AaB TV: 250 AaB-kampe for Kasper Kusk

12. august 2022 kl. 10:27 af Rasmus Estrup

Kasper Kusk spillede mandag sin kamp nummer 250 for AaB, da han samtidig scorede sit AaB-mål nummer 60. 

Kantspilleren begyndte til fodbold i Gug Boldklub og kom siden til AaB, hvor han debuterede i 2010 og i 2014 var med til at vinde The Double, hvorefter han blev solgt til hollandske FC Twente. 

I 2018 vendte Kasper Kusk så tilbage til AaB, hvor han nu altså har rundet 250 kampe. 

Se et indslag med AaB-spilleren øverst, og køb billetter til AaB's næste hjemmekamp på www.billet.aabsport.dk.

Tags på denne nyhed

Vidste du om AaB-FC Nordsjælland

12. august 2022 kl. 08:12 af Rasmus Estrup

- søndagsmødet er 59. 3F Superligakamp mellem AaB og FC Nordsjælland? Statistikken siger 20 sejre til AaB, 19 uafgjorte og 19 nederlag samt en målscore på 71-75 set fra et nordjysk perspektiv.

- AaB vandt begge indbyrdes 3F Superligaopgør mod FC Nordsjælland i sidste sæson? Hvis det bliver til tredje sejr i træk mod det aktuelle førerhold i 3F Superligaen, vil det være første gang siden september 2007-april 2008, at AaB vinder tre 3F Superligakampe i træk mod FC Nordsjælland.

- AaB også er ubesejret i de seneste fem 3F Superligakampe mod FC Nordsjælland?

- hvis AaB kan tage point fra FC Nordsjælland på søndag, vil AaB dermed forhindre FC Nordsjælland i at tangere klubbens 3F Superliga-rekord på fem sejre i træk? Skulle det blive til en AaB-sejr søndag, vil FC Nordsjællands aktuelle klubrekord på 13 3F Superligakampe i træk uden nederlag tillige blive brudt.

- AaB i de 10 seneste 3F Superligakampe mod FC Nordsjælland på Aalborg Portland Park har opnået fire sejre, fire uafgjorte og to nederlag? Tillige har AaB holdt nullet i fire af de 10 kampe og kun lukket ét mål ind i fire andre, hvilket i alle otte tilfælde har givet point til AaB.

- siden sæsonen 2019/20 har AaB kun formået at score først i én af de otte 3F Superligakamp mod FC Nordsjælland, hvilket imidlertid var i det seneste opgør i oktober 2021? På trods heraf har AaB alligevel fået point i fem af de otte kampe i form af to sejre, tre uafgjorte og tre nederlag.

- AaB har spillet 37 3F Superligakampe med Mads-Kristoffer Kristoffersen som dommer, hvilket senest var tilfældet i AaB’s åbningskamp mod Viborg F.F. i indeværende sæson? Der er i de 37 kampe uddelt ni røde kort og dømt 11 straffespark - begge begivenheder skete i seneste kamp i form af rødt kort til Mads Lauritsen og straffespark til AaB.

- Iver Fossum i de to forrige sæsoner har scoret i samtlige fire kampe mod FC Nordsjælland? Hans fire mål mod FC Nordsjælland betyder, at han med en enkelt scoring vil tangere Jeppe Curth som den mest scorende spiller i indbyrdes 3F Superligakampe mellem AaB og FC Nordsjælland.

- foruden Iver Fossum (4 mål) har også Kasper Kusk (2) og Kristoffer Pallesen (1) tidligere scoret i indbyrdes 3F Superligakampe mod FC Nordsjælland?

- AaB ikke har tabt en kamp i den bedste danske række afviklet på datoen 14. august? I 3F Superligaen er det blevet til to sejre og to uafgjorte, mens perioden inden i 1. division og Mesterskabsserien har givet AaB én sejr og to uafgjorte.

AaB og Arbejdernes Landsbank i fællesskab donerer 2 kr. pr. tilskuer til alle 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park til AaB’s pris, Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i efteråret 2022 går ubeskåret til Safe House – Aalborg? Efter to hjemmekampe er beløbet på 31.716 kr.

- du kan købe billetter til kampen på www.billet.aabsport.dk? 

Kilde: danskfodbold.com, OPTA og aabsport.dk

Tags på denne nyhed

AaB inviterer til Partnerklubbernes Dag mod Lyngby Boldklub

11. august 2022 kl. 15:10 af Rasmus Estrup

Sidste år arrangerede AaB i samarbejde med Macron, Goal Station og Unisport for første gang Partnerklubbernes Dag for at sætte fokus på AaB’s 118 nordjyske partnerklubber 

Den begivenhed gentages i år, når AaB 11. september kl. 14.00 møder Lyngby Boldklub på Aalborg Portland Park. Her har Macron, Goal Station og Unisport nemlig købt 3.000 billetter, som udleveres gratis til AaB’s partnerklubber efter først-til-mølle-princippet.   

Fanzonen vil på kampdagen være fyldt med sparkestationer,AaB-hoppeborg til de mindste, ansigtsmaling, autografskrivning og en Goal Station Focus 360.  

Ungdomsspillere fra partnerklubberne vil desuden blive involveret i AaB’s indløb og pausekonkurrencen, hvor alle klubber har mulighed for at vinde en præmie.   

To repræsentanter fra hver partnerklub inviteres endvidere til et VIP-arrangement før kampen.   

- Vi glæder os til om en måned at hylde vores 118 nordjyske partnerklubber til Partnerklubbernes Dag. Så sent som i forårssæsonen fik seks spillere fra AaB Akademiet 3F Superligadebut for AaB, og vi er en klub, der lever af at have nordjyske spillere på vores Superligahold. Udviklingen af disse talenter begynder i partnerklubberne, som vi for første gang havde fornøjelsen af at invitere til Partnerklubbernes Dag sidste år, og det ser vi frem til at gentage i år, siger AaB’s kommercielle direktør Jesper Elkjær.   

- Foruden aktiviteter i fanzonen, ved indløb og i pausen, vil vi til kampen også uddele Årets Frivilligpris og prisen for Årets Partnerklub, for igen at hædre de store indsatser og det store frivillige arbejde, vi ser i de lokale nordjyske klubber, siger Jesper Elkjær.   

Årets Frivilligpris og Årets Partnerklub skal kåres 

Årets Frivilligpris gik sidste år til Jakob Thor Bertelsen fra Brønderslev I.F., og i år skal AaB sammen med hovedpartner Arbejdernes Landsbank overrække prisen til en ny frivillig, der har gjort en særlig indsats for den lokale klub.  

Hver klub har mulighed for at indstille én frivillig pr. klub, og alle indstillede kandidater inviteres til en VIP-oplevelse på Aalborg Portland Park.  

Det vil være en jury bestående af AaB’s administrerende direktør Thomas Bælum, AaB Akademichef Jacob Larsen samt repræsentanter fra AaB’s partnerklubber, der blandt de nominerede udvælger en vinder. 

Samme jury vil også kåre og udvælge kandidaterne til Årets Partnerklub, der præsenteres i samarbejde med Designa Aalborg. Prisen gives til en partnerklub, der i løbet af året har gjort noget ekstraordinært i forhold til eksempelvis talentudvikling eller breddefodbolden. Sidste års vinder af Årets Partnerklub var Støvring I.F. 

Årets to prisvindere vil blive hyldet i pausen af AaB-Lyngby Boldklub. 

I denne uge modtager repræsentanter fra alle AaB’s 118 partnerklubber en mail med nærmere information om, hvordan man tilmelder sig Partnerklubbernes Dag, og hvordan man indstiller en kandidat til Årets Frivillig. Har man i klubben ikke modtaget en mail, eller har man yderligere spørgsmål, kan man skrive en mail til marketingkoordinator Mathias Rosendal på mro@aab-as.dk. 

Tags på denne nyhed

Advokatfirmaet Vingaardshus er ny bronzepartner i AaB

11. august 2022 kl. 12:58 af Rasmus Estrup

Med kontorer i Aalborg og Frederikshavn udfører Advokatfirmaet Vingaardshus juridisk arbejde for nordjyder og det nordjyske erhvervsliv samt udvalgte klienter fra hele landet.

Og nu har Advokatfirmaet Vingaardshus indgået en bronzepartneraftale med Hele Nordjyllands Hold.

- Vi vil gerne gøre en forskel og bidrage til en positiv udvikling for hele Nordjylland, hvor vores primære klienter og samarbejdspartnere hører hjemme. Derfor er det nærliggende for os at bakke op om AaB, siger Jesper Studsgaard, der er medejer og direktør for Advokatfirmaet Vingaardshus A/S.

- AaB er et samlingspunkt for regionen, og gennem fællesskaber og store oplevelser spiller klubben en stor rolle for mange mennesker og virksomheder i vores område. Derudover har AaB et spændende netværk, som det fra et forretningsmæssigt synspunkt er oplagt for os at blive en del af, udtaler Jesper Studsgaard.

Advokatfirmaet Vingaardshus A/S har kontorer i Vingårdsgade i Aalborg og Danmarksgade i Frederikshavn.

Tags på denne nyhed

Funcenter i fanzonen på søndag

11. august 2022 kl. 10:29 af Rasmus Estrup

Kampinfo
Spillerunde: 5
Spilledato: Søndag 14. august 2022
Kick-off: Kl. 16.00
Dørene åbner: Kl. 14.30
Fanzonen åbner: Kl. 13.30

Køb billetter online eller i billethusene søndag
Køb i forslag billetter til søndagskampen mod FC Nordsjælland på www.billet.aabsport.dk, hvor du også kan gøre som flere end 4.200 andre og sikre dig et sæsonkortabonnement. 

Billethusene på Aalborg Portland Park åbner kl. 14.30 på søndag, hvor det naturligvis også er muligt at købe billetter.

Tilhængere af FC Nordsjælland skal købe billetter til udebaneafsnittet på 3F Tribunen. Tilskuere, der udviser tilhørsforhold til udeholdet på andre sektioner end udebaneafsnittet via påklædning, adfærd eller lignende, vil blive bortvist uden refusion af billetten.

Har du på kampdagen spørgsmål i forhold til billetter, kan du besøge billetinformationen, som ligger på hjørnet af Complea Tribunen og Vesttribunen. 

Funcenter har aktiviteter i fanzonen fra kl. 13.30
Igen på søndag er der masser af aktiviteter for børn i fanzonen. Foruden AaB-hoppeborgen, ansigtsmaling og en sparkestation kommer Funcenter også forbi med sjove aktiviteter.

Kl. 14.15 vil AaB-spillere også skrive autografer i fanzonen, og kl. 15.00 bliver AaB's startopstilling præsenteret på scenen. På scenen vil der 

Som altid er det også muligt at købe lækker mad fra grillen samt Bogø Sandwich, ligesom du kan købe vand og øl i boderne.

Køb AaB’s nye spillertøj i AaB Fanshop
I AaB Fanshop både i foyeren og i fanzonen kan du som altid købe diverse AaB-merchandise.

Her finder du også AaB’s helt nye spillerdragt, der er skabt i samarbejde med Macron og indeholder Aalborg Tårnets benkonstruktion i designet. Trøjerne er lavet i bæredygtigt materiale og kan også købes online på www.aabshoppen.dk

Salgsvogn med særlige kampdagstilbud på merchandise
I fanzonen vil der på søndag være en salgsvogn med AaB-marchandise, der kører rundt i fanzonen. Salgsvognen sælger merchandise med særlige kampdagstilbud. 

Det er kun muligt at anvende betalingskort hos salgsvognen. 

Jubilæum for Kasper Kusk og Mathias Ross
Umiddelbart inden kampstart vil der blive overrakt blomster til Kasper Kusk og Mathias Ross, der begge havde jubilæum i mandagens udekamp i Silkeborg, hvor Kasper Kusk rundede 250 AaB-kampe og Mathias Ross spillede sin AaB-kamp nummer 100.

Klubbesøg fra Hadsund Boldklub og B52
På søndag er der klubbesøg fra de to partnerklubber Hadsund Boldklub og B52, som både vil være involveret i AaB's indløb og pausekonkurrencen på grønsværen. 

Adgang til boder og toilletter i fanzonen under kampen
Fanzonens boder og toiletter er også tilgængelige under kampen på søndag. Dermed kan tilskuere på Vesttribunen på søndag anvende boder og toiletfaciliteter i fanzonen uden for Aalborg Portland Park, mens kampen spilles. 

Gratis tog- og buskørsel med billet til kampen
Alle med en billet til søndagskampen kan på kampdagen køre gratis med tog og busser fra Nordjyllands Trafikselskab. Man skal blot vise sin kampbillet eller sit digitale sæsonkort i bussen.

Vær opmærksom på, at der på grund af vejarbejde på Kastetvej er ændrede busruter. Altså skal man stå af ved stoppestedet Suensonsgade, hvis man tager busrute 2. 

Kommer man med busrute 16 skal man stå af ved stoppestedet Anneberghus.  

Rygning er ikke tilladt
Det er ikke tilladt at ryge på Aalborg Portland Park. Det er muligt for tilskuere på Vesttribunen og Complea Tribunen at ryge uden for stadion i pausen.

Kontantløse boder åbner kl. 14.30
Boderne på Aalborg Portland Park åbner på søndag halvanden time før kampstart, hvor dørene også åbner. 

På hver tribune er der én bod, hvor der kan betales med kontanter. Ellers foregår betalingen kontantløst på Aalborg Portland Park. 

Køb pizza i Bod 4 på Complea Tribunen
I Bod 4 på Complea Tribunen er det igen muligt at købe pizza til kampen.

Twitter og Instagram
Det officielle hashtag for kampen er #AaBFCN – følg og benyt dette hashtag for at læse og deltage i nyhedsstrømmen på Twitter og Instagram før, under og efter kampen.

Transport
Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Vær særligt opmærksom på, at Kastetvej er spærret mellem Dannebrogsgade og Haraldslund på grund af vejarbejde. Altså kan man kun tilgå parkeringspladsen på Haraldslund fra den vestlige del af Kastetvej. 

Vær også opmærksom på, at vejarbejdet har indflydelse på busruten, og derfor skal man stå af ved stoppestedet Suensonsgade, hvis man tager busrute 2. 

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park. Se køreplaner på denne side.

Parkering
Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold
Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Complea Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser.

Billetter til kørestolsbrugere kan købes i forsalg ved direkte henvendelse til AaB på tlf. 96 35 59 00.

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

Tags på denne nyhed
'