AaB sælger Kusk

31. august 2022 kl. 22:20 af Brian Andersen

30-årige Kasper Kusk vendte i januar 2018 tilbage til AaB efter ophold hos FC København og hollandske FC Twente, hvortil AaB solgte offensivspilleren i juli 2014.

Kasper Kusk ankom til AaB som 14-årig fra partnerklubben Gug Boldklub.

AaB’s sportschef Inge André Olsen udtaler:

- Vi ved alle, hvad Kasper indeholder som fodboldspiller, og når han toppræsterer, så har han nogle offensive spidskompetencer som få andre i 3F Superligaen kan matche.

- Kasper har samlet set ydet et kæmpe bidrag til AaB’s historie, men vi må også erkende, at han i de seneste år og under flere forskellige cheftrænere i vores klub har haft vanskeligt ved at opnå kontinuerlig spilletid, hvorfor et skifte giver mening for alle parter, siger Inge André Olsen.

- For de fleste vil Kasper nok altid blive husket som AaB’er, og vi ønsker ham al mulig held og lykke fremover – fraset selvfølgelig kampene mod os, lyder det fra Inge André Olsen.

Kasper Kusks højdepunkt i AaB var den historiske The Double i sæsonen 2013/2014.

- At forlade AaB efter så mange år er vemodigt, og jeg kommer da helt sikkert til at savne fans, holdkammerater og livet på Hornevej (AaB’s træningsanlæg, red.), erklærer Kasper Kusk.

- AaB har givet mig meget, og der er mange i klubben, som jeg skylder en stor tak, men i fodbold går tingene hurtigt, og nu er der opstået en god mulighed, som jeg har valgt at forfølge, slutter Kasper Kusk.

Kasper Kusk opnåede 252 officielle kampe og 60 scoringer for AaB.

Tags på denne nyhed

Hagelskjær udlejes til Sarpsborg

31. august 2022 kl. 21:30 af Brian Andersen

Anders Hagelskjær kom i sommeren 2021 til AaB på en fri transfer fra Silkeborg I.F., hvor han er noteret for 82 officielle kampe.

Hos AaB er det foreløbig blevet til 34 officielle kampe og tre scoringer.

AaB’s sportschef Inge André Olsen udtaler:

- Anders havde en god første sæson hos os, mens han indtil videre ikke har fået så meget spilletid i denne sæson.

- Derfor har vi efterkommet Anders’ ønske om at blive udlejet, og så vurderer vi tingene igen om nogle måneder, siger Inge André Olsen.

25-årige Anders Hagelskjær supplerer:

- I første omgang er der jo ikke tale om et farvel, men et på gensyn, og jeg ser frem til at komme til et sted, hvor jeg kan fortsætte min udvikling og forhåbentlig gøre en forskel.

Anders Hagelskjær kan debutere for Sarpsborg 08 FF, når det søndag gælder hjemmekampen mod Hamarkameratene.

Tags på denne nyhed

Veteraner inviteres på Aalborg Portland Park

31. august 2022 kl. 12:30 af Rasmus Estrup

Gennem september og oktober går toppen af dansk fodbold, ishockey og håndbold sammen om at styrke indsatsen for Danmarks veteraner.  

Det sker med afviklingen af Veteran Match, hvor danske veteraner hjælpes og hyldes for at have kæmpet for Danmark i verdens brændpunkter.  

AaB holder Veteran Match 2022 søndag 11. september, når Hele Nordjyllands Hold kl. 14.00 møder Lyngby Boldklub på Aalborg Portland Park.  

Auktion med kampbrugte trøjer 
Til Veteran Match 11. september inviterer AaB således veteraner gratis på Aalborg Portland Park til kampen mod Lyngby Boldklub.  

I AaB Fanshop vil det denne dag være muligt at købe særlige pins til fordel for veteraner, og på AaB’s spillertrøje vil der blive trykt et særligt mærke med Veteran Match 2022. 

Trøjerne vil efterfølgende blive bortauktioneret på odendo.dk, og overskuddet fra både pins og auktionen går direkte til foreningsforeningsaktiviteter under Danmarks Idrætsforbunds Soldaterprojekt, der arbejder for idrætstilbud til skadede veteraner ude i foreningslivet. 

Jobmatch-dag 5. oktober  
Foruden aktiviteterne omkring Veteran Match 2022, så er AaB sammen med Aalborg kommune og Aalborg Pirates også involveret i en jobmatch-dag i Gigantium onsdag 5. oktober. 

Her vil AaB’s erhvervsnetværk med hjælp fra kommunale jobkonsulenter hjælpe lokale ledige veteraner i beskæftigelse. 

Selve jobmatch-arrangementet finder sted i Gigantium, hvor der på dagen også er arrangeret idrætsaktiviteter, der skal markere ambitionen om at hjælpe veteranerne mod en aktiv tilværelse i dagligdagen. 

Er du veteran og interesseret i at være en del af Veteran Match 2022, kan du tilmelde dig arrangementerne på Aalborg Portland Park og i Gigantiumhttps://www.dif.dk/samfundsansvar/veteran-match 

På landsplan bliver der i september og oktober afviklet i alt 35 hyldestkampe fordelt på 3F Superliga, Metal Ligaen og HTH Herreligaen. Derudover bliver der afviklet otte jobmatch-dage i Ringsted, Odense, København, Aarhus, Viborg, Aalborg, Farum og Herning. 

Tags på denne nyhed

Alle mand til Herning!

31. august 2022 kl. 09:20 af Rasmus Estrup

Navn: MCH Arena 
Kapacitet: 11.432 
Kapacitet udebaneafsnit: 850 
Placering udebaneafsnit: AL Bank Tribunen - Indgang 3 (Udehold) 

Billetpriser: 
Barn (4-13): 50,- 
Voksen: 110,- 
Køb din billet her. 

OBS. Billetter er 25 kr. dyrere ved køb på stadion. Billethuset åbner 70 minutter før kampstart. 

Transport til og fra Herning  

Fælles: 
ASC arrangerer bustur til favorable priser. Deadline for tilmelding er torsdag 1. september kl. 20. Læs mere og bestil turen her på https://aabsupportclub.dk/produkt/fc-midtjylland-aab-3-september/ 

Kør selv:   
MCH Arena er let tilgængelig, hvis du kommer i bus eller bil, og stadion er velforbundet med motorvejene både fra nord, syd og øst.

Adressen er: 
MCH Arena 
Kaj Zartows Vej 5 
7400 Herning 

Til udebanefans og gæster på MCH Arena findes parkering for busser umiddelbart bag udebaneafsnittet i et lukket område kun til udebanefans. Såfremt der er plads, vil biler også kunne parkere i området – ellers anbefales parkering på P5. Få mere info om parkering ved MCH Arena her.

Offentlig transport: 
Tag Bus 6 fra Herning Station og stå af ved stoppestedet ‘’MCH Messecenter’’. Herefter er der en mindre gåtur på 1 km til stadion. Se endvidere rejseplanen for afgangstider og mere info. 

Tifo: 
FC Midtjylland hilser den fede stemning på stadion velkommen, og derfor er udeholdets fans mere end velkommen til at deltage aktivt.  

Som en del af den gode kampoplevelse og stemning på hele stadion har udebanefans de samme muligheder omkring fanmaterialer på udebaneafsnittet som på resten af stadion. 

Tilladte materialer på MCH Arena: 
Papirark i A4, A3, A2, A1 og A0 
Små flag 
Megasize-flag fra 3 x 3 meter 
Trommer 
Megafoner 
Bannere i 1,5 meters højde 

AaB takker alle for deres opbakning til Hele Nordjyllands Hold på udebane. 

Tags på denne nyhed

Alle billetter til partnerklubber revet væk

30. august 2022 kl. 13:28 af Rasmus Estrup

Søndag 11. september hylder AaB alle 118 nordjyske partnerklubber, når AaB i samarbejde med Macron, Goal Station og Unisport holder Partnerklubbernes Dag til 3F Superligakampen mod Lyngby Boldklub.

Macron, Goal Station og Unisport købte 3.000 billetter til kampen og gjorde dem frit tilgængelige for medlemmer af AaB’s partnerklubber, som dermed kunne komme gratis ind til kampen.

Tilslutningen til Partnerklubbernes Dag har været så stor, at samtlige 3.000 billetter allerede er revet væk. Derfor er det ikke længere muligt for medlemmer af AaB’s partnerklubber at få en gratis billet.

Det er stadig muligt at købe billetter til AaB-Lyngby Boldklub på www.billet.aabsport.dk. 

AaB’s partnerklubber vil til Partnerklubbernes Dag være involveret i AaB’s indløb samt i pausekonkurrencen.

Derudover vil der i pausen blive overrakt to priser: Årets Partnerklub og Årets Frivilligpris.

Læs mere om Partnerklubbernes Dag her.

'