Kramer: Jeg kan ikke vente til søndag

14. juli 2022 kl. 14:11 af Rasmus Estrup

På søndag indleder AaB den nye sæson i 3F Superligaen, og den nye midtstopper Lars Kramer glæder sig til at komme i gang efter en god opstart med Hele Nordjyllands Hold.

- Selvom jeg har skullet lære nye spillere, en ny taktik og en ny klub at kende, så er jeg hurtigt faldet godt til. Alle i truppen, staben, administrationen og cafeteriet har været meget venlige, så jeg føler mig godt til rette i AaB og er klar til at præstere på banen, siger den 23-årige forsvarsspiller og peger på sidste uges træningslejr i Polen som et vigtigt element i opstartsfasen.

- Når man er sammen konstant, lærer man hinanden at kende på en dybere måde, og det er vigtigt som hold, at man kender hinanden godt. Derudover har vi også kunnet få den nye taktik godt ind under huden, siger Lars Kramer.

For ham bliver sæsonpremieren på søndag særligt speciel. Kampen spilles nemlig på Energi Viborg Arena mod Viborg F.F. Altså på hans tidligere hjemmebane mod hans tidligere holdkammerater.

- Det giver en ekstra motivation, og jeg kan ikke vente til søndag.

- Det er selvfølgelig lidt specielt, at min første AaB-kamp bliver i Viborg, hvor jeg har været i tre år og har mange gode venner. Men i de 90 minutter på søndag er venskabet lagt til side, og så gælder det kun om at vinde. Så kan vi være venner igen, når dommeren har fløjtet af, siger AaB’s nye hollænder, der håber, at AaB’s fans kan skabe samme stemning, som ved sidste besøg i Viborg, hvor det blev til en underholdende 3-2-sejr til Hele Nordjyllands Hold.

- Da AaB vandt i Viborg i sidste sæson, husker jeg, at udebaneafsnittet var helt fyldt, og efter kampen havde fansene en fest på tribunen ovenpå sejren. Begge dele, håber jeg selvfølgelig, gentager sig på søndag, slutter Lars Kramer.

Søndagskampen mod Viborg F.F. fløjtes i gang kl. 14.00.

Tags på denne nyhed

AaB bærer klubtrøjen i sæsonpremieren

14. juli 2022 kl. 11:05 af Rasmus Estrup

Så vidt det er muligt optræder AaB altid i den rød-hvide klubdragt. Dette gør sig også gældende i sæsonpremieren på søndag, hvor Hele Nordjyllands Hold kl. 14.00 indleder 2022/2023-sæsonen på udebane mod Viborg F.F.

Køb AaB’s nye klubtrøje fra Macron på www.aabshoppen.dk, hvor du selvfølgelig også kan købe klubbens nye, blå andentrøje, som Daniel Granli bærer på billedet, og AaB's opvarmnings- og træningstrøjer, som Kristoffer Pallesen har på.

AaB's håndsrækningstrøje bliver først offentliggjort senere i sæsonen. 

AaB’s nye andendragt vil blive båret for første gang i 3F Superligaen mandag 8. august, når Hele Nordjyllands Hold gæster Silkeborg I.F. kl. 19.00.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Undervisning gennem 4player

13. juli 2022 kl. 07:55 af Rasmus Estrup

Spillerforeningens undervisningsselskab 4player var inden AaB's træningslejr i Polen forbi Hornevej for at holde et oplæg om iværksætteri. 

4player giver nemlig spillerne mulighed for uddannelse og som i dette tilfælde oplæg, der kan være med til at gøre spillerne klar til livet efter fodboldkarrieren. 

I dette indslag kan du høre Lucas Andersen og Mathias Ross fortælle om samarbejdet med 4player. 

Tags på denne nyhed

Bliv klædt på til sæsonstart

12. juli 2022 kl. 15:15 af Mathias Rosendal

Den nye tøjkollektion kommer med et lokalt tvist, som omfavner kendetegn ved Aalborg. Kollektionen kaldes Nordens Paris, som man i folkemunde kan opleve Aalborg blive henvist til. Ydermere er vartegnet Aalborgtårnet et bærende element i designet af kollektionen, hvilket ses i både klub- og andentrøjen såvel som trænings- og rejsetøjet.

Trøjerne er blevet skabt i tæt samarbejde mellem Macrons designteam og AaB. Gennem hele processen har det været vigtigt for Macron at skabe trøjer med en stærk identitet, der taler til holdet, AaB’s fans, Aalborg og hele Nordjylland.

Se trøjerne og bestil artikler fra den nye kollektion nu på aabshoppen.dk, så er du klædt på til den nye sæson.

Tags på denne nyhed

Alle mand til Viborg!

11. juli 2022 kl. 12:45 af Rasmus Estrup

Søndag 17. juli kl. 14.00 gælder det sæsonens første kamp, når AaB gæster Viborg F.F. på Energi Viborg Arena. Se her hvordan du kan være med til at støtte Hele Nordjyllands Hold i Viborg og dermed skabe samme imponerende kulisse som til udekampene i forrige sæson.  

Navn: Energi Viborg Arena 
Kapacitet: 10.000 
Placering udebaneafsnit: Nord-tribunen  
Indgang: 3 


Billetpriser i forsalg og på dagen:
 
U/18 år: 80,- 
O/18 år: 120,- 
Pensionist: 100,- 
Studerende: 80,- 

Klik her og køb billetter til kampen.

Der anbefales at købe billet i forsalg, så der undgås kø ved indgangen. Portene åbnes 75 minutter før kampstart. 

Transport til og fra Energi Viborg Arena 

Fælles 
AaB Support Club arrangerer bustur til kampen for både medlemmer og ikke-medlemmer af foreningen. Deadline for tilmelding er torsdag d. 14/7 kl. 20.00. Find mere info her.

Kør selv 
Adresse: Stadion Allé 7, 8800 Viborg 

Der er enkelte p-pladser foran indgangen til udebanetribunen. Viborg F.F. opfordrer til at parkere ved Erhvervsakademi Dania eller Viborg Rådhus, som er placeret bag den nordlige tribune og i kort gåafstand til stadion.  

Priser i boderne 
Alm. fadøl (0,4) kr. 40,- 
Stor fadøl (0,7) kr. 60,- 
Sodavand kr. 30,- 
Kildevand kr. 20,- 
Frankfurter m. brød kr. 40,- 
Grillpølse m. brød kr. 25,- 
Fransk hotdog kr. 25,- 
Kaffe/te/kakao kr. 15,- 
Chips kr. 15,- 
Slikpose kr. 25,- 

Bannermuligheder 
Der er mulighed for at hænge bannere på bannerwire ved banehegnet. Maksimalt 1,5 meter i højden og 13,5 meter i bredden: 

AaB takker jer alle for jeres støtte til drengene og Hele Nordjyllands Hold på udebane. 

Tags på denne nyhed
'