Her i foråret gennemføres den store tilskuerundersøgelse Superliga Survey blandt alle 3F Superligaklubbers tilskuere.

AaB vil gerne have så mange besvarelser som muligt, så vi med endnu større sikkerhed kan forbedre oplevelsen før, under og efter vores tilskueres besøg på Aalborg Portland Park.

Superliga Survey er således et vigtigt værktøj for AaB i det løbende arbejde med at forbedre kampoplevelsen, både på og udenfor stadion. Undersøgelsen hjælper med at udvikle og søsætte nye tiltag, der kan løfte oplevelsen som tilskuer fremover.

Du kan derfor være med til at gøre en forskel ved at besvare spørgsmålene i årets Superliga Survey.

Giv din mening til kende, og vær med til at skabe en endnu bedre AaB-oplevelse for dig selv og de øvrige AaB-tilhængere.

AaB takker på forhånd alle deltagere for deres hjælp.

Flere siddepladser frigivet til AaB-Brøndby I.F.

8. marts 2022 kl. 09:20 af Rasmus Estrup

Søndag 20. marts kl. 14.30 spiller AaB mod Brøndby I.F. i sidste runde af 3F Superligaens grundspil, og der er stor interesse for kampen. Derfor er der netop nu blevet frigivet nye siddepladser på Complea Tribunen.

Det drejer sig om ca. 370 pladser med begrænset udsyn på række 1 og række 20 på Complea Tribunen, som nu er blevet tilgængelige, fordi der er stor efterspørgsel på siddepladser til kampen. Køb billetter her.

Med 12 dage til kampstart har har flere end 8.300 fans allerede købt billetter til årets sidste hjemmekamp.

På AaB’s fanafsnit på 3F Tribunen resterer der ca. 300 billetter, mens der med frigivelsen af de nye sæder er ca. 500 ledige pladser på Complea Tribunen. Derudover er der også fortsat billetter til salg til Vesttribunen. Køb billet til kampen på www.billet.aabsport.dk

Udebaneafsnittet er udsolgt, og AaB gør i den forbindelse opmærksom på, at tilskuere, der udviser tilhørsforhold til udeholdet på andre sektioner end udebaneafsnittet via påklædning, adfærd eller lignende, vil blive bortvist uden refusion af billetten.

Ny akademichef i AaB

7. marts 2022 kl. 12:02 af Brian Andersen

AaB ændrer og styrker talentarbejdet, og i den forbindelse returnerer Jacob Larsen, der i otte år og indtil efteråret 2016 fungerede som talentchef i klubben. Senest har Jacob Larsen virket som skoleleder på Gl. Hasseris Skole.

AaB’s sportschef Inge André Olsen udtaler:

- Vi har i et stykke tid vurderet det samlede set up for vores talentarbejde, og vi har set et behov for blandt andet at tilføre en specifik rolle med fokus på transition for vores unge talenter i Superligatruppen samt en øget indsats for at finde den optimale løsning mellem skole, uddannelse og fodbold, og da Anders Damgaard også selv har ønsket at bringe sine kompetencer i spil i forhold til disse opgaver, så har denne løsning været oplagt.

- Helt grundlæggende er der et behov for hele tiden at forbedre vores talentmiljø på alle parametre, og dette har vi ment, at Jacob Larsen med sine egenskaber er den rette til at stå i spidsen for, og derfor er vi selvfølgelig meget glade for, at Jacob har takket ja til igen at have det overordnede ansvar for retningen og udviklingen af AaB’s talentudvikling og samarbejdet med vores partnerklubber, siger Inge André Olsen.

Jacob Larsen tiltræder som akademichef i AaB 1. april.

Tidligere AaB-spiller gået bort

7. marts 2022 kl. 11:39 af Brian Andersen

Ole Søndergaard spillede i perioden 1955-1963 199 kampe for AaB.

Vores tanker går til Ole Søndergaards efterladte.

Æret være Ole Søndergaards minde.

Sejre i U/17 Ligaen og U/15 Ligaen

7. marts 2022 kl. 08:58 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: AaB-SønderjyskE 2-3

AaB’s U/19 Ligahold kom godt fra start i lørdagens kamp mod SønderjyskE, og efter 14 minutter snuppede Jakob Gaardsøe kuglen fra gæsternes målmand og fandt Oscar Meedom, som sendte nordjyderne foran.

Føringen blev fordoblet midt i første halvleg med et godt gennemspillet angreb, hvor Oscar Meedom denne gang assisterede Jakob Gaardsøe med et indlæg.

Desværre slog SønderjyskE tilbage kort efter med reduceringsmålet til 2-1, da AaB ikke lykkedes med at få clearet læderet. Dette blev fulgt op af en udligning i 37. minut på en opspilsfejl i eget straffesparksfelt, og tre minutter før pausen scorede SønderjyskE endnu en gang på en personlig fejl. Gæsterne kunne dermed gå til pause foran med 3-2.

AaB fik genfundet energien i anden halvleg, men trods flere gode muligheder, lykkedes det ikke at komme på scoringstavlen igen, og dermed endte det med et nederlag på 3-2.

- Vi startede rigtig fint med et godt tempo i de første 25 minutter, men så fik de en mulighed, da vi ikke var dygtig nok til at cleare, og inden pausen scorede de to gange yderligere på vores fejl. Så det var underligt at gå til pause og være bagud, når man følte, at man spillemæssigt havde været ovenpå, siger U/19 Ligatræner Kim Leth Andersen.

- Efter pausen fik vi igen lagt et tryk på SønderjyskE og kom frem til flere chancer, men vi manglede kvaliteten i scoringsmulighederne, og når vi så samtidig lukkede tre mål ind, så lykkedes vi ikke med at vinde en kamp, vi ellers burde have vundet, siger Kim Leth Andersen.

AaB ligger nu sidst i U/19 Ligaen før næste hjemmekamp mod Lyngby Boldklub. Kampen spilles på Hornevej kl. 13.00 på lørdag.

U/17 Ligaen: AaB-SønderjyskE 4-2

Også i U/17 Ligaen kom AaB godt fra start i lørdagens kamp mod SønderjyskE, og efter 12 minutter fandt et indlæg fra Emil Nymann vej til Magnus Velling Pedersen, som sendte 1-0-scoringen i nettet.

Midt i første halvleg fik AaB et straffespark, som SønderjyskE-målmanden dog parrerede ud til et hjørnespark. Dette hjørne havnede på kanten af feltet hos Nikolai Veilbæk, der sparkede AaB foran med 2-0.

I slutningen af første halvleg pressede gæsterne på for en scoring, men reduceringsmålet faldt først fem minutter efter pausen ved et nordjysk selvmål.

Fem minutter senere scorede Nikolai Veilbæk sit andet mål i kampen, da han udnyttede et nyt AaB-straffespark, men straks efter 3-1-scoringen halede SønderjyskE igen ind på AaB-mandskabet med et hovedstødsmål til 3-2.

AaB fik dog lukket kampen endegyldigt i 67. minut, da Emil Nymann i forbindelse med en tilbagelægning fik presset bolden over til Sebastian Lind, som scorede opgørets sidste mål og sikrede en sejr på 4-2.

- Det var rigtig fedt for drengene at få en god sejr oven på sidste uges nederlag, og i de første 20 minutter spillede vi også virkelig god fodbold, siger U/17 Ligatræner Theis Larsen.

- SønderjyskE ændrede sit spil efter de første 20 minutter, og derfra blev det lidt for meget på deres præmisser, så der skal vi være bedre til at justere vores spil. Men vi krigede den stærkt hjem i anden halvleg, siger Theis Larsen

AaB’s næste kamp i U/17 Ligaen spilles lørdag kl. 15.15 på hjemmebane mod Lyngby Boldklub. Inden opgøret ligger AaB på 11. pladsen i U/17 Ligaen.

U/15 Ligaen: AaB-SønderjyskE 3-2

Ligesom de to ældre akademihold lykkedes det også AaB’s U/15 Ligamandskab at bringe sig foran i weekendens duel mod SønderjyskE.

Victor Fjeldgaard kunne nemlig efter seks minutter sende nordjyderne på 1-0 efter oplæg fra Marcus Emil Sørensen, og ti minutter før pausen blev føringen udbygget til en pauseføring på 2-0, da Felix Nygaard Skovholm udnyttede en assist fra Georg Ejsing.

Kort inde i anden halvleg lagde Victor Fjeldgaard op til 3-0-scoringen af Marcus Emil Sørensen, men ti minutter senere kom SønderjyskE på tavlen med et reduceringsmål til 3-1.

I opgørets sidste minut fik SønderjyskE også pyntet på resultatet med endnu en scoring, men AaB snuppede de tre point med en sejr på 3-2.

U/15 Ligaholdet, der nu ligger på tiendepladsen, skal på lørdag spille på udebane mod Lyngby Boldklub kl. 13.30.