Stadion kalder nu igen - fanzonen åbner kl. 15.00

21. juli 2022 kl. 13:03 af Rasmus Estrup

Kampinfo
Spillerunde: 2
Spilledato: Søndag 24. juli 2022
Kick-off: Kl. 18.00
Dørene åbner: Kl. 16.00
Fanzonen åbner: Kl. 15.00

Stadion kalder nu igen - alt er udsolgt
Gennem kampagnen "Stadion kalder nu igen" har AaB’s tre partnere Arbejdernes Landsbank, Det Nordjyske Mediehus og Aalborg Portland købt alle billetter, så alle fans har kunne få billet til kampen gratis.

Alle billetter blev revet væk på under et døgn, og der er således udsolgt på hele Aalborg Portland Park, inklusive i udebaneafsnittet.

Såfremt man har billet eller sæsonkort og er forhindret i at komme til kampen, kan man videregive sin billet via www.billet.aabsport. Hvis der videregives billetter, kan der løbende dukke enkelte billetter op på www.billet.aabsport.dk.

Har du på kampdagen spørgsmål i forhold til billetter, kan du besøge billetinformationen, som ligger på hjørnet af Complea Tribunen og Vesttribunen. 

Autografskrivning i fanzonen
Fanzonen er åben fra kl. 15.00 på søndag. Her vil der være livemusik fra scenen, en AaB-hoppeborg, en sparkestation og mulighed for ansigtsmaling.

Fra kl. 15.30 til 16.00 vil et par AaB-spillere skrive autografer i fanzonen, og kl. 16.30 er der et interview på scenen med AaB’s administrerende direktør Thomas Bælum.

Fodboldidioterne, der er kendt fra YouTube, vil desuden være til stede og skrive autografer i fanzonen.

I fanzonen er der også er en storskærm, der blandt andet viser alle mål fra forrige sæson.

Som altid er det også muligt at købe lækker mad fra Bogø Sandwich, ligesom du kan købe vand og øl i boderne.

Køb AaB’s nye spillertøj i AaB Fanshop
I AaB Fanshop både i foyeren og i fanzonen kan du som altid købe diverse AaB-merchandise.

Her finder du også AaB’s helt nye spillerdragt, der er skabt i samarbejde med Macron og indeholder Aalborg Tårnets benkonstruktion i designet. Trøjerne er lavet i bæredygtigt materiale og kan også købes online på www.aabshoppen.dk

Adgang til boder og toilletter i fanzonen under kampen
Fanzonens boder og toiletter er også tilgængelige under kampen på søndag. Dermed kan tilskuere på Vesttribunen på søndag anvende boder og toiletfaciliteter i fanzonen uden for Aalborg Portland Park, mens kampen spilles. 

Gratis tog- og buskørsel med billet til kampen
Alle med en billet til søndagskampen kan på kampdagen køre gratis med tog og busser fra Nordjyllands Trafikselskab. Man skal blot vise sin kampbillet eller sit digitale sæsonkort i bussen.

Vær opmærksom på, at der på grund af vejarbejde på Kastetvej er ændrede busruter. Altså skal man stå af ved stoppestedet Suensonsgade, hvis man tager busrute 2. 

Kommer man med busrute 16 skal man stå af ved stoppestedet Anneberghus.  

Indløbsbørn fra AaB Support Club Junior
Det er medlemmer af AaB Support Club Junior, der løber ind på banen med AaB-spillerne på søndag.

Rygning er ikke tilladt
Det er ikke tilladt at ryge på Aalborg Portland Park. Det er muligt for tilskuere på Vesttribunen og Complea Tribunen at ryge uden for stadion i pausen.

Kontantløse boder åbner kl. 16.00
Boderne på Aalborg Portland Park åbner på søndag to timer før kampstart, hvor dørene også åbner. 

På hver tribune er der én bod, hvor der kan betales med kontanter. Ellers foregår betalingen kontantløst på Aalborg Portland Park. 

Køb pizza i Bod 4 på Complea Tribunen
I Bod 4 på Complea Tribunen er det igen muligt at købe pizza til kampen.

Twitter og Instagram
Det officielle hashtag for kampen er #AaBFCK – følg og benyt dette hashtag for at læse og deltage i nyhedsstrømmen på Twitter og Instagram før, under og efter kampen.

Transport
Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Vær særligt opmærksom på, at Kastetvej er spærret mellem Dannebrogsgade og Haraldslund på grund af vejarbejde. Altså kan man kun tilgå parkeringspladsen på Haraldslund fra den vestlige del af Kastetvej. 

Vær også opmærksom på, at vejarbejdet har indflydelse på busruten, og derfor skal man stå af ved stoppestedet Suensonsgade, hvis man tager busrute 2. 

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park. Se køreplaner på denne side.

Parkering
Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold
Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Complea Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser.

Billetter til kørestolsbrugere kan købes i forsalg ved direkte henvendelse til AaB på tlf. 96 35 59 00.

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

Safe House får Hele Nordjyllands Håndsrækning i efteråret 2022

21. juli 2022 kl. 09:00 af Rasmus Estrup

AaB og Arbejdernes Landsbank donerer hvert halvår to kr. pr. fremmødt tilskuer til 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park til et godt nordjysk formål gennem Hele Nordjyllands Håndsrækning.  

Prisen blev oprettet i 2015 med én kr. pr. tilskuer, og fra 2017 til og med foråret 2022 støttede Spar Nord Fonden op om prisen, hvorigennem der indtil videre er doneret flere end 1,3 millioner kroner samlet set.  

Nu har Arbejdernes Landsbank overtaget fondens rolle, og efterårets modtagere af Hele Nordjyllands Håndsrækning fra AaB og Arbejdernes Landsbank bliver Safe House - Aalborg. Det har AaBs fans via en afstemning på aabsport.dk valgt.  

Forinden havde et udvalg med repræsentanter fra AaB, Arbejdernes Landsbank, AaB Support Club og seneste modtager af Hele Nordjyllands Håndsrækning, Carpe Diem, udvalgt tre kandidater, der var med i afstemningen.  

Safe House - Aalborg vandt den tætte afstemning med 43 procent af stemmerne efterfulgt af Min Drømmedag fra Hadsund, der fik 41 procent af stemmerne, og Kom Videre Mand - Aalborg, der modtog 16 procent af stemmerne. 

Øget tryghed i Aalborgs natteliv 

Safe House - Aalborg er en ny, frivillig forening, der åbnede deres lokale for enden af Jomfru Ane Gade 6. maj i år med det formål at øge trygheden for alle, der færdes i det aalborgensiske natteliv.  

Dette sker ved, at Safe House hver weekend har faste folk, der i nattetimerne sidder klar til at tage imod alle dem, der kigger ind og har brug for hjælp, samt ved at have frivillige til at patruljere rundt omkring havnen i Aalborg.  

Midlerne fra Hele Nordjyllands Håndsrækning skal blandt andet gå til at forbedre forholdene i Safe Houses lokaler, så de frivillige har de rette remedier og forudsætninger til at hjælpe de ca. 100-130 ugentlige gæster.   

- Det er fedt, at så mange har ønsket, at vi skal være modtager af Hele Nordjyllands Håndsrækning. Som en helt ny forening prøvede vi bare at søge, og vi havde ikke regnet med hverken at blive nomineret eller nu blive modtager. Så det giver os et kæmpe boost, at vi er blevet valgt, siger Sune Zacho, der er initiativtager og formand for Safe House - Aalborg. 

- Forhåbentlig kan dette være med til, at endnu flere især unge mennesker bliver opmærksomme på, at vi findes, og derved forhåbentlig bliver mere trygge ved at færdes i nattelivet, siger Sune Zacho.  

AaBs administrerende direktør Thomas Bælum udtaler:  

- Vi er glade for at kunne ønske tillykke til Safe House - Aalborg, der i et stærkt felt med mange gode kandidater er endnu en værdig modtager af Hele Nordjyllands Håndsrækning.   

- Nu håber vi, at vi gennem hele efteråret får fyldt Aalborg Portland Park op med masser af tilskuere, så der foruden en god stemning på Aalborg Portland Park også kommer en stor håndsrækning til Safe House - Aalborg, siger Thomas Bælum.  

Det samlede beløb med to kr. pr. tilskuer til efterårets 3F Superligahjemmekampe på Aalborg Portland Park vil blive doneret, når efterårssæsonen er færdigspillet.  

Tidligere modtagere af Hele Nordjyllands Håndsrækning: 
Carpe Diem - forår 2022 - 155.266 kr. (2 kr. pr. tilskuer) 
Idræt for Sindet Hjørring - velgørenhedstrøje 2021 - Endnu ikke afsluttet 
FrivilligAalborg - 2020 og 2021 - 172.138 kr. (2 kr. pr. tilskuer) 
Personaleforeningerne ved Aalborg Universitetshospital og Regionshospitalet Vendsyssel velgørenhedstrøje 2020 40.000 kr. (100 kr. pr. solgt trøje) 
Gestus Nord velgørenhedstrøje 2019 41.400 (100 kr. pr. solgt trøje) 
Barnets Blå Hus i Vesthimmerland efterår 2019 112.196 kr. (2 kr. pr. tilskuer) 
Skyggebørn forår 2019 83.880 kr. (2 kr. pr. tilskuer) 
AaB Support Club og AaB TIFO KAOS velgørenhedstrøje 2018 - 38.400 kr. (100 kr. pr. solgt trøje) 
Ønskeland efterår 2018 108.652 kr.(2 kr. pr. tilskuer) 
Foreningen Grønlandske Børn forår 2018 85.908 kr. (2 kr. pr. tilskuer) 
Børn i sorg Sorggrupperne i Aars efterår 2017 109.850 kr. (2 kr. pr. tilskuer) 
Veteran Oasen velgørenhedstrøje 2017 90.000 kr. (100 kr. pr. solgt trøje) 
Kildehuset Fountainhouse forår 2017 31.249 kr. (1 kr. pr. tilskuer) 
Broen Aalborg efterår 2016 69.093 kr. (1 kr. pr. tilskuer) 
Hjerterummet og Cykel20 forår 2016 57.357 kr. (1 kr. pr. tilskuer) 
The Back To Life Project efterår 2015 66.410 kr. (1 kr. pr. tilskuer) 
Headspace Aalborg forår 2015 54.337 kr. (1 kr. pr. tilskuer) 

Pr. 30. juni 2022 er der i alt uddelt 1.316.136 kr. via Hele Nordjyllands Håndsrækning.

Tags på denne nyhed

Sousa: Fantastisk med fyldte tribuner på søndag

20. juli 2022 kl. 10:24 af Rasmus Estrup

I søndags var der AaB-debut til blandt andre Allan Sousa, da AaB foran flere end 950 medrejsende AaB-fans desværre tabte sæsonpremieren i Viborg med 2-1.

- Fansene skabte en god atmosfære allerede under opvarmningen, og jeg fik også en varm velkomst fra dem, fortæller Allan Sousa.

- Desværre fik vi ikke det resultat, vi ønskede, og vi har meget at forbedre inden kampen mod FC København på søndag. Heldigvis har vi en god gruppe, og vi kommer til at arbejde hårdt i denne uge, og så er vi klar til søndag, hvor vi vil kæmpe alt, hvad vi kan, for at få sæsonens første sejr, siger den nye AaB-brasilianer, der ikke ser sig selv som ny i AaB-truppen længere.

- Jeg synes allerede, der er sket meget siden mine første uger i AaB. Jeg har fået et godt forhold til alle i klubben og har fundet mig godt til rette på holdet, så jeg nyder bare at være her, og jeg vil gøre mit bedste for klubben, siger offensivspilleren.

På søndag har han mulighed for at få hjemmebanedebut på Aalborg Portland Park, hvor “Stadion kalder nu igen”, når AaB møder FC København i en udsolgt kamp, hvor Arbejdernes Landsbank, Det Nordjyske Mediehus og Aalborg Portland har sikret alle fans gratis adgang. 

- Det glæder jeg mig til. Det bliver fantastisk at spille min første hjemmekamp i Aalborg foran fyldte tribuner. Det er sådanne rammer, alle spillere ønsker at spille i, og vi vil gøre vores bedste for at give fansene en sejr og en god oplevelse på søndag, slutter Allan Sousa.

Kampstart på søndag er kl. 18.00. Fanzonen åbner allerede kl. 15.00, hvor du har mulighed for at få fingrene i AaB’s nye spillerdragter fra Macron, der i designet indeholder ben-konstruktionen fra Aalborg Tårnet.

Du kan også købe AaB’s nye spillerdragter, der er skabt i et bæredygtigt materiale, på www.aabshoppen.dk.

Tags på denne nyhed

Brug dit sæsonkort eller giv pladsen videre

19. juli 2022 kl. 14:29 af Rasmus Estrup

Der er stor efterspørgsel på billetter til den udsolgte kamp på søndag mod FC København, når AaB i samarbejde med Arbejdernes Landsbank, Det Nordjyske Mediehus og Aalborg Portland inviterer til "Stadion kalder nu igen", hvor de tre partnere har betalt for alle billetter, så alle fans kan komme gratis ind til sæsonens første hjemmekamp. 

Alle billetter blev revet væk på under et døgn, og siden har ekstraordinært mange fans efterspurgt billetter til kampen. For at få flest tilskuere ind på tribunen er det derfor vigtigt, at alle sæsonkortpladser bliver brugt.

Så er du sæsonkortholder, så sørg for at få brugt din billet til opgøret eller giv din plads videre, hvis du er forhindret. Du kan enten sende din billet til en ven eller frigive din plads via billet.aabsport.dk. 

Skulle der blive frigivet billetter, vil de løbende blive tilgængelige på www.billet.aabsport.dk.

Vi glæder os til at se et helt fyldt Aalborg Portland Park til sæsonens første hjemmekamp søndag kl. 18.00. 

Husk at du på www.aabshoppen.dk kan blive klædt rigtigt på til opgøret med AaB's nye klubdragt. AaB's nye spilletrøjer kan også købes i AaB Fanshop på søndag. 

Stem om Hele Nordjyllands Håndsrækning senest onsdag

19. juli 2022 kl. 09:53 af Rasmus Estrup

Onsdag 20. juli kl. 12.00 er sidste frist for at stemme på, hvem der skal modtage Hele Nordjyllands Håndsrækning i efteråret 2022. Stem her.

Hele Nordjyllands Håndsrækning er AaB's pris, der har været uddelt halvårligt siden 2015. Gennem Hele Nordjyllands Håndsrækning donerer AaB og Arbejdernes Landsbank ubeskåret to kroner pr. fremmødt tilskuer til AaB’s hjemmekampe i 3F Superligaen til et godt formål i Nordjylland.

Fra 2015 til 2017 stod AaB for at betale en krone pr. tilskuer, men fra 2017 til og med dette forår støttede Spar Nord Fonden op om initiativet, så beløbet blev fordoblet. AaB's nye hovedpartner Arbejdernes Landsbank har nu overtaget Spar Nord Fondens rolle i Hele Nordjyllands Håndsrækning. 

Hele Nordjyllands Håndsrækning har uddelt mere end 1,3 millioner kr. samlet set og kan tilfalde foreninger, et værested, et behandlingscenter eller noget helt fjerde. Kun fantasien sætter grænser, men der skal dog være tale om et formål, der hverken har kommerciel eller politisk karakter. Udover at donationen skal gå til en god sag, skal modtageren også have postadresse i Region Nordjylland. 

Et udvalg bestående af repræsentanter fra AaB, Arbejdernes Landsbank, AaB Support Club og seneste modtager af Hele Nordjyllands Håndsrækning, Carpe Diem, valgte følgende tre kandidater nomineret til at modtage Hele Nordjyllands Håndsrækning for efteråret 2022; Safe House - Aalborg, Min Drømmedag - Hadsund, Kom Videre Mand - Aalborg.

Safe House - Aalborg
Safe House Aalborg har base for enden af Jomfru Ande Gade, hvor frivillige ønsker at skabe tryghed for nattelivets besøgende.

Det sker eksempelvis ved at patruljere rundt på havnen og i området omkring Jomfru Ane Gade, ved at hjælpe tilskadekommende samt ved at tilbyde et sted, hvor man kan få ladet sin telefon op og hvor man trygt kan sidde og vente på en bus eller et lift hjem.

En donation fra Hele Nordjyllands Håndsrækning vil gå til at sikre den fremtidige drift af Safe House, til fastholdelse af de frivillige samt til udstyr som eksempelvis radioer til kontakten mellem dørmænd og patruljer.

Min Drømmedag - Hadsund
Min Drømmedag fra Hadsund giver børn med livstruende sygdom en drømmedag, hvor de bliver forkælet og ikke skal tænke på sygdom.

Min Drømmedag skaber både drømmedage, hvor børnene bliver forvandlet til yndige prinsesser eller modige krigere på slotte rundt omkring i Danmark og i små intime rammer for børn i isolation derhjemme eller på et sygehus.

Modtager Min Drømmedag Hele Nordjyllands Håndsrækning skal pengene gå til hjemmebesøg og drømmedage i intime rammer til de børn, der er for svage til en hel drømmedag ude af huset.

Kom Videre Mand - Aalborg
Kom Videre Mand er en organisation, der hjælper mænd med at komme videre i livet efter eksempelvis skilsmisse eller tab af ægtefælle.

Ved hjælp af aktiviteter for grupper af mænd, som ellers selv kan have svært ved at søge om hjælp, ønsker Kom Videre Mand at bringe mænd ud af ensomhed og videre i livet.

Skulle Hele Nordjyllands Håndsrækning gå til Kom Videre Mand vil pengene blive brugt på at starte flere kurser for målgruppen og til uddannelse af flere vejledere.

Afstemningen slutter som nævnt onsdag 20. juli kl. 12.00, og modtageren af Hele Nordjyllands Håndsrækning for efteråret 2022 offentliggøres torsdag 21. juli.

Søndag 24. juli spiller AaB sin første hjemmekamp i den nye sæson i 3F Superligaen, når FC København kommer på besøg på Aalborg Portland Park.

Tidligere modtagere af Hele Nordjyllands Håndsrækning:
Carpe Diem - forår 2022 - 155.266 kr. (2 kr. pr. tilskuer)
Idræt for Sindet Hjørring - velgørenhedstrøje 2021 - Endnu ikke afsluttet
FrivilligAalborg - 2020 og 2021 - 172.138 kr. (2 kr. pr. tilskuer)
Personaleforeningerne ved Aalborg Universitetshospital og Regionshospitalet Vendsyssel – velgørenhedstrøje 2020 – 40.000 kr. (100 kr. pr. solgt trøje)
Gestus Nord – velgørenhedstrøje 2019 – 41.400 (100 kr. pr. solgt trøje)
Barnets Blå Hus i Vesthimmerland – efterår 2019 – 112.196 kr. (2 kr. pr. tilskuer)
Skyggebørn – forår 2019 – 83.880 kr. (2 kr. pr. tilskuer)
AaB Support Club og AaB TIFO KAOS – velgørenhedstrøje 2018 - 38.400 kr. (100 kr. pr. solgt trøje)
Ønskeland – efterår 2018 – 108.652 kr.  (2 kr. pr. tilskuer)
Foreningen Grønlandske Børn – forår 2018 – 85.908 kr. (2 kr. pr. tilskuer)
Børn i sorg – Sorggrupperne i Aars – efterår 2017 – 109.850 kr. (2 kr. pr. tilskuer)
Veteran Oasen – velgørenhedstrøje 2017 – 90.000 kr. (100 kr. pr. solgt trøje)
Kildehuset Fountainhouse – forår 2017 – 31.249 kr. (1 kr. pr. tilskuer)
Broen Aalborg – efterår 2016 – 69.093 kr. (1 kr. pr. tilskuer)
Hjerterummet og Cykel20 – forår 2016 – 57.357 kr. (1 kr. pr. tilskuer)
The Back To Life Project – efterår 2015 – 66.410 kr. (1 kr. pr. tilskuer)
Headspace Aalborg – forår 2015 – 54.337 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

Tags på denne nyhed
'