Christoffer Ravn udtaget til U/19-landsholdet

17. februar 2022 kl. 08:44 af Rasmus Estrup

I næste uge tager det danske U/19-landshold til Spanien, hvor der 23. februar skal spilles en venskabskamp mod Ungarn. 

Med i truppen er Christoffer Ravn, der er anfører og venstreback på AaB's U/19 Ligahold. 

Christoffer Ravn er noteret for 19 ungdomslandskampe, men får han spilletid mod Ungarn, vil det være hans debut på U/19-landsholdet. 

I forvejen er Theo Sander, Oliver Ross og Anders Noshe udtaget til de kommende landskampe for henholdsvis U/17-landsholdet, U/18-landsholdet og U/16-landsholdet. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: AaB og Theo Sander forlænger til 2025

16. februar 2022 kl. 15:20 af Rasmus Estrup

AaB har lavet en treårig aftale med målmand Theo Sander, der i en alder af 17 år er blevet en del af 3F Superligatruppen. 

Inden han som 12-årig kom til AaB, spillede Theo Sander i I.F. Frem Skørping, Støvring I.F. og Gug Boldklub, og nu er han efter fem år i AaB Akademiet rykket op i 3F Superligatruppen.

Bliv klogere på Theo Sanders vej til førsteholdstruppen, hans drømme for fremtiden og udviklingspotentiale i dette indslag fra AaB TV, hvor du kan høre fra både Theo Sander, sportschef Inge André Olsen og målmandstræner Poul Buus. 

Tags på denne nyhed

AaB forlænger med stortalent

16. februar 2022 kl. 12:00 af Brian Andersen

I en lang årrække har AaB været begunstiget af gode målmænd, og den vane fortsætter med Theo Sander, der fyldte 17 år i januar.

Theo Sander indgår i foråret i målmandsteam med Jacob Rinne, mens Andreas Hansen er udlejet til FC Nordsjælland.

Theo Sander kom som 12-årig til AaB fra partnerklubben Gug Boldklub og har også i en endnu yngre alder spillet for partnerklubberne Støvring I.F. og I.F. Frem Skørping.

AaB’s sportschef Inge André Olsen udtaler:

- Vi er ikke i tvivl om, at Theo Sander har en spændende fremtid foran sig, og derfor er vi naturligvis også glade for at have fået en ny aftale på plads.

- Theo er et målmandstalent udover det sædvanlige, og som vores målmandstræner Poul Buus udtrykker det, så er Theo er bygget til at stå i mål. Han har en god højde, en god statur, han er rolig, mentalt stærk, og så er han skarp på stort set samtlige målmandsfærdigheder, fortæller Inge André Olsen.

- Nu skal Theo have tiden til at udvikle sig, men vi har en tro på, at det ikke varer længe, før han kan tage næste step, siger Inge André Olsen.    

Theo Sander, der allerede som 15-årig blev rykket op på AaB’s U/19 Liga-mandskab er stolt af sine nye kontrakt:

- AaB er klubben, jeg gerne vil spille i, og det har det været, siden jeg som barn sad på tribunen, kiggede ind på banen og drømte om at spille på stadion. Der fik jeg den her lyst til at vogte buret for AaB, og nu er jeg i hvert fald et skridt tættere på det mål.

- Jeg er først og fremmest rigtig, rigtig glad for at være en del af holdet og organisationen i AaB, hvor jeg er heldig at have en dygtig målmandstræner som Poul Buus. Jeg har også et godt samarbejde med Rinne, som jo senest har vundet Det Gyldne Bur, så en bedre sparringspartner finder man ikke. Han ved, hvad han laver, og er meget dygtig til at hjælpe mig på træningsbanen. Det er jeg utrolig glad for, konstaterer Theo Sander.

- Jeg vil gerne udvikle mit spil med fødderne og selvfølgelig også blive bedre i redningsdelen. Og med den nye aftale har jeg vished om, at jeg befinder mig i et godt miljø, hvor jeg kan udvikle mig. Jeg skal have noget mere erfaring med flere træninger og reserveholdskampe, og drømmen er selvfølgelig på et tidspunkt, at spille på Aalborg Portland Park, stå foran fansene og vise, hvad jeg kan, lyder det fra Theo Sander.

Theo Sander har endnu sin officielle debut til gode for Hele Nordjyllands Hold, hvorimod det i landsholdssammenhæng foreløbig er blevet til fire ungdomslandskampe for Danmark.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Ementa på Superligadebutanttavlen

15. februar 2022 kl. 15:00 af Rasmus Estrup

Anosike Ementa kom i januar 2021 til AaB Akademiets U/19 Ligahold fra FC Helsingør. Her kom en skade i vejen for flere kampe i foråret, men Anosike Ementa nåede at få spilletid i U/19 Ligaen i forårssæsonen, inden han også startede den nuværende sæson med at træne på U/19 Ligaholdet i AaB. 

22. november 2021 fik den høje angriber debut i 3F Superligaen, da han leverede en assist i 3-1-sejren på udebane mod SønderjyskE, og en uge senere fik han også sin hjemmebanedebut mod FC København. 

Derfor er Anosike Ementa kommet på tavlen over de spillere, der har taget vejen fra AaB Akademiet til en AaB-debut i 3F Superligaen.

Kriterierne for en plads på tavlen er, at man har spillet en U/19 Ligakamp for AaB, inden debuten i 3F Superligaen. 

Tags på denne nyhed

Noshe udtaget til U/16-landskampe

15. februar 2022 kl. 14:15 af Rasmus Estrup

Det danske U/16-landshold deltager i begyndelsen af marts i en UEFA Development-turnering på Cypern, og med i truppen er Anders Noshe fra AaB Akademiet. 

1. marts spiller Danmark mod Cypern, 3. marts følger en kamp mod Tjekkiet og 6. marts er Danmarks modstander Norge. 

Anders Noshe spillede i november sine to første U/16-landskampe med et mål til følge. 

Tags på denne nyhed
'