AaB foran første testkamp mod AGF

24. juni 2022 kl. 15:09 af Rasmus Estrup

Sæsonens første testkamp venter i morgen kl. 14.00, når AaB møder AGF på sidstnævntes træningsanlæg, Fredensvang.

Til kampen er følgende spillere udtaget:

1 Josip Posavec, 2 Kristoffer Pallesen, 3 Jakob Ahlmann, 6 Pedro Ferreira, 7 Allan Sousa, 8 Iver Fossum, 9 Milan Makaric, 14 Malthe Højholt, 15 Anders Hagelskjær, 17 Kasper Kusk, 19 Anosike Ementa, 20 Oliver Klitten, 21 Lars Kramer, 22 Theo Sander, 23 Robert Kakeeto, 24 Vladimir Prijovic, 28 Jeppe Pedersen, 35 Marcus Hannesbo, 38 Oliver Ross, 39 Kasper Høgh samt AaB Akademispillerne Gustav Dahl og Emil Nymann og den tidligere AaB-spiller Marco Ramkilde.

Mathias Ross er på ferie efter sin U/21-landsholdsudtagelse tidligere i juni, mens Lucas Andersen, Daniel Granli, Louka Prip, Magnus Christensen samt Anders Noshe er ukampdygtige. Kilian Ludewig, der trænede med holdet for første gang i dag, sidder over i morgen. 

Kampen i morgen spilles på Bane 1 på AGF's træningsanlæg, Fredensvang, der ligger på Terp Skovvej 16, 8260 Viby. Opgøret livestreames på AGF’s YouTubekanal, ligesom der vil være livetweets fra AaB’s officielle Twitterkonto. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Mød Kilian Ludewig

24. juni 2022 kl. 14:21 af Rasmus Estrup

Kilian Ludewig trænede i dag med Hele Nordjyllands Hold, som den 22-årige tysker har indgået en etårig låneaftale med.

Kilian Ludewig kommer til AaB fra FC Red Bull Salzburg, og han har tidligere været i klubber som FC St. Pauli, FC RB Leipzig, Barnsley FC, FC Schalke 04 og Willem II Tilburg.

I dette indslag fra AaB TV kan du møde AaB’s nye højreback.

Tags på denne nyhed

AaB lejer Ludewig

24. juni 2022 kl. 13:15 af Brian Andersen

Kilian Ludewig fik sin fodboldopdragelse i FC St. Pauli og senere i RB Leipzig, før han i 2018 skrev kontrakt med FC Red Bull Salzburg.

Udover en enkelt officiel optræden for førsteholdet blev det i den første sæson primært til kampe (28 stk.) for andetholdet, som er identisk med satellitklubben FC Liefering i næstbedste række.

Efterfølgende er det også blevet til lejeophold i den engelske Championship hos engelske Barnsley FC (25 kampe) samt ophold hos FC Schalke 04 i Tyskland og senest hos Willem ll Tilburg i Holland.

FC Red Bull Salzburg har forlænget aftalen med Kilian Ludewig indtil 30. juni 2025.   

AaB’s sportschef Inge André Olsen udtaler:

- Kilian dækker store rum og er en stærk presspiller, og så er han offensiv og aggressiv og indeholder en god mentalitet, og vi ser ham som en forstærkning af vores trup, hvor han vil være medvirkende til at skærpe konkurrencen om pladserne i højresiden, og at Kilian har et niveau, der kan styrke os, understreges vel egentlig bare af, at Red Bull Salzburg har valgt at forlænge kontrakten.

Kilian Ludewig håber at kunne bidrage med sine kvaliteter i AaB:

- Jeg har haft gode samtaler med både Inge og Lars (Friis, red.), og jeg kender AaB som en god klub, så jeg er meget glad for at være her og glæder mig bare til at komme i gang på træningsbanen og møde mine nye holdkammerater.

- Jeg kommer for at arbejde hårdt og vil byde ind med power og vilje. Personligt håber jeg på at få en masse spilletid, og så håber jeg, at vi som hold kan udvikle os og tage det næste skridt, siger Kilian Ludewig.

Kilian Ludewig får trøje nummer 32 i AaB.

Tags på denne nyhed

Noshe udtaget til U/17-landsholdet

24. juni 2022 kl. 11:49 af Rasmus Estrup

Anders Noshe er netop blevet udtaget til U/17-landsholdet, der i august skal deltage i en internorsk turnering i Norge. 

4. august spiller Danmark mod Nordirland, 6. august gælder det et opgør mod Finland og 10. august spiller Danmark sin tredje og sidste kamp i turneringen mod Norge. 

Anders Noshe har to ungdomslandskampe og en scoring i bagagen, men han har ikke tidligere optrådt på U/17-landsholdet. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Oliver Ross og Anders Noshe forlænget

23. juni 2022 kl. 08:17 af Rasmus Estrup

Anders Noshe og Oliver Ross har hver især forlænget sine aftaler med Hele Nordjyllands Hold.

17-årige Oliver Ross har dermed kontrakt med AaB frem til sommeren 2025, mens Anders Noshes aftale løber frem til udgangen af 2024.

Begge spillere, der fik AaB-debut i den forgangne sæson, er således blevet en fast del af AaB’s 3F Superligamandskab.

Oliver Ross kom til AaB fra partnerklubben Aalborg KFUM, mens Anders Noshe tidligere har spillet i partnerklubberne Aalborg Chang og Gug Boldklub. 

Tags på denne nyhed
'