Brug dit sæsonkort eller giv pladsen videre

19. juli 2022 kl. 14:29 af Rasmus Estrup

Der er stor efterspørgsel på billetter til den udsolgte kamp på søndag mod FC København, når AaB i samarbejde med Arbejdernes Landsbank, Det Nordjyske Mediehus og Aalborg Portland inviterer til "Stadion kalder nu igen", hvor de tre partnere har betalt for alle billetter, så alle fans kan komme gratis ind til sæsonens første hjemmekamp. 

Alle billetter blev revet væk på under et døgn, og siden har ekstraordinært mange fans efterspurgt billetter til kampen. For at få flest tilskuere ind på tribunen er det derfor vigtigt, at alle sæsonkortpladser bliver brugt.

Så er du sæsonkortholder, så sørg for at få brugt din billet til opgøret eller giv din plads videre, hvis du er forhindret. Du kan enten sende din billet til en ven eller frigive din plads via billet.aabsport.dk. 

Skulle der blive frigivet billetter, vil de løbende blive tilgængelige på www.billet.aabsport.dk.

Vi glæder os til at se et helt fyldt Aalborg Portland Park til sæsonens første hjemmekamp søndag kl. 18.00. 

Husk at du på www.aabshoppen.dk kan blive klædt rigtigt på til opgøret med AaB's nye klubdragt. AaB's nye spilletrøjer kan også købes i AaB Fanshop på søndag. 

Stem om Hele Nordjyllands Håndsrækning senest onsdag

19. juli 2022 kl. 09:53 af Rasmus Estrup

Onsdag 20. juli kl. 12.00 er sidste frist for at stemme på, hvem der skal modtage Hele Nordjyllands Håndsrækning i efteråret 2022. Stem her.

Hele Nordjyllands Håndsrækning er AaB's pris, der har været uddelt halvårligt siden 2015. Gennem Hele Nordjyllands Håndsrækning donerer AaB og Arbejdernes Landsbank ubeskåret to kroner pr. fremmødt tilskuer til AaB’s hjemmekampe i 3F Superligaen til et godt formål i Nordjylland.

Fra 2015 til 2017 stod AaB for at betale en krone pr. tilskuer, men fra 2017 til og med dette forår støttede Spar Nord Fonden op om initiativet, så beløbet blev fordoblet. AaB's nye hovedpartner Arbejdernes Landsbank har nu overtaget Spar Nord Fondens rolle i Hele Nordjyllands Håndsrækning. 

Hele Nordjyllands Håndsrækning har uddelt mere end 1,3 millioner kr. samlet set og kan tilfalde foreninger, et værested, et behandlingscenter eller noget helt fjerde. Kun fantasien sætter grænser, men der skal dog være tale om et formål, der hverken har kommerciel eller politisk karakter. Udover at donationen skal gå til en god sag, skal modtageren også have postadresse i Region Nordjylland. 

Et udvalg bestående af repræsentanter fra AaB, Arbejdernes Landsbank, AaB Support Club og seneste modtager af Hele Nordjyllands Håndsrækning, Carpe Diem, valgte følgende tre kandidater nomineret til at modtage Hele Nordjyllands Håndsrækning for efteråret 2022; Safe House - Aalborg, Min Drømmedag - Hadsund, Kom Videre Mand - Aalborg.

Safe House - Aalborg
Safe House Aalborg har base for enden af Jomfru Ande Gade, hvor frivillige ønsker at skabe tryghed for nattelivets besøgende.

Det sker eksempelvis ved at patruljere rundt på havnen og i området omkring Jomfru Ane Gade, ved at hjælpe tilskadekommende samt ved at tilbyde et sted, hvor man kan få ladet sin telefon op og hvor man trygt kan sidde og vente på en bus eller et lift hjem.

En donation fra Hele Nordjyllands Håndsrækning vil gå til at sikre den fremtidige drift af Safe House, til fastholdelse af de frivillige samt til udstyr som eksempelvis radioer til kontakten mellem dørmænd og patruljer.

Min Drømmedag - Hadsund
Min Drømmedag fra Hadsund giver børn med livstruende sygdom en drømmedag, hvor de bliver forkælet og ikke skal tænke på sygdom.

Min Drømmedag skaber både drømmedage, hvor børnene bliver forvandlet til yndige prinsesser eller modige krigere på slotte rundt omkring i Danmark og i små intime rammer for børn i isolation derhjemme eller på et sygehus.

Modtager Min Drømmedag Hele Nordjyllands Håndsrækning skal pengene gå til hjemmebesøg og drømmedage i intime rammer til de børn, der er for svage til en hel drømmedag ude af huset.

Kom Videre Mand - Aalborg
Kom Videre Mand er en organisation, der hjælper mænd med at komme videre i livet efter eksempelvis skilsmisse eller tab af ægtefælle.

Ved hjælp af aktiviteter for grupper af mænd, som ellers selv kan have svært ved at søge om hjælp, ønsker Kom Videre Mand at bringe mænd ud af ensomhed og videre i livet.

Skulle Hele Nordjyllands Håndsrækning gå til Kom Videre Mand vil pengene blive brugt på at starte flere kurser for målgruppen og til uddannelse af flere vejledere.

Afstemningen slutter som nævnt onsdag 20. juli kl. 12.00, og modtageren af Hele Nordjyllands Håndsrækning for efteråret 2022 offentliggøres torsdag 21. juli.

Søndag 24. juli spiller AaB sin første hjemmekamp i den nye sæson i 3F Superligaen, når FC København kommer på besøg på Aalborg Portland Park.

Tidligere modtagere af Hele Nordjyllands Håndsrækning:
Carpe Diem - forår 2022 - 155.266 kr. (2 kr. pr. tilskuer)
Idræt for Sindet Hjørring - velgørenhedstrøje 2021 - Endnu ikke afsluttet
FrivilligAalborg - 2020 og 2021 - 172.138 kr. (2 kr. pr. tilskuer)
Personaleforeningerne ved Aalborg Universitetshospital og Regionshospitalet Vendsyssel – velgørenhedstrøje 2020 – 40.000 kr. (100 kr. pr. solgt trøje)
Gestus Nord – velgørenhedstrøje 2019 – 41.400 (100 kr. pr. solgt trøje)
Barnets Blå Hus i Vesthimmerland – efterår 2019 – 112.196 kr. (2 kr. pr. tilskuer)
Skyggebørn – forår 2019 – 83.880 kr. (2 kr. pr. tilskuer)
AaB Support Club og AaB TIFO KAOS – velgørenhedstrøje 2018 - 38.400 kr. (100 kr. pr. solgt trøje)
Ønskeland – efterår 2018 – 108.652 kr.  (2 kr. pr. tilskuer)
Foreningen Grønlandske Børn – forår 2018 – 85.908 kr. (2 kr. pr. tilskuer)
Børn i sorg – Sorggrupperne i Aars – efterår 2017 – 109.850 kr. (2 kr. pr. tilskuer)
Veteran Oasen – velgørenhedstrøje 2017 – 90.000 kr. (100 kr. pr. solgt trøje)
Kildehuset Fountainhouse – forår 2017 – 31.249 kr. (1 kr. pr. tilskuer)
Broen Aalborg – efterår 2016 – 69.093 kr. (1 kr. pr. tilskuer)
Hjerterummet og Cykel20 – forår 2016 – 57.357 kr. (1 kr. pr. tilskuer)
The Back To Life Project – efterår 2015 – 66.410 kr. (1 kr. pr. tilskuer)
Headspace Aalborg – forår 2015 – 54.337 kr. (1 kr. pr. tilskuer)

Tags på denne nyhed

AaB TV: Viborg F.F.-AaB 2-1

18. juli 2022 kl. 07:05 af Rasmus Estrup

AaB tabte i går sæsonens første kamp, da Hele Nordjyllands Hold gæstede Energi Viborg Arena. 

Efter en ellers fin AaB-åbning på kampen overtog hjemmeholdet taktstokken, og AaB-debutant Josip Posavec i målet måtte levere et par fine redninger, inden Mads Lauritsen kort før pausen headede Viborg F.F. foran med 1-0 på et hjørnespark. 

Selvom hjemmeholdet efter pausen fortsatte med at være chanceskabende, så kunne indskiftede Anders Hagelskjær udligne til 1-1 i 77. minut, da forsvarsspilleren bragede et langskud i nettet via indersiden af stolpen. 

Desværre scorede Tobias Bech fem minutter før tid på en omstilling til en Viborg-føring på 2-1. 

Føringen blev truet i tillægstiden, da Mads Lauritsen nedlagde Iver Fossum i feltet og fik sin anden advarsel og dermed en udvisning. Samtidig fik AaB et straffespark, men Iver Fossums afslutning blev reddet af Viborg-keeper Lucas Lund. Dermed tabte AaB 2-1. 

Se sammendrag af kampen i videoen øverst, og husk at AaB spiller sæsonens første hjemmekamp på søndag mod FC København. 

Tags på denne nyhed

Premierenederlag i Viborg

17. juli 2022 kl. 15:53 af Rasmus Estrup

Trods flot fremmøde og stærk opbakning fra de medrejsende AaB-fans tabte AaB sæsonpremieren på udebane mod Viborg F.F. med 2-1 i en kamp, hvor Iver Fossum brændte straffespark i tillægstiden. Mads Lauritsen og Tobias Bech stod for hjemmeholdets mål, mens Anders Hagelskjær kom på tavlen for AaB. 

Fra første fløjt var der AaB-debut til målmand Josip Posavec, forsvarsspiller Lars Kramer og kantspiller Allan Sousa, der alle var med i startopstillingen i sæsonpremieren, hvor AaB også var iklædt den nye klubdragt fra Macron.  

Og det var de rød-hvide gæster, der allerede i første minut stod for kampens første afslutning. Milan Makaric tog således sigte fra distancen, men serberens afslutning blev afrettet af en Viborg-spiller på vej mod målmand Lucas Lund, der uden problemer fik greb om bolden. 

Lucas Lund blev også testet efter fem minutter, da Allan Sousa fandt Malthe Højholt på kanten af feltet. Midtbanespilleren trak ind mod midten og og afsluttede fladt på mål, men afslutningen sad inden for målmandens rækkevidde. Det samme gjorde endnu en flad afslutning fra Louka Prip efter syv minutter. 

Efter den gode AaB-åbning på kampen overtog hjemmeholdet styringen, og Viborg F.F. kunne første gang true AaB-målet i det 12. minut. Det var til gengæld kampens hidtil største mulighed, der tilfaldt Jay-Roy Grot, men AaB-keeper Josip Posavec diskede op med sin første store refleksredning i AaB-trøjen. 

Kort efter var Viborg F.F. igen farlige, men Clint Leemans' frie hovedstød fra kanten af det lille målfelt gik forbi stolpen og endte i sidenettet. I det 19. minut var hjemmeholdet igen tæt på kampens føringsmål. Milan Makaric headede ellers et kantfrispark ud af AaB-feltet, men uden for feltet samlede Clint Leemans læderet og op hamrede det på nærmeste stolpe.

Et par minutter senere dansede kuglen så på overliggeren i modsatte ende, da et langt indkast fra Kristoffer Pallesen gik uberørt gennem feltet og sprang op på oversiden af overliggeren.

Med 20 minutter til pausefløjtet gjorde en mislykket clearing fra Pedro Ferreira det særdeles farligt i eget felt, da Josip Posavec måtte ud i en redningsaktion, der kun blev halvklaret, hvorefter bolden endte for fødderne af Jakob Bonde. To meter fra målstregen formåede Viborg-spilleren dog at tordne bolden over mål. 

36 minutter inde i kampen kombinerede AaB sig frem til en god chance til Iver Fossum, men nordmandens afslutning blev afrettet lige akkurat uden om den bagerste stolpe,  og fire minutter senere sad Milan Makaric' langskud lige på Viborg-målmanden. 

Få minutter før pausen kunne Viborg F.F. så bringe sig i front. Josip Posavec reddede ellers flot et forsøg mod nærmeste opstander af Jakob Bonde til hjørne. Men hjørnesparket headede Mads Lauritsen ind bag AaB-keeperen til en viborgensisk pauseføring på 1-0. 

Tidligt i anden halvleg var hjemmeholde tæt på at udbygge føringen, men Jeppe Grønnings langskud prellede af på overliggeren. 

Ti minutter efter pausen blev både Lucas Andersen, Anosike Ementa og Anders Hagelskjær sendt på banen for Hele Nordjyllands Hold, og midt i anden halvleg blev også Oliver Ross sendt i aktion.

Med lidt under 20 minutter tilbage fik Daniel Anyembe en stor chance i AaB-feltet, men afslutningen, der passerede Josip Posavec, blev heroisk reddet af Lars Kramer på stregen. 

Efter 76 minutter kunne AaB så bringe balance i stillingen. Indskiftede Anders Hagelskjær tog sigte fra distancen og med en hård, flad afslutning, som gik via indersiden af nærmeste opstander, bragte han AaB på 1-1 og de mange fremmødte fans i jubel. 

Et par minutter senere måtte Josip Posavec så hive en stor redning frem på en afslutning fra indskiftede Jan Zamburek for at holde stillingen ved 1-1. 

Efterfølgende havde både Iver Fossum og Lucas Andersen et par gode afslutningsmuligheder, men i 85. minut fik Tobias Bech pludselig en stor chance, og denne udnyttede han ved at sparke kuglen fladt i nettet til 2-1. 

I tillægstiden fik Iver Fossum alletiders mulighed for at udligne, da Mads Lauritsen nedlagde nordmanden i feltet. Dette betød en udvisning til Viborg-målscoreren og et straffespark til AaB, men Iver Fossums forsøg fra straffesparkspletten blev reddet af Lucas Lund, og dermed endte AaB med at tabte 2-1. 

AaB spiller sæsonens anden 3F Superligakamp på søndag 24. juli kl. 18.00 mod FC København på Aalborg Portland Park, hvor der er udsolgt, når Stadion kalder nu igen.  

Matchfacts - 3F Superligaen, grundspil, 2. spillerunde

Viborg F.F.-AaB 2-1 (1-0)
43. min 1-0 Mads Lauritsen, 77. min 1-1 Anders Hagelskjær, 85. min 2-1 Tobias Bech
Advarsler Viborg F.F.: Mads Lauritsen (21), Nicolas Bürgy (80), Mads Lauritsen (90), Jeppe Grønning (90)
Udvisning Viborg F.F.: Mads Lauritsen (90)
Advarsler AaB: Jakob Ahlmann (36), Allan Sousa (81)
4.681 tilskuere på Energi Viborg Arena

Viborg F.F. (4-3-3): Lucas Lund, Daniel Anyembe, Nicolas Bürgy, Mads Lauritsen, Christian Sørensen, Clint Leemans (71: Jan Zamburek), Jeppe Grønning, Jakob Bonde, Justin Lonwijk (71: Tobias Bech), Marokhy Ndione (56: Ibrahim Said (90: Zan Zaletel)), Jay-Roy Grot.

AaB (4-3-3): Josip Posavec, Kristoffer Pallesen, Mathias Ross (56: Anders Hagelskjær), Lars Kramer, Jakob Ahlmann, Malthe Højholt, Pedro Ferreira (66: Oliver Ross), Iver Fossum, Allan Sousa (85: Kasper Kusk), Milan Makaric (56: Anosike Ementa), Louka Prip (56: Lucas Andersen).

Dommer: Mads-Kristoffer Kristoffersen

Tags på denne nyhed
'