Kusk: Vi er et revanchelystent hold

30. april 2022 kl. 08:59 af Rasmus Estrup

- Vi er et revanchelystent hold. Vi skal ud at vise, at vi kan slå Silkeborg.

Så enkelt lyder det fra Kasper Kusk forud for mandagens udekamp i 3F Superligaens Mesterskabsspil på Jysk Park.

To gange tidligere i 2022 har AaB og Silkeborg I.F. mødt hinanden, og begge gange er det endt med en sejr til mandagens hjemmehold.

Sidste møde var i søndags, hvor AaB tabte 2-1 på hjemmebane trods en god præstation af nordjyderne.

- Jeg synes ikke, vi fortjente at tabe i søndags. Vi spillede især en rigtig god første halvleg, men Silkeborg var bare mere effektive end os. Men spiller vi, som vi gjorde i søndags, så tror jeg ikke, at vi taber igen, siger Kasper Kusk.

- Omvendt så ved vi også, at det bliver en svær kamp på kunstgræsset nede hos dem. De er gode til at holde fast på bolden og få tingene lagt over på deres præmisser. Men det skal vi kunne håndtere. For vi vil have revanche, og vi går ind til kampen for at vinde, fortsætter AaB-spilleren.

I tabellen ligger AaB inden kampen på tredjepladsen, mens Silkeborg I.F. indtager fjerdepladsen blot et point efter AaB. Så resultatet af mandagskampen er afgørende for, hvem der til næste spillerunde indtager tredjepladsen.

- Vi ved, at det er en sindssygt vigtig kamp. Men det er alle kampene i Mesterskabsspillet, så det er ikke noget, vi spekulerer yderligere over. Vi tænker bare på, at det er endnu en kamp, der skal vindes, siger Kasper Kusk og sætter ord på, hvad der skal til for at slå Silkeborg I.F.

- Vi skal komme ud med samme energi, som vi gjorde i søndags, og så skal vi være stærke i nærkampene, så vi får fat i spillet og ikke giver dem for lange perioder på bolden. Det lykkedes vi med i første halvleg i søndags, og gør vi det igen, så skal vi nok få noget med hjem, forklarer Kasper Kusk, der endnu en gang ser frem til at mærke opbakningen fra de medrejsende AaB-fans, der skabte fantastiske kulisser både i Brøndby og Herning i de seneste to udekampe.

- Vi har fået vanvittig god opbakning til de seneste mange kampe. Både ude og hjemme. Og der plejer at være godt fyldt op med AaB-fans dernede, så jeg er sikker på, at der kommer mange igen på mandag. Giver vi dem så også en god kamp, så skal de også nok dominere på tribunen, siger Kasper Kusk.

Kampen på mandag spilles kl. 19.00 på Jysk Park. Du kan købe billetter til kampen her, eller følge med på TV3 Sport med optakt fra kl. 18.00.

Tags på denne nyhed

AaB iklædt andendragten på mandag

29. april 2022 kl. 12:33 af Rasmus Estrup

Når det er muligt, spiller AaB altid i den rød-hvide klubdragt. Dette er dog ikke muligt på mandag mod Silkeborg I.F. Derfor vil Hele Nordjyllands Hold i stedet være iført den blå andendragt, når AaB mandag aften kl. 19.00 gæster Silkeborg I.F. på Jysk Park i endnu en vigtig kamp i 3F Superligaens Mesterskabsspil. 

Du kan købe AaB's andentrøje på www.aabshoppen.dk, hvor du også har mulighed for at købe den rød-hvide klubdragt samt den lyserøde håndsrækningstrøje.  

Som nævnt spiller AaB så vidt muligt i klubdragten, og det vil også være tilfældet igen, når AaB gæster Randers FC onsdag 11. maj, mens AaB i sæsonens sidste udekamp mod FC København vil bære den blå udebanedragt, da klubdragten ikke kan benyttes på udebane mod FC København.

Kampstart på mandag er kl. 19.00 i Silkeborg. Du kan købe billet til opgøret her, eller se kampen på TV3 Sport med optakt fra kl. 18.00. 

Tags på denne nyhed

KVG Bolig inviterer Hasseris til AaB-FC Midtjylland

29. april 2022 kl. 09:52 af Rasmus Estrup

AaBs samarbejdspartner KVG Bolig har valgt at invitere bydelen Hasseris til 3F Superligafodbold på Aalborg Portland Park.  

AaB og KVG Bolig vil derfor torsdag 5. maj fra kl. 15.30-17.30 uddele 500 gratis billetter til AaB-FC Midtjylland. Billetterne uddeles efter først-til-mølle-princippet i tidsrummet fra kl. 15.30 til 17.30. 

I samme tidsrum er det muligt at prøve kræfter med en Goal Station i Hasseris Bymidte, ligesom AaBs maskot Theodor også vil slå vejen forbi i løbet af den første time. 

Fra kl. 16.00-17.00 vil et par AaB-spillere dukke op i Hasseris Bymidte til selfies og autografer. 

Så kig forbi Hasseris Bymidte torsdag 5. maj, mød AaB-spillere og få en billet til AaB-FC Midtjylland. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Vinder af månedens mål i april

29. april 2022 kl. 08:23 af Rasmus Estrup

Månedens mål for april 2022 er nu blev kåret af AaB's fans, og valgte faldt på Louka Prips 1-0-scoring mod Randers FC 8. april på Aalborg Portland Park. Gense målet i videoen øverst. 

Scoringen, der også var den første AaB-scoring i april, fik således over 40 procent af stemmerne. Andenpladsen satte Louka Prips 2-0-mål i samme kamp sig på, mens Rasmus Thelanders udligning mod Silkeborg I.F. 24. april kom på tredjepladsen. 

AaB takker alle der deltog i afstemningen - og dermed også lodtrækningen om en kampbrugt og signeret 3F Superligafodbold fra Select samt FIFA 22 AaB-edition til PlayStation 4. Vinderen af lodtrækning blev Simon, som kontaktes direkte på mail af AaB.

Tags på denne nyhed

Vind to pladser i partybus til udekamp i Randers

28. april 2022 kl. 17:54 af Rasmus Estrup

Mr. Green giver dig nu også muligheden for at vinde en helt særlig udebanetur til AaB’s udekamp mod Randers FC onsdag 11. maj kl. 18.00. 

Mr. Green afholder nemlig igen en konkurrence, hvor du kan vinde to pladser i en partybus til kampen. Partybussen kører dig og dine medfans direkte fra Aalborg Portland Park til Cepheus Park Randers og retur igen. Både til og fra Randers er der fri øl, vand og sodavand på hele turen.  

Inde på tribunen får I alle en gratis stadionplatte. Derudover får I alle et AaB-halstørklæde og en ATTENFEMOGFIRS-cap, så I kan pryde AaB’s udebaneafsnit med rød-hvide farver.  

Billetter til AaB’s udebaneafsnit til kampen er selvfølgelig en del af præmien. 

Tilmeld dig konkurrencen ved at kommentere opslaget om partybussen på AaB's Facebookside.  

Vi trækker lod blandt alle kommentarerne på onsdag 4. maj kl. 12.00, og vinderne får direkte besked. 

Tags på denne nyhed
'