Prip: Det bliver superfedt på søndag

31. marts 2022 kl. 08:51 af Rasmus Estrup

Når AaB søndag tager hul på Mesterskabsspillet og møder FC København på Aalborg Portland Park, bliver det med en offensiv tilgang, forklarer AaB-topscorer Louka Prip.

- Vi skal frem og angribe, ligesom vi gjorde mod Brøndby. Vi er bedst, når vi har et offensivt mindset, så vi skal presse FCK og skabe en masse chancer, siger Louka Prip, der selv har scoret 11 mål i denne sæson - ni af dem i 3F Superligaen.

I seneste hjemmekamp mod Brøndby I.F. nettede han to gange foran flere end 11.000 tilskuere, og i sæsonens to tidligere møder med FC København har Louka Prip været på tavlen i begge kampe.

- Jeg håber da, at jeg kan køre videre på den stime, jeg har med at score mod dem. Men FCK er måske det stærkeste hold i Danmark lige nu, så vi skal op på vores topniveau for at slå dem på søndag, siger Louka Prip, der glæder sig til endnu en stor kamp på et velbesøgt Aalborg Portland Park.

- Det bliver superfedt på søndag. Der var en kæmpe kulisse mod Brøndby, og det, håber jeg også, kommer igen. Det er de her kampe, der er ekstra sjove at spille for os fodboldspillere. Jeg tænker også, det er sjove kampe at se for fansene, så vi skal bare ud at give 100 procent på søndag, siger Louka Prip, der med sine ni 3F Superligatræffere indtager tredjepladsen på topscoreristen.

AaB ligger inden søndagens kamp på fjerdepladsen med to point op til tredjepladsen, og du kan hjælpe holdet frem mod endnu en sejr med en billet på www.billet.aabsport.dk. Kampstart på søndag er kl. 18.00, og dørene åbner allerede kl. 16.00.

Tags på denne nyhed

Kom med din mening om AaB

31. marts 2022 kl. 07:43 af Rasmus Estrup

Her i foråret gennemføres den store tilskuerundersøgelse Superliga Survey blandt alle 3F Superligaklubbers tilskuere.

AaB vil gerne have så mange besvarelser som muligt, så vi med endnu større sikkerhed kan forbedre oplevelsen før, under og efter vores tilskueres besøg på Aalborg Portland Park.

Superliga Survey er således et vigtigt værktøj for AaB i det løbende arbejde med at forbedre kampoplevelsen, både på og udenfor stadion. Undersøgelsen hjælper med at udvikle og søsætte nye tiltag, der kan løfte oplevelsen som tilskuer fremover.

Du kan derfor være med til at gøre en forskel ved at besvare spørgsmålene i årets Superliga Survey her.

Giv din mening til kende, og vær med til at skabe en endnu bedre AaB-oplevelse for dig selv og de øvrige AaB-tilhængere.

AaB takker på forhånd alle deltagere for deres hjælp.

Tags på denne nyhed

Nye pladser frigivet på A. Enggaard Tribunen

30. marts 2022 kl. 13:48 af Rasmus Estrup

På Complea Tribunen og 3F Tribunen er der i alt færre end 750 ledige pladser tilbage til AaB-FC København på søndag. Nu er der derfor åbnet for salg af yderligere siddepladser på A. Enggaard Tribunen, hvor der er frigivet ca. 250 siddepladser. Dermed er der i alt er ca. 1.000 siddepladser tilbage til søndagskampen på Aalborg Portland Park. 

I alt har flere end 9.500 fans købt billetter til AaB-FC København, og du kan gøre det samme her. Bemærk i øvrigt, at købte billetter ikke kan ombyttes til andre pladser eller tribuner. 

Husk at du også kan sikre dig en fast plads til AaB's kampe i Mesterskabsspillet med et sæsonkortabonnement fra 85 kr. om måneden for voksne og 45 kr. om måneden for børn. Tegner du et sæsonkortabonnement nu, får du tre kampe i første måned. Bliv sæsonkortholder her. 

Kampstart på søndag er kl. 18.00. Fanzonen åbner kl. 15.30, og dørene til tribunerne åbner kl. 16.00. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Vinder af månedens mål i marts

30. marts 2022 kl. 10:21 af Rasmus Estrup

Da Kasper Kusk scorede sejrsmålet til 3-2 på udebane mod OB 14. marts, scorede han også månedens mål i marts. Det har AaB's fans vurderet gennem en afstemning. 

I afstemningen fik Kasper Kusks fuldtræffer 29 procent af stemmerne, mens Kasper Høghs 1-0-mål mod OB kom på andenpladsen med 27 procent af stemmerne. Både tredjepladsen og fjerdepladsen gik til Milan Makaric, da både hans scoring mod Randers FC og scoring mod Brøndby I.F. hver især fik 21 procent af stemmerne. 

AaB takker alle, der deltog i afstemningen og dermed også lodtrækningen om Kasper Kusks kampbrugte og signerede hjemmebanetrøje fra forrige sæson samt Football Manager 2022. Vinderen blev Cecilie, som modtager en mail af AaB. 

Gense månedens mål i videoen øverst. 

Tags på denne nyhed

Ross fik fuld spilletid i U/21-landskamp mod Belgien

30. marts 2022 kl. 08:02 af Rasmus Estrup

Mathias Ross startede inde for U/21-landsholdet, der i går spillede EM-kvalifikationskamp mod Belgien. 

AaB-forsvarsspileren modtog et gult kort midt i første halvleg, og i 37. minut bragte danskerne sig foran med 1-0 på en frisparksscoring af Gustav Isaksen. 

Belgien udlignede til 1-1 otte minutter efter pausen ved Lois Openda, og 1-1 blev også slutresultatet. Et resultat, der sikrer belgierne avancement til EM-slutrunden med 19 point efter syv kampe. 

Danmark indtager andenpladsen i kvalifikationspuljen med 10 point efter fem kampe, og danskernes tre resterende puljekampe i kvalifikationen spilles i juni. 

Kampen i går var Mathias Ross' anden U/21-landskamp og 32. ungdomslandskamp i alt. 

Tags på denne nyhed
'