AaB TV: OB-AaB 2-3

15. marts 2022 kl. 06:50 af Rasmus Estrup

AaB vandt i går 3-2 på udebane over OB i Lars Friis' cheftrænerdebut for Hele Nordjyllands Hold - og det blev en underholdende debut.

Allerede efter to minutter sparkede Kasper Høgh AaB på 1-0 fra distancen, men et kvarter inde i opgøret udlignede Issam Jebali på en halvflugter.

Herefter fulgte flere muligheder i begge ender i den resterende del af første halvleg, inden Max Fenger efter pausen sendte OB oppe med 2-1.

Indskiftede Milan Makaric udlignede dog til 2-2 efter lidt over en times spil på en flot assist fra Kasper Kusk, og sidstnævnte blev selv matchvinder, da han sikrede sig selv en målgivende friløber et kvarters tid før slutfløjtet.

Se alle målene samt de øvrige chancer fra kampen i dette sammendrag af kampen.

AaB's næste kamp spilles på søndag på hjemmebane mod Brøndby I.F. kl. 14.30. Køb billet til kampen her.

Underholdende comebacksejr i Odense

14. marts 2022 kl. 20:57 af Rasmus Estrup

AaB vandt her til aften første kamp med Lars Friis som cheftræner, da den underholdende udekamp mod OB blev vundet med 3-2. Kasper Høgh bragte AaB foran, inden Issam Jebali udlignede for hjemmeholdet. Efter pausen sparkede Max Fenger fynboerne i front, før scoringer af Milan Makaric og Kasper Kusk sikrede en nordjysk sejr.

AaB, der var iklædt den lyserøde håndsrækningdragt, fik den bedst tænkelige start på kampen, da Kasper Høgh efter blot to minutter tog chancen uden for feltet og sparkede sit tredje AaB-mål i nettet bag Hans Christian Bernat til en nordjysk føring på 1-0.

Fem minutter senere fik Louka Prip en stor mulighed for at udbygge føringen, da en fejl af Mihajlo Ivancevic gav AaB-offensivspilleren en friløber, men Louka Prips afslutning blev reddet af en fodparade fra OB-keeperen.

Efter et kvarter fik hjemmeholdet så udlignet på deres første mulighed. Et indlæg fra Nicholas Mickelson endte midt i feltet hos en fri Issam Jebali, som halvflugtede kuglen ind ved nærmeste stang til 1-1.

Straks efter fik Kristoffer Pallesen en næsten tilsvarende mulighed i modsatte ende, men AaB-spilleren dirigerede læderet over mål.

Midt i første halvleg slog Kristoffer Pallesen en lang bold frem mod Kasper Høgh, som alene med Hans Christian Bernat vippede bolden over målmanden, men forbi målet, inden et sammenstød med keeperen. Sammenstødet var det andet inden for få minutter, der tvang AaB-angriberen i græsset, og målscoreren måtte kort efter lade sig udskifte og erstatte af Milan Makaric.

Efter 33 minutters spil kom Magnus Christensen på tværs af et fynsk indlæg, men midtbanespillerens clearing blev en farlig en af slagsen, da læderet gik via Issam Jebali og ramte AaB's ene opstander.

Issam Jebali kom i de følgende minutter til to afslutninger, hvoraf den første sad lige på Jacob Rinne, mens den anden - et frispark - gik lige over muren og endte i sidenettet.

I modsatte ende slog Anders Hagelskjær et indlæg ind i panden på Louka Prip, som headede kuglen lige på OB-målmanden.

Inden pausen fik Milan Makaric også en friløber mod OB-målet, men serberen sparkede fladt forbi fjerneste stang og blev efterfølgende vinket offside.

Syv minutter efter pausen kunne hjemmeholdet bringe sig i front, da et indlæg fra højre fik lov til at passere forbi en passiv AaB-defensiv, inden Max Fenger på kanten af det lille felt var fri til at sparke OB foran med 2-1.

Efter 58 minutter foretog cheftræner Lars Friis tre udskiftninger, så der blev spilletid til Pedro Ferreira, Kasper Kusk og debutant Gudmundur Thórarinsson.

Kort efter kombinerede Gudmundur Thórarinsson og Kasper Kusk inden sidstnævnte med et perfekt indlæg ramte Milan Makaric i pandebrasken på kanten af det lille felt, og herfra headede angriberen 2-2-scoringen i nettet.

Få minutter senere fik AaB et nyt hovedstød i OB-feltet, da Iver Fossum fandt Daniel Granli, men den norske forsvarsspiller headede bolden over.

20 minutter før tid slyngede Emmanuel Sabbi en giftig afslutning mod fjerneste målhjørne, men Jacob Rinne diskede op med en flot redning, og tre minutter senere blev situationen næsten gentaget, da Jacob Rinne reddede et nyt skud fra Emmanuel Sabbi, der denne gang sparkede mod nærmeste stolpe.

I samme sekvens blev Pedro Ferreira skadet, og han blev efterfølgende erstattet af Anosike Ementa.

Umiddelbart efter kunne AaB bringe sig foran for anden gang i kampen, da Kasper Kusk vandt en duel over Nicholas Mickelson højt på OB's banehalvdel, hvilket gav Kasper Kusk en friløber, som han sparkede sikkert ind til 3-2.

I 83. minut stod Kasper Kusk og Milan Makaric for et godt opspil til en god chance til Kristoffer Pallesen, men OB-keeperen kom i vejen for afslutningen.

To minutter senere var det Jacob Rinnes tur til at komme i vejen for en god OB-mulighed, da den svenske keeper reddede et forsøg fra indskiftede Jakob Breum fra en spids vinkel.

Herefter fik Milan Makaric en friløber, men denne gang vandt Hans Christian Bernat duellen, og i modsatte ende var Emmanuel Sabbi pludselig tæt på at score, men OB-spilleren blev hårdt presset i forbindelse med afslutningen, som derfor sad lige på Jacob Rinne.

Tættere på en udligning kom hjemmeholdet ikke, og dermed snuppede AaB en comebacksejr og alle tre point. Sejren betyder, at AaB ligger på fjerdepladsen i 3F Superligaen med 35 point.

Grundspillets sidste runde spilles søndag kl. 14.30 på Aalborg Portland Park mod Brøndby I.F. Flere end 10.000 fans har allerede købt billet til kampen, og du kan gøre det samme her.

Matchfacts - 3F Superligaen, grundspil, 31. spillerunde

OB-AaB 2-3 (1-1)
3. min 0-1 Kasper Høgh, 15. min 1-1 Issam Jebali, 53. min 2-1 Max Fenger, 62. min 2-2 Milan Makaric, 77. min 2-3 Kasper Kusk
Advarsler OB: Ingen
Advarsler AaB: Rasmus Thelander (7), Malthe Højholt (39), Kristoffer Pallesen (81)
6.153 tilskuere på Nature Energy Park

OB (4-3-3): Hans Christian Bernat, Nicholas Mickelson, Kasper Larsen, Mihajlo Ivancevic, Joel King, Ayo Simon Okosun, Issam Jebali, Jeppe Tverskov (90: Troels Kløve), Emmanuel Sabbi, Max Fenger (80: Bashkim Kadrii), Sander Svendsen (73: Jakob Breum).

AaB (3-5-2): Jacob Rinne, Daniel Granli, Rasmus Thelander, Anders Hagelskjær, Kristoffer Pallesen, Malthe Højholt (59: Kasper Kusk), Magnus Christensen (59: Pedro Ferreira (76: Anosike Ementa)), Iver Fossum, Jakob Ahlmann (59: Gudmundur Thórarinsson), Kasper Høgh (29: Milan Makaric), Louka Prip.

Dommer: Jakob Sundberg

Flere end 10.000 har billet til søndag

14. marts 2022 kl. 14:11 af Rasmus Estrup

Søndag kl. 14.30 spiller AaB næste hjemmekamp på Aalborg Portland Park mod Brøndby I.F., og på nuværende tidspunkt har flere end 10.000 fans købt billet til kampen. Du kan gøre det samme her.

Der er ligeledes kun få siddepladser tilbage til opgøret, da Complea Tribunen er ca. 150 sæder fra at være udsolgt, mens der på 3F Tribunen er færre end 100 ledige pladser tilbage.

Du kan dog stadig købe billet til Vesttribunen, 3F Tribunen og Complea Tribunen her. Vær i den forbindelse opmærksom på, at række 1 og række 20 på Complea Tribunen er med begrænset udsyn.

Udebaneafsnittet er desuden udsolgt, og AaB gør igen opmærksom på, at tilskuere, der udviser tilhørsforhold til udeholdet på andre sektioner end udebaneafsnittet via påklædning, adfærd eller lignende, vil blive bortvist uden refusion af billetten.

AaB TV: Seneste møde med OB

14. marts 2022 kl. 11:01 af Rasmus Estrup

I aften kl. 19.00 spiller AaB på udebane mod OB i næstsidste runde af 3F Superligaens grundspil. Inden kampen kan du i dette tilbageblik nyde de to AaB-scoringer fra seneneste kamp mod OB.

Opgøret endte med en 2-0-sejr til AaB efter to hovedstødsmål af Rasmus Thelander og Anders Hagelskjær.

Aftenens opgør kan ses på TV3 Sport med optakt fra kl. 18.00, eller du kan købe billet til opgøret her.