Portland Park åbner på søndag en time før kampstart, hvor dørene også åbner. 

På hver tribune er der én bod, hvor der kan betales med kontanter. Ellers foregår betalingen kontantløst på Aalborg Portland Park. 

Transport
Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der ca. fem minutters gang til Aalborg Portland Park. Se køreplaner på denne side.

Parkering
Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der ca. ti minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold
Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Complea Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser.

Billetter til kørestolsbrugere kan købes i forsalg ved direkte henvendelse til AaB på tlf. 96 35 59 00.

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Hobro I.K.-AaB 1-2

25. august 2023 kl. 06:44 af Rasmus Estrup

AaB vandt i går 2-1 på udebane over Hobro I.K. foran 1.300 medrejsende AaB-fans i et udsolgt udebaneafsnit. 

Hjemmeholdet kom ellers i front ved Frederik Mortensen efter blot 15 sekunder, og i første halvleg måtte Josip Posavec hive flere store redninger frem. 

Særligt en friløber til Laurs Skjellerup og et straffespark fra Muamer Brajanac tog den kroatiske AaB-målmand sig flot af, inden Jakob Ahlmann kort før pausen udlignede til 1-1. 

I tillægstiden af opgøret sikrede Kasper Jørgensen AaB sejren, da han med sit første AaB-mål sparkede 2-1-scoringen i kassen. 

Set et fyldigt sammendrag af kampen i videoen øverst, og køb billetter til AaB's søndagskamp på Aalborg Portland Park mod Hillerød Fodbold på www.billet.aabsport.dk. 

Tags på denne nyhed
'