Børsting og AaB skilles ved kontraktudløb

15. februar 2022 kl. 12:00 af Brian Andersen

I den nuværende AaB-trup har kun Jakob Ahlmann og Kasper Kusk optrådt flere gange for Hele Nordjyllands Hold end 27-årige Frederik Børsting, der har som varemærke altid at levere en dedikeret indsats.

AaB’s sportschef Inge André Olsen udtaler:

- I min tid i AaB har jeg lært Frederik Børsting at kende som en meget alsidig spiller, der næsten altid finder vej til holdkortet.

- På banen er han uanset position hver eneste gang parat til at ofre sig for at nå et fælles mål, og den tilgang kendetegner også Frederik uden for banen, hvor hans optimisme og smittende humør er værdifuldt for en trup, siger Inge André Olsen.

- Det er sjældent at opleve en spiller, som hver uge er i spil til tre-fire vidt forskellige pladser på banen, men Frederik er både hårdtarbejdende, fleksibel og målfarlig, og vi har forståelse for, at han på nuværende tidspunkt i karrieren har et ønske om få en ny oplevelse, og vi ønsker ham al mulig held og lykke fremover, lyder det fra Inge André Olsen.

Frederik Børsting ser frem til at bidrage i sine sidste måneder i AaB i denne omgang, men glæder sig også til sin nye hverdag fra sommer – i norske SK Brann:

- Hvis dette kommer til at lyde som en kærlighedserklæring, så er det også hensigten. Jeg elsker at være i AaB og har elsket alle mine mange år i klubben, men hvis jeg skulle nå at opleve noget andet, så følte jeg, det var nu, og jeg synes, jeg er blevet tilbudt en meget spændende udfordring, der kan udvikle mig yderligere både som person og som fodboldspiller.

- I første omgang vil jeg dog gøre alt for, at vi i AaB kan få et så godt et forår som muligt, og primært er de næste fem kampe meget vigtige i bestræbelserne på at komme med i Mesterskabsspillet, konstaterer Frederik Børsting og tilføjer:

- Vi har heldigvis stadig nogle måneder sammen endnu, men jeg vil gerne sende en særlig tak til vores fans for deres altid enorme støtte til både mig og holdet, og der er ingen tvivl om, at jeg også fra Bergen vil følge og støtte AaB fremover.    

For AaB er Frederik Børsting foreløbig noteret for 231 officielle kampe og 25 scoringer. Desuden er det blevet til 28 ungdomslandskampe for Danmark – heraf 22 for U/21-landsholdet.

Tags på denne nyhed

U/17 Ligaholdet på træningslejr i Tyrkiet

15. februar 2022 kl. 07:53 af Rasmus Estrup

AaB’s U/19 Ligahold var ligesom 3F Superligaholdet på træningslejr på Malta tidligere på året, og i sidste uge var det så U/17 Ligaholdets tur til at komme på træningslejr. Denne gang i Belek i Tyrkiet.

- Det er første gang, vi har haft AaB’s U/17 Ligahold på en vintertræningslejr, og det var en rigtig god uge både fodboldfagligt og socialt, fortæller Anders Damgaard, akademichef på AaB Akademiet.

Under træningslejren blev der både trænet og spillet to kampe. Først tabte AaB 5-1 til ukrainske FK Lvivs U/19-mandskab, og dernæst spillede AaB 2-2 russiske Chertanovo Football Academy.

- Vi blev matchet rigtig godt mod dygtige modstandere, og vi lærte en masse fra den første kamp, som vi allerede fik forbedret til det andet opgør, siger U/17 Ligatræner Theis Larsen.

- Alt i alt var det en supergod tur med gode træningspas og udfordrende kampe, og spillerne blev tættere knyttet til hinanden, siger Theis Larsen.

AaB’s første U/17 Ligakamp i år spilles på lørdag mod FC København.

Tags på denne nyhed

Lyt til Thomas Bælums interview med Mediano

14. februar 2022 kl. 13:06 af Rasmus Estrup

I lørdags danne Studenterhuset ramme om Rød Lørdag, hvor organisationen bag Kulturhuset Rød havde arrangeret en dag i fodboldens tegn med diverse oplæg og interviews. 

Et af disse var med AaB's administrerende direktør Thomas Bælum, der blev interviewet af Peter Brüchmann til Mediano. 

I interviewet fortæller Thomas Bælum blandt andet om implementeringen af Nordkraften og de strategiske mål for fremtiden. 

Hør podcastudsendelsen fra Mediano Magasinet her, eller der hvor du normalt lytter til podcasts. 

Tags på denne nyhed

Tag med til forårspremieren i Herning

14. februar 2022 kl. 08:30

Navn: MCH Arena
Kapacitet: 11.432
Kapacitet udebaneafsnit: 1.050
Placering udebaneafsnit: ETORO Tribunen

Billetpriser:
Børn U/14: 50,-
Voksne: 110,-
Køb din billet her.


Transport til og fra MCH Arena

Fælles:
AaB Support Club arrangerer som altid bustur til kampen. Læs mere og bestil her.  

Kør selv:
Adressen er Kaj Zartows Vej 5, 7400 Herning. Læs mere om parkeringsmuligheder og relevante informationer som gæstende fan her.

AaB takker alle for deres støtte til Nordjylland på udebane.

Tags på denne nyhed

Sæsonkortholdere kan gratis tage ven med til AaB-Vejle Boldklub

13. februar 2022 kl. 12:50 af Rasmus Estrup

Når AaB søndag 6. marts kl. 16.00 tager imod Vejle Boldklub på Aalborg Portland Park, kan du som sæsonkortholder gratis tage en ven med til opgøret.  
 
Sæsonkortholdere kan rekvirere deres gratis billet i billetsystemet ved at følge nedenstående trin: 

- Gå til www.billet.aabsport.dk og log ind med den profil, som er tilknyttet dit sæsonkort 
- Vælg kampen AaB-Vejle Boldklub 
- Vælg din plads - der er frit valg mellem alle åbne tribuneafsnit 
- Vælg derefter om billetten skal være Voksen, Barn eller Pensionist 
- Klik nu på gaveikon-knappen nederst for at indløse din værdikupon for at gennemføre købet til 0 kroner 
- Download din billet og medbring den til kampen 6. marts 

Se en video af, hvordan man som sæsonkortholder henter den gratis billet her. 

Husk at du også på www.billet.aabsport.dk kan blive sæsonkortholder, hvis du endnu ikke er det. Det koster fra 85 kr. om måneden for voksne og fra 45 kr. om måneden for børn. 

Tags på denne nyhed
'