Noshe indskiftet i dansk 8-0-sejr

30. oktober 2022 kl. 08:43 af Rasmus Estrup

Det danske U/17-landshold tog i går sin anden sejr ved EM-kvalifikationen i Rumænien, da Estland blev besejret med hele 8-0. 

Anders Noshe begyndte opgøret på bænken, men blev skiftet ind i 65. minut ved stillingen 6-0. 

Herefter havde AaB-spilleren et forsøg på træværket, inden Danmark kort før tid scorede opgørets sidste to mål til slutresultatet 8-0. 

Danmark spiller sin sidste kamp ved EM-kvalifikationen på tirsdag mod Belgien, hvor Anders Noshe med spilletid vil runde 10 ungdomslandskampe. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Syv mål mod Brøndby I.F. i 2022

29. oktober 2022 kl. 11:28 af Rasmus Estrup

I morgen aften kl. 18.00 spiller AaB på udebane mod Brøndby I.F., som Hele Nordjyllands Hold har mødt fire gange tidligere i 2022.

De fire kampe har givet tre sejre og et nederlag, og i alt har AaB inden søndagskampen scoret syv mål mod Brøndby I.F. i dette kalenderår.

Louka Prip har således ramt nettet tre gange, mens også Milan Makaric, Jakob Ahlmann, Allan Sousa og Mathias Ross har scoret mod Brøndby I.F.

I videoen øverst kan du gense de syv AaB-kasser, og her kan du læse mere om, hvordan du støtter AaB på i morgen aften.

Tags på denne nyhed

Vidste du om Brøndby I.F. og AaB…

28. oktober 2022 kl. 14:58 af Brian Andersen

- at den forestående dyst er 3F Superligakamp nummer 101 mellem Brøndby I.F. og AaB. Statistikken siger 33 sejre til AaB, 29 uafgjorte og 38 nederlag samt en målscore på 137-142 set med AaB’s øjne.

- at kun én ud af de seneste 11 3F Superligakampe mellem Brøndby I.F. og AaB er endt uden sejr til en af klubberne. AaB har faktisk sejret i syv af kampene, endda med fire clean sheets, hvorimod Brøndby I.F. kun har taget de tre point i tre af de 11 kampe.

- at AaB har fået point i seks af de otte seneste 3F Superligakampe mod Brøndby I.F. på Brøndby Stadion. De to sejre og fire uafgjorte kampe har i tre af tilfældene endda været med et clean sheet.

- at AaB’s seneste besøg på Brøndby Stadion 14. april 2022 endte med en sejr på 1-0 på Louka Prips scoring på straffespark i første halvleg. Hvis AaB skulle formå at besejre Brøndby I.F. igen søndag aften, vil det være første gang siden oktober 2006-marts 2008, at AaB vinder to 3F Superligakampe i træk på Brøndby Stadion.

- at klubbernes seneste indbyrdes møde forekom på Aalborg Portland Park 21. august 2022, hvor AaB sejrede 2-1 efter scoringer af Allan Sousa og Mathias Ross.

- at fra den nuværende AaB-trup har udover Louka Prip (4 mål) og Allan Sousa (1) også Lucas Andersen (3 mål), Jakob Ahlmann (1), Milan Makaric (1) og Iver Fossum (1) tidligere har været på måltavlen for AaB i en 3F Superligakamp mod Brøndby I.F.

- at AaB har holdt nullet i klubbens to seneste udekampe i 3F Superligaen mod henholdsvis AC Horsens og Lyngby Boldklub. Hvis det også bliver til et clean sheet mod Brøndby I.F., vil det være første gang siden august-september 2017, at AaB præsterer at holde nullet i tre 3F Superliga-udekampe i træk.

- at ud af de 100 tidligere 3F Superligakampe mod Brøndby I.F. har AaB scoret først i 43 tilfælde, hvilket har resulteret i 29 sejre, ti uafgjorte og kun fire nederlag. Omvendt har Brøndby I.F. scoret kampens første mål i 52 tilfælde, hvilket har givet AaB fire sejre, 14 uafgjorte og 34 nederlag.

- at siden sæsonen 2018/2019 har AaB formået at score først i ti af de 13 3F Superligakampe mod Brøndby I.F., hvilket også var tilfældet i det seneste opgør i august 2022. De ti kampe med indledende scoring til AaB har resulteret i syv sejre til AaB, to uafgjorte og en sejr til Brøndby I.F.

- at dommer Jakob Kehlet søndag aften fløjter sin 49. 3F Superligakamp med deltagelse af AaB siden den første i marts 2010. Det bliver hans fjerde opgør mellem Brøndby I.F. og AaB, som han senest dømte i juli 2020, da han i kampens 20. minut måtte overtage fløjten fra en skadet Anders Poulsen.

- at de to seneste 3F Superligakampe, AaB har spillet på datoen 30. oktober, pudsigt nok har været mod netop Brøndby I.F. Begge opgør, i 2011 og 2016, foregik på Brøndby Stadion og endte med kun et point til AaB (1-1 og 0-2).

(Statistisk kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk).

Tags på denne nyhed

To Noshe-assists i U/17-sejr over Rumænien

27. oktober 2022 kl. 08:43 af Rasmus Estrup

U/17-landsholdet indledte i går EM-kvalifikationen i Rumænien, og AaB’s Anders Noshe spillede hele kampen, der blev vundet med 3-0.

Stillingen var ellers 0-0 indtil 77. minut, hvor danskerne fik hul på bylden med en scoring af Tobias Lund Jensen.

I 81. minut leverede Anders Noshe sin første assist i kampen, da han fandt Amin Chiakha, som gjorde det til 2-0.

I tillægstiden lukkede danskerne kampen til slutresultatet 3-0, da Anders Noshe stod for endnu et oplæg. Denne gang til Sebastian Biller Mikkelsen.

U/17-landsholdets næste EM-kvalifikationskamp spilles på lørdag kl. 12.00 mod Estland i Bukarest.

Anders Noshe er inden lørdagskampen noteret for otte ungdomslandskampe og to mål.

Tags på denne nyhed

AaB bærer klubdragten i Brøndby

26. oktober 2022 kl. 13:12 af Rasmus Estrup

AaB spiller så vidt muligt altid i den rød-hvide klubdragt fra Macron, og det gælder også søndag, når Hele Nordjyllands Hold gæster Brøndby I.F. på Brøndby Stadion kl. 18.00.

Klubdragten er en del af kollektionen Nordens Paris, der hylder Aalborg og blandt andet bærer Aalborg Tårnets benkonstruktion i designet. 

Du kan købe alle AaB’s miljøvenlige spillertrøjer fra Macron på www.aabshoppen.dk.

AaB vil også bære klubdragten i pokaludekampen mod Middelfart Boldklub, men i årets sidste udekamp mod FC Nordsjælland kan den rød-hvide dragt ikke anvendes, og derfor vil Hele Nordjyllands Hold spille i den blå andendragt i Farum.

Tags på denne nyhed
'