Noshe udtaget til U/17-landsholdet

24. juni 2022 kl. 11:49 af Rasmus Estrup

Anders Noshe er netop blevet udtaget til U/17-landsholdet, der i august skal deltage i en internorsk turnering i Norge. 

4. august spiller Danmark mod Nordirland, 6. august gælder det et opgør mod Finland og 10. august spiller Danmark sin tredje og sidste kamp i turneringen mod Norge. 

Anders Noshe har to ungdomslandskampe og en scoring i bagagen, men han har ikke tidligere optrådt på U/17-landsholdet. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Oliver Ross og Anders Noshe forlænget

23. juni 2022 kl. 08:17 af Rasmus Estrup

Anders Noshe og Oliver Ross har hver især forlænget sine aftaler med Hele Nordjyllands Hold.

17-årige Oliver Ross har dermed kontrakt med AaB frem til sommeren 2025, mens Anders Noshes aftale løber frem til udgangen af 2024.

Begge spillere, der fik AaB-debut i den forgangne sæson, er således blevet en fast del af AaB’s 3F Superligamandskab.

Oliver Ross kom til AaB fra partnerklubben Aalborg KFUM, mens Anders Noshe tidligere har spillet i partnerklubberne Aalborg Chang og Gug Boldklub. 

Tags på denne nyhed

AaB og Oliver Ross forlænger til 2025

22. juni 2022 kl. 09:44 af Brian Andersen

Oliver Ross kom ligesom sin storebror, Mathias, til AaB fra partnerklubben Aalborg KFUM, mens Anders Noshes vej til AaB er foregået via partnerklubberne Gug Boldklub og Aalborg Chang.

AaB’s sportschef Inge André Olsen udtaler:

- Oliver har gennemgået en eksplosiv udvikling, hvilket også, selvom han blot er 17 år, er blevet belønnet med en del spilletid i foråret.

- Som type er Oliver meget komplet, og han kan dække de fleste postioner både på midtbanen og i angrebet, og sågår har han også været nede og afløse i højre forsvarsside, konstaterer, Inge André Olsen.

- Der er dog ingen tvivl om, at det er Olivers motor og offensive egenskaber, som er hans største kompetencer, og vi glæder os til at følge hans fortsatte udvikling og bidrag til holdet, siger Inge André Olsen og tilføjer om Anders Noshe, der allerede i foråret blev rykket op i Superligatruppen.

- Anders er et stort talent og stadig kun 16 år, og med sit drev i højresiden bliver også han spændende at følge i fremtiden.

Oliver Ross, der foreløbig har spillet ti ungdomslandskampe for Danmark, glæder sig over kontraktforlængelsen:

- Jeg er enormt stolt over, at jeg nu bliver en fast del af Superligatruppen. Det er det, jeg har drømt om og kæmpet for i mange år. Nu har jeg været med omkring holdet i et lille års tid, og jeg har fået lov til at spille en del Superligakampe her i foråret, så jeg er glad for, at jeg har bevist, at jeg skal være med i truppen permanent. Det er megafedt.

- Nu skal jeg blive ved med at vise, hvad jeg kan og lægge på i mit spil. Jeg vil gerne være mere afgørende og bidrage med mål og assists, samtidig med at jeg skal arbejde hårdt for holdet. Mathias har vist, at det var muligt at slå igennem i en tidlig alder. Så det har jeg arbejdet hårdt på, og han har altid hjulpet mig. Derfor er det også kæmpestort for os og vores familie, at vi begge to spiller for AaB, fastslår Oliver Ross.

Anders Noshe har i landsholdssammenhæng foreløbig opnået to U/16-landskampe.

- Det er stort for mig og min familie, at jeg i en så ung alder er kommet igennem nåleøjet og er blevet en del af truppen. Det har jeg drømt om, siden jeg kom til AaB for tre år siden, fortæller Anders Noshe.

- Klubben viser, at den tror på unge spilere, og jeg er glad for, at jeg har fået lov til at få debut, træne fast med og få en bid af kagen allerede nu. Det er den bedste måde at udvikle sig på, og det næste stykke tid skal jeg bare træne godt og udvikle mig som spiller, og så tror jeg på, at der venter flere gode oplevelser i fremtiden, slutter Anders Noshe.

Oliver Ross er noteret for 12 officielle kampe og to scoringer for AaB, mens Anders Noshe indtil videre har fået en enkelt optræden for Hele Nordjyllands Hold.

AaB TV: Mød Josip Posavec

21. juni 2022 kl. 16:38 af Rasmus Estrup

Josip Posavec, som har indgået en treårig aftale med AaB, havde i dag første dag på Hornevej.

Den 26-årige målmand fra Kroatien kommer til AaB fra HNK Hajduk Split og han har også erfaring fra Palermo FC med i bagagen.

I dette indslag fra AaB TV kan du se et interview med AaB’s nye nummer 1 og høre målmandstræner Poul Buus sætte ord på den 190 cm høje målmand.

Tags på denne nyhed

AaB laver treårig aftale med kroatisk keeper fra Hajduk Split

21. juni 2022 kl. 09:00 af Brian Andersen

Josip Posavec indledte sin seniorkarriere hos NK Inter Zapresic, hvorfra han i 2016 blev solgt til Palermo FC.

I Italien blev det til 52 officielle kampe for Palermo FC’s bedste mandskab, inden Josip Posavec i 2018 blev hentet tilbage til Kroatien af HNK Hajduk Split.

Hos HNK Hajduk Split er Josip Posavec siden blevet noteret for 81 officielle kampe.

AaB’s sportschef Inge André Olsen udtaler:

- Josip anser vi som en topmålmand, og med sine allerede omkring 175 kampe på højt niveau bringer han også stor erfaring til vores hold.

- Hans egenskaber som målmand er ret komplette. Han er afstemt og modig i straffesparksfeltet, dygtig i redningsspillet og god med fødderne, og så har han både via vores referencer og i vores samtaler gjort et sympatisk indtryk som menneske, fortæller Inge André Olsen.

- En uheldig skade gjorde at Josip i september 2021 mistede pladsen på Hajduks bedste mandskab, og det er blandt andet dette, som har gjort det muligt for os at hente en målmand af hans kaliber, og i vores snakke har Josip været meget opsat på at komme til AaB og få spilletid, siger Inge André Olsen.

- I en samlet betragtning har det desuden været vigtigt for os ikke at lave en længere aftale end tre år, da vi har vores egen U/17-landsholdsmålmand Theo Sander stående i kulissen, og med tilgangen af Josip får Theo nu endnu en stærk målmandsmakker at lære af og kæmpe med i dagligdagen, hvilket kun vil skærpe Theos kompetencer yderligere, påpeger Inge André Olsen.

Josip Posavec ser frem til sin nye udfordring i Danmark:

- Jeg glæder mig meget til at spille for AaB. Jeg har hørt mange gode ting om klubben og byen, og jeg vil gøre mit bedste hver dag for at hjælpe klubben og holdkammeraterne, og så håber jeg, at vi sammen kan opnå store ting.

- Jeg har været i dialog med AaB i halvanden måned, og jeg ved, at Inge, Poul (Buus, målmandstræner red.) og Lars (Friis, cheftræner, red.) har fulgt mig tæt i en længere periode og ønsket, at jeg skulle komme til AaB. Nu kan jeg ikke vente med at komme i gang og bidrage til holdet med min erfaring og hårde arbejde, lyder det fra Josip Posavec.

190 centimeter høje Josip Posavec træner allerede i dag med sine nye holdkammerater, hvilket sker i trøje nummer 1.

Tags på denne nyhed
'