AaB sælger Børsting

9. marts 2022 kl. 21:00 af Brian Andersen

Som tiårig skiftede Frederik Børsting til AaB fra partnerklubben RKG Klarup, og efter at have været medvirkende til at sikre AaB en plads i sæsonens mesterskabsspil har det været et stort ønske fra den loyale klubmand at rejse til Bergen allerede nu.

AaB’s sportschef Inge André Olsen udtaler:

- Som det blev offentliggjort for tre uger siden, så skulle Frederik Børsting begynde hos SK Brann 1. juli, men da Brann indfriede vores økonomiske forventninger for et øjeblikkeligt skifte, så har vi valgt at efterkomme Frederiks ønske.

- Både på og uden for banen har Frederik om nogen været en holdspiller, og vi ønsker ham alt det bedste fremover, ligesom der forhåbentlig byder sig en lejlighed, hvor vi kan hylde ham på Aalborg Portland Park for et flot AaB-karriere, siger Inge André Olsen.

27-årige Frederik Børsting er både vemodig og glad omkring sit klubskifte:

- Da først beslutningen var taget om at skrive under på en aftale med SK Brann, så ville jeg gerne af sted med det samme, men det har været vigtigt for mig først at være med til at sikre AaB en plads i Top 6.

- Jeg glæder mig til min nye udfordring, men samtidig er det også vildt mærkeligt at forlade AaB, og jeg vil fra Norge følge klubben tæt, og endnu engang vil jeg takke alle både i AaB og blandt fansene for en fantastisk tid sammen, slutter Frederik Børsting.    

For AaB blev Frederik Børsting noteret for 234 officielle kampe og 25 scoringer. Desuden er det blevet til 28 ungdomslandskampe for Danmark – heraf 22 for U/21-landsholdet.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Mød cheftræner Lars Friis

9. marts 2022 kl. 18:38 af Rasmus Estrup

Lars Friis havde i dag første arbejdsdag som cheftræner for Hele Nordjyllands Hold. 

AaB TV var med på sidelinjen i løbet af dagen, og i dette indslag kan du blandt andet høre Lars Friis sætte ord på sin første dag, rollen som cheftræner og AaB som klub. 

Tags på denne nyhed

Støt AaB i Odense mandag

9. marts 2022 kl. 08:46

Navn: Nature Energy Park
Kapacitet: 15.790
Placering udebaneafsnit: 3F tribunen
Indgang udebaneafsnit: D1 - Gæstesupport. Portene åbnes en time før kampstart.

Billetpriser i forsalg
Børn u/14: 80,-
Voksen: 100,-
Pensionist: 80,- 
Køb din billet her.

Billetpriser på kampdag
Børn u/14: 100,-
Voksen: 120,-
Pensionist: 100,-

Transport til og fra Nature Energy Park

Fælles:

AaB Support Club arrangerer bus til kampen. Læs mere og bestil her.

Kør selv:
Højstrupvej 7B, 5200 Odense

Nature Energy Park er kontantløst
Der tages ikke mod kontanter, men derimod betalingskort, mobilepay eller OB Pay. OB Pay er en løsning, hvor man kan erhverve et kort til en værdi af 100 kr. Ved køb at et OB Pay-kort vil et engangsgebyr af 10 kr. blive opkrævet.

Få flere informationer om udebaneafsnittet her.

Facebook-event:
Vis at du tager med, tilmeld dig kampens Facebook-event via dette link.

AaB takker alle for jeres støtte til holdet og Nordjylland på udebane.

Tags på denne nyhed

Lars Friis begynder i AaB onsdag

8. marts 2022 kl. 13:29 af Brian Andersen

Oprindeligt var Lars Friis ansat med virkning fra 1. august 2022 på en aftale gældende til 30. juni 2025.

AaB’s sportschef Inge André Olsen udtaler:

- Af forskellige årsager har der været tale om et lidt langstrakt forløb, men nu er vi nået frem til en aftale, som alle parter er tilfredse med.

- Som tidligere nævnt får vi med Lars Friis et stærkt lederskab og en person med gode menneskelige egenskaber og værdier, og så er Lars fodboldfagligt særdeles kompetent, hvilket inkluderer dyb indsigt i talentudvikling og en fodboldfilosofi, der matcher vores, og at Lars kan tiltræde nu, er naturligvis den mest optimale løsning for os, siger Inge André Olsen.

- Når det er sagt, så vil jeg benytte lejligheden til at uddele ros og udtrykke min dybeste respekt for Oscar Hiljemark og hele den øvrige stab, som i de seneste uger har gjort et ekstraordinært arbejde, hvilket blandt andet har været medvirkende til at bringe os ind i mesterskabsspillet, slutter Inge André Olsen.

45-årige Lars Friis ser frem til at komme i gang i AaB:

- Lad mig understrege at jeg har haft en god tid i Viborg F.F. sammen med mange gode mennesker, og jeg har kun positivt at sige om Viborg F.F. som klub.

- Når jeg alligevel har valgt at takke ja til AaB, så er det fordi, der er tale om en storklub, som tilhører toppen af dansk fodbold, og den mulighed og kæmpe udfordring var jeg nødt til at gribe, siger Lars Friis.

- Det betyder også noget for mig, at AaB er et sted med sympatiske mennesker, og jeg glæder mig helt vildt til at blive en del af klubben, og de første dage vil jeg bruge på at observere og komme tæt på staben og spillertruppen, så vi hurtigt får et godt samarbejde i gang, lyder det fra Lars Friis.

Lars Friis har første træning som cheftræner i AaB i morgen formiddag. Første kamp bliver opgøret i Odense mandag aften mod OB.

Tags på denne nyhed

Giv os din mening om AaB

8. marts 2022 kl. 11:44

Her i foråret gennemføres den store tilskuerundersøgelse Superliga Survey blandt alle 3F Superligaklubbers tilskuere.

AaB vil gerne have så mange besvarelser som muligt, så vi med endnu større sikkerhed kan forbedre oplevelsen før, under og efter vores tilskueres besøg på Aalborg Portland Park.

Superliga Survey er således et vigtigt værktøj for AaB i det løbende arbejde med at forbedre kampoplevelsen, både på og udenfor stadion. Undersøgelsen hjælper med at udvikle og søsætte nye tiltag, der kan løfte oplevelsen som tilskuer fremover.

Du kan derfor være med til at gøre en forskel ved at besvare spørgsmålene i årets Superliga Survey.

Giv din mening til kende, og vær med til at skabe en endnu bedre AaB-oplevelse for dig selv og de øvrige AaB-tilhængere.

AaB takker på forhånd alle deltagere for deres hjælp.

Tags på denne nyhed
'