Reserveholdssejr på 4-3 over Hobro I.K.

28. september 2021 kl. 15:18 af Rasmus Estrup

AaB vandt her til eftermiddag 4-3 på hjemmebane over Hobro I.K. i Reserveligaen.

AaB, der stillede med otte spillere fra 3F Superligatruppen i startopstillingen, kom foran 12 minutter, da Magnus Christensen headede et hjørnespark fra Aleksander Trajkovski i nettet.

Midt i første halvleg udlignede Christoffer Østergaard for gæsterne - ligeledes efter et hjørnespark.

AaB var mest i kontrol på bolden, og efter 33 minutter blev Oliver Ross efter gode AaB-takter spillet frit igennem i Hobro-feltet, og U/19 Ligaspilleren scorede sikkert til 2-1.

Herefter havde Aleksander Trajkovski et par muligheder til at gøre det til 3-1, men i stedet kunne Hobro I.K. udligne til pausestillingen 2-2, da AaB ikke fik clearet et Hobro-hjørnespark, som endte med et selvmål fra Anders Hagelskjær.

I pausen skiftede AaB otte af de 11 startere, og foruden Andreas Hansen og Casper Gedsted bestod AaB-holdet i anden halvleg af U/19 Ligaspillere og en Danmarksseriespiller.

Tidligt i anden halvleg kunne Christoffer Ravn sparke AaB på 3-2, efter at han og Magnus Koch havde trampet sig frem til bolden i venstre side af feltet.

Hobro I.K. fulgte op med en række muligheder, og efter 60 minutters spil udlignede gæsterne for tredje gang i kampen på et hjørnespark, da Sebastian Avanzini headede bolden ind bag Andreas Hansen.

I opgørets sidste halve time skabte AaB flere gode muligheder, og i 84. minut headede Jakob Gaardsøe et kantfrispark fra Oliver Henriksen ind til slutresultatet 4-3.

AaB begyndte kampen i følgende 3-5-2-opstilling:
Andreas Hansen
Noah Holmstrøm (U/19), Anders Hagelskjær, Jakob Ahlmann
Casper Gedsted, Mathias Vægter (U/19), Magnus Christensen, Oliver Ross (U/19), Marcus Hannesbo
Kasper Kusk, Aleksander Trajkovski

Efter pausen så AaB’s 4-3-3-opstilling således ud:
Casper Gedsted, Emil Nymann (U/19), Jonas Skulstad (Danmarksserien), Christoffer Ravn (U/19)
Jeppe Røge (U/19), Sebastian Stahlfest (U/19), Oliver Henriksen (U/19)
Jakob Gaardsøe (U/19), Oliver Ross (U/19), Magnus Koch (U/19)

Efter en time blev Oliver Ross erstattet af Remy Rasmussen fra U/19 Ligaholdet.

AaB’s næste reserveholdskamp spilles 7. oktober på udebane mod Hobro I.K.

Prica udtaget til det svenske U/21-landshold

28. september 2021 kl. 12:14 af Rasmus Estrup

Tim Prica er udtaget til Sveriges U/21-landshold, der endnu er ubesejret i EM-kvalifikationen efter to sejre og en uafgjort og nu står foran to EM-kvalifikationskampe.

8. oktober spiller Sverige i Helsingborg mod Montenegro og 12. oktober spiller Sverige på udebane mod Italien, der har vundet sine to første EM-kvalifikationskampe.

Tim Prica har i alt spillet 33 ungdomslandskampe med 16 mål til følge.

3F Tribunen er fyldt til søndagskampen

28. september 2021 kl. 10:20 af Rasmus Estrup

Flere end 9.000 AaB-fans har sikret sig billet til søndagskampen mod SønderjyskE på Aalborg Portland Park, og der er således ikke flere pladser til 3F Tribunen, mens også Complea Tribunen er tæt på at være udsolgt.

På søndag holder AaB i samarbejde med Macron, Goal Station og Unisport Partnerklubbernes Dag i forbindelse med kampen, og de tre førnævnte samarbejdspartnere har således inviteret flere end 2.500 medlemmer af AaB's partnerklubber gratis til kampen.

Partnerklubberne vil spille en rolle i forbindelse med indløbet og pauseunderholdningen, og fanzonen uden for Aalborg Portland Park vil være udvidet med Goal Station Focus 360, hoppeborge og stande fra Macron og Unisport.

Derudover vil der i pausen blive overrakt to priser. I samarbejde med Spar Nord vil AaB kåre Årets Frivillig, og Designa Aalborg er med til at overrække prisen til Årets Partnerklub.

Kampen mod SønderjyskE spilles på søndag kl. 14.00.

Reserveholdskamp mod Hobro I.K.

28. september 2021 kl. 09:31 af Rasmus Estrup

AaB spiller i dag efterårets tredje kamp i Reserveligaen, når Hobro I.K. gæster AaB's anlæg på Hornevej kl. 13.00.

Med til kampen er følgende otte spillere fra 3F Superligatruppen, 11 spillere fra AaB Akademiet og en spiller fra Danmarksserieholdet:

Andreas Hansen, Jakob Ahlmann, Aleksandar Trajkovski, Anders Hagelskjær, Magnus Christensen, Kasper Kusk, Casper Gedsted, Marcus Hannesbo, Oliver Ross (U/19), Noah Holmstrøm (U/19), Mathias Vægter (U/19), Christoffer Ravn (U/19), Jeppe Røge (U/19), Sebastian Stahlfest (U/19), Oliver Henriksen (U/19), Jakob Gaardsøe (U/19), Magnus Koch (U/19), Remy Rasmussen (U/19), Emil Nymann (U/19) og Jonas Skulstad (Danmarksserien).

Der er fri adgang til kampen, som også livestreames på nordjyske.dk.

AaB TV: Støvring I.F. nomineret til Årets Partnerklub

27. september 2021 kl. 15:41 af Rasmus Estrup

AaB hylder sine 118 partnerklubber, når der i samarbejde med Macron, Goal Station og Unisport afholdes Partnerklubbernes Dag på søndag, hvor AaB møder SønderjyskE. Køb billet til kampen her.

Til kampen vil der også blive uddelt to priser. En for Årets Frivillig, som AaB og Spar Nord overrækker, og så en til Årets Partnerklub.

Sidstnævnte uddeles sammen med Designa Aalborg, og prisen går til en partnerklub, der i løbet af året har gjort noget ekstraordinært i forhold til for eksempel talentudvikling, breddefodbolden eller noget helt tredje.

De tre nominerede til Årets Partnerklub er Støvring I.F., Gug Boldklub og Dronninglund I.F.

I dette indslag fra AaB TV kan du komme med en tur til Støvring I.F., hvor sportschef Rasmus Gissel blandt andet fortæller, hvordan klubben sidste efterår slog rekord med 750 medlemmer, og siden er vokset til imponerende 879 medlemmer.

Det er en jury bestående af blandt andre AaB's administrerende direktør Thomas Bælum, AaB's akademichef Anders Damgaard og tre repræsentanter fra AaB's partnerklubber, der udvælger vinderen til Årets Partnerklub.