Ottendedelsfinalen spilles 28. oktober

27. september 2021 kl. 14:35 af Rasmus Estrup

AaB skal i næste runde af Sydbank Pokalen spille på udebane mod FC Midtjylland, og kampen, der vises på TV3+, er nu fastsat til torsdag 28. oktober kl. 19.45. 

Inden ottendedelsfinalen i Sydbank Pokalen skal AaB i kamp tre gange i 3F Superligaen. På søndag gælder det en hjemmekamp mod SønderjyskE, 18. oktober venter en udekamp mod AGF og 25. oktober spiller AaB hjemme mod Viborg F.F. 

Køb billet til søndagskampen mod SønderjyskE her. 

Tags på denne nyhed

Ross atter udtaget til U/21-landsholdet

27. september 2021 kl. 13:19 af Rasmus Estrup

Forsvarsspiller Mathias Ross er med i den U/21-landsholdstrup, der i oktober står foran to udekampe i EM-kvalifikationen. 

7. oktober kl. 20.05 spiller Danmark på udebane mod Skotland, og 12. oktober kl. 20.00 gælder det en udekamp mod Belgien. Begge kampe vises på TV2. 

Mathias Ross debuterede på U/21-landsholdet i begyndelsen af september, og han har i alt spillet 31 ungdomslandskampe for Danmark. 

Den tidligere AaB-spiller, Joakim Mæhle, er desuden udtaget til A-landsholdets forestående kampe mod Moldova og Østrig. 

Tags på denne nyhed

Ferreira i karantæne på søndag

27. september 2021 kl. 11:54 af Rasmus Estrup

Tidligt i anden halvleg af søndagens udekamp mod Brøndby I.F. modtog Pedro Ferreira sin fjerde advarsel i sæsonen. 

Portugiseren har dermed 19 karantænepoint på kontoen, og han er således i karantæne, når AaB på søndag kl. 14.00 tager imod SønderjyskE på Aalborg Portland Park. 

Omvendt afsonede Jakob Ahlmann i går sin karantæne, og han er dermed disponible på søndag. 

Du kan købe billet til søndagskampen mod SønderjyskE på www.billet.aabsport.dk 

Tags på denne nyhed

Tre Akademinederlag mod AGF

27. september 2021 kl. 09:31 af Rasmus Estrup

U/19 Ligaen: AGF-AaB 2-1

AaB’s U/19 Ligahold tabte lørdag på udebane til AGF med 2-1.

AaB var mest på kuglen i indledningen, men AGF ramte et god periode midt i første halvleg, og her headede AGF sig også foran på et indlæg til bagerste stolpe.

Mod slutningen af første halvleg tog AaB igen fat om kampen, og kort før pausen kombinerede Oliver Ross og Gustav Dahl sig flot frem til AGF-feltet, hvor Oliver Ross sparkede udligningen i nettet.

Efter pausen fortsatte AaB med at skabe chancer, og Oliver Ross havde blandt andet et stolpeskud, mens også Mathias Vægter var nærgående.

Undervejs i anden halvleg måtte målmand Theo Sander lade sig udskifte, og slutminutterne blev lidt mere rodet.

I tillægstiden kunne AGF så snuppe sejren og de tre point, da en AGF-kontra førte til en målgivende flugter til 2-1.

- I perioder af kampen spillede vi rigtig fint, og vi tog teten, når vi havde bolden. Men vi fik ikke straffet AGF i vores gode perioder, og vi var ikke skarpe nok med den sidste afslutning og aflevering, og til sidst satsede vi nok for meget, da AGF scorede på deres omstilling, siger U/19 Ligatræner Kom Leth Andersen.

AaB ligger på 10. pladsen i U/19 Ligaen med fire point efter seks kampe, og det ældste hold på AaB Akademiet spiller igen på lørdag kl. 13.00 på hjemmebane mod Silkeborg I.F.

U/17 Ligaen: AGF-AaB 4-1

Også i U/17 Ligaen løb AaB ind i et nederlag på udebane mod AGF.

Allerede inden for opgørets første 26 minutter havde AGF straffet AaB hele fire gange og bragt sig foran med 4-0.

Kort efter reducerede Oscar Meedom til 4-1 efter et godt oplæg fra Anders Noshe, og selvom AaB fik bedre styr på spillet og tilspillet sig flere muligheder efterfølgende, endte opgøret 4-1.

- Det var en skrækkelig start, og det kom som et chok for os, at de scorede fire mål på flere personlige fejl fra vores side, siger U/17 Ligatræner Jonas Nødbak Petersen.

- Derfra spillede vi godt, lagde et godt pres og fightede godt, og det er præstationen fra de sidste 65 minutter, som vi skal tage med videre, siger U/17 Ligatræneren.

Også i U/17 Ligaen spiller AaB på hjemmebane mod Silkeborg I.F. på lørdag. Kampstart er kl. 15.15. Inden kampen ligger AaB på 11. pladsen i U/17 Ligaen med tre point efter frem kampe.

U/15 Ligaen: AGF-AaB 2-0

AaB’s U/15 Ligahold løb lørdag ind i sæsonens andet nederlag, da holdet blev besejret med 2-0 på udebane mod AGF.

I en første halvleg hvor AaB-spillerne ikke investerede nok fysisk og sad for langt fra deres modstander i duellerne, kunne AGF bringe sig foran med 2-0.

Efter pausen var AaB-mandskabet mere aggressivt, men tempoet i offensiven var for lavt, og der blev ikke skabt store chancer.

Dermed endte kampen med et nederlag på 2-0.

AaB’s U/15 Ligahold står med seks point efter fire kampe, hvilket rækker til en niendeplads i U/15 Ligaen. Næste U/15 Ligakamp spilles lørdag kl. 13.00 på hjemmebane mod Silkeborg I.F.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Brøndby I.F.-AaB 2-1

27. september 2021 kl. 07:11 af Rasmus Estrup

AaB ligger fortsat på tredjepladsen i 3F Superligaen med 18 point efter søndagens udebanenederlag i Brøndby på 2-1. 

Louka Prip bragte ellers AaB foran i første halvleg, da han headede et indlæg fra Frederik Børsting i nettet. 

Tim Prica og Iver Fossum kom i første halvleg også til fine muligheder, inden Mikael Uhre tidligt i anden halvleg udlignede til 1-1 på en friløber. 

Et kvarter før tid scorede Mikael Uhre for anden gang, da Jacob Rinne blev fanget ude af position efter en kantfrispark, og dermed vandt Brøndby I.F. 2-1. 

Se sammendrag af kampen i videoen øverst. 

Tags på denne nyhed
'