Fanzonen åbner kl. 11.30 på søndag

27. april 2023 kl. 10:45 af Rasmus Estrup

Kampinfo
Spillerunde: 27
Spilledato: Søndag 30. april 2023
Kick-off: Kl. 14.00
Dørene åbner: Kl. 12.30
Fanzonen åbner: Kl. 11.30
Dommer: Morten Krogh

Køb billetter online på www.billet.aabsport.dk
Flere end 7.700 AaB-fans har allerede billet til søndagskampen mod Lyngby Boldklub, og du kan købe billetter til kampen på www.billet.aabsport.dk, hvor du også kan gøre som flere end 4.350 andre og sikre dig et sæsonkortabonnement. 

Billethusene på Aalborg Portland Park åbner kl. 12.30 på søndag, hvor det naturligvis også er muligt at købe billetter.

Tilhængere af Lyngby Boldklub skal købe billetter til udebaneafsnittet på 3F Tribunen. Tilskuere, der udviser tilhørsforhold til udeholdet på andre sektioner end udebaneafsnittet via påklædning, adfærd eller lignende, vil blive bortvist uden refusion af billetten.

Har du på kampdagen spørgsmål i forhold til billetter, kan du besøge billetinformationen, som ligger på hjørnet af Complea Tribunen og Vesttribunen. 

Test af billetter og sæsonkort i AaB’s app - opdatering kræves
I forårets hjemmekampe er der gang i en testperiode, hvor man ved indgangene kan vise sin billet eller sit sæsonkort i AaB-appen, der har fået billetter og sæsonkort integereret. Det kræver, at man har opdateret AaB-appen til den seneste version.

Dette har givet udfordringer i forbindelse med nogle af årets første kampe, og derfor kan det også være en løsning at medbringe ens fysiske sæsonkort eller billet. 

Man kan også altid tilgå og vise sine billetter online på www.billet.aabsport.dk. 

Download AaB’s officielle app via App Store, hvor den findes under navnet “AaB Sport - AaB” eller Google Play under “AaB”.

Fanzonen åbner kl. 11.30
På søndag vil der i fanzonen være masser af oplevelser for børn.

For eksempel vil der være en jongleringskonkurrence med AaB-præmier og mulighed for at prøve kræfter med en Goal Station.

Derudover kan man få autografer af AaB-spillere, få ansigtsmaling i AaB-farver eller hilse på Theodor i fanzonen frem mod kampstart.

I fanzonen vil det på søndag også være muligt at købe slik fra en slikbod, og så er det som altid også muligt at købe lækker mad fra grillen samt Bogø Sandwich, ligesom du kan købe vand og øl i boderne.

Salgsvogn med særlige kampdagstilbud på merchandise
I fanzonen vil der være en salgsvogn med AaB-merchandise, der kører rundt i fanzonen. Salgsvognen sælger merchandise med særlige kampdagstilbud. 

Det er kun muligt at anvende betalingskort hos salgsvognen. 

Indløbsbørn fra Frederikshavn f.I. og Hals F.S.
Til kampen mod Lyngby Boldklub løber AaB-spillerne på banen sammen med ungdomsspillere fra de to partnerklubber Frederikshavn f.I. og Hals F.S.

Pausekonkurrence med Skalborg I.F. og KVIK-Aalestrup I.F.
I pausen af søndagskampen vil pausekonkurrencen stå mellem ungdomsspillere fra de to partnerklubber Skalborg I.F. og KVIK-Aalestrup I.F., der skal dyste om, hvem der kan sende en bold tættest på midterlinjen.

Fællesskab for alle - tilbud til børn
AaB og Spar Nord Fonden er gået sammen om et nyt børnefællesskab på kampdage: “Fællesskab for alle”.

“Fællesskab for alle” foregår i Theodors Familiezone på Complea Tribunen, hvor de tilmeldte børn kan sidde under opsyn af pædagoger og pædagogstuderende kampen igennem.

Inden kampen bliver børnene hentet på et mødested i AaB’s fanzone af pædagoger og pædagogstuderende, som til hver kamp vil sørge for, at de tilmeldte børn i folkeskolealderen følges tæt og får en god oplevelse både før, under og efter AaB’s 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park. 

Så hvis man er mellem otte og 14 år og ønsker at komme på Aalborg Portland Park, men måske mangler jævnaldrende at tage til fodbold med, eller hvis ens forældre er forhindret, så har man nu muligheden for at blive en del af “Fællesskab for alle”.  

For at blive en del af “Fællesskab for alle“ skal man sende en mail til mro@aab-as.dk og købe billet via det link, man modtager i forbindelse med bekræftelsen på, at man er blevet en del af “Fællesskab for alle”. Prisen for at blive en del af "Fællesskab for alle" er samme pris som en almindelig børnebillet til Theodors Familiezone. 

Adgang til boder og toilletter i fanzonen under kampen
Fanzonens boder og toiletter er også tilgængelige under kampen på søndag. Dermed kan tilskuere på Vesttribunen anvende boder og toiletfaciliteter i fanzonen uden for Aalborg Portland Park, mens kampen mod OB spilles. 

Gratis tog- og buskørsel med billet til kampen
Igen i dette forår kan alle med en billet til kampen køre gratis med tog og busser fra Nordjyllands Trafikselskab på kampdage. Det gælder således også på søndag. Man skal blot vise sin kampbillet eller sit digitale sæsonkort i bussen eller toget.

Rygning er ikke tilladt
Det er ikke tilladt at ryge på Aalborg Portland Park. Det er muligt for tilskuere på Vesttribunen og Complea Tribunen at ryge uden for stadion i pausen.

Kontantløse boder åbner kl. 12.30
Boderne på Aalborg Portland Park åbner halvanden time før kampstart, hvor dørene også åbner. 

På hver tribune er der én bod, hvor der kan betales med kontanter. Ellers foregår betalingen kontantløst på Aalborg Portland Park. 

Køb pizza i Bod 4 på Complea Tribunen
I Bod 4 på Complea Tribunen er det igen muligt at købe pizza til kampen.

Twitter og Instagram
Det officielle hashtag for kampen er #AaBLBK– følg og benyt dette hashtag for at læse og deltage i nyhedsstrømmen på Twitter og Instagram før, under og efter kampen.

Transport
Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Vær særligt opmærksom på, at Kastetvej samt nogle af sidegaderne er spærret mellem Haraldslund og Skydebanevej på grund af vejarbejde. Altså kan man kun tilgå parkeringspladsen fra øst/Dannebrogsgade.

Vær også opmærksom på, at vejarbejdet har indflydelse på busruten, og derfor skal man stå af ved stoppestedet Haraldslund, hvis man tager busrute 2. 

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park. Se køreplaner på denne side.

Parkering
Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold
Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Complea Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser.

Billetter til kørestolsbrugere kan købes i forsalg ved direkte henvendelse til AaB på tlf. 96 35 59 00.

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

Tags på denne nyhed

Deltag i årets Superliga Survey

27. april 2023 kl. 08:38 af Rasmus Estrup

I løbet af foråret gennemføres den store tilskuerundersøgelse Superliga Survey blandt alle 3F Superligaklubbers tilskuere.

AaB vil gerne have så mange besvarelser som muligt, så vi med endnu større sikkerhed kan forbedre oplevelsen før, under og efter vores tilskueres besøg på Aalborg Portland Park.

Superliga Survey er således et vigtigt værktøj for AaB i det løbende arbejde med at forbedre kampoplevelsen både på og uden for stadion. Undersøgelsen hjælper med at udvikle og søsætte nye tiltag, der kan løfte oplevelsen som tilskuer fremover.

Du kan derfor være med til at gøre en forskel ved at besvare spørgsmålene og tilmelde dig årets Superliga Survey her.

Giv din mening til kende, og vær med til at skabe en endnu bedre AaB-oplevelse for dig selv og de øvrige AaB-tilhængere.

AaB takker på forhånd alle deltagere for deres hjælp.

Tags på denne nyhed

AaB gæster Hasseris Bymidte i morgen

26. april 2023 kl. 11:23 af Rasmus Estrup

Torsdag eftermiddag fra kl. 15.30 vil AaB være på besøg i Hasseris Bymidte. 

Her er der rig mulighed for at møde og få autografer af Nicklas Helenius, Louka Prip, Daniel Granli og Oliver Ross samt deltage i konkurrencer om AaB-præmier, give highfives til Theodor og få gratis billetter til AaB’s hjemmekamp mod Lyngby Boldklub søndag 30. april kl. 14.00.

Det er AaB’s samarbejdspartner KVG Bolig, der i aftalen med AaB har købt 500 billetter til 3F Superligakampen mod Lyngby Boldklub, som KVG Bolig ønsker at uddele gratis i Hasseris Bymidte i morgen. 

Fra kl. 15.30 kan man blandt andet prøve kræfter med en Goal Station, spille bordfodbold eller teste sit skud ved en sparkestation, og kl. 15.45 sætter AaB-spillerne gang i en jongleringskonkurrence med præmier for AaB, og alle er velkommen til at deltage i konkurrencen. 

Fra kl. 16.00 skriver AaB-spillerne autografer, mens der uddeles billetvouchers, som kan bruges til at hente billetter til Vesttribunen og 3F Tribunen til kampen mod Lyngby Boldklub. Billetterne uddeles efter først-til-mølle-princippet.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Silkeborg I.F.-AaB 1-1

26. april 2023 kl. 06:27 af Rasmus Estrup

AaB spillede tirsdag aften den første af to semifinaleopgør, da Hele Nordjyllands Hold gæstede Silkeborg I.F. i et opgør, der sluttede 1-1. 

Efter lidt over et kvarter headede Nicklas Helenius bolden i kassen, men målet blev annulleret, da dommeren vurderede, at der blev begået et frispark i situationen. 

AaB havde i første halvleg flere afslutninger, men blot en enkelt gang måtte Nicolai Larsen hive en fin redning frem på en spids afslutning fra Allan Sousa. 

Efter pausen headede Stefan Thordarson en stor chance i handskerne på Nico Mantl fra tæt hold, inden Allan Sousa efter 62 minutter bragte AaB foran med 1-0, da han sparkede en returbold fra Louka Prips afslutning i kassen. 

I modsatte ende hev Nico Mantl to store fodparader frem for at forhindre en Silkeborg-udligning, men fem minutter før tid headede Alexander Busch et kantfrispark i nettet til slutresultatet 1-1. 

Se et fyldigt sammendrag af kampen i videoen øverst, og køb billetter til returopgøret på Aalborg Portland Park på www.billet.aabsport.dk, hvor du også kan finde billetter til den vigtige 3F Superligakamp på søndag mod Lyngby Boldklub. 

Tags på denne nyhed
'