AaB runder 4.600 sæsonkortholdere

2. august 2023 kl. 12:53 af Rasmus Estrup

AaB oplever fortsat stor opbakning til Hele Nordjyllands Hold, og antallet af sæsonkortholdere er de seneste dage steget markant. 

Siden den udsolgte kamp i lørdags mod AC Horsens har flere end 200 AaB-fans købt et sæsonkort til Aalborg Portland Park. Det betyder samtidig, at AaB for første gang runder 4.600 sæsonkortholdere, hvilket er flere end nogensinde før. 

Du kan selv blive sæsonkortholder til Aalborg Portland Park på www.billet.aabsport.dk, hvor du også - som noget nyt - kan tegne et billetabonnement, der er et billigere alternativ til et sæsonkortabonnement. 

Sæsonkortabonnementet starter fra 85 kr. om måneden for voksne og 45 kr. om måneden for børn. Med et sæsonkortabonnement er man sikret en plads til hver kamp.

Et billetabonnement, der koster fra 75 kr. om måneden, kræver, at man til hver kamp aktivt skal hente billetterne online. Man har 48 timers førsteret til billetterne, inden billetsalget åbner for alle, så man er sikker på at have mulighed for at få billet. 

Læs mere om sæsonkortabonnementet og billetabonnementet her. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Vinder af månedens mål i juli

2. august 2023 kl. 08:18 af Rasmus Estrup

Af AaB's fire fuldtræffere i juli var det Nicklas Helenius' scoring til 3-0 i tillægstiden af sæsonpremieren på udebane mod B.93, der var månedens bedste mål. 

Det har AaB's fans vurderet gennem en afstemning, hvor 3-0-scoringen på Østerbro Stadion, der blev banket op i målhjørnet, fik 37 procent af stemmerne. Andenpladsen gik til Nicklas Helenius' sejrsmål mod AC Horsens, mens Lucas Andersens 2-0-scoring mod B.93 fik tredjepladsen. 

AaB takker alle, der deltog i afstemningen og dermed også lodtrækningen om Lars Kramers kampbrugte og signerede håndsrækningstrøje fra forrige sæson. Vinderen af trøjen blev Karl, der bliver kontaktet direkte på mail af AaB. 

Tags på denne nyhed

To karantænedage til Pedro Ferreira

2. august 2023 kl. 07:42 af Rasmus Estrup

Seks minutter inde i tillægstiden af AaB's kamp mod AC Horsens i lørdags fik Pedro Ferreira direkte rødt for et frispark begået mod David Kruse. 

Forseelsen er blevet takseret til 36 karantænepoint til den portugisiske midtbanespiller, hvilket betyder, at han er i karantæne i de to næste runder af NordicBet Ligaen. 

Dermed er han ikke i spil mod FC Fredericia søndag 6. august og FC Helsingør fredag 11. august. 

I de samme to kampe har målmandstræner Poul Buus ligeledes karantæne, da han - kort inden Pedro Ferreiras udvisning - modtog først et gult og siden et rødt kort, hvilket også er takseret til to spille dages karantæne. 

Både Pedro Ferreira og Poul Buus har overstået karantænedagene, når AaB møder Næstved Boldklub fredag 18. august, ligesom de kan være med til AaB's pokalkamp på udebane mod Egen Ungdoms- og Idrætsforening tirsdag 15. august.  

Køb billetter til søndagskampen mod FC Fredericia på www.billet.aabsport.dk.

Tags på denne nyhed

Widell: Aldrig oplevet lignende opbakning

1. august 2023 kl. 14:51 af Rasmus Estrup

Det var en smilende Melker Widell, der gik på banen til sin første hjemmekamp på Aalborg Portland Park i lørdags, hvor knap 9.000 AaB-fans bød ham og resten af Hele Nordjyllands Hold velkommen på banen.

- Det var en utrolig stor opbakning, vi fik. Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Lige fra vi gik ud til opvarmningen, hvor alle fansene bag mål hoppede, og indtil slutfløjtet, var stemningen fantastisk. Derfor var det også utrolig dejligt at vinde kampen til sidst, så vi kunne fejre de tre point sammen, siger Melker Widell.

Den svenske midtbanespiller kom til Hornevej for to uger siden, og indtil videre har han fået to startpladser i sæsonens to første sejre foran veloplagte fans på både udebane og hjemmebane.

- Støtten har været helt utrolig både ude mod B.93, hvor 1.000 fans stod langs banden hele vejen rundt om den ene målende, og i lørdags.

- Personligt har spillet på banen også føltes godt. Jeg fik en fin start mod B.93, men jeg syntes stadig, at jeg havde mere i mig, end jeg vidste i den kamp. Mod AC Horsens fik jeg vist lidt mere af, hvad jeg kan, synes jeg, siger Melker Widell.

Han er af AaB’s fans blevet kåret til kampens AaB’er i begge kampe. Noget han blev informeret om hjemmefra. 

- Det fortalte min mor mig. Og det er kun dejligt, at fansene sætter pris på det, jeg leverer på banen, siger Melker Widell, der også uden for banen er faldet godt til i klubben.

- Det er en gruppe med fantastiske folk, der er i klubben. Ikke kun holdkammeraterne, men også i trænerstaben, administrationen osv. Alle har taget godt imod mig, og det har været nemt at føle sig hjemme i AaB, siger han.

Melker Widell og resten af AaB-mandskabet står foran næste opgave søndag kl. 15.00, hvor FC Fredericia gæster Aalborg Portland Park.

- Allerede lige efter kampen mod AC Horsens gik vi i gang med at kigge frem mod kampen mod FC Fredericia, og nu går vi efter tre på stribe, siger Melker Widell.

Køb billetter til søndagskampen på Aalborg Portland Park på www.billet.aabsport.dk.

Tags på denne nyhed

Abonnenter kan hente billet til AaB-Næstved Boldklub

1. august 2023 kl. 08:57 af Rasmus Estrup

Fra nu og frem til torsdag kl. 9.00 har fans med billetabonnement førsteret til billetter til AaB’s NordicBet Ligaopgør mod Næstved Boldklub fredag 18. august kl. 18.30.

Kl. 9.00 på torsdag åbner billetsalget for alle interesserede til kampen.

Sådan henter du billet med et billetabonnement:

  1. Log ind med din profil på www.billet.aabsport.dk
  2. Vælg den kamp, som du ønsker at bestille billet til.
  3. Vælg det/de tribuneafsnit, som dit billetabonnement er gældende til.
  4. Vælg din plads.
  5. Tryk på Tilføj en rabat.
  6. Tryk på abonnementet.
  7. Afslut transaktionen.

Køb et billetabonnement

Billetabonnementet er til dig, der ønsker adgang til alle kampe på Aalborg Portland Park, men samtidig er klar over, at du ikke kan være der hver eneste kamp. Med et billetabonnement skal du trække billet fra kamp til kamp, og dermed optager du ikke en plads til de kampe, du ikke kommer til.

Du får adgang til at trække din billet 48 timer før, det officielle billetsalg begynder, så du er sikker på at få en plads. Du kan fortsat trække billet, efter det officielle billetsalg er begyndt, men herefter er du ikke længere garanteret en plads, hvis der bliver udsolgt.

Priserne på billetabonnementet kan ses neden for, og er et billigere alternativ til sæsonkortabonnementet. 

Bliv billetabonnent på www.billet.aabsport.dk.

 

Tags på denne nyhed
'