Fanzonen åbner kl. 16.30 på fredag

16. august 2023 kl. 10:03 af Rasmus Estrup

Kampinfo
Spillerunde: 5
Spilledato: Fredag 18. august 2023
Kick-off: Kl. 18.30
Dørene åbner: Kl. 17.00
Fanzonen åbner: Kl. 16.30
Dommer: Patrick Remon Gammelholm

Køb billet online på www.billet.aabsport.dk
Flere end 7.000 har allerede billet til fredagskampen på Aalborg Portland Park mellem AaB og Næstved Boldklub. Du kan i forsalg købe billetter til kampen på www.billet.aabsport.dk.

På www.billet.aabsport.dk kan du også gøre som flere end 4.800 andre og købe et sæsonkortabonnement eller et billetabonnement. Læs mere om abonnementerne her. 

Billethusene på Aalborg Portland Park åbner kl. 17.00 på fredag, hvor det naturligvis også er muligt at købe billetter.

Tilhængere af Næstved Boldklub skal købe billetter til udebaneafsnittet på 3F Tribunen. Tilskuere, der udviser tilhørsforhold til udeholdet på andre sektioner end udebaneafsnittet via påklædning, adfærd eller lignende, vil blive bortvist uden refusion af billetten.

Har du på kampdagen spørgsmål i forhold til billetter, kan du besøge billetinformationen, som ligger på hjørnet af Complea Tribunen og Vesttribunen. 

Vis billet eller sæsonkort i AaB’s app - opdatering kræves
Ved indgangene kan man vise sin billet eller sit sæsonkort i AaB-appen, der har fået billetter og sæsonkort integereret. Det kræver, at man har opdateret AaB-appen til den seneste version.

Dette gav enkelte udfordringer i forbindelse med nogle af årets første kampe, og derfor kan det også være en løsning at medbringe ens fysiske sæsonkort eller billet. 

Man kan også altid tilgå og vise sine billetter online på www.billet.aabsport.dk. 

Download AaB’s officielle app via App Store, hvor den findes under navnet “AaB Sport - AaB” eller Google Play under “AaB”. 

Fanzonen åbner kl. 16.30
AaB’s fanzone åbner kl. 16.30 på fredag, og frem mod kampstart vil der være en række forskellige aktiviteter.

Du har eksempelvis mulighed for at få ansigtsmaling i AaB-farver, ramme plet i Faxe Kondis fan can, spille bordfodbold, spille beerpong og få autografer fra en AaB-spiller.

Derudover er det som altid også muligt at købe lækker mad fra grillen samt Bogø Sandwich, ligesom du kan købe vand, øl og slik i boderne. 

Bliv klædt på til sæsonen i AaB Fanshop
I AaB Fanshop i både foyeren og fanzonen kan du på fredag blandt andet købe AaB’s nye klubdragter og andendragter fra Macron. Ligeledes finder du nye halstørklæder i AaB Fanshop. 

Fanshoppen åbner kl. 16.30 både i fanzonen og i foyeren, så kig forbi og bliv klædt på til resten af denne sæson.

I fanzonen vil der på fredag også være en salgsvogn med AaB-merchandise med særlige kampdagstilbud. Det er kun muligt at anvende betalingskort hos salgsvognen. 

Fællesskab for alle - tilbud til børn
AaB og Spar Nord Fonden er gået sammen om et nyt børnefællesskab på kampdage: “Fællesskab for alle”.

“Fællesskab for alle” foregår i Theodors Familiezone på Complea Tribunen, hvor de tilmeldte børn kan sidde under opsyn af pædagoger og pædagogstuderende kampen igennem.

Inden kampen bliver børnene hentet på et mødested i AaB’s fanzone af pædagoger og pædagogstuderende, som til hver kamp vil sørge for, at de tilmeldte børn i folkeskolealderen følges tæt og får en god oplevelse både før, under og efter AaB’s 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park. 

Så hvis man er mellem otte og 14 år og ønsker at komme på Aalborg Portland Park, men måske mangler jævnaldrende at tage til fodbold med, eller hvis ens forældre er forhindret, så har man nu muligheden for at blive en del af “Fællesskab for alle”.  

For at blive en del af “Fællesskab for alle“ skal man sende en mail til mro@aab-as.dk og købe billet via det link, man modtager i forbindelse med bekræftelsen på, at man er blevet en del af “Fællesskab for alle”. Prisen for at blive en del af "Fællesskab for alle" er samme pris som en almindelig børnebillet til Theodors Familiezone. 

Adgang til boder og toilletter i fanzonen under kampen
Fanzonens boder og toiletter er også tilgængelige under kampen på fredag. Dermed kan tilskuere på Vesttribunen anvende boder og toiletfaciliteter i fanzonen uden for Aalborg Portland Park, mens kampen spilles. 

Gratis tog- og buskørsel med billet til kampen
Resten af året kan alle med en billet til kampen køre gratis med tog og busser fra Nordjyllands Trafikselskab på kampdage. Det gælder således også på fredag. Man skal blot vise sin kampbillet eller sit digitale sæsonkort i bussen eller toget.

Rygning er ikke tilladt
Det er ikke tilladt at ryge på Aalborg Portland Park. Det er muligt for tilskuere på Vesttribunen og Complea Tribunen at ryge uden for stadion i pausen.

Kontantløse boder åbner kl. 17.00
Boderne på Aalborg Portland Park åbner halvanden time før kampstart, hvor dørene også åbner. 

På hver tribune er der én bod, hvor der kan betales med kontanter. Ellers foregår betalingen kontantløst på Aalborg Portland Park. 

Twitter og Instagram
Det officielle hashtag for kampen er #AaBNBK – følg og benyt dette hashtag for at læse og deltage i nyhedsstrømmen på Twitter og Instagram før, under og efter kampen.

Transport
Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der ca. fem minutters gang til Aalborg Portland Park. Se køreplaner på denne side.

Parkering
Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der ca. ti minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold
Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Complea Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser.

Billetter til kørestolsbrugere kan købes i forsalg ved direkte henvendelse til AaB på tlf. 96 35 59 00.

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Egen UI-AaB 0-8

16. august 2023 kl. 06:38 af Rasmus Estrup

AaB avancerede i går til næste runde i Oddset Pokalen med en komfortabel 8-0-sejr over Jyllandsserieklubben Egen UI fra Als. 

På et velbesøgt og hyggeligt Linak Arena i Guderup bragte Tim Prica AaB foran efter et kvarter, og Jeppe Pedersen fordoblede føringen i 30. minut. 

Ni minutter før pausen udbyggede Louka Prip til pausestillingen 3-0 på et flot frisparksmål.

Få sekunder inde i anden halvleg gjorde Tim Prica det til 4-0, og blot tre minutter senere stod Louka Prip for 5-0-scoringen. 

6-0-scoringen satte Tim Prica i kassen 20 minutter før tid, og fire minutter senere var det landsmand Melker Widell, som bragte måltavlen på 7-0. Med sit fjerde mål i kampen lukkede Tim Prica kampen med 8-0-målet i 87. minut.

Se et sammendrag af kampen i videoen øverst, hvor du også finder reaktioner fra Tim Prica, Louka Prip og cheftræner Oscar Hiljemark.  

Tags på denne nyhed

AaB cruisede sig videre til anden runde

15. august 2023 kl. 19:25 af Brian Andersen

Louka Prip nettede ligeledes et par gange, mens Jeppe Pedersen og første AaB-fuldtræffer af Melker Widell blev de sidste noteringer.

Dertil er det værd at bemærke, at der i anden halvleg blev givet debut til tre spillere fra AaB Akademiet i form af Noel Atli Arnorsson, Sebastian Stahlfest og Kasper Davidsen.

I forhold til opgøret i fredags i NordicBet Ligaen mod FC Helsingør havde AaB otte ændringer i startformationen, hvor Andreas Poulsen, Sebastian Otoa, Diego Caballo, Mads Bomholt, Pedro Ferreira, Louka Prip, Jeppe Pedersen og Tim Prica afløste Kasper Jørgensen, Rasmus Thelander, Jakob Ahlmann, Malthe Højholt, Melker Widell, Lucas Andersen, Nicklas Helenius og Allan Sousa.

1.720 tilskuere var mødt op i dejligt sommervejr på det skønne Guderup Idrætsanlæg, hvor AaB på alle plan oplevede fornemt værtsskab.

Som forventet var forskellen på de to hold stor, men hjemmeholdet leverede helen vejen en flot fight.

Louka Prip, Andreas Poulsen og Lars Kramer var alle nærgående, før Louka Prip i det 13. minut med en afslutning på roden af den ene opstander kom endnu tættere på en scoring.

To minutter senere kom føringsmålet, da Tim Prica fra tæt hold kunne skubbe forarbejdet fra Jeppe Pedersen og Oliver Ross over stregen.

Måske ikke unaturligt faldt tempoet i momenter hos AaB’erne, men føringen blev alligevel fordoblet efter en halv time, da Jeppe Pedersen firsttimede Louka Prips pasning i netmaskerne.

Oliver Ross sendte en afslutning forbi målrammen, inden Louka Prip otte minutter før pausen på et nydeligt frispark sendte læderet i mål til 3-0 til AaB.

Straks fra anden halvlegs begyndelse satte AaB trumf på med to hurtige pletskud inden for fem minutter – først ved Tim Prica og dernæst ved Louka Prip.

Efter en præcis bold i dybden af Mads Bomholt fuldendte Tim Prica efter 71 minutter sit hattrick til stillingen 6-0, og fire minutter senere kunne Melker Widell for første gang kalde sig AaB-målscorer, da han udnyttede oplægget fra Oliver Ross til at udplacere hjemmeholdets keeper.

Tre minutter før tid blev sejren endeligt cementeret, da Tim Prica var på pletten for fjerde gang og headede Mads Bomholts hjørnesparksbold i nettet til slutfacit 8-0.

Dermed er AaB klar til anden runde af Oddset Pokalen, hvor Aarhus-klubben Vejlby-Riiskov Idrætsklub fra Danmarksserien er modstanderen i begyndelsen af september.

I første omgang gælder det fredag aften på Aalborg Portland Park det vigtige opgør i NordicBet Ligaen mod Næstved Boldklub. Køb i forsalg billet til kampen her.

Matchfacts – Oddset Pokalen, 1. runde
Egen Ungdoms- & Idrætsforening-AaB  0-8 (0-3)
15. min 0-1 Tim Prica, 30. min 0-2 Jeppe Pedersen, 37. min 0-3 Louka Prip, 46. min 0-4 Tim Prica, 49. min 0-5 Louka Prip, 71. min 0-6 Tim Prica, 75. min 0-7 Melker Widell, 87. min 0-8 Tim Prica.
Advarsler Egen UI: Ingen.
Advarsler AaB: Mads Bomholt (5), Lars Kramer (19).
1.720 tilskuere på Guderup Idrætsanlæg.

Egen UI (4-1-4-1): Altin Rrahmani (46: Drin Reka), Nicklas Hoffmann, Andreas Bak Kristensen, Marco Hansen, Andreas Nørgaard (74: Claus Stokholm Jørgensen), Jacob Steenbeck Vest, Kasper Jørgensen, Simon Søndergaard (64: Jonas Iversen), Tobias Roesgaard Hansen, Danny Hansen (57: Jeppe Hedegaard), Jonas Buch Dahl.

AaB (4-3-3): Josip Posavec, Andreas Poulsen, Lars Kramer (56: Noel Atli Arnorsson), Sebastian Otoa, Diego Caballo (56: Sebastian Stahlfest), Mads Bomholt, Pedro Ferreira (56: Melker Widell), Louka Prip (66: Kasper Davidsen), Jeppe Pedersen (66: Oscar Meedom), Tim Prica, Oliver Ross.

Dommer: Jørgen Daugbjerg Burchardt.

Tags på denne nyhed

Yderligere fire kampe placeret

15. august 2023 kl. 11:26 af Brian Andersen

Dermed er AaB’s program som følger:

Oddset Pokalen, 1. runde – Tirsdag 15. august kl. 17.00 – Egen Ungdoms- & Idrætsforening-AaB

NordicBet Ligaen, 5. runde – Fredag 18. august kl. 18.30 – AaB-Næstved Boldklub

6. runde – Torsdag 24. august kl. 19.00 – Hobro I.K.-AaB

7. runde – Søndag 27. august kl. 15.00 – AaB-Hillerød

8. runde – Søndag 3. september kl. 15.00 – AaB-Kolding I.F.

Evt. Oddset Pokalen, 2. runde – 5., 6. eller 7. september

NordicBet Ligaen, 9. spillerunde – Fredag 15. september kl. 19.00 – Sønderjyske-AaB

10. runde – Fredag 22. september kl. 19.00 – AaB-HB Køge

Evt. Oddset Pokalen, 3. runde – 26. eller 27. september

NordicBet Ligaen, 11. runde – Fredag 29. september kl. 19.00 – Vendsyssel F.F.-AaB

12. runde – Fredag 6. oktober kl. 19.00 – AC Horsens-AaB

13. runde – 20., 21. eller 22. oktober – AaB-B.93

14. runde – 27., 28. eller 29. oktober – Kolding I.F.-AaB

15. runde – 3., 4. eller 5. november – AaB-FC Helsingør

16. runde – 10., 11. eller 12. november – Næstved Boldklub-AaB

17. runde – 24., 25. eller 26. november – AaB-Hobro I.K.

18. runde – 1., 2. eller 3. december – HB Køge-AaB

19. runde – 23., 24. eller 25. februar 2024 – AaB-Sønderjyske

20. runde – 1., 2. eller 3. marts – FC Fredericia-AaB

21. runde – 8., 9. eller 10. marts – AaB-Vendsyssel F.F.

22. runde – 15., 16. eller 17. marts – Hillerød-AaB

23. runde – 30., 31. marts eller 1. april -

24. runde – 5., 6. eller 7. april -

25. runde – 12., 13. eller 14. april -

26. runde – 19., 20. eller 21. april -

27. runde – 26., 27. eller 28. april -

28. runde – 3., 4. eller 5. maj -

29. runde – 10., 11. eller 12. maj -

30. runde – 17., 18. eller 19. maj -

31. runde – 24., 25. eller 26. maj -

32. runde – 31. maj, 1. eller 2. juni -

De seks bedst placerede klubber i NordicBet Ligaens grundspil går efter 22 spillerunder videre til oprykningsspillet, hvor de to øverste hold efter yderligere ti spillerunder avancerer til 3F Superligaen. De seks nederst placerede klubber i NordicBet Ligaen kæmper om at undgå de to nedrykningspladser til 2. division.

Køb sæsonkort til AaB’s hjemmekampe her.

Tags på denne nyhed

Hiljemark før pokalkampen mod Egen UI

15. august 2023 kl. 10:20 af Rasmus Estrup

AaB træder i dag ind i første runde af Oddset Pokalen, hvor Egen Ungdoms- og Idrætsforeningen er modstander. 

Egen UI er en Jyllandsserieklub, som i weekenden spillede sæsonens første kamp, hvor dagens hjemmehold spillede 2-2 mod Give Fremad. 

Kampstart i dag er kl. 17.00 på Linak Arena ved Guderup Idrætsanlæg på Als. Inden kampstart kan du i denne video se et interview med cheftræner Oscar Hiljemark. 

Dagens kamp livestreames på pokalturnering.dk. 

Tags på denne nyhed
'