AaB TV: Mød Kilian Ludewig

24. juni 2022 kl. 14:21 af Rasmus Estrup

Kilian Ludewig trænede i dag med Hele Nordjyllands Hold, som den 22-årige tysker har indgået en etårig låneaftale med.

Kilian Ludewig kommer til AaB fra FC Red Bull Salzburg, og han har tidligere været i klubber som FC St. Pauli, FC RB Leipzig, Barnsley FC, FC Schalke 04 og Willem II Tilburg.

I dette indslag fra AaB TV kan du møde AaB’s nye højreback.

Tags på denne nyhed

AaB lejer Ludewig

24. juni 2022 kl. 13:15 af Brian Andersen

Kilian Ludewig fik sin fodboldopdragelse i FC St. Pauli og senere i RB Leipzig, før han i 2018 skrev kontrakt med FC Red Bull Salzburg.

Udover en enkelt officiel optræden for førsteholdet blev det i den første sæson primært til kampe (28 stk.) for andetholdet, som er identisk med satellitklubben FC Liefering i næstbedste række.

Efterfølgende er det også blevet til lejeophold i den engelske Championship hos engelske Barnsley FC (25 kampe) samt ophold hos FC Schalke 04 i Tyskland og senest hos Willem ll Tilburg i Holland.

FC Red Bull Salzburg har forlænget aftalen med Kilian Ludewig indtil 30. juni 2025.   

AaB’s sportschef Inge André Olsen udtaler:

- Kilian dækker store rum og er en stærk presspiller, og så er han offensiv og aggressiv og indeholder en god mentalitet, og vi ser ham som en forstærkning af vores trup, hvor han vil være medvirkende til at skærpe konkurrencen om pladserne i højresiden, og at Kilian har et niveau, der kan styrke os, understreges vel egentlig bare af, at Red Bull Salzburg har valgt at forlænge kontrakten.

Kilian Ludewig håber at kunne bidrage med sine kvaliteter i AaB:

- Jeg har haft gode samtaler med både Inge og Lars (Friis, red.), og jeg kender AaB som en god klub, så jeg er meget glad for at være her og glæder mig bare til at komme i gang på træningsbanen og møde mine nye holdkammerater.

- Jeg kommer for at arbejde hårdt og vil byde ind med power og vilje. Personligt håber jeg på at få en masse spilletid, og så håber jeg, at vi som hold kan udvikle os og tage det næste skridt, siger Kilian Ludewig.

Kilian Ludewig får trøje nummer 32 i AaB.

Tags på denne nyhed

Noshe udtaget til U/17-landsholdet

24. juni 2022 kl. 11:49 af Rasmus Estrup

Anders Noshe er netop blevet udtaget til U/17-landsholdet, der i august skal deltage i en internorsk turnering i Norge. 

4. august spiller Danmark mod Nordirland, 6. august gælder det et opgør mod Finland og 10. august spiller Danmark sin tredje og sidste kamp i turneringen mod Norge. 

Anders Noshe har to ungdomslandskampe og en scoring i bagagen, men han har ikke tidligere optrådt på U/17-landsholdet. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Oliver Ross og Anders Noshe forlænget

23. juni 2022 kl. 08:17 af Rasmus Estrup

Anders Noshe og Oliver Ross har hver især forlænget sine aftaler med Hele Nordjyllands Hold.

17-årige Oliver Ross har dermed kontrakt med AaB frem til sommeren 2025, mens Anders Noshes aftale løber frem til udgangen af 2024.

Begge spillere, der fik AaB-debut i den forgangne sæson, er således blevet en fast del af AaB’s 3F Superligamandskab.

Oliver Ross kom til AaB fra partnerklubben Aalborg KFUM, mens Anders Noshe tidligere har spillet i partnerklubberne Aalborg Chang og Gug Boldklub. 

Tags på denne nyhed

AaB og Oliver Ross forlænger til 2025

22. juni 2022 kl. 09:44 af Brian Andersen

Oliver Ross kom ligesom sin storebror, Mathias, til AaB fra partnerklubben Aalborg KFUM, mens Anders Noshes vej til AaB er foregået via partnerklubberne Gug Boldklub og Aalborg Chang.

AaB’s sportschef Inge André Olsen udtaler:

- Oliver har gennemgået en eksplosiv udvikling, hvilket også, selvom han blot er 17 år, er blevet belønnet med en del spilletid i foråret.

- Som type er Oliver meget komplet, og han kan dække de fleste postioner både på midtbanen og i angrebet, og sågår har han også været nede og afløse i højre forsvarsside, konstaterer, Inge André Olsen.

- Der er dog ingen tvivl om, at det er Olivers motor og offensive egenskaber, som er hans største kompetencer, og vi glæder os til at følge hans fortsatte udvikling og bidrag til holdet, siger Inge André Olsen og tilføjer om Anders Noshe, der allerede i foråret blev rykket op i Superligatruppen.

- Anders er et stort talent og stadig kun 16 år, og med sit drev i højresiden bliver også han spændende at følge i fremtiden.

Oliver Ross, der foreløbig har spillet ti ungdomslandskampe for Danmark, glæder sig over kontraktforlængelsen:

- Jeg er enormt stolt over, at jeg nu bliver en fast del af Superligatruppen. Det er det, jeg har drømt om og kæmpet for i mange år. Nu har jeg været med omkring holdet i et lille års tid, og jeg har fået lov til at spille en del Superligakampe her i foråret, så jeg er glad for, at jeg har bevist, at jeg skal være med i truppen permanent. Det er megafedt.

- Nu skal jeg blive ved med at vise, hvad jeg kan og lægge på i mit spil. Jeg vil gerne være mere afgørende og bidrage med mål og assists, samtidig med at jeg skal arbejde hårdt for holdet. Mathias har vist, at det var muligt at slå igennem i en tidlig alder. Så det har jeg arbejdet hårdt på, og han har altid hjulpet mig. Derfor er det også kæmpestort for os og vores familie, at vi begge to spiller for AaB, fastslår Oliver Ross.

Anders Noshe har i landsholdssammenhæng foreløbig opnået to U/16-landskampe.

- Det er stort for mig og min familie, at jeg i en så ung alder er kommet igennem nåleøjet og er blevet en del af truppen. Det har jeg drømt om, siden jeg kom til AaB for tre år siden, fortæller Anders Noshe.

- Klubben viser, at den tror på unge spilere, og jeg er glad for, at jeg har fået lov til at få debut, træne fast med og få en bid af kagen allerede nu. Det er den bedste måde at udvikle sig på, og det næste stykke tid skal jeg bare træne godt og udvikle mig som spiller, og så tror jeg på, at der venter flere gode oplevelser i fremtiden, slutter Anders Noshe.

Oliver Ross er noteret for 12 officielle kampe og to scoringer for AaB, mens Anders Noshe indtil videre har fået en enkelt optræden for Hele Nordjyllands Hold.

'