Sousa: Fantastisk med fyldte tribuner på søndag

20. juli 2022 kl. 10:24 af Rasmus Estrup

I søndags var der AaB-debut til blandt andre Allan Sousa, da AaB foran flere end 950 medrejsende AaB-fans desværre tabte sæsonpremieren i Viborg med 2-1.

- Fansene skabte en god atmosfære allerede under opvarmningen, og jeg fik også en varm velkomst fra dem, fortæller Allan Sousa.

- Desværre fik vi ikke det resultat, vi ønskede, og vi har meget at forbedre inden kampen mod FC København på søndag. Heldigvis har vi en god gruppe, og vi kommer til at arbejde hårdt i denne uge, og så er vi klar til søndag, hvor vi vil kæmpe alt, hvad vi kan, for at få sæsonens første sejr, siger den nye AaB-brasilianer, der ikke ser sig selv som ny i AaB-truppen længere.

- Jeg synes allerede, der er sket meget siden mine første uger i AaB. Jeg har fået et godt forhold til alle i klubben og har fundet mig godt til rette på holdet, så jeg nyder bare at være her, og jeg vil gøre mit bedste for klubben, siger offensivspilleren.

På søndag har han mulighed for at få hjemmebanedebut på Aalborg Portland Park, hvor “Stadion kalder nu igen”, når AaB møder FC København i en udsolgt kamp, hvor Arbejdernes Landsbank, Det Nordjyske Mediehus og Aalborg Portland har sikret alle fans gratis adgang. 

- Det glæder jeg mig til. Det bliver fantastisk at spille min første hjemmekamp i Aalborg foran fyldte tribuner. Det er sådanne rammer, alle spillere ønsker at spille i, og vi vil gøre vores bedste for at give fansene en sejr og en god oplevelse på søndag, slutter Allan Sousa.

Kampstart på søndag er kl. 18.00. Fanzonen åbner allerede kl. 15.00, hvor du har mulighed for at få fingrene i AaB’s nye spillerdragter fra Macron, der i designet indeholder ben-konstruktionen fra Aalborg Tårnet.

Du kan også købe AaB’s nye spillerdragter, der er skabt i et bæredygtigt materiale, på www.aabshoppen.dk.

Tags på denne nyhed

Brug dit sæsonkort eller giv pladsen videre

19. juli 2022 kl. 14:29 af Rasmus Estrup

Der er stor efterspørgsel på billetter til den udsolgte kamp på søndag mod FC København, når AaB i samarbejde med Arbejdernes Landsbank, Det Nordjyske Mediehus og Aalborg Portland inviterer til "Stadion kalder nu igen", hvor de tre partnere har betalt for alle billetter, så alle fans kan komme gratis ind til sæsonens første hjemmekamp. 

Alle billetter blev revet væk på under et døgn, og siden har ekstraordinært mange fans efterspurgt billetter til kampen. For at få flest tilskuere ind på tribunen er det derfor vigtigt, at alle sæsonkortpladser bliver brugt.

Så er du sæsonkortholder, så sørg for at få brugt din billet til opgøret eller giv din plads videre, hvis du er forhindret. Du kan enten sende din billet til en ven eller frigive din plads via billet.aabsport.dk. 

Skulle der blive frigivet billetter, vil de løbende blive tilgængelige på www.billet.aabsport.dk.

Vi glæder os til at se et helt fyldt Aalborg Portland Park til sæsonens første hjemmekamp søndag kl. 18.00. 

Husk at du på www.aabshoppen.dk kan blive klædt rigtigt på til opgøret med AaB's nye klubdragt. AaB's nye spilletrøjer kan også købes i AaB Fanshop på søndag. 

Stem om Hele Nordjyllands Håndsrækning senest onsdag

19. juli 2022 kl. 09:53 af Rasmus Estrup

Onsdag 20. juli kl. 12.00 er sidste frist for at stemme på, hvem der skal modtage Hele Nordjyllands Håndsrækning i efteråret 2022. Stem her.

Hele Nordjyllands Håndsrækning er AaB's pris, der har været uddelt halvårligt siden 2015. Gennem Hele Nordjyllands Håndsrækning donerer AaB og Arbejdernes Landsbank ubeskåret to kroner pr. fremmødt tilskuer til AaB’s hjemmekampe i 3F Superligaen til et godt formål i Nordjylland.

Fra 2015 til 2017 stod AaB for at betale en krone pr. tilskuer, men fra 2017 til og med dette forår støttede Spar Nord Fonden op om initiativet, så beløbet blev fordoblet. AaB's nye hovedpartner Arbejdernes Landsbank har nu overtaget Spar Nord Fondens rolle i Hele Nordjyllands Håndsrækning. 

Hele Nordjyllands Håndsrækning har uddelt mere end 1,3 millioner kr. samlet set og kan tilfalde foreninger, et værested, et behandlingscenter eller noget helt fjerde. Kun fantasien sætter grænser, men der skal dog være tale om et formål, der hverken har kommerciel eller politisk karakter. Udover at donationen skal gå til en god sag, skal modtageren også have postadresse i Region Nordjylland. 

Et udvalg bestående af repræsentanter fra AaB, Arbejdernes Landsbank, AaB Support Club og seneste modtager af Hele Nordjyllands Håndsrækning, Carpe Diem, valgte følgende tre kandidater nomineret til at modtage Hele Nordjyllands Håndsrækning for efteråret 2022; Safe House - Aalborg, Min Drømmedag - Hadsund, Kom Videre Mand - Aalborg.

Safe House - Aalborg
Safe House Aalborg har base for enden af Jomfru Ande Gade, hvor frivillige ønsker at skabe tryghed for nattelivets besøgende.

Det sker eksempelvis ved at patruljere rundt på havnen og i området omkring Jomfru Ane Gade, ved at hjælpe tilskadekommende samt ved at tilbyde et sted, hvor man kan få ladet sin telefon op og hvor man trygt kan sidde og vente på en bus eller et lift hjem.

En donation fra Hele Nordjyllands Håndsrækning vil gå til at sikre den fremtidige drift af Safe House, til fastholdelse af de frivillige samt til udstyr som eksempelvis radioer til kontakten mellem dørmænd og patruljer.

Min Drømmedag - Hadsund
Min Drømmedag fra Hadsund giver børn med livstruende sygdom en drømmedag, hvor de bliver forkælet og ikke skal tænke på sygdom.

Min Drømmedag skaber både drømmedage, hvor børnene bliver forvandlet til yndige prinsesser eller modige krigere på slotte rundt omkring i Danmark og i små intime rammer for børn i isolation derhjemme eller på et sygehus.

Modtager Min Drømmedag Hele Nordjyllands Håndsrækning skal pengene gå til hjemmebesøg og drømmedage i intime rammer til de børn, der er for svage til en hel drømmedag ude af huset.

Kom Videre Mand - Aalborg
Kom Videre Mand er en organisation, der hjælper mænd med at komme videre i livet efter eksempelvis skilsmisse eller tab af ægtefælle.

Ved hjælp af aktiviteter for grupper af mænd, som ellers selv kan have svært ved at søge om hjælp, ønsker Kom Videre Mand at bringe mænd ud af ensomhed og videre i livet.

Skulle Hele Nordjyllands Håndsrækning gå til Kom Videre Mand vil pengene blive brugt på at starte flere kurser for målgruppen og til uddannelse af flere vejledere.

Afstemningen slutter som nævnt onsdag 20. juli kl. 12.00, og modtageren af Hele Nordjyllands Håndsrækning for efteråret 2022 offentliggøres torsdag 21. juli.

Søndag 24. juli spiller AaB sin første hjemmekamp i den nye sæson i 3F Superligaen, når FC København kommer på besøg på Aalborg Portland Park.

Tidligere modtagere af Hele Nordjyllands Håndsrækning:
Carpe Diem - forår 2022 - 155.266 kr. (2 kr. pr. tilskuer)
Idræt for Sindet Hjørring - velgørenhedstrøje 2021 - Endnu ikke afsluttet
FrivilligAalborg - 2020 og 2021 - 172.138 kr. (2 kr. pr. tilskuer)
Personaleforeningerne ved Aalborg Universitetshospital og Regionshospitalet Vendsyssel – velgørenhedstrøje 2020 – 40.000 kr. (100 kr. pr. solgt trøje)
Gestus Nord – velgørenhedstrøje 2019 – 41.400 (100 kr. pr. solgt trøje)
Barnets Blå Hus i Vesthimmerland – efterår 2019 – 112.196 kr. (2 kr. pr. tilskuer)
Skyggebørn – forår 2019 – 83.880 kr. (2 kr. pr. tilskuer)
AaB Support Club og AaB TIFO KAOS – velgørenhedstrøje 2018 - 38.400 kr. (100 kr. pr. solgt trøje)
Ønskeland – efterår 2018 – 108.652 kr.  (2 kr. pr. tilskuer)
Foreningen Grønlandske Børn – forår 2018 – 85.908 kr. (2 kr. pr. tilskuer)
Børn i sorg – Sorggrupperne i Aars – efterår 2017 – 109.850 kr. (2 kr. pr. tilskuer)
Veteran Oasen – velgørenhedstrøje 2017 – 90.000 kr. (100 kr. pr. solgt trøje)
Kildehuset Fountainhouse – forår 2017 – 31.249 kr. (1 kr. pr. tilskuer)
Broen Aalborg – efterår 2016 – 69.093 kr. (1 kr. pr. tilskuer)
Hjerterummet og Cykel20 – forår 2016 – 57.357 kr. (1 kr. pr. tilskuer)
The Back To Life Project – efterår 2015 – 66.410 kr. (1 kr. pr. tilskuer)
Headspace Aalborg – forår 2015 – 54.337 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

Tags på denne nyhed

AaB TV: Viborg F.F.-AaB 2-1

18. juli 2022 kl. 07:05 af Rasmus Estrup

AaB tabte i går sæsonens første kamp, da Hele Nordjyllands Hold gæstede Energi Viborg Arena. 

Efter en ellers fin AaB-åbning på kampen overtog hjemmeholdet taktstokken, og AaB-debutant Josip Posavec i målet måtte levere et par fine redninger, inden Mads Lauritsen kort før pausen headede Viborg F.F. foran med 1-0 på et hjørnespark. 

Selvom hjemmeholdet efter pausen fortsatte med at være chanceskabende, så kunne indskiftede Anders Hagelskjær udligne til 1-1 i 77. minut, da forsvarsspilleren bragede et langskud i nettet via indersiden af stolpen. 

Desværre scorede Tobias Bech fem minutter før tid på en omstilling til en Viborg-føring på 2-1. 

Føringen blev truet i tillægstiden, da Mads Lauritsen nedlagde Iver Fossum i feltet og fik sin anden advarsel og dermed en udvisning. Samtidig fik AaB et straffespark, men Iver Fossums afslutning blev reddet af Viborg-keeper Lucas Lund. Dermed tabte AaB 2-1. 

Se sammendrag af kampen i videoen øverst, og husk at AaB spiller sæsonens første hjemmekamp på søndag mod FC København. 

Tags på denne nyhed
'