Se AaB’s sidste testkamp i morgen

10. februar 2022 kl. 14:47 af Rasmus Estrup

AaB's sjette og sidste testkamp i opstartsfasen venter i morgen, hvor SønderjyskE gæster Aalborg Portland Park. 

Fredagens gæster ligger på nuværende tidspunkt på 11. pladsen i 3F Superligaen, og SønderjyskE har tidligere i år spillet testkampe mod Kolding I.F., AC Horsens og senest Silkeborg I.F.

- Vi ser meget frem til den sidste testkamp, for vi møder et godt hold, så vi skal levere en god præstation for at få en god fornemmelse inden forårssæsonen og forhåbentlig en sejr. Vi går i hvert fald all-in på at vinde i morgen, siger fungerende cheftræner Oscar Hiljemark, der sammen med den øvrige trænerstab har udtaget følgende 19 spillere til kampen:

1 Jacob Rinne, 2 Kristoffer Pallesen, 3 Jakob Ahlmann, 4 Mathias Ross, 5 Daniel Granli, 6 Pedro Ferreira, 8 Iver Fossum, 9 Milan Makaric, 14 Malthe Højholt, 15 Anders Hagelskjær, 16 Magnus Christensen, 17 Kasper Kusk, 18 Louka Prip, 19 Anosike Ementa, 24 Vladimir Prijovic, 25 Frederik Børsting, 26 Rasmus Thelander, 39 Kasper Høgh og 40 Theo Sander.

Lucas Andersen, Rufo og Casper Gedsted sidder over.

Kampen i morgen spilles kl. 13.00 på Aalborg Portland Park. Det nedre afsnit på Complea Tribunen åbner kl. 12.30, og der er gratis adgang til kampen. Det er desuden muligt at købe mad og drikkevarer i to boder på Complea Tribunen.

Har man ikke mulighed for at se kampen på Aalborg Portland Park, kan opgøret følges via livestream på nordjyske.dk.

På grund af testkampen på Aalborg Portland Park vil åbningstiden for kundeservice på telefonen og Hornevej være fra 10-12 fredag 11. februar. 

Tags på denne nyhed

Oliver Ross udtaget til U/18-landshold

10. februar 2022 kl. 10:49 af Rasmus Estrup

17-årige Oliver Ross skal fra 21.-25. februar med det danske U/18-landshold til Spanien, hvor Danmark 23. februar kl. 11.00 spiller mod Spanien. 

Oliver Ross har indtil videre spillet syv U/18-landskampe og scoret to mål. I alt er han noteret for otte ungdomslandskampe for Danmark. 

Tags på denne nyhed

AaB søger assistenttræner til U/19 Ligaholdet

9. februar 2022 kl. 16:03 af Rasmus Estrup

Om AaB:

På AaB Akademiet ønsker vi at skabe et stærkt fællesskab omkring de unge spillere – et fællesskab, hvor trænerne og den øvrige stab på AaB Akademiet via en professionel indsats i det daglige skaber de bedste rammer for vores talentudvikling.

Om jobbet:

Dine fornemmeste arbejdsopgaver bliver at være sparringspartner med vores dygtige U/19 Ligatræner Kim Leth Andersen på og uden for banen samt bidrage til at optimere vores i forvejen stærke udviklingsmiljø omkring U/19 Ligaholdet.

Som assistenttræner i AaB vil du som en naturlig del af din hverdag modtage supervision i forbindelse med træning, deltage i vores interne træneruddannelse og sparre med vores mange dygtige trænere og specialister om alle aspekter af trænerfaget. AaB skal være et stærkt udviklingsmiljø ikke kun for spillerne på AaB Akademiet, men også for staben.

Hvem søger vi:

Det vigtigste for os i AaB er, at du brænder for trænergerningen og talentudvikling. Derudover forventer vi, at du er fagligt kompetent og som minimum har UEFA B-licens og erfaring fra træning i et elitemiljø.

Arbejdstiden vil være tre eftermiddage/aftener om ugen samt kamp i weekenden. Derudover vil vi prioritere kandidater, der også har mulighed for at deltage ved træning tirsdag og torsdag formiddag.

Stillingen aflønnes med honorar efter kvalifikationer.

Hvis du på baggrund af ovenstående kan se dig selv som en del af AaB Akademiet, er du velkommen til at kontakte akademichef Anders Damgaard på: ad@aab-as.dk

Tags på denne nyhed

Fire Reserveligakampe programsat i foråret

9. februar 2022 kl. 08:15 af Rasmus Estrup

AaB's Reserveligakampe for forårsæsonen ligger på følgende tidspunkter: 

Mandag 28. februar kl. 13.00 - FC Midtjylland-AaB

Mandag 21. marts kl. 12.30 - Hobro I.K.-AaB

Tirsdag 19. april kl. 13.00 - AaB-FC Midtjylland

Mandag 25. april kl. 12.30 - AaB-Hobro I.K.

Husk at du på fredag kan opleve AaB's 3F Superligaholds sidste testkamp inden forårspremieren, når SønderjyskE gæster Aalborg Portland Park kl. 13.00. Der er fri entré til kampen, hvor Complea Tribunens nedre afsnit er åbent. 

Tags på denne nyhed

AaB ansætter ny fankoordinator

8. februar 2022 kl. 14:57 af Rasmus Estrup

Som fankoordinator/SLO (Supporter Liaison Officer) bliver 33-årige Michael Meelsen Nielsen bindeled mellem klubbens fans og ledelse, ligesom han vil indgå i tæt dialog med de øvrige klubbers fankoordinatorer.   

Michael Meelsen Nielsen har i mange år haft en stor rolle på AaBs aktive fanscene, blandt andet som formand og medstifter af fangrupperingen Vesttribunen, administrator ved AaB Support Club og projektleder for Kulturhuset Rød, der vil lave et fanskabt kultur- og oplevelseshus med fodbold og fællesskab som omdrejningspunkt.  

AaBs administrerende direktør Thomas Bælum udtaler:  

- Der er sket et stort ryk på fanscenen i de senere år, og det skyldes ikke mindst det tætte samarbejde mellem klubben og fansene. Her spiller fankoordinatoren en stor rolle i at sikre en løbende dialog med vores forskellige fangrupperinger og tilskuere med fokus på at skabe en god kampoplevelse.  

- Med sit indgående kendskab til fanmiljøet er Michael Meelsen Nielsen den rette person til at tage over for Simon Vangsgaard Jensen, der fortsætter i AaB som marketingkoordinator, siger Thomas Bælum.  

Michael Meelsen Nielsen glæder sig til at starte i en fuldtidsstilling som AaBs fankoordinator allerede om en uge.   

- Størstedelen af mit liv har jeg brugt på at fremme fanscenen omkring AaB på frivillig basis. Så jeg er utroligt glad og stolt over at få mulighed for at arbejde professionelt med at fortsætte udviklingen af den sprudlende fanscene, der omkring AaB i øjeblikket, siger Michael Meelsen Nielsen.  

Ansættelsen af en fankoordinator er et licenskrav, som anbefales af det europæiske fodboldforbund UEFA og Dansk Boldspil-Union.  

Tags på denne nyhed
'