Alle billetter til partnerklubber revet væk

30. august 2022 kl. 13:28 af Rasmus Estrup

Søndag 11. september hylder AaB alle 118 nordjyske partnerklubber, når AaB i samarbejde med Macron, Goal Station og Unisport holder Partnerklubbernes Dag til 3F Superligakampen mod Lyngby Boldklub.

Macron, Goal Station og Unisport købte 3.000 billetter til kampen og gjorde dem frit tilgængelige for medlemmer af AaB’s partnerklubber, som dermed kunne komme gratis ind til kampen.

Tilslutningen til Partnerklubbernes Dag har været så stor, at samtlige 3.000 billetter allerede er revet væk. Derfor er det ikke længere muligt for medlemmer af AaB’s partnerklubber at få en gratis billet.

Det er stadig muligt at købe billetter til AaB-Lyngby Boldklub på www.billet.aabsport.dk. 

AaB’s partnerklubber vil til Partnerklubbernes Dag være involveret i AaB’s indløb samt i pausekonkurrencen.

Derudover vil der i pausen blive overrakt to priser: Årets Partnerklub og Årets Frivilligpris.

Læs mere om Partnerklubbernes Dag her.

AaB TV: Stem på månedens mål i august

30. august 2022 kl. 10:15 af Rasmus Estrup

Alle der deltager i afstemningen om månedens mål i august 2022, er samtidig med i lodtrækningen om Mathias Ross' kampbrugte og signerede andentrøje fra sidste sæson. 

De tre kandidater til månedens mål i august er: 
1: Kasper Kusk, Silkeborg I.F.-AaB, 8. august
2: Allan Sousa, AaB-Brøndby I.F., 21. august
3: Mathias Ross, AaB-Brøndby I.F., 21. august

Se målene og stem her. 

Afstemningen afsluttes fredag 2. september kl. 8.00, hvorefter vinderen kontaktes direkte på mail. 

Tags på denne nyhed

Interfjord Frederikshavn er ny bronzepartner i AaB

30. august 2022 kl. 08:50 af Rasmus Estrup

Interfjord er en dynamisk og velrenommeret transportvirksomhed, der dækker opgaver på det globale transportmarked, og virksomhedens nordjyske afdeling, Interfjord Frederikshavn, er ny bronzepartner i AaB. 

Interfjord Frederikshavn har fokus på de nordjyske kunder, som hjælpes med skræddersyede transportløsninger, og i den forbindelse har Interfjord Frederikshavn valgt at indgå et toårigt partnerskab med AaB.

- AaB er Hele Nordjyllands Hold, og fordi vi primært koncentrerer os om at servicere vores nordjyske kunder, var det et oplagt for os at tage kontakt til AaB for at indgå et samarbejde, siger Christoffer Nødgaard, der er partner, operational- og sales manager ved Interfjord Frederikshavn. 

- Vi glæder os til at give gode oplevelser til vores fodboldinteresserede kunder, leverandører og samarbejdspartnere, og vi ser frem til at samles med AaB’s øvrige samarbejdspartnere fra egen og andre brancher på Aalborg Portland Park, siger Christoffer Nødgaard. 

Foruden afdelingen i Frederikshavn har Interfjord også danske afdelinger i Glyngøre, København, Randers og Herning samt kontorer i Norge og Polen.

Tags på denne nyhed

AaB-sejr over Randers FC i Future Cup

29. august 2022 kl. 15:39 af Rasmus Estrup

AaB spillede i dag første kamp i Future Cup, der har erstattet Reserveligaen, da holdet kl. 13.00 gæstede og besejrede Randers FC på Cepheus Park Randers.

I Future Cup må hvert hold maksimalt anvende fem spillere, der er ældre end U/21, for at give spilletid til de unge talenter, og en af de unge nordjyder bragte tidligt AaB foran.

Oliver Ross sendte således en afslutning fra kanten af feltet i mål til en fortjent 1-0-føring. 

Senere i første halvleg sikrede en stærk redning fra målmand Daniel Veiby Held, at AaB kunne gå til pausen foran, og et kvarter inde i anden halvleg blev AaB-føringen fordoblet, da Jakob Ahlmann blev nedlagt i feltet til et straffespark. Dette tog Kasper Kusk sig sikkert af med målet til 2-0.

Ca. ti minutter senere reducerede Randers FC, da et indlæg blev headet ned for fødderne af Mikkel M. Pedersen, som gjorde det til 2-1. Efterfølgende ramte hjemmeholdet både stolpen og overliggeren, inden slutfløjtet lød, og AaB kunne gå sejrsrigt fra banen. 

- Alt i alt var det en rigtig fin kamp. Vi havde det rette mindset, og spillerne fra Superligatruppen leverede gode præstationer, mens også akademispillerne gjorde en god indsats, siger assistenttræner Rasmus Würtz. 

- Vi sad på spillet i første halvleg og var også fortjent foran ved pausen. Vi kom også godt ud til anden halvleg, men efter reduceringsmålet og vores udskiftninger pressede Randers på, men vi fik kriget sejren hjem til sidst, siger Rasmus Würtz. 

AaB stillede til start i følgende opstilling:

Daniel Veiby Held (U/19)
Anders Noshe, Jacob Buus (U/19), Anders Hagelskjær, Jakob Ahlmann
Malthe Højholt, Jeppe Pedersen, Oliver Ross
Oscar Meedom (U/19), Anosike Ementa, Kasper Kusk

I pausen blev Jacob Buus udskiftet med U/19-holdkammeraten Emil Nymann. Efter 60 minutter gik Anders Noshe, Anders Hagelskjær og Jakob Ahlmann ud til fordel for akademispillerne Kasper Davidsen, Sebastian Stahlfest og Annas Al Hardan, inden Oliver Ross efter 75 minutter blev erstattet af Gustav Dahl.

AaB's næste kamp i Future Cup spilles tirsdag 20. september kl. 14.00 på Hornevej mod FC Midtjylland. 

 

Tags på denne nyhed

AaB møder Randers FC i Future Cup

29. august 2022 kl. 09:45 af Rasmus Estrup

AaB indleder i dag den nye reserveholdsturnering, Future Cup, når AaB på udebane gæster Randers FC. 

I Future Cup-kampe må hvert hold maksimalt anvende fem spillere, der er ældre end U/21. Resten af spillerne skal være U/21.

Til dagens kamp er følgende AaB-mandskab udtaget:

Jakob Ahlmann, Malthe Højholt, Anders Hagelskjær, Kasper Kusk, Anosike Ementa, Jeppe Pedersen, Anders Noshe, Oliver Ross samt AaB Akademispillerne Daniel Veiby Held, Jacob Buus, Oscar Meedom, Gustav Dahl, Jakob Gaardsøe, Sebastian Stahlfest, Emil Nymann, Kasper Davidsen og Nicolai Schmidt.

Kampen i dag spilles kl. 13.00 på Cepheus Park Randers. 

Tags på denne nyhed
'