Funcenter i fanzonen på søndag

11. august 2022 kl. 10:29 af Rasmus Estrup

Kampinfo
Spillerunde: 5
Spilledato: Søndag 14. august 2022
Kick-off: Kl. 16.00
Dørene åbner: Kl. 14.30
Fanzonen åbner: Kl. 13.30

Køb billetter online eller i billethusene søndag
Køb i forslag billetter til søndagskampen mod FC Nordsjælland på www.billet.aabsport.dk, hvor du også kan gøre som flere end 4.200 andre og sikre dig et sæsonkortabonnement. 

Billethusene på Aalborg Portland Park åbner kl. 14.30 på søndag, hvor det naturligvis også er muligt at købe billetter.

Tilhængere af FC Nordsjælland skal købe billetter til udebaneafsnittet på 3F Tribunen. Tilskuere, der udviser tilhørsforhold til udeholdet på andre sektioner end udebaneafsnittet via påklædning, adfærd eller lignende, vil blive bortvist uden refusion af billetten.

Har du på kampdagen spørgsmål i forhold til billetter, kan du besøge billetinformationen, som ligger på hjørnet af Complea Tribunen og Vesttribunen. 

Funcenter har aktiviteter i fanzonen fra kl. 13.30
Igen på søndag er der masser af aktiviteter for børn i fanzonen. Foruden AaB-hoppeborgen, ansigtsmaling og en sparkestation kommer Funcenter også forbi med sjove aktiviteter.

Kl. 14.15 vil AaB-spillere også skrive autografer i fanzonen, og kl. 15.00 bliver AaB's startopstilling præsenteret på scenen. På scenen vil der 

Som altid er det også muligt at købe lækker mad fra grillen samt Bogø Sandwich, ligesom du kan købe vand og øl i boderne.

Køb AaB’s nye spillertøj i AaB Fanshop
I AaB Fanshop både i foyeren og i fanzonen kan du som altid købe diverse AaB-merchandise.

Her finder du også AaB’s helt nye spillerdragt, der er skabt i samarbejde med Macron og indeholder Aalborg Tårnets benkonstruktion i designet. Trøjerne er lavet i bæredygtigt materiale og kan også købes online på www.aabshoppen.dk

Salgsvogn med særlige kampdagstilbud på merchandise
I fanzonen vil der på søndag være en salgsvogn med AaB-marchandise, der kører rundt i fanzonen. Salgsvognen sælger merchandise med særlige kampdagstilbud. 

Det er kun muligt at anvende betalingskort hos salgsvognen. 

Jubilæum for Kasper Kusk og Mathias Ross
Umiddelbart inden kampstart vil der blive overrakt blomster til Kasper Kusk og Mathias Ross, der begge havde jubilæum i mandagens udekamp i Silkeborg, hvor Kasper Kusk rundede 250 AaB-kampe og Mathias Ross spillede sin AaB-kamp nummer 100.

Klubbesøg fra Hadsund Boldklub og B52
På søndag er der klubbesøg fra de to partnerklubber Hadsund Boldklub og B52, som både vil være involveret i AaB's indløb og pausekonkurrencen på grønsværen. 

Adgang til boder og toilletter i fanzonen under kampen
Fanzonens boder og toiletter er også tilgængelige under kampen på søndag. Dermed kan tilskuere på Vesttribunen på søndag anvende boder og toiletfaciliteter i fanzonen uden for Aalborg Portland Park, mens kampen spilles. 

Gratis tog- og buskørsel med billet til kampen
Alle med en billet til søndagskampen kan på kampdagen køre gratis med tog og busser fra Nordjyllands Trafikselskab. Man skal blot vise sin kampbillet eller sit digitale sæsonkort i bussen.

Vær opmærksom på, at der på grund af vejarbejde på Kastetvej er ændrede busruter. Altså skal man stå af ved stoppestedet Suensonsgade, hvis man tager busrute 2. 

Kommer man med busrute 16 skal man stå af ved stoppestedet Anneberghus.  

Rygning er ikke tilladt
Det er ikke tilladt at ryge på Aalborg Portland Park. Det er muligt for tilskuere på Vesttribunen og Complea Tribunen at ryge uden for stadion i pausen.

Kontantløse boder åbner kl. 14.30
Boderne på Aalborg Portland Park åbner på søndag halvanden time før kampstart, hvor dørene også åbner. 

På hver tribune er der én bod, hvor der kan betales med kontanter. Ellers foregår betalingen kontantløst på Aalborg Portland Park. 

Køb pizza i Bod 4 på Complea Tribunen
I Bod 4 på Complea Tribunen er det igen muligt at købe pizza til kampen.

Twitter og Instagram
Det officielle hashtag for kampen er #AaBFCN – følg og benyt dette hashtag for at læse og deltage i nyhedsstrømmen på Twitter og Instagram før, under og efter kampen.

Transport
Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Vær særligt opmærksom på, at Kastetvej er spærret mellem Dannebrogsgade og Haraldslund på grund af vejarbejde. Altså kan man kun tilgå parkeringspladsen på Haraldslund fra den vestlige del af Kastetvej. 

Vær også opmærksom på, at vejarbejdet har indflydelse på busruten, og derfor skal man stå af ved stoppestedet Suensonsgade, hvis man tager busrute 2. 

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park. Se køreplaner på denne side.

Parkering
Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold
Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Complea Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser.

Billetter til kørestolsbrugere kan købes i forsalg ved direkte henvendelse til AaB på tlf. 96 35 59 00.

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

Tags på denne nyhed

Noshe i ny kamp for U/17-landsholdet

11. august 2022 kl. 07:58 af Rasmus Estrup

For tredje U/17-landskamp i træk var Anders Noshe med i startopstillingen. I går var det i U/17-landsholdets tredje og sidste kamp ved en internordisk turnering i Norge, hvor netop Norge var modstander. 

Efter to sejre over Nordirland og Finland tabte danskerne i går til nordmændene, som vandt kampen 2-0 med scoringer i 15. og 66. minut. Anders Noshe prøvede både at spille højre kant, central angriber og højre back, inden han blev skiftet ud efter 87 minutter. 

Anders Noshe har nu optrådt fem gange for danske ungdomslandshold fordelt på tre U/17-landskampe og to kampe for U/16-landsholdet. AaB-spilleren har i de fem kampe fundet netmaskerne to gange. 

Tags på denne nyhed

FC Midtjylland-AaB spilles søndag 4. september

10. august 2022 kl. 19:46 af Rasmus Estrup

Spilletidspunktet for AaB's udekamp i ottende runde af 3F Superligaen er blevet flyttet fra lørdag 3. september til søndag 4. september kl. 14.00.

Det sker på grund af FC Midtjyllands samlede nederlag til SL Benfica i Champions League-kvalifikationen, hvilket betyder, at FC Midtjylland i stedet indgår i Europa League-gruppespillet.

AaB's fulde kampprogram ser ud som følger: 

5. runde – Søndag 14. august kl. 16.00 – AaB-FC Nordsjælland

6. runde – Søndag 21. august kl. 18.00 – AaB-Brøndby I.F.


7. runde – Søndag 28. august kl. 14.00 – Randers FC-AaB

8. runde – Søndag 4. september kl. 18.00 – FC Midtjylland-AaB

9. runde – Søndag 11. september kl. 14.00 – AaB-Lyngby Boldklub

10. runde – Søndag 18. september kl. 20.00– AGF-AaB

11. runde – 30. september, 1., 2. eller 3. oktober – AaB-OB

12. runde – 7., 8., 9. eller 10. oktober – AC Horsens-AaB

13. runde – 14., 15., 16. eller 17. oktober – Lyngby Boldklub-AaB

Sydbank Pokalen, tredje runde – 18., 19. eller 20. oktober – ?-AaB

14. runde – 21., 22., 23. eller 24. oktober – AaB-Viborg F.F.

15. runde – 28., 29., 30. eller 31. oktober – Brøndby I.F.-AaB

16. runde – 4., 5., 6. eller 7. november – AaB-Silkeborg I.F.

Evt. Sydbank Pokalen, fjerde runde – 8., 9. eller 10. november – ?-AaB  

3F Superligaen – 17. spillerunde – 11., 12. eller 13. november – FC Nordsjælland-AaB

18. runde – 17., 18., 19. eller 20. februar 2023 – AaB-AGF

19. runde – 24., 25., 26. eller 27. februar – FC København-AaB

20. runde – 3., 4., 5. eller 6. marts – AaB-FC Midtjylland

21. runde – 10., 11., 12. eller 13. marts – OB-AaB

22. runde – 17., 18., 19. eller 20. marts – AaB-Randers FC

De seks bedst placerede klubber i 3F Superligaen går i Mesterskabsslutspillet, mens de seks efterfølgende hold spiller om europæisk kvalifikation og om at undgå de to nedrykningspladser.

Du kan købe billetter til AaB's to næste hjemmekampe mod henholdsvis FC Nordsjælland og Brøndby I.F. her. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: AaB Akademiet foran sæsonstart

10. august 2022 kl. 09:53 af Rasmus Estrup

På lørdag tager de ældste hold på AaB Akademiet hul på den nye sæson i U/15 Ligaen, U/17 Ligaen og U/19 Ligaen.

I dette indslag fra AaB TV kan du høre fra akademichef Jacob Larsen, U/19 Ligatræner Lars Noer Madsen, U/17 Ligatræner Theis Larsen samt AaB Akademispillerne Kasper Davidsen og Emil Borup.

De kigger alle frem mod den kommende sæson og sætter ord på de ændringer, der er sket på AaB Akademiet frem mod denne sæson. 

Tags på denne nyhed

Snævert reserveholdsnederlag

9. august 2022 kl. 15:13 af Rasmus Estrup

For anden dag i træk var det Silkeborg I.F., der kunne trække sig sejrrigt ud af en kamp mod AaB.

I dagens reserveholdstestkamp var det ellers AaB, der indledte opgøret bedst og kom frem til et par store chancer til Milan Makaric og Kasper Høgh inden for opgørets første 10 minutter.

Herefter kom Silkeborg I.F. bedre med i opgøret, og efter 28 minutter kunne angriber Frederik Carstensen heade en returbold i nettet til 1-0.

Fire minutter senere reddede Theo Sander et forsøg fra den tidligere AaB’er Lukas Klitten, og inden pausefløjtet var Milan Makaric tæt på at dirigere et indlæg fra Kasper Kusk i kassen.

Efter pausen kom AaB frem til et par blokerede skud og et forbigående hovedstød fra Milan Makaric, inden nordjyderne fik udlignet til 1-1 efter 65 minutter. Oliver Ross tilkæmpede sig et frispark lige uden for feltet, og dette sparkede Oliver Ross selv direkte i mål.

17 minutter før tid formåede gæsterne dog at tage sejren, da Asbjørn Bøndergaard prikkede et indlæg i nettet til en Silkeborg-sejr på 2-1.

- Det var en ganske god kamp mod et fint fodboldhold. Vi ville selvfølgelig gerne have vundet, men disse kampe bruges også på at udvikle spillere, og i dag fik mange spillere vigtige minutter i benene, mens også mange unge spillere kom i kamp og viste sig godt frem, siger assistenttræner Oscar Hiljemark, der sammen med den øvrige trænerstab havde valgt følgende startopstilling:

Theo Sander
Kilian Ludewig, Daniel Granli, Jacob Buus (U/19), Andreas Poulsen
Jeppe Pedersen, Pedro Ferreira, Oliver Ross
Kasper Høgh, Milan Makaric, Kasper Kusk

I pausen blev Andreas Poulsen udskiftet med Emil Nymann, og efter en times spil blev også Kasper Kusk, Kilian Ludewig, Pedro Ferreira, Jeppe Pedersen og Jacob Buus erstattet af Oscar Meedom, Kasper Davidsen, Gustav Dahl, Fisnik Isaki og Sebastian Otoa.

AaB’s næste reserveholdskamp bliver i den nye Future Cup 29. august kl. 13.00 på udebane mod Randers FC.

Tags på denne nyhed
'