AaB dobbeltsejrede mod Vendsyssel F.F.

5. februar 2022 kl. 19:08 af Brian Andersen

I indledningen af den første testkamp kom værterne faktisk fint fra land, og allerede i det andet minut headede Tiémoko Konaté lige på AaB-målmand Jacob Rinne.

Og Vendsyssel F.F. bragte sig også foran i det tiende minut, da en uheldig opspilsfejl af Daniel Granli serverede bolden for fødderne af Zander Hyltoft, der fra kanten af straffesparksfeltet udplacerede Jacob Rinne.

Herfra satte AaB sig imidlertid på opgøret, og udligningen kom efter 17 minutter, hvor Kristoffer Pallesen resolut klappede en returbold op i nettaget efter hjørnespark.

En stor chance tilfaldt tre minutter senere Daniel Granli, men nordmandens flugter blev reddet med en fodparade af Vendsyssel F.F.-keeper Lukas Jonsson.

Senere var AaB igen nærgående efter gode detaljer af Frederik Børsting og Kasper Høgh, men det var et flot landskudsmål af Louka Prip, der efter 31 minutter bragte AaB foran med 2-1.

Og fem minutter før pausen var Louka Prip igen målscorer, da et højt pres resulterede i en åben chance til Prip.

Som i første halvleg var Vendsyssel F.F. også i begyndelsen af anden halvleg godt med i kampen, og Lucas Jensen truede AaB’s mål, inden Frederik Børsting midtvejs i halvlegen med et hårdt pres mod Lukas Jonsson fik erobret bolden og sendt den i det tomme mål til 4-1.

I sidste halvdel af anden halvleg dominerede AaB totalt, og den største chance for yderligere en scoring tilfaldt seks minutter før tid Iver Fossum, der hamrede kuglen over mål.

Tre hurtige før pausen
I kamp to var der indledningsvis muligheder til Anosike Ementa, Casper Gedsted og Kasper Kusk, inden føringsmålet omsider kom i det 39. minut, hvor Casper Gedsted udnyttede et forarbejde af Oliver Ross, Anosike Ementa og Kasper Kusk.

Bare to minutter senere tæskede Jakob Ahlmann bolden op i det nærmeste målhjørne til 2-0, og inden pausen nåede Milan Makaric også fra tæt hold at gøre det til 3-0.

I anden halvleg fortsatte kampbilledet, og efter 74 minutter var Anosike Ementa kølig, da han afsluttede et oplæg fra Vladimir Prijovic.

Samme Ementa headede fire minutter før tid Kasper Kusks præcise hjørnesparksbold i nettet til 5-0, mens Vendsyssel F.F. i næstsidste minut kunne notere sig for en reducering.

AaB’s sidste testkamp spilles på fredag på Aalborg Portland Park mod SønderjyskE.

Matchfacts – testkampe på Idrætscenter Vendsyssel i Vrå
Vendsyssel F.F.-AaB  1-4 (1-3)
10. min 1-0 Zander Hyltoft, 17. min 1-1 Kristoffer Pallesen, 31. min 1-2 Louka Prip, 40. min 1-3 Louka Prip, 67. min 1-4 Frederik Børsting.

AaB (3-5-2): Jacob Rinne, Mathias Ross, Rasmus Thelander, Daniel Granli, Kristoffer Pallesen, Malthe Højholt, Magnus Christensen, Iver Fossum, Frederik Børsting, Louka Prip (60: Jakob Ahlmann), Kasper Høgh.


Vendsyssel F.F.-AaB  1-5 (0-3)
39. min 0-1 Casper Gedsted, 41. min 0-2 Jakob Ahlmann, 45. min 0-3 Milan Makaric, 74. min 0-4 Anosike Ementa, 86. min 0-5 Anosike Ementa, 89. min 1-5.

AaB (3-5-2): Theo Sander, Jacob Buus, Vladimir Prijovic, Anders Hagelskjær, Casper Gedsted, Oliver Ross, Pedro Ferreira, Kasper Kusk, Jakob Ahlmann, Anosike Ementa, Milan Makaric.

Tags på denne nyhed

AaB foran to testkampe mod Vendsyssel F.F.

4. februar 2022 kl. 14:55 af Rasmus Estrup

Efter tre testkampe mod østrigsk, tjekkisk og slovakisk modstand på Malta står AaB i morgen foran fjerde og femte testkamp, når Vendsyssel F.F. i to omgange er modstander.

Vendsyssel F.F., der spillede i 3F Superligaen i 2018/19, ligger i denne sæson på niendepladsen i NordicBet Ligaen efter 18 kampe.

Den første kamp i morgen spilles kl. 12.00, og kl. 14.00 fløjtes andet opgør i gang. Begge kampe livestreames gratis på nordjyske.dk.

- De to testkampe mod Vendsyssel giver os en fantastisk mulighed for at lade så mange spillere som muligt få 90 minutters spilletid, siger assistenttræner Oscar Hiljemark.

- Vi har en god konkurrencesituation i truppen, og på denne måde kan alle blive matchet over en hel kamp. Det er vigtigt i forhold til få mange spillere helt klar til forårspremieren om to uger, siger Oscar Hiljemark.

Truppen til kampene i morgen ser således ud:

1 Jacob Rinne, 2 Kristoffer Pallesen, 3 Jakob Ahlmann, 4 Mathias Ross, 5 Daniel Granli, 6 Pedro Ferreira, 8 Iver Fossum, 9 Milan Makaric, 14 Malthe Højholt, 15 Anders Hagelskjær, 16 Magnus Christensen, 17 Kasper Kusk, 18 Louka Prip, 19 Anosike Ementa, 24 Vladimir Prijovic, 25 Frederik Børsting, 26 Rasmus Thelander, 32 Casper Gedsted, 39 Kasper Høgh og 40 Theo Sander samt samt seks spillere fra AaB Akademiet.

Lucas Andersen og Rufo sidder over.

Kampene i morgen spilles på Idrætscenter Vendsyssel, der ligger på Stadionvej 17 i Vrå. Det er muligt at købe mad og drikke til kampen.

Tags på denne nyhed

Norden Advokatfirma bliver bronzepartner i AaB

3. februar 2022 kl. 11:35 af Rasmus Estrup

Norden Advokatfirma, der har kontorer i Brønderslev, Aars og Aalborg, har indgået et bronzepartnerskab med AaB for 2022 til stor glæde for begge parter.

Samarbejdet betyder blandt andet, at Norden Advokatfirma bliver en del af AaB Netværket – Hele Nordjyllands Erhvervsnetværk.

- Med kontorer i Brønderslev, Aars og Aalborg har vi både vores værdier og rødder solidt forankret i den nordjyske muld, og da AaB er et samlingspunkt for mange nordjyder, er det for os helt naturligt at bakke op om klubben, siger Anders Bredgaard, medindehaver af Norden Advokatfirma.

- AaB er på en og samme måde fællesskab, glæde, drømme, oplevelser og stærke relationer med fans og samarbejdspartnere. Vi investerer altid gerne i fællesskabet, fordi det er en del af advokatfirmaets fundament og virksomhed, og vi ser frem til at udbrede kendskabet til Norden Advokatfirma gennem AaB, der ligesom Norden Advokatfirma når ud i alle kroge af Nordjylland, fortsætter Anders Bredgaard.  

Norden Advokatfirma, der har en særlig stærk relation til landbruget og erhvervslivet, tilbyder rådgivning til både erhvervsdrivende og private.

Tags på denne nyhed

Bliv gratis medlem af AaB Shoppen+

2. februar 2022 kl. 16:41 af Rasmus Estrup

Som medlem af fordelsklubben AaB Shoppen+ følger en række fordele på www.aabshoppen.dk.

Du får blandt andet særlige medlemstilbud, får særlig adgang til eksklusivt merchandise og optjener fem procent af dit køb som bonuskroner til fremtidige køb. 

Derudover er du også blandt de første til at modtage nyheder og kampagner fra AaB Shoppen. 

Du kan blive medlem af AaB Shoppen her. 

Husk også, at AaB Shoppen er kommet på Instagram. Følg AaB Shoppens Instagram-side her, og via dette link finder du AaB Shoppen på Facebook. 

Tags på denne nyhed

Fossum om opstarten: Vi står godt

1. februar 2022 kl. 16:25 af Rasmus Estrup

Det mindede næsten om Iver Fossums hjemstavn i Norge, da AaB-truppen her til formiddag løbetrænede på en snedækket kunstgræsbanebane på Hornevej.

Til eftermiddagstræningen havde regnen fjernet snedækket, og eftermiddagens træning kunne igen byde på regulær fodboldtræning hos partnerklubben LKB Gistrup.

- Vi står godt på nuværende tidspunkt. I sidste uge kom vi hjem fra en rigtig fin træningslejr med gode træningspas og kampe. Nu er vi så tilbage i velkendte omgivelser, og jeg kan godt mærke, at vi begynder at nærme os forårspremieren, siger Iver Fossum.

Nordmanden scorede i efteråret ni mål for Hele Nordjyllands Hold fordelt på seks mål i 3F Superligaen og tre mål i Sydbank Pokalen.

På træningslejren på Malta blev det også til en scoring i 2-2-opgøret mod WSG Tirol. 

- Spillemæssigt havde vi nogle fine kampe på Malta. Resultaterne var ikke, som vi havde ønsket, men vi fik gang i noget af det spil, vi gerne ville, og det blev gradvist bedre fra kamp til kamp, så det skal vi fortsætte med at lægge på i de næste to testkampe, siger Iver Fossum.

På lørdag spiller AaB to testkampe mod Vendsyssel F.F., inden SønderjyskE gæster Aalborg Portland Park fredag 11. februar i sidste testkamp inden forårspremieren på udebane mod FC Midtjylland 20. februar.

- Gennem hele januar har vi trænet godt. Der er god kvalitet og godt tempo til træning, og vi kan mærke, at formen er blevet bedre og bedre. Så jeg synes, vi er, hvor vi skal være med to en halv uge til sæsonstart, og nu skal vi bare bruge de sidste to testkampe på at justere de sidste detaljer, så vi er klar til kampen mod FC Midtjylland, siger Iver Fossum.

Tags på denne nyhed
'