Prip: Vi skal gå til angreb

5. april 2023 kl. 09:24 af Rasmus Estrup

AaB går ind til torsdagens pokalkvartfinale mod Viborg F.F. med en 2-0-føring efter en hjemmesejr på Aalborg Portland Park i begyndelsen af marts. Her var det to mål af Louka Prip, der sikrede nordjyderne et godt udgangspunkt forud for returkampen skærtorsdag kl. 15.00.

- Vi har et fint forspring på 2-0, men vi ved også, at Viborg F.F. er et godt hold, og de kan gøre ondt på os, hvis vi ikke er der 100 procent. Så det skal vi være, siger Louka Prip og fortsætter:

- Vi har fået kigget på, hvad der skal til, for at vi får spillet kampen til vores fordel, og det gør vi ved at gå til angreb. Vi tager ikke til Viborg for at forsvare. Vi skal ud at score flere mål.

AaB fik en god optakt til kampen med en udesejr på 4-0 over AC Horsens i søndags i den første kamp i 3F Superligaens Kvalifikationsspil, og præstationen fra den kamp vil Louka Prip gerne tage med ind i torsdagskampen.

- Vi har et hold, der gerne vil angribe og spille i et højt tempo, og det fik vi gjort i det meste af kampen i søndags. Vi viste kvalitet og kunne også have scoret flere mål, så der er mange positive ting at tage med, og vi fik tanket noget selvtillid, siger Louka Prip, der glædede sig over at mærke den store opbakning fra de mange medrejsende AaB-fans i Horsens.

- Når vi er i den situation, vi er i, så betyder det rigtig meget, at der er så stærk en opbakning. Vi kunne mærke allerede i opvarmningen, at de var der 100 procent, og vi kunne høre dem hele vejen igennem. Så det var simpelthen så forløsende, at vi kunne give dem en sejr og fejre det sammen, siger offensivspilleren.

Louka Prip håber også, at han, holdkammeraterne og fansene har noget at fejre sammen igen på torsdag, hvor ambitionen er at avancere til Pokalens semifinaler.

- Vi går efter at vinde Pokalen. Der er stadig et stykke vej, og vi skal først og fremmest fokusere på at komme forbi et stærkt Viborg-hold på torsdag, siger Louka Prip. 

Læs mere om, hvordan du kan støtte AaB på torsdag her.

Tags på denne nyhed

Bertil Grønkjær med rent bur mod Guinea

5. april 2023 kl. 08:01 af Rasmus Estrup

Efter en 7-0-sejr over Saudi-Arabien i den indledende gruppekamp stod det danske U/16-landshold i går over for Guinea i anden kamp ved en stor international turnering i Frankrig. Målmand Bertil Grønkjær fra AaB Akademiet, der sad på bænken i første opgør, fik fuld spilletid i gårsdagens landskamp, der endte med en dansk sejr på 3-0. 

Kampen i går var Bertil Grønkjærs fjerde for U/16-landsholdet, og han har mulighed for at få en ny landskamp allerede i morgen, hvor danskerne møder Frankrig. 

Efter kampen mod Frankrig skal Danmark spille to placeringskampe. Først den 8. april og siden 10. april. 

Tags på denne nyhed

Påskepakker i AaB Shoppen

4. april 2023 kl. 13:44 af Rasmus Estrup

Påskedagene nærmer sig, og det kan du udnytte i AaB Shoppen, hvor du i denne uge finder Påskepakker. Her kan du købe tre stykker merchandise og kun betale for to af dem. 

Sammensæt din egen Påskepakke her. 

Det er muligt at få del i 3 for 2-tilbuddet indtil søndag 9. april klokken 23.59.

Tags på denne nyhed

AaB er iført klubdragten i kvartfinalen

4. april 2023 kl. 09:17 af Rasmus Estrup

AaB er klædt i den rød-hvide klubdragt, når Hele Nordjyllands Hold skærtorsdag kl. 15.00 spiller returopgøret i Pokalens kvartfinale på udebane mod Viborg F.F. Du kan købe billetter til kampen her. 

Hver gang det kan lade sig gøre, spiller AaB i klubdragten, og det er således også tilfældet på torsdag i Viborg, hvor AaB med en 2-0-sejr i bagagen fra første kvartfinale på Aalborg Portland Park skal forsøge at sikre sig en plads i pokalsemifinalen. 

Klubdragten er skabt i et tæt samarbejde med Macron, og trøjen er en del af Nordens Paris-kollektionen, hvorfor Aalborg Tårnets benkonstruktion også indgår i designet. Trøjen er lavet i et miljøvenligt materiale af 100% genanvendt plastik, og én trøje består således af plastik fra 13 halv-liters plastikflasker.

Køb trøjen på www.aabshoppen.dk, hvor du også kan få fingrene i andentrøjen, håndsrækningstrøjen og målmandstrøjen. 

Klik her og læs mere om, hvordan du kan støtte AaB i pokalkvartfinalen på torsdag. 

Tags på denne nyhed

Alle mand til Viborg!

3. april 2023 kl. 13:31 af Rasmus Estrup

Navn: Energi Viborg Arena
Kapacitet: 10.000
Kapacitet udebaneafsnit: 1.342
Placering udebaneafsnit: Nordtribunen, sektion F

Billetpriser:
U/16: 80,- (24 timer før kampstart: 120,-)
Studerende: 80,- (24 timer før kampstart: 120,-)
Pensionist: 100,- (24 timer før kampstart: 40,-)
Voksne: 120,- (24 timer før kampstart: 160,-)

Da der forventes et stort antal AaB’ere til kampen, opfordres alle til at købe billetten inden kampdagen, så vi sammen undgår kø.

Køb billetter til kampen på https://vff.eventii.dk/

OBS: Det er ikke tilladt at bære udeholdets merchandise andre steder end i udebaneafsnittet.

Der er mulighed for at købe billetter i ved billetlugen i udebaneafsnittet.

Scannerne ved indgangene kan scanne billetterne via mobil.

Udebanefans skal stå på Afsnit F på Nordtribunen. Dørene til stadion åbnes ca. 75 minutter før kampstart. 

Transport til og fra Viborg

Fælles:
AaB Support Club arrangerer bustur for både medlemmer og ikke-medlemmer af foreningen. AaB har doneret et stort antal billetter til kampen, hvorfor de første 160 tilmeldte til turen får billetten med i prisen. Du kan som medlem af ASC komme med på turen for blot 100 kr. inkl. billet (ASC Junior: 50 kr.). Er du ikke medlem af ASC kan du komme med for 150 kr. Du kan læse mere om busturen og tilmelde dig her.

Fanbusser kan køre ind fra Tingvej og parkere langs Nordtribunen.

Kør selv:
Adresse: Stadion Allé 7, 8800 Viborg

AaB-fans opfordres til at parkere ved Feltbanen, som er markeret med orange på kortet nedenfor. Herfra er der få minutters gang til Energi Viborg Arena.

Tifo: 

Mål i udebaneafsnit: 
Viborg F.F.'s primære udebaneafsnit er 44 meter bredt og 12,8 meter højt.

Der er mulighed for at hænge bannere på bannerwire ved banehegnet. Maksimalt 1,3 meter i højden og 13,5 meter i bredden.

Ved bølgebrydere på afsnittet kan der hænges bannere i maksimalt 1,10 meter i højden og 3 meter i bredden.

Tilladte materialer uden særlig tilladelse: 
Store Flag (3m x 3m)  
Teleskopstænger 
Små Flag (1,5m x 1,5m) 
Trommer  
Megafoner  

Mad og drikke:  
Alm. fadøl (0,4) kr. 45,-
Stor fadøl (0,7) kr. 70,-
Sodavand kr. 30,-
Kildevand kr. 20,-
Frankfurter m. brød kr. 45,-
2 grillpølser m. brød kr. 40,-
Fransk hotdog kr. 30,-
Kaffe/te/kakao kr. 15,-
Chips kr. 15,-
Slikpose kr. 25,-  

AaB takker alle for støtten på udebane.  

Tags på denne nyhed
'