Kramer i karantæne i forårspremieren

15. november 2022 kl. 13:31 af Rasmus Estrup

I årets sidste 3F Superligakamp mod FC Nordsjælland modtog Lars Kramer sæsonens fjerde advarsel, og den hollandske forsvarsspiller røg dermed op på 21 karantænepoint, hvilket giver ham en spilledags karantæne. 

Dermed er Lars Kramer i karantæne, når AaB møder AGF på Aalborg Portland Park i første 3F Superligakamp i 2023. 

Lars Kramer er igen i spil i 19. spillerunde, hvor AaB gæster FC København. 

Tags på denne nyhed

Tyvstart Black Week på AaB Shoppen på lørdag

15. november 2022 kl. 12:00 af Rasmus Estrup

Torsdag 24. november kl. 19.59 skyder AaB Shoppen årets helt store Black Friday-tilbud i gang for medlemmer af AaB Shoppen+. Det er gratis at blive medlem, og du kan tilmelde dig her. 

Som opvarmning til Black Friday vil der i dagene op til være Black Week på AaB Shoppen med udvalgte tilbud.

Black Week begynder for alle mandag 21. november kl. 8.00, men medlemmer af AaB Shoppen+ får mulighed for at tyvstarte Black Week allerede på lørdag 19. november kl. 8.00. 

Alle medlemmer får således 48 timers ekstra Black Week på AaB Shoppen samt adgang til de bedste Black Friday-tilbud allerede torsdag 24. november kl. 19.59. Bliv medlem af AaB Shoppen+ her. 

Tags på denne nyhed

AaB bakker op om Vesttribunens tøjindsamling

15. november 2022 kl. 09:39 af Rasmus Estrup

Fanorganisationen Vesttribunen har siden 2018 stået for en tøjindsamling med det formål at sørge for, at Aalborgs udsatte borgere bedst muligt kan komme lunt gennem de kolde måneder. I år går det indsamlede børnetøj også til ukrainske flygtningebørn. 

Årets indsamling foregår på lørdag 19. november fra kl. 12.00 til 15.00 i fanzonen ved Aalborg Portland Park, og AaB sørger for, at der er gratis kaffe og gratis fadøl til alle, der bakker op om tøjindsamlingen. 

Sammen med Vesttribunen opfordrer AaB alle fans til at finde det aflagte tøj frem fra skabet, så det kan gå til brugerne af Aalborgs varmestuer i den kolde vintertid. Et ønske fra Vesttribunen og de organisationer der samarbejdes med i forbindelse med indsamlingen, er, at det indleverede tøj sorteres i børne- og voksentøj.

AaB indleverer selv en masse tidligere personaletøj, som er blevet anvendt på kampdage, og som ved sommerens sæsonstart blev skiftet ud.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Stem på månedens mål i november

15. november 2022 kl. 07:50 af Rasmus Estrup

De tre AaB-kampe i november førte fire scoringer med sig, og nu skal månedens mål for november 2022 kåres.

Alle der deltager i afstemningen via linket, er med i lodtrækningen om Iver Fossums kampbrugte klubtrøje fra denne sæson.

Kandidaterne til månedens mål i november 2022 er:
1: Andreas Poulsen, AaB 1-0 Silkeborg I.F., 6. november
2: Allan Sousa, Middelfart Boldklub 0-1 AaB, 9. november
3: Louka Prip, Middelfart Boldklub 0-2 AaB, 9. november
4: Iver Fossum, FC Nordsjælland 3-1 AaB, 13. november

Se målene og stem her.

Afstemningen løber indtil fredag 18. november kl. 8.00, hvorefter vinderen af lodtrækningen får direkte besked fra AaB over mail.

Tags på denne nyhed

Nederlag i Future Cup

14. november 2022 kl. 15:20 af Rasmus Estrup

Årets sidste kamp i Future Cup endte med samme cifre som søndagens 3F Superligakamp, da AaB’s unge reservehold her til eftermiddag tabte med 5-1.

FC Nordsjælland havde nogle fine muligheder i indledningen og fik testet AaB-målmand Oscar Linnér, inden Leo Walta sparkede et drømmehug i kassen til 1-0 efter 33 minutter.

Fem minutter før pausen udlignede AaB efter en høj bolderobring. Kasper Høgh fik i hjemmeholdets felt blokeret en aflevering og sendt den videre til Anosike Ementa. Sidstnævnte gav bolden tilbage til Kasper Høgh, der uden besvær sparkede 1-1-udligningen i nettet.

Inden pausen kunne Kasper Høgh også have bragt AaB på 2-1 på en friløber, men afslutningen manglede power og præcision og blev reddet af hjemmeholdets målmand.

Efter pausen fik FC Nordsjælland en scoring annulleret for offside, inden det ti minutter inde i anden halvleg lykkedes hjemmeholdets Conrad Harder at sende et fladt langskud i nettet til 2-1.

Føringen blev et par minutter senere udbygget til 3-1 på en omstilling, der endte med en frispilning af Maksim Stjopin, som udplacerede Oscar Linnér.

Kort efter havde Anosike Ementa en stor chance i modsate ende, inden Oscar Linnér i AaB-målet hev en stor fodparade frem på en friløber til hjemmeholdet.

12 minutter før tid gjorde Conrad Harder det til 4-1, da han sparkede bolden op i fjerneste hjørne, og efter 84 minutter lukkede Sindre Walle Egeli kampen med målet til 5-1. 

AaB stillede op til kampen med følgende mandskab:
Oscar Linnér
Emil Nymann (U/19), Malthe Gyldenløve-Lyebalk (U/19), Benjamin Damsgaard (U/19)
Oscar Meedom (U/19), Gustav Dahl (U/19), Malthe Højholt, Jeppe Pedersen, Annas Al Hardan (U/19)
Anosike Ementa, Kasper Høgh

Ved pausen blev Oscar Meedom udskiftet med Kasper Wessel Larsen, og efter 63 minutter kom Noah Holmstrøm og Mads Bomholt på banen i stedet for Gustav Dahl og Emil Nymann.

Et kvarter før tid kom Suleiman El-Hajj på banen i Jeppe Pedersens sted, og syv minutter senere kom Patrick Aurø Allentoft i aktion i stedet for Anosike Ementa.

Efter de tre Future Cup-kampe i efteråret har AaB seks point. Til foråret venter kampe mod AC Horsens, Silkeborg I.F. og Vejle Boldklub.

Tags på denne nyhed
'