Prijovic vender retur til Serbien

27. juli 2022 kl. 17:40 af Rasmus Estrup

Vladimir Prijovic kom for to år siden til AaB fra storklubben Røde Stjerne Beograd, hvor Prijovic også spillede hele sin ungdomskarriere.

I alt seks landskampe for det serbiske U/16- og U/17-landshold er det blevet til for Vladimir Prijovic.

AaB’s sportschef Inge André Olsen udtaler:

- Vladimir har i sine to år i AaB optrådt eksemplarisk hver eneste dag. Han har været professionel, dedikeret og åben for at lære en anderledes kultur, og hans væremåde og engagement har været imponerende.

- Desværre må vi også konstatere, at det aldrig på banen blev, hvad vi og Vladimir havde håbet på, og derfor giver det mest mening, at han nu får fodfæste i en ny klub, hvor vi ønsker ham det allerbedste, siger Inge André Olsen.

Vladimir Prijovic supplerer: 

Jeg har haft en rigtig god tid i AaB. Klubben er været meget professionel og har på flere måder været med til at udvikle mig som person. Jeg er glad for at have oplevet Danmark, den danske mentalitet og AaB’s fans, og jeg vil gerne takke min værtsfamilie og de mange dejlige mennesker, jeg har mødt i AaB, for de sidste to år.

- Nu er det blevet tid til at prøve noget nyt, og jeg har fået et rigtig godt indtryk af FK Napredak Krusevac, som jeg glæder mig til at spille for, siger Vladimir Prijovic.

Vladimir Prijovic opnåede to officielle kampe for AaB.

Tags på denne nyhed

Ahlmann: Har aldrig oplevet så konstant opbakning

27. juli 2022 kl. 14:32 af Rasmus Estrup

Til den udsolgte hjemmekamp i søndags havde AaB Tifo Kaos lavet store tifoer på både Vesttribunen og Complea Tribunen, og den opbakning, der er omkring Hele Nordjyllands Hold i øjeblikket, har Jakob Ahlmann stor respekt for.

- Det er fantastisk. Vi glæder os til at komme derud hver gang, fordi der i en lang periode har været rigtig mange mennesker på tribunerne.

- Jeg har efterhånden været her i mange år, men jeg har ikke været med til, at der har været så mange fans til så mange kampe i træk. Altså at der er en så konstant opbakning, som der er lige nu.

- Det er megafedt, og vi har alle kæmpe respekt for dem, der kommer hver weekend - også selvom resultaterne har været svingende, siger venstrebacken.

AaB har efter to runder fortsat første sejr til gode i denne sæson, og sejrslysten bliver bestemt ikke mindre af den store opbakning.

- Vi vil altid gerne vinde. Uanset om der er tilskuere eller ej. Det er det, vi arbejder for hver eneste dag på træningsbanen. Men vi vil selvfølgelig gerne give fansene noget tilbage, så de om mandagen kan møde glade på arbejde over, at vi har vundet og leveret en god præstation, siger Jakob Ahlmann.

Modstanderen på søndag er AC Horsens, der som oprykker har vundet sæsonens to første kampe over henholdsvis FC København og Lyngby Boldklub.

- Vi har stor respekt for det, de har lavet. AC Horsens har i 1. division bygget et koncept op, som de har lært rigtig godt at kende, og det har de taget med ind i Superligaen. Så de har et godt hold, og ligesom alle andre Superligakampe bliver det svært på søndag.

- Men vi har stor tiltro til vores egne kvaliteter, og vi kommer ud for at angribe dem, for vi skal have sæsonens første sejr og tre point, siger Jakob Ahlmann.

Kampstart på søndag er kl. 14.00 på Aalborg Portland Park. Børnebilletter til kampen koster kun 10 kr., og du kan købe billetter til opgøret på www.billet.aabsport.dk.

  

Tags på denne nyhed

Kakeeto udlejes til Middelfart Boldklub

27. juli 2022 kl. 09:30 af Rasmus Estrup

AaB tager således afsked med 27-årige Robert Kakeeto, som kom til AaB fra hjemlandet Uganda i 2013. I sine første år i AaB var han tilknyttet Nordjyllands Idrætshøjskole i Brønderslev, mens han spillede ungdomsfodbold i AaB.

Robert Kakeeto fik sin førsteholdsdebut for Hele Nordjyllands Hold i 2016, og i alt har midtbanespilleren opnået 43 kampe for AaB samt været på lejeophold i Jammerbugt FC, HIFK Fotboll i Finland og senest Skive I.K. i den forgangne sæson.

AaB’s sportschef Inge André Olsen udtaler:

-I de ni år, der er gået, siden Robert kom til AaB, har udviklet sig både sportsligt og personligt, og han har med sit rare væsen og gode humør været særdeles vellidt af alle i klubben.  

- Med vores nuværende konkurrencesituation på midtbanen er udsigten til spilletid imidlertid minimal for Robert. Derfor er vi glade for at kunne indgå en lejeaftale med Middelfart Boldklub, hvor han forhåbentlig kan få en masse spilletid og udvikle sig, og vi ønsker Robert alt det bedste i fremtiden, og vil gerne takke ham for sin mangeårige indsats for AaB, siger Inge André Olsen.

Robert Kakeeto finder det vemodigt at sige farvel til AaB efter ni år i klubben, men glæder sig til sine nye udfordringer i Middelfart.

- Det er da lidt hårdt at sige farvel til AaB efter mange gode år. AaB er den første europæiske klub, jeg har spillet i. Den føles lidt som min barndomsklub, og jeg har fået rigtig mange gode venner i AaB - både gennem min ungdomstid og på Superligaholdet, så klubben betyder meget for mig. 

- Men nu ser jeg også frem til at komme til Middelfart Boldklub. Jeg har været i klubben de seneste dage og mødt en masse gode mennesker. Det er en klub med nogle gode spillere, og jeg ser frem til at spille med dem og forhåbentlig få godt med spilletid, siger Robert Kakeeto. 

Robert Kakeeto har foruden de 43 AaB-kampe blandt andet også optrådt to gange for Ugandas A-landshold.

Tags på denne nyhed

Børnebilletter til 10 kr. på søndag

26. juli 2022 kl. 14:14 af Rasmus Estrup

Søndag kl. 14.00 spiller AaB hjemme mod AC Horsens, og børnebilletter til kampen koster kun 10 kr. Køb billetter her.

Allerede fra kl. 11.30 vil der i fanzonen være masser af muligheder for børn. Funcenter kommer blandt andet forbi med sjove aktiviteter, ligesom der vil være autografskrivning, ansigtsmaling, hoppeborg og sparkestationer i fanzonen.

Så tag hele familien med på Aalborg Portland Park på søndag, hvor man også kan købe AaB's nye spillertrøje i fanshoppen. 

Køb billetter til kampen på www.billet.aabsport.dk.

Tags på denne nyhed

Ny udsmykning på Complea Tribunen

26. juli 2022 kl. 08:38 af Rasmus Estrup

Sidste år fik Aalborg Portland Park nye røde sæder, og Complea har siden skiftet deres hjørnereklamer fra en sort til en rød farve for at gøre Aalborg Portland Park mere rødt.

Og nu er der igen sket en udvikling i udsmykningen af Complea Tribunen, hvor tilskuerne den seneste tid også er blevet en større del af stemningen i samarbejde med Vesttribunen.

På Complea Tribunen er der således opsat 10 historiske billeder, der dækker de grå betonflader på det nedre afsnit. Derudover er spilleres gamle omklædningsskabe fra Hornevej benyttet til at udstille særlige ting, som eksempelvis kasketter og støvler fra tidligere mesterskaber.  

- Vi vil gerne øge stadionoplevelsen på Aalborg Portland Park, og det gør vi blandt andet med udsmykning af tribunerne, som fansene også har efterspurgt i flere år. På den måde får vi vist AaB’s historie frem på en måde, der foruden at være dekorativ også er informativ, siger AaB’s fankoordinator Michael Meelsen Nielsen.

- Billederne og de udstillede klenodier fortæller om den historie, som det nuværende hold står på skuldrene af, og drømmen er, at forældre eller bedsteforældre kan tage deres børn eller børnebørn med rundt på tribunen og præsentere de næste generationer for AaB’s historie, siger fankoordinatoren.

Ud over billeder af alt fra AaB’s “dåbsattest” over pokaltriumferne, mesterskaber og europæiske kampe, er der også QR-koder, der linker til fanpodcasten Rød Aalborgs fortællinger om de historiske bedrifter.

De historiske klenodier og billeder kan opleves igen til AaB’s næste hjemmekamp på søndag kl. 14.00 mod AC Horsens. Børnebilletter til kampen koster kun 10 kr.

Køb billetter til kampen her.

Tags på denne nyhed
'