Rinne: Skal vise samme niveau som mod Brøndby

29. marts 2022 kl. 15:20 af Rasmus Estrup

- Allerede da man kom til Aalborg Portland Park, kunne man mærke, at der var en særlig stemning omkring kampen. Det blev endnu tydeligere med tifoen ved indløb, og det var superfedt at mærke sådan en opbakning.

Således beskriver Jacob Rinne oplevelsen omkring seneste hjemmekamp på Aalborg Portland Park, hvor 11.083 tilskuere dannede ramme om AaB’s 3-0-sejr over Brøndby I.F.

Indsatsen på tribunen med tifoer på både Complea Tribunen og Vesttribunen blev fulgt op med en forrygende præstation på banen, hvor målmanden ikke havde meget at se til, mens holdkammeraterne i stedet puttede tre mål ind bag målmandskollega Mads Hermansen.

- Det var dejligt, at vi kunne vise det niveau, for det vidner om, at vi kan præstere, når der er mange tilskuere på tribunerne. Så det var en supergod kamp for hele holdet, og vi skal bare bringe samme energi på søndag, forklarer AaB-målmanden.

På søndag gæster FC København Aalborg Portland Park kl. 18.00. FC København har vundet alle 3F Superligakampe i 2022 og topper 3F Superligaen med 48 point. Ligeledes har holdet ikke tabt i 3F Superligaen siden 24. oktober.

- FCK er godt kørende, men Brøndby havde heller ikke tabt i lang tid, før de mødte os i sidste kamp. Hvis vi kan levere det samme som mod Brøndby, så skal vi nok klare det på søndag - ikke mindst hvis opbakningen fra fansene er lige så stor, siger Jacob Rinne, der inden opgøret er noteret for ni clean sheets i denne sæson.

Køb billet til søndagskampen mod FC København her.

Tags på denne nyhed

AaB runder 4.000 sæsonkortholdere

29. marts 2022 kl. 13:39 af Rasmus Estrup

I forbindelse med sæsonstarten 2021/2022 nåede AaB 3.250 sæsonkortholdere, hvilket var flere end nogensinde før. 

Siden er antallet af sæsonkortholdere steget støt, og i dag har AaB for første gang nogensinde rundet 4.000 sæsonkortholdere. Antallet dækker udelukkende over fans med et personligt sæsonkort, så partnerkort og lignende er ikke medregnet.

Ønsker du ligesom 4.000 andre AaB-fans at være en fast del af stemningen på Aalborg Portland Park i det forestående Mesterskabsspil, kan du tegne et sæsonkortabonnement fra 85 kr. om måneden for voksne og 45 kr. for børn. 

Bliver du sæsonkortholder nu, får du tre kampe i første måned. Det gælder kampene mod FC København, Randers FC og Silkeborg I.F. De øvrige kampe i 3F Superligaens Mesterskabsspil er mod FC Midtjylland og Brøndby I.F. 

Tags på denne nyhed

Flere siddepladser frigivet på Complea Tribunen

29. marts 2022 kl. 09:33 af Rasmus Estrup

Søndag kl. 18.00 indleder AaB Mesterskabsspillet på Aalborg Portland Park mod FC København. Flere end 8.500 fans har købt billetter til opgøret, og nu er der netop blevet frigivet ca. 370 siddepladser med begrænset udsyn på Complea Tribunen. Det drejer sig om pladserne på Række 1 og Række 20. 

Med de frigivne billetter er der ca. 600 ledige pladser tilbage på Complea Tribunen, og på AaB's afsnit på 3F Tribunen resterer færre end 400 siddepladser. Der er også stadig ledige pladser på Vesttribunen. 

Køb billetter til kampen her. 

Husk også, at du kan blive klar til alle kampe i Mesterskabsspillet med et sæsonkortabonnement, der koster fra 85 kr. om måneden for voksne og 45 kr. om måneden for børn. Alene i første måned vil du med et sæsonkortabonnement få adgang til AaB's tre næste hjemmekampe. 

Tags på denne nyhed

Oliver Ross indskiftet i målrig U/18-landskamp

28. marts 2022 kl. 14:56 af Rasmus Estrup

Det danske U/18-landshold spillede i dag 3-3 mod England i en venskabskamp i Marbella, hvor U/18-landholdet har været samlet siden 22. marts. 

AaB Akademiets Oliver Ross så til fra bænken, da Danmark kunne gå til pause foran med 2-0, og fra starten af anden halvleg blev AaB-spilleren indskiftet. 

To minutter efter pausen blev den danske føring udbygget til 3-0, men med engelske scoringer i 54. minut, 74. minut og 78. minut fik englænderne gjort det til slutresultatet 3-3. 

Oliver Ross har nu spillet ti ungdomslandskampe og scoret to mål. Ni af de ti kampe har været for netop U/18-landsholdet. 

Tags på denne nyhed

U/15 Ligaholdet delte med AGF

28. marts 2022 kl. 08:02 af Rasmus Estrup

Mens hverken U/19 Ligaholdet eller U/17 Ligaholdet var i kamp i weekenden, spillede AaB's U/15 Ligahold på hjemmebane mod AGF. 

AaB kom foran efter 12 minutter, da Albert Heyde efter en assist fra William Søren Røgen gjorde det til 1-0. 

Føringen holdt indtil opgørets sidste minut, hvor gæsterne fik udlignet til slutresultatet 1-1.

AaB's U/15 Ligahold spiller igen lørdag 2. april kl. 13.00 mod Farum Boldklub. Inden kampen ligger AaB på 12. pladsen i U/15 Ligaen. 

Tags på denne nyhed
'