Snævert nederlag i Reserveligaen

2. september 2021 kl. 15:45 af Rasmus Estrup

AaB indledte i dag efterårssæsonen i Reserveligaen, da det blev til et udebanenederlag mod Randers FC på 1-0. 

AaB stillede med et forstærket U/19 Ligahold med otte ungdomsspillere i startopstillingen foruden Andreas Hansen, Casper Gedsted og Vladimir Prijovic. 

Randers FC, som havde ni Superligaspillere med til kampen, begyndte bedst, og inden uret havde rundet 15 minutter var hjemmeholdet kommet foran med 1-0 på en scoring af Stephen Odey.  

Det unge AaB-hold kom bedre og bedre med i kampen, men trods flere gode omstillinger og velspillede angreb, blev det ikke til en udlignende scoring. 

- Vi mødte et stærkt hold og havde svært ved at matche tempoet i de første 15-20 minutter. Men herefter spillede drengene en god omgang fodbold, og alt i alt var det en god præstation mod en stærk modstander. Men vi er selvfølgelig ærgerlige over ikke at vinde, siger assistenttræner Oscar Hiljemark, der sammen med den øvrige trænerstab havde valgt at starte med følgende 3-5-2-opstilling: 

Andreas Hansen
Noah Holmstrøm (U/19), Benjamin Damsgaard (U/17), Vladimir Prijovic
Casper Gedsted, Gustav Dahl (U/19), Sebastian Stahlfest (U/19), Jeppe Røge (U/19), Christoffer Ravn (U/19)
Mathias Vægter (U/19), Ramol Sillamaa (gæstespiller)

I første halvleg kom også Oskar Eckardt Mortensen (U/17) på banen, mens indskiftninger af Emil Nymann (U/19), Oliver Henriksen (U/19), Jakob Gaardsøe (U/19) og Oscar Meedom (U/17) fulgte i løbet af anden halvleg. 

AaB's næste kamp i Reserveligaen spilles tirsdag 14. september på udebane mod Viborg F.F.

Tags på denne nyhed

AaB runder 3.500 sæsonkortholdere

2. september 2021 kl. 10:59 af Rasmus Estrup

20. juli ramte AaB 3.250 sæsonkortholdere, hvilket var flere sæsonkortholdere end nogensinde før. 

Siden har flere og flere købt sæsonkort, og i dag har 3.508 AaB-fans sæsonkort. Antallet dækker udelukkende over fans med et personligt sæsonkort, så partnerkort og lignende er ikke medregnet.

Ønsker du at støtte at opleve stemningen på Aalborg Portland Park og støtte AaB fra din egen faste plads kan du tegne et sæsonkortabonnement fra 85 kr. om måneden for voksne og 45 kr. for børn. 

Tegn et sæsonkortabonnement her. 

Tags på denne nyhed

Forstærket U/19-hold spiller reserveholdskamp i Randers

2. september 2021 kl. 10:41 af Rasmus Estrup

AaB's første kamp i efterårets Reserveliga spilles i dag kl. 13.00 på udebane mod Randers FC, og det er et AaB Akademihold med tre spillere fra AaB's 3F Superligatrup, der tager hul på reserveholdsturneringen. 

Assistenttræner Oscar Hiljemark og den øvrige trænerstab har taget følgende spillere med til Randers:

Andreas Hansen, Vladimir Prijovic, Casper Gedsted, Noah Holmstrøm (U/19), Gustav Dahl (U/19), Sebastian Stahlfest (U/19), Jeppe Røge (U/19), Christoffer Ravn (U/19), Mathias Vægter (U/19), Oliver Henriksen (U/19), Jakob Gaardsøe (U/19), Emil Nymann (U/19), Benjamin Damsgaard (U/17), Oscar Meedom (U/17), Oskar Eckardt Mortensen (U/17) og Ramol Sillamaa (gæstespiller)

Mens AaB endnu ikke har spillet Reserveligakampe i dette efterår, har Randers FC allerede spillet to opgør, da det er blevet til en 3-2-sejr over Hobro I.K. og et 2-1-nederlag mod Viborg F.F. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Goal Station bliver guldpartner

2. september 2021 kl. 08:30 af Rasmus Estrup

Goal Station har indgået et toårigt guldpartnerskab med AaB.

Partnerskabet betyder blandt andet, at AaB-fansene kan prøve kræfter med en Goal Station i AaB's fanzone til alle weekendkampe.

Derudover er Goal Station også med til at arrangere Partnerklubbernes Dag, hvor alle 118 nordjyske partnerklubber inviteres til en 3F Superligakamp på Aalborg Portland Park.

Hør mere om guldpartnerskabet mellem AaB og Goal Station i dette interview med Kristian Krogh, der er Product Manager ved Goal Station.

Tags på denne nyhed

AaB TV: FIUK-AaB 0-13

1. september 2021 kl. 09:04 af Rasmus Estrup

AaB vandt i går klubbens største pokalsejr og største udesejr nogensinde, da det blev til 13-0 på Odense Atletikstadion mod Fyns Internationale Ungdomsklub (FIUK). 

Allerede efter 14 sekunder scorede Kasper Kusk til 1-0, og i løbet af et kvarters tid havde den 16-årige debutant Oliver Ross scoret to gange og gjort det til 3-0. 

Inde pausen scorede Kasper Kusk yderligere to gange, og dermed havde han med sit hattrick sikret AaB en pauseføring på 5-0. 

Det første kvarter af anden halvleg var uden scoringer, men herfra gik det stærkt. 

60. og 64 minut bød på to scoringer af Milan Makaric. To minutter udbyggede Iver Fossum til 8-0, inden Anders Hagelskjær i 70. minut headede sit første AaB-mål ind til 9-0. 

Marcus Hannesbo gjorde føringen tocifret i 72. minut, og i 75. minut sparkede Louka Prip AaB på 11-0. 

Minuttet senere scorede Kasper Kusk sit fjerde mål i kampen, og otte minutter før tid lukkede Iver Fossum kampens målkonto med 13-0-scoringen. 

Se alle målene i sammendraget øverst. 

Tags på denne nyhed
'