AaB TV: Til træning med Sander og Posavec

20. august 2022 kl. 08:15 af Rasmus Estrup

Tidligere i denne uge fulgte AaB TV en Superliga-målmandstræning for Josip Posavec og Theo Sander under ledelse af målmandstræner Poul Buus. 

I videoen øverst er 45 minutters målmandstræning kogt ned til ca. fire minutter med inspiration til målmandstræningsøvelser. 

AaB's næste kamp i 3F Superligaen spilles søndag kl. 18.00 på Aalborg Portland Park mod Brøndby I.F. Køb billetter til kampen her. 

Tags på denne nyhed

Flere end 9.000 har billet til AaB-Brøndby I.F.

19. august 2022 kl. 12:42 af Rasmus Estrup

Søndag kl. 18.00 tager AaB imod Brøndby I.F. på Aalborg Portland Park, og flere end 9.000 tilskuere har allerede købt billet til kampen.

Du kan gøre det samme på www.billet.aabsport.dk. 

Husk også, at hvis du som sæsonkortholder er forhindret i at komme på søndag, så kan du sende din billet til en ven, eller frigive din plads. Læs mere om det her. 

4.300 sæsonkortholdere

www.billet.aabsport.dk kan du også tegne et sæsonkortabonnement fra 85 kr. om måneden for voksne og 45 kr. om måneden for børn. Antallet af sæsonkortholdere rundede tidligere i dag 4.300 for første gang nogensinde. 

Kampstart på søndag er kl. 18.00, og fanzonen åbner med aktiviteter kl. 15.30. Kl. 16.00 åbnes dørene til Aalborg Portland Park. 

Bemærk i øvrigt, at tilhængere af Brøndby I.F. skal købe billetter til udebaneafsnittet på 3F Tribunen. Tilskuere, der udviser tilhørsforhold til udeholdet på andre sektioner end udebaneafsnittet via påklædning, adfærd eller lignende, vil blive bortvist uden refusion af billetten.

Tags på denne nyhed

Vidste du om AaB-Brøndby I.F.

19. august 2022 kl. 09:53 af Rasmus Estrup

- søndagskampen er 3F Superligakamp nummer 100 mellem AaB og Brøndby I.F.? Statistikken lyder på 32 AaB-sejre, 29 pointdelinger og 38 nederlag samt en målscore på 135-141 set med AaB-øjne.

- flere end 8.900 tilskuere har købt billet til søndagens opgør på Aalborg Portland Park? Du kan købe billetter på www.billet.aabsport.dk.

- AaB har vundet seks af de seneste ni indbyrdes 3F Superligakampe mod Brøndby I.F.? I fire af sejrene har AaB holdt buret rent.

- AaB har holdt nullet i de to seneste 3F Superligahjemmekampe mod henholdsvis AC Horsens og FC Nordsjælland? Hvis det bliver til et clean sheet mod Brøndby I.F., vil det være første gang siden december 2013-marts 2014, at AaB præsterer tre hjemmekampe i træk i 3F Superligaen uden at indkassere et mål.

- en 3F Superligakamp i Aalborg mellem AaB og Brøndby I.F. kun er endt helt uden scoringer i to tilfælde, senest i november 2008? I de efterfølgende 20 3F Superligakampe mellem de to klubber på Aalborg Portland Park har AaB kun forladt banen uden scoringer i tre tilfælde, hvorimod Brøndby IF ikke har formået at score i seks af kampene.

- Louka Prip i sidste sæson scorede fire mål mod Brøndby I.F.? Foruden ham har også Lucas Andersen (3 mål), Kasper Kusk (2), Jakob Ahlmann (1), Milan Makaric (1) og Iver Fossum (1) tidligere været på tavlen for AaB i 3F Superligakampe mod Brøndby I.F.

- ud af de 99 tidligere 3F Superligakampe mod Brøndby I.F. har AaB scoret først i 42 tilfælde, hvilket har resulteret i 28 sejre, 10 uafgjorte og kun fire nederlag? Omvendt har Brøndby I.F. scoret kampens første mål i 52 tilfælde, hvilket har givet AaB fire sejre, 14 uafgjorte og 34 nederlag.

- AaB har vundet samtlige fire 3F Superligakampe spillet mod Brøndby I.F. på Aalborg Portland Park i august, endda med en samlet målscore på 11-2? Det var imidlertid mere end 20 år siden, at det seneste august-møde fandt sted. Dengang vandt AaB 3-1 efter scoringer af Stefan Bidstrup, Bård Borgersen og Christian Christiansen.

- Allan Sousa med 13 skabte chancer i denne sæson er den spiller i 3F Superligaen, der har skabt næstflest chancer? Kun Pep Biel fra FC København har skabt flere chancer.

- siden sæsonen 2018/19 har AaB formået at score først i ni af de 12 3F Superligakampe mod Brøndby I.F.? De ni kampe med indledende scoring til AaB har resulteret i seks sejre til AaB, to uafgjorte og en sejr til Brøndby I.F.

- AaB spiller sin DM-kamp på datoen 21. august, 90 år efter den første i Mesterskabsserien 1932/33, hvor det i Aalborg blev til 2-2 mod B 93? Uafgjort 2-2 har i øvrigt været resultatet i fem af de 13 tidligere kampe på denne dato, heriblandt lokalopgøret mod Nørresundby Boldklub i 3. division i 1983 foran 9.354 tilskuere.- 

- trods otte advarsler i AaB’s seneste 3F Superligakamp med Peter Kjærsgaard som dommer, så forløber disse kampe som oftest ret fredelige? Således har Peter Kjærsgaard i hans 28 tidligere kampe med AaB som den ene part kun været nødt til at udvise en spiller og dømme fire straffespark.

- Allan Sousa er eneste spiller i karantænefare? Han bliver karantæneramt i tilfælde af en advarsel til minimum seks karantænepoint.

- AaB og Arbejdernes Landsbank i fællesskab donerer 2 kr. pr. tilskuer til alle 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park til AaB’s pris, Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i efteråret 2022 går ubeskåret til Safe House – Aalborg? Efter sæsonens tre første hjemmekampe er beløbet på 43.214 kr. Køb billetter til kampen på www.billet.aabsport.dk.

Kilde: danskfodbold.com, OPTA, Superliga.dk og aabsport.dk

Tags på denne nyhed

Posavec: Opbakningen giver os styrke

18. august 2022 kl. 13:08 af Rasmus Estrup

- Det er en fornøjelse at stå med fansene i ryggen. Vi sætter stor pris på, at de kommer og støtter os. Det styrker os. Især i øjeblikket, hvor vi ikke kan være tilfredse med resultaterne. Det er i sådanne perioder, at vi har brug for deres opbakning.

Således siger AaB’s kroatiske målmand Josip Posavec om den opbakning han og holdkammeraterne har fået i denne sæson, hvor AaB stadig har første sejr til gode.

- Fansene betyder meget for os, og jeg kan kun sige, at vi vil gøre vores bedste for at rette op på sæsonstarten og bringe AaB fremad i tabellen, hvor klubben hører hjemme, fortsætter AaB-målmanden.

- Vi skal være bedre og presse hinanden

Den 26-årige kroat, der i sommer kom til AaB fra HNK Hajduk Split, har i sine første fem første AaB-kampe holdt buret rent to gange. Det skete i holdets to seneste hjemmekampe på Aalborg Portland Park.

- Som målmand er det altid vigtigt at holde nullet eller minimere antallet af mål, der går ind. Derfor er jeg selvfølgelig glad for at have holdt buret rent i de to seneste hjemmekampe, og jeg vil da gerne gentage et clean sheet så ofte som muligt.

- Når det lykkes, skyldes det hele holdets arbejdsindsats. Vi står sammen, og alle er involveret i, hvordan vi præsterer både offensivt og defensivt. Indtil videre har det ikke været godt nok. Det viser tabellen tydeligt.

- Vi skal være bedre, og vi skal fortsætte med at presse hinanden endnu mere til hver eneste træning. Vores præstationer bliver kun bedre, hvis vi står sammen og holder os til planen, og med fansene bag os, så tror jeg på, at vi kan få vendt resultaterne hurtigst muligt. Forhåbentlig allerede på søndag, siger Josip Posavec.

- Alle kampe skal gribes an som en finale

På søndag skal han og holdkammeraterne igen i aktion på Aalborg Portland Park, når Brøndby I.F. kommer på besøg, og du kan købe billetter til kampen her ligesom flere end 8.600 andre tilskuere allerede har gjort.

- Alle kampe skal gribes an som en finale. Vi er nødt til at gå ind til hver kamp med mindsettet om at præstere på vores højeste niveau. Men kampe med mange tilskuere på tribunen, gør bare noget ekstra. Der kommer et større tryk, og intensiteten bliver skærpet. Det er kun med til at gøre os bedre.

- Kampen på søndag er en god mulighed for os til at vise, at vi er klar til at tage et skridt fremad, og forhåbentlig kan kampen på søndag være begyndelsen på en bedre periode for os, lyder det fra den 26-årige keeper.

Kampstart på søndag er kl. 18.00 på Aalborg Portland Park, og fanzonen åbner kl. 15.30. Læs mere om alle aktiviteterne til kampen her, og køb billet til opgøret på www.billet.aabsport.dk.

Tags på denne nyhed

Al info om AaB-Brøndby I.F.

18. august 2022 kl. 09:26 af Rasmus Estrup

Kampinfo
Spillerunde: 6
Spilledato: Søndag 21. august 2022
Kick-off: Kl. 18.00
Dørene åbner: Kl. 16.00
Fanzonen åbner: Kl. 15.30

Køb billetter online eller i billethusene søndag
Flere end 8.500 har allerede købt billet til kampen mod Brøndby I.F., og du kan i forslag købe billetter til søndagskampen på www.billet.aabsport.dk, hvor du også kan gøre som flere end 4.200 andre og sikre dig et sæsonkortabonnement. 

Billethusene på Aalborg Portland Park åbner kl. 16.00 på søndag, hvor det naturligvis også er muligt at købe billetter.

Tilhængere af Brøndby I.F. skal købe billetter til udebaneafsnittet på 3F Tribunen. Tilskuere, der udviser tilhørsforhold til udeholdet på andre sektioner end udebaneafsnittet via påklædning, adfærd eller lignende, vil blive bortvist uden refusion af billetten.

Har du på kampdagen spørgsmål i forhold til billetter, kan du besøge billetinformationen, som ligger på hjørnet af Complea Tribunen og Vesttribunen. 

Fanzonen åbner kl. 15.30
Igen på søndag er der masser af aktiviteter i fanzonen, heriblandt en Goal Station, AaB-hoppeborgen, ansigtsmaling og en sparkestation. Hovedpartner og søndagens kamppartner Arbejdernes Landsbank sørger på søndag også for fodbolddart i fanzonen, ligesom maskotten Albert kigger forbi inden kampen. 

Fra scenen vil der være livemusik fra 15.30 til 17.00, og ca. kl. 16.15 vil AaB-spillere også skrive autografer i fanzonen. Kl. 17.00 bliver AaB's startopstilling præsenteret på scenen. 

Som altid er det også muligt at købe lækker mad fra grillen samt Bogø Sandwich, ligesom du kan købe vand og øl i boderne.

Køb AaB’s nye spillertøj i AaB Fanshop
I AaB Fanshop både i foyeren og i fanzonen kan du på kampdagen også købe merchandise samt AaB’s nye spillerdragter, der er skabt i samarbejde med Macron og indeholder Aalborg Tårnets benkonstruktion i designet.

Trøjerne er lavet i bæredygtigt materiale og kan også købes online på www.aabshoppen.dk

Salgsvogn med særlige kampdagstilbud på merchandise
I fanzonen vil der på søndag være en salgsvogn med AaB-merchandise, der kører rundt i fanzonen. Salgsvognen sælger merchandise med særlige kampdagstilbud. 

Det er kun muligt at anvende betalingskort hos salgsvognen. 

Klubbesøg fra Vodskov I.F. og Nørresundby F.B.
På søndag er der klubbesøg fra de to partnerklubber Vodskov I.F. og Nørresundby F.B., som både vil være involveret i AaB's indløb og pausekonkurrencen på grønsværen. 

Adgang til boder og toilletter i fanzonen under kampen
Fanzonens boder og toiletter er også tilgængelige under kampen på søndag. Dermed kan tilskuere på Vesttribunen på søndag anvende boder og toiletfaciliteter i fanzonen uden for Aalborg Portland Park, mens kampen spilles. 

Gratis tog- og buskørsel med billet til kampen
Alle med en billet til søndagskampen kan på kampdagen køre gratis med tog og busser fra Nordjyllands Trafikselskab. Man skal blot vise sin kampbillet eller sit digitale sæsonkort i bussen.

Vær opmærksom på, at der på grund af vejarbejde på Kastetvej er ændrede busruter. Altså skal man stå af ved stoppestedet Suensonsgade, hvis man tager busrute 2. 

Kommer man med busrute 16 skal man stå af ved stoppestedet Anneberghus.  

Rygning er ikke tilladt
Det er ikke tilladt at ryge på Aalborg Portland Park. Det er muligt for tilskuere på Vesttribunen og Complea Tribunen at ryge uden for stadion i pausen.

Kontantløse boder åbner kl. 16.00
Boderne på Aalborg Portland Park åbner på søndag to timer før kampstart, hvor dørene også åbner. 

På hver tribune er der én bod, hvor der kan betales med kontanter. Ellers foregår betalingen kontantløst på Aalborg Portland Park. 

Køb pizza i Bod 4 på Complea Tribunen
I Bod 4 på Complea Tribunen er det igen muligt at købe pizza til kampen.

Twitter og Instagram
Det officielle hashtag for kampen er #AaBBIF – følg og benyt dette hashtag for at læse og deltage i nyhedsstrømmen på Twitter og Instagram før, under og efter kampen.

Transport
Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Vær særligt opmærksom på, at Kastetvej samt nogle af sidegaderne er spærret mellem Haraldslund og Skydebanevej på grund af vejarbejde. Altså kan man kun tilgå parkeringspladsen fra øst/Dannebrogsgade.

Vær også opmærksom på, at vejarbejdet har indflydelse på busruten, og derfor skal man stå af ved stoppestedet Suensonsgade, hvis man tager busrute 2. 

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park. Se køreplaner på denne side.

Parkering
Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold
Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Complea Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser.

Billetter til kørestolsbrugere kan købes i forsalg ved direkte henvendelse til AaB på tlf. 96 35 59 00.

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

Tags på denne nyhed
'