AaB spiller i klubdragten i Hobro

22. august 2023 kl. 11:48 af Rasmus Estrup

Torsdag aften kl. 19.00 gæster AaB DS Arena og Hobro I.K. i sjette runde af NordicBet Ligaen, og når AaB-spillerne træder på banen vil det være iført den rød-hvide kludbragt fra Macron.

Hver gang det er muligt, spiller AaB i den rød-hvide klubdragt, som i denne sæson er en hyldest til fan- og stadionsangen “Som Ramt af Lynet”. Sangen blev introduceret af AaB's fanscene i 2019 og er siden da blevet sunget før kickoff til hver hjemmekamp.

Som reference til “Som Ramt af Lynet” tager klubdragtens rød-hvide striber i denne sæson form af lyn, hvilket også giver klubdragten et mere dynamisk udtryk.

Klubtrøjen er ligesom både andentrøjen og håndsrækningstrøjen skabt i et tæt samarbejde mellem AaB og Macron, og dragterne er både designet og produceret ved Macrons hovedkontor i Bologna.  

Spillersættene, som er i samme høje kvalitet som altid, er skabt i det miljøvenlige, lette og åndbare Eco-Softlock-materiale, der er produceret af 100% genanvendt plastic. Eco-Softlock er certificeret af Global Recycled Standard, den vigtigste internationale standard for bæredygtig produktion af tøj og tekstiler.

Køb AaB’s klubdragt på www.aabshoppen.dk.

Flere end 1.000 AaB-fans har allerede billet til torsdagens udebaneafsnit, og har man ikke mulighed for være på DS Arena torsdag aften, kan kampen ses på Viaplay.

Tags på denne nyhed

Flere end 1.000 AaB-fans klar til torsdag

22. august 2023 kl. 09:25 af Rasmus Estrup

Torsdag aften kl. 19.00 spiller AaB på udebane mod Hobro I.K. i sjette runde af NordicBet Ligaen, og allerede nu har flere end 1.000 AaB-fans billetter til kampen. 

Helt præcist 1.067 AaB-fans har i skrivende stund billet udebaneafsnittet, hvor der er plads til 1.300 AaB-tilhængere. 

Du kan stadig nu at købe billetter til torsdagens udebaneafsnit på https://shop.hikfodbold.dk/kampe_2023_2024/hob_aab

Klik her og læs mere om mulighederne for at støtte AaB torsdag aften. 

Hobro I.K. oplyser, at det ikke er tilladt at udvise synlige kendetegn til gæstende hold i hjemmeholdets sektioner. Herunder eksempelvis trøjer, halstørklæder, flag, kasketter eller lignende. 

Tags på denne nyhed

Prip solgt til Konyaspor

21. august 2023 kl. 17:23 af Brian Andersen

Offensivspilleren blev hentet i AC Horsens i sommeren 2021, og i alt opnåede Louka Prip 80 officielle kampe og 22 scoringer for Hele Nordjyllands Hold.

Særligt i sin første sæson var Louka Prip en profil for AaB, hvor han blandt andet bidrog med 16 fuldtræffere.

AaB’s sportsdirektør Ole Jan Kappmeier udtaler:

- Louka har gjort en god figur i AaB, hvilket blandt andet også udmøntede sig i en andenplads på 3F Superligaens topscorerliste i sæsonen 2021/2022.

- Både i den seneste sæson og i den indeværende har konkurrencen imidlertid været skærpet på vores kantpladser, hvorfor vi har accepteret at sælge Louka, da vi modtog et tilfredsstillende tilbud fra Konyaspor, forklarer Ole Jan Kappmeier og tilføjer:

- Louka skal have tak for sit bidrag til AaB, og vi ønsker ham alt det bedste i karrieren fremover.

Louka Prip glæder sig til sit udenlandsophold:

- Jeg har altid drømt om at prøve mig selv af i udlandet, og det får jeg nu chancen for, samtidig med at jeg kommer til at mærke den særlige atmosfære, der er omkring fodbold i Tyrkiet. Det ser jeg enormt meget frem til, og jeg er taknemmelig for, at AaB giver mig muligheden for det efter en dejlig tid i klubben.

- Især første sæson var noget helt særligt, og det har været en stor glæde for mig at spille for AaB. Det vil jeg særligt gerne takke mine holdkammerater for. Med Oscar (Hiljemark, red.) som cheftræner og med den kvalitet, der er i truppen og trænerstaben, er jeg sikker på, at der venter AaB en spændende fremtid med gode resultater, og jeg ønsker klubben alt det bedste, lyder det fra Louka Prip.

- Til sidst vil jeg også gerne sige tusind tak til fansene for en kæmpe opbakning i både hårde og gode tider. De kulisser, som fansene har skabt, og den følelse, man får, når hele stadion synger med, er helt fantastisk, og jeg har fået nogle gode minder i Aalborg, som jeg sætter stor pris på, slutter Louka Prip.

Louka Prip havde kontrakt med AaB indtil 30. juni 2025.

Tags på denne nyhed

Odada udtaget til Kenyas landshold

21. august 2023 kl. 12:06 af Rasmus Estrup

Richard Odada, der i sidste uge kom til AaB på en lejeaftale fra Philadelphia Union, er netop blevet udtaget til Kenyas næste landskamp. 

Kenya spiller således en venskabskamp mod Qatar torsdag 7. september, som Richard Odada er udtaget til. 

Den 22-årige AaB-spiller har indtil videre optrådt fem gange for Kenyas A-landshold. 

Tags på denne nyhed

Sejr i U/17 Ligaen - nederlag i U/19 Ligaen

21. august 2023 kl. 10:26 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: FC Midtjylland-AaB 4-0

AaB led et nederlag på udebane til FC Midtjylland i sæsonens første kamp.

Nordjyderne kom uheldigt fra start med et selvmål efter blot fire minutter, og efter scoringen fortsatte hjemmeholdet med at presse AaB-holdet. Du udmøntede sig i en 2-0-scoring midt i første halvleg.

Umiddelbart inden pausen blev det også 3-0 til FC Midtjylland.

I pausen justerede AaB-mandskabet på elementer i både presset og opspillet, og nordjyderne kom bedre med i opgøret efter pausen. Alligevel fik hjemmeholdet knap 20 minutter efter pausen udbygget til slutresultatet 4-0.

AaB’s U/19 Ligahold spiller sæsonens anden kamp på lørdag hjemme på Hornevej mod Vejle Boldklub kl. 13.00.

U/17 Ligaen: FC Midtjylland-AaB 2-3

For AaB U/17 Ligahold var der derimod gevinst i sæsonpremieren i Ikast.

Det så ellers ikke sådan ud i indledningen, da FC Midtjylland kom foran efter blot et minut, og hjemmeholdet fik også fordoblet sin føring efter syv minutter.

AaB svarede dog hurtigt tilbage. Først med et reduceringsmål af Bertram Skovgaard efter et indlæg fra Marcus Emil Sørensen.

Blot to minutter senere udlignede Georg Ejsing til pausestillingen 2-2 på et langskud.

I anden halvleg lagde hjemmeholdet et pres på AaB-drengene, men nordjyderne stod imod og efter 66 minutter scorede Valdemar Rubæk Vestergaard sejrsmålet til 3-2 efter oplæg fra Johan Hvistendahl. 

U/17 Ligaholdet skal også i aktion igen på lørdag, hvor Vejle Boldklub gæster Hornevej. Kampstart er kl. 15.15.

Tags på denne nyhed
'