11.000 med billet til søndagskampen

2. april 2022 kl. 09:38 af Rasmus Estrup

Aalborg Portland Park bliver igen velbesøgt, når AaB møder FC København søndag kl. 18.00. 

Således er der nu flere end 11.000 tilskuere, der har billetter til kampen. Har du stadig ikke fået købt billet til kampen, kan dette gøres på www.billet.aabsport.dk. 

Der er fortsat billetter tilbage på både Vesttribunen, Complea Tribunen, A. Enggaard Tribunen og 3F Tribunen.

Vær opmærksom på, at tilhængere af FC København kun har adgang til udebaneafsnittet, hvor det kræver et medlemsskab af FCK Away at komme ind. Bemærk at tilskuere, der udviser tilhørsforhold til udeholdet på andre sektioner end udebaneafsnittet via påklædning, adfærd eller lignende, vil blive bortvist uden refusion af billetten.

Tags på denne nyhed

Vidste du om AaB og FC København…

1. april 2022 kl. 12:26 af Brian Andersen

- at flere end 10.600 billetter allerede er ude til den forestående topkamp. Køb i forsalg billet her.

- at i de seneste seks sæsoner har 3F Superligaen været opdelt i et mesterskabsspil og et kvalifikationsspil, og at AaB har været med i Top 6 tre gange. Pudsigt nok har AaB været med hver anden gang og deltog altså i mesterskabsspillet i sæsonerne 2017/18, 2019/20 og nu her i 2021/22.

- at det kommende opgør er 3F Superligakamp nummer 92 mellem AaB og FC København. De foregående 91 kampe er endt med 20 sejre til AaB, 24 uafgjorte og 47 nederlag samt en målscore på 99-154.

- at 46 gange har AaB haft hjemmebanefordel mod FC København i 3F Superligaen; AaB har vundet 12 af kampene, spillet 13 gange uafgjort, og så har FC København vundet 21 gange på nordjysk græs.

- at AaB har tabt de seneste tre 3F Superligahjemmekampe mod FC København. Skulle det ende med en ny københavnsk sejr på søndag, vil AaB tangere den negative ”rekord” fra oktober 1992 til maj 1994 med fire hjemmebanenederlag i træk mod FC København.

- at seneste AaB-sejr i Aalborg mod FC København er dateret 1. september 2019, hvor Kasper Kusks enlige træffer afgjorde affæren.

- at seneste AaB-sejr mod FC København dog forekom 18. oktober 2020, hvor AaB vandt 2-1 i Parken efter to scoringer af Iver Fossum.

- at fra den nuværende AaB-trup har udover Iver Fossum (3 mål) og Kasper Kusk (3) også Louka Prip (2 mål), Lucas Andersen (2) og Rasmus Thelander (2) tidligere været på måltavlen for AaB i en 3F Superligakamp mod FC København.

- at ud af de 91 tidligere indbyrdes 3F Superligakampe mod FC København har AaB scoret først i 34 tilfælde, hvilket har resulteret i 17 sejre, 11 uafgjorte og seks nederlag. Omvendt har FC København scoret kampens første mål i 53 tilfælde, hvilket har givet AaB tre sejre, ni uafgjorte og 41 nederlag.

- at AaB foreløbig har holdt nullet ni gange i denne 3F Superligasæson, hvilket placerer aalborgenserne på en delt andenplads på listen over flest clean sheets. FC Midtjylland har ligeledes ni clean sheets, men listen toppes af søndagens modstander fra FC København, der har holdt nullet 12 gange i indeværende sæson.

- at søndag aftens dommer er Michael Tykgaard, der 35 gange tidligere har dømt AaB i 3F Superligaen, hvilket har resulteret i 11 AaB-sejre, ni uafgjorte og 15 nederlag.

- at seks gange tidligere har Michael Tykgaard dømt AaB mod FC København i 3F Superligaen, hvor AaB har vundet to af kampene, spillet en uafgjort og tabt tre gange. Senest Michael Tykgaard dømte et møde mellem de to hold var 11. november 2018, hvor det sluttede 1-1 i Aalborg med Lucas Andersen på måltavlen for AaB.

- at AaB og Spar Nord Fonden i fællesskab donerer 2 kr. pr. tilskuer til 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park til AaB’s pris, Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i foråret 2022 går ubeskåret til Carpe Diem i Aalestrup, som efter årets tre første hjemmekampe indtil videre er sikret en donation på 51.130 kr. Køb i forsalg billet til søndag aftens opgør mod FC København her.

(Statistisk kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk).

Tags på denne nyhed

10.000 har billet til AaB-FCK - find praktisk info her

31. marts 2022 kl. 13:27 af Rasmus Estrup

Kampinfo
Spillerunde: 23
Spilledato: Søndag 3. april 2022
Kick-off: Kl. 18.00
Dørene åbner: Kl. 16.00
Fanzonen åbner: Kl. 15.30
Dommer: Michael Tykgaard

Flere end 10.000 har billet til søndagskampen
Flere end 10.000 fans har allerede billet til søndagskampen mod FC København, og på grund af stor efterspørgsel på siddepladser, er der også blevet frigivet yderligere pladser på A. Enggaard Tribunen.

Du kan derfor købe billet til både Vesttribunen, Complea Tribunen, 3F Tribunen og A. Enggaard Tribunen på www.billet.aabsport.dk eller i billethusene på Aalborg Portland Park fra kl. 16.00 på søndag.

Derudover er der også fortsat ledige billetter til FC Københavns fanafsnit, hvor det kræver et medlemsskab af FCK Away at komme ind. Bemærk at tilskuere, der udviser tilhørsforhold til udeholdet på andre sektioner end udebaneafsnittet via påklædning, adfærd eller lignende, vil blive bortvist uden refusion af billetten.

Har du på kampdagen spørgsmål i forhold til billetter, kan du besøge billetinformationen, som ligger på hjørnet af Complea Tribunen og Vesttribunen. 

Gratis buskørsel med billet til kampen
Alle med en billet til kampen kan på kampdage køre gratis med busser fra Nordjyllands Trafikselskab på kampdage. Man skal blot vise sin kampbillet eller digitale sæsonkort i bussen.

Vær opmærksom på, at der på grund af vejarbejde på Kastetvej er ændrede busruter. Altså skal man stå af ved stoppestedet Suensonsgade, hvis man tager busrute 2. 

Kommer man med busrute 16 skal man stå af ved stoppestedet Anneberghus. 

Fanzonen åbner kl. 15.30 - dørene åbner kl. 16.00
På søndag åbner fanzonen allerede kl. 15.30, og der vil på søndag være opsat en ekstra bar i fanzonen, så alle kan få deres drikkevarer hurtigere.

Dørene til Aalborg Portland Park åbner på søndag to timer før kickoff - allerede kl. 16.00, så alle kan nå at komme ind. Fra kl. 16.00 vil der inde på Aalborg Portland Park køre historiske tilbageblik på tidligere kampe mod FC København på storskærmen.

Programmet i fanzonen ser således ud: 

Kl. 15.30: Velkomst fra scenen ved Per Rishøj efterfulgt af DJ

Kl. 17.00: Per Rishøj præsenterer AaB's startopstilling og alle bedes gå mod dørene

Goal Station er også til stede i fanzonen med en pannabane, som man har mulighed for at prøve kræfter med den, ligesom man også kan gøre brug af en sparkestation og en AaB-hoppeborg.

Derudover er det som sædvanlig muligt at købe drikkervarer, lækker mad fra Bogø Sandwich og merchandise fra AaB Shoppens bod. 

Theodor kigger også forbi fanzonen på søndag.

Mr. Green-lounge i fanzonen
Ud over en ny bar, byder fanzonen også på en ny Mr. Green-lounge på søndag. I den overdækkede Mr. Green-lounge vil der være loungemøbler, så man kan sidde og hygge sig og komme i god stemning.

Bemærk, at der kun er adgang for personer over 18 år i Mr. Green-loungen. 

Fanshoppen åbner kl. 15.30
AaB's fanshop i foyeren ved hovedindgangen og i fanzonen åbner kl. 15.30 på søndag. Her er det muligt at købe spillertøj og meget andet merchandise. 

AaB Tifo Kaos holder indsamling på søndag
AaB Tifo Kaos, der står for de flote tifoer til AaB's kampe, samler ind ved indgangene til Aalborg Portland Park, og man kan også støtte AaB Tifo Kaos via Mobilepay til nummeret 85550.

Indløbsbørn fra Aalborg Freja og Vejgaard Boldspilklub
AaB-spillerne går på søndag på banen sammen med spillere fra AaB's partnerklubber Vejgaard Boldspilklub og Aalborg Freja.

De to partnerklubber deltager også i pausekonkurrencen på Aalborg Portland Park. 

Classic-øl hanerne på Aalborg Portland Park
I dette forår er det blevet muligt også at købe classic-øl fra Royal Unibrew inde på tribunerne på Aalborg Portland Park.

En classic koster 45 kr., og køber man en kuffert med minimum en classic i, er prisen for kufferten 230 kr.

Det er selvfølgelig også fortsat muligt at købe en pilsner til 40 kr.

Rygning er ikke tilladt
Det er ikke tilladt at ryge på Aalborg Portland Park. Det er muligt for tilskuere på Vesttribunen og Complea Tribunen at ryge udenfor stadion i pausen.

Kontantløse boder åbner kl. 16.00
Boderne på Aalborg Portland Park åbner på søndag to timer før kampstart, hvor dørene også åbner. 

På hver tribune er der én bod, hvor der kan betales med kontanter. Ellers foregår betalingen kontantløst på Aalborg Portland Park. 

Køb pizza i Bod 4 på Complea Tribunen
I Bod 4 på Complea Tribunen er det igen muligt at købe pizza til kampen.

Twitter og Instagram
Det officielle hashtag for kampen er #AaBFCK – følg og benyt dette hashtag for at læse og deltage i nyhedsstrømmen på Twitter og Instagram før, under og efter kampen.

Transport
Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Vær særligt opmærksom på, at Kastetvej er spærret mellem Dannebrogsgade og Haraldslund på grund af vejarbejde. Altså kan man kun tilgå parkeringspladsen på Haraldslund fra den vestlige del af Kastetvej. 

Vær også opmærksom på, at vejarbejdet har indflydelse på busruten. Altså skal man stå af ved Peder Skrams  

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park. Se køreplaner på denne side.

Parkering
Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold
Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Complea Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser.

Billetter til kørestolsbrugere kan købes i forsalg ved direkte henvendelse til AaB på tlf. 96 35 59 00.

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

Tags på denne nyhed

Prip: Det bliver superfedt på søndag

31. marts 2022 kl. 08:51 af Rasmus Estrup

Når AaB søndag tager hul på Mesterskabsspillet og møder FC København på Aalborg Portland Park, bliver det med en offensiv tilgang, forklarer AaB-topscorer Louka Prip.

- Vi skal frem og angribe, ligesom vi gjorde mod Brøndby. Vi er bedst, når vi har et offensivt mindset, så vi skal presse FCK og skabe en masse chancer, siger Louka Prip, der selv har scoret 11 mål i denne sæson - ni af dem i 3F Superligaen.

I seneste hjemmekamp mod Brøndby I.F. nettede han to gange foran flere end 11.000 tilskuere, og i sæsonens to tidligere møder med FC København har Louka Prip været på tavlen i begge kampe.

- Jeg håber da, at jeg kan køre videre på den stime, jeg har med at score mod dem. Men FCK er måske det stærkeste hold i Danmark lige nu, så vi skal op på vores topniveau for at slå dem på søndag, siger Louka Prip, der glæder sig til endnu en stor kamp på et velbesøgt Aalborg Portland Park.

- Det bliver superfedt på søndag. Der var en kæmpe kulisse mod Brøndby, og det, håber jeg også, kommer igen. Det er de her kampe, der er ekstra sjove at spille for os fodboldspillere. Jeg tænker også, det er sjove kampe at se for fansene, så vi skal bare ud at give 100 procent på søndag, siger Louka Prip, der med sine ni 3F Superligatræffere indtager tredjepladsen på topscoreristen.

AaB ligger inden søndagens kamp på fjerdepladsen med to point op til tredjepladsen, og du kan hjælpe holdet frem mod endnu en sejr med en billet på www.billet.aabsport.dk. Kampstart på søndag er kl. 18.00, og dørene åbner allerede kl. 16.00.

Tags på denne nyhed

Kom med din mening om AaB

31. marts 2022 kl. 07:43 af Rasmus Estrup

Her i foråret gennemføres den store tilskuerundersøgelse Superliga Survey blandt alle 3F Superligaklubbers tilskuere.

AaB vil gerne have så mange besvarelser som muligt, så vi med endnu større sikkerhed kan forbedre oplevelsen før, under og efter vores tilskueres besøg på Aalborg Portland Park.

Superliga Survey er således et vigtigt værktøj for AaB i det løbende arbejde med at forbedre kampoplevelsen, både på og udenfor stadion. Undersøgelsen hjælper med at udvikle og søsætte nye tiltag, der kan løfte oplevelsen som tilskuer fremover.

Du kan derfor være med til at gøre en forskel ved at besvare spørgsmålene i årets Superliga Survey her.

Giv din mening til kende, og vær med til at skabe en endnu bedre AaB-oplevelse for dig selv og de øvrige AaB-tilhængere.

AaB takker på forhånd alle deltagere for deres hjælp.

Tags på denne nyhed
'