AaB TV: Tilbageblik på ikonisk sejr over FCK

24. juli 2022 kl. 08:25 af Rasmus Estrup

Stadion kalder nu igen, og alle billetter til Aalborg Portland Park er revet væk til sæsonens første hjemmekamp mod FC København, der kommer på besøg i aften kl. 18.00. 

Arbejdernes Landsbank, Det Nordjyske Mediehus og Aalborg Portland har således købt alle billetter til opgøret, så det har været gratis for alle fans at komme ind til kampen, og alle billetter forsvandt på mindre end et døgn. 

Inden dagens udsolgte kamp kan du med dette tilbageblik få et gensyn med en ikonisk 4-3-sejr over FC København fra 1999. 

Fanzonen åbner kl. 15.00 i dag, og dørene til Aalborg Portland Park åbner kl. 16.00. 

Andreas Poulsen med mod FCK

23. juli 2022 kl. 13:26 af Brian Andersen

Både AaB og FC København led nederlag i sidste weekends sæsonpremiere, hvorfor begge mandskaber jagter en succesoplevelse.

AaB-cheftræner Lars Friis har efter lørdagens træningspas udtaget følgende 20 spillere til dysten mod FCK:

1 Josip Posavec, 2 Kristoffer Pallesen, 3 Jakob Ahlmann, 4 Mathias Ross, 6 Pedro Ferreira, 7 Allan Sousa, 8 Iver Fossum, 9 Milan Makaric, 10 Lucas Andersen, 14 Malthe Højholt, 15 Anders Hagelskjær, 17 Kasper Kusk, 18 Louka Prip, 19 Anosike Ementa, 21 Lars Kramer, 22 Theo Sander, 25 Andreas Poulsen, 32 Kilian Ludewig, 38 Oliver Ross og 39 Kasper Høgh.

Daniel Granli er eneste ukampdygtige spiller i Superligatruppen.

AaB og Arbejdernes Landsbank donerer i fællesskab 2 kr. pr. tilskuer til alle 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park til AaB’s pris, Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i efteråret 2022 går ubeskåret til Safe House – Aalborg.

Der er kickoff kl. 18.00. Fanzonen åbner kl. 15.00 og indgangene til Aalborg Portland Park kl. 16.00.

Tags på denne nyhed

Vidste du om AaB og FC København…

22. juli 2022 kl. 11:41 af Brian Andersen

- at den forestående duel er 3F Superligakamp nummer 94 mellem AaB og FC København. Statistikken siger 20 sejre til AaB, 24 uafgjorte og 49 nederlag samt en målscore på 99-158 set med AaB’s øjne.

- at AaB er uden sejr mod FC København i de seneste fem 3F Superligakampe, der er endt med fire nederlag og en uafgjort. Det er AaB’s længste serie uden tre point mod FC København i 3F Superligaen siden november 2014-april 2018, der bød på syv nederlag og tre uafgjorte.

- at AaB har tabt de fire seneste 3F Superligakampe mod FC København på Aalborg Portland Park med sammenlagt 3-8. Det vil i tilfælde af endnu et nederlag være første gang, at AaB taber fem hjemmekampe i træk mod FC København.

- at AaB’s seneste hjemmesejr mod FC København er dateret 1. september 2019, hvor Kasper Kusks enlige træffer afgjorde affæren.

- at AaB dog også 18. oktober 2020 besejrede FC København, da Iver Fossums to scoringer sørgede for en 2-1 gevinst i Parken.

- at fra den nuværende AaB-trup har udover Kasper Kusk (3 mål) og Iver Fossum (3) også Louka Prip (2 mål) og Lucas Andersen (2) tidligere været på måltavlen for AaB i en 3F Superligakamp mod FC København.

- at en 3F Superligakamp mellem AaB og FC København ikke er endt uden scoringer i knap 15 år, dvs. der har været mindst en scoring i hver af de seneste 43 3F Superligakampe mellem de to klubber.

- at ud af de 93 tidligere indbyrdes 3F Superligakampe mod FC København har AaB scoret først i 34 tilfælde, hvilket har resulteret i 17 sejre, 11 uafgjorte og seks nederlag. Omvendt har FC København scoret kampens første mål i 55 tilfælde, hvilket har givet AaB tre sejre, ni uafgjorte og 43 nederlag.

- at indbyrdes 3F Superligaopgør mellem AaB og FC København indtil videre har budt på 21 straffespark, heraf blot seks til AaB. Men at der ikke er dømt et straffespark siden september 2014 svarende til i de seneste 23 3F Superligakampe mellem de to klubber.

- at dommer Morten Krogh for første gang skal dømme en dyst mellem AaB og FC København.

- at AaB har ikke haft de bedste resultater i 3F Superligaen med Morten Krogh som dommer. I de 14 tidligere kampe er det blot blevet til to sejre for AaB, fem uafgjorte og syv nederlag. På Aalborg Portland Park er det endnu værre med ingen sejre, to uafgjorte og fire nederlag.

- at kampdatoen 24. juli markerer, at det er præcis et år siden, at Anders Hagelskjær og Milan Makaric debuterede for AaB; i det forgangne år er det for Milan Makaric blevet til 35 kampe og 11 scoringer, mens Anders Hagelskjær står noteret for 33 optrædener og tre mål.

- at AaB og Arbejdernes Landsbank i fællesskab donerer 2 kr. pr. tilskuer til alle 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park til AaB’s pris, Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i efteråret 2022 går ubeskåret til Safe House – Aalborg.

(Statistisk kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk).

Tags på denne nyhed

Oddset bliver platinpartner i AaB

22. juli 2022 kl. 10:00 af Rasmus Estrup

Fra 2008 til 2020 var Oddset partner i AaB, og efter to års fravær er Oddset nu igen blandt AaB’s samarbejdspartnere med en ny platinpartneraftale. 

- Vi er glade for igen at indgå i et samarbejde med Oddset, der gennem platinpartnerskabet vil være med til at skabe fanengagement med tiltag, der også kommer til at understøtte kampoplevelsen Aalborg Portland Park, fortæller AaB’s administrerende direktør Thomas Bælum.  

Oddset kommer blandt andet til at være partner og afsender diverse quizzer og konkurrencer. 

- Efter nogle års fravær er vi hos Oddset glade for at være tilbage som partner i AaB. AaB er en traditionsrig klub i Danmark med bred opbakning i hele Nordjylland, og det er naturligvis interessant for Oddset. Vi ser frem til at bidrage med underholdning ansvarlig vis for de mange AaB-fans, siger Karsten Fogh Holanng, adm. direktør i Danske Licens Spil.   

Oddset er en del af Danske Spil, som er ejet af den danske stat, Danmarks Idræts-Forbund (DIF) og Danske Gymnastik- & Idrætsforeninger (DGI).

Tags på denne nyhed

Samarbejdspartnere frigiver billetter til AaB-FCK

21. juli 2022 kl. 15:00 af Rasmus Estrup

På grund af en ekstraordinært stor efterspørgsel på billetter til sæsonens første hjemmekamp er AaBs sæsonkortholdere og samarbejdspartnere blevet opfordret til at frigive deres billetter, hvis de er forhindret i at komme, så Aalborg Portland Par kan blive fyldt mest muligt.  

Der har været stor opbakning til dette hos både de samarbejdspartnere og sæsonkortholdere, der ikke får brugt deres billetter. Derfor er der nu åbnet en ny pulje på ca. 300 ekstra billetter til søndagskampen. Dette inkluderer også pladser med begrænset udsyn på A. Enggaard Tribunen, som frigives på grund af den store efterspørgsel.  

De ca. 300 billetter kan nu hentes gratis via en voucher på www.stadionkaldernuigen.dk efter først-til-mølle-princippet. Når man har fået en voucher, skal denne indløses på www.billet.aabsport.dk. Bemærk at der kan være op til en times ventetid på voucheren.  

Det er Arbejdernes Landsbank, Det Nordjyske Mediehus og Aalborg Portland, der sammen har inviteret alle gratis til fodbold på Aalborg Portland Park under overskriften Stadion kalder nu igen, og på under et døgn blev alle billetter til kampen udsolgt.   

Men nu er der altså kommet en ekstra pulje af billetter til kampen mod FC København, der fløjtes i gang på søndag kl. 18.00 på Aalborg Portland Park.  

Hent din billetvoucher her.

Er der problemer med at aktivere voucheren, skal man kontakte billet@aab-as.dk og ikke gennemføre en betaling af billetterne, da købte billetter ikke refunderes.

Udebaneafsnittet er udsolgt til søndagens opgør. AaB gør i den forbindelse opmærksom på, at det ikke er tilladt at udvise tilhørsforhold til udeholdet på andre sektioner end udebaneafsnittet via påklædning, adfærd eller lignende.

 

'