Formstærk Fossum: Vi er i et rigtig godt flow

23. september 2021 kl. 15:50 af Rasmus Estrup

Tirsdag aften headede Iver Fossum AaB foran med 1-0 i pokalkampen mod Lyngby Boldklub, og senere i samme halvleg serverede han bolden for Milan Makaric, der gjorde det til 2-0.

Dermed nåede Iver Fossum op på seks mål og syv assists i de 11 kampe siden sæsonstarten.

- Jeg er inde i en god periode, og det hænger sammen med, at holdet gør det så godt. Vi ved, hvad vi skal, vi står godt defensivt, og vores offensive spil fungerer. Så vi er i et rigtig godt flow, og det skal bare fortsætte, siger Iver Fossum, der har spillet fuld tid i 3F Superligaens ni første kampe og til sammen har spillet ca. 90 minutter af de to kampe i Sydbank Pokalen.

I 3F Superligaen har han i denne sæson scoret tre mål og lavet fire oplæg - heriblandt de to i fredagssejren over OB - og i Sydbank Pokalen står han noteret for tre assists og tre mål.

Det seneste mål scorede han med som nævnt med hovedet i tirsdags, og faktisk har tre af nordmandens scoringer i denne sæson været med hovedet.

- Jeg har faktisk trænet mit hovedspil lidt, så det er sjovt, at det også har ført mål med sig, siger nordmanden, der trives i sin rolle på banen.

- Spillestilen passer perfekt til mig, og jeg føler, at jeg får udnyttet mine kvaliteter. Martí (Cifuentes, red.) har givet mig frihed til selv at vælge de rum, jeg føler, det giver mening at løbe ind i, og det har heldigvis også ført til nogle scoringer. Nu gælder det bare om fortsat at øge antallet af scoringer og assists, siger Iver Fossum, der i øvrigt er den spiller i 3F Superligaen i denne sæson, der har løbet flest kilometer. 

AaB er på tværs af 3F Superligaen og Sydbank Pokalen ubesejret i de seneste ni kampe, hvoraf syv er vundet, og de seneste fem kampe er alle endt med sejr til AaB.

Næste opgave venter på søndag kl. 18.00, hvor AaB gæster Brøndby Stadion kl. 18.00.

- Det bliver en svær kamp på udebane mod Brøndby I.F. De har et godt hold og er forsvarende mestre, så det er en vanskelig opgave for os. Men vi har gjort det godt på træningsbanen og i kampene. Det har givet os en stærk mentalitet, og vi går ind til hver eneste kamp med troen på, at vi kan vinde, siger Iver Fossum.

Søndagskampen mod Brøndby I.F. kan ses på TV3+ med optakt fra kl. 17.00.

Tags på denne nyhed

Theo Sander udtaget til U/17-landskampe

23. september 2021 kl. 15:19 af Rasmus Estrup

Theo Sander og resten af U/17-landsholdet skal i oktober spille EM-kvalifikationskampe på Malta mod Montenegro, Tyrkiet og Malta. 

6. oktober spiller Danmark mod Montenegro, 9. oktober følger et opgør mod Malta og 12. oktober gælder det den tredje kamp mod Tyrkiet. 

Theo Sander har én gang tidligere optrådt for U/17-landsholdet, og derudover har han også én optræden på U/16-landsholdet bag sig. 

Tags på denne nyhed

Ahlmann i karantæne mod Brøndby I.F.

23. september 2021 kl. 12:08 af Rasmus Estrup

Cheftræner Martí Cifuentes må se bort fra Jakob Ahlmann, når Hele Nordjyllands Hold på søndag kl. 18.00 gæster Brøndby I.F. i 3F Superligaen. 

I tillægstiden af fredagens 2-0-sejr over OB modtog Jakob Ahlmann sin fjerde advarsel i sæsonen. Dermed har han nu 24 karantænepoint, hvilket betyder, at han får en spilledagskarantæne. 

Jakob Ahlmann er således igen til disposition i 3F Superligaen, når AaB 3. oktober møder SønderjyskE på Aalborg Portland Park. Du kan købe billet til det opgør her. 

Tags på denne nyhed

Oliver Ross udtaget til U/18-landsholdet

23. september 2021 kl. 08:27 af Rasmus Estrup

Det danske U/18-landshold med Oliver Ross i truppen skal i starten af oktober deltage i en landsholdsturnering i Kroatien. 

5. oktober møder danskerne Tjekkiet, 8. oktober gælder det en kamp mod Kroatien og 11. oktober spiller Danmark mod Belgien. 

Oliver Ross har hidtil spillet to U/18-landskampe og tre ungdomslandskampe i alt. 

Tags på denne nyhed

Tag med og støt AaB i Brøndby

22. september 2021 kl. 09:10 af Simon Vangsgaard Jensen

Området omkring udebaneafsnittet på Brøndby Stadion blev i 2017 optimeret. Området uden for stadion er blevet asfalteret og vil blive indhegnet, så det skaber en udebanesektor, hvor fans af henholdsvis hjemme- og udehold bliver 100% adskilt.

Navn: Brøndby Stadion
Kapacitet: 28.000
Kapacitet udebaneafsnit: 640 til søndagens opgør - normalt 1.400
Placering udebaneafsnit: Stavnskær Elektrik-tribunen - Udebaneafsnit Nedre

Billetpriser i forsalg: 
u/16 år: 60,-
Voksen: 120,-
Køb din billet her.

Transport til og fra Brøndby

Fælles: 
ASC arrangerer bustur: Læs mere og bestil her.

Kør selv:

Adresse:
Brøndby Stadion 30 
2605 Brøndby

Brøndby Stadion er velforbundet med motorvejene omkring Brøndby Stadion, og det er derfor nemt at komme til adressen, som er Brøndby Stadion 30, 2605 Brøndby. Det anbefales, at du ankommer nordfra ved indkørslen til Brøndby Stadion.

Som udebanefan på Brøndby Stadion er der parkering for busser umiddelbart bag udebaneafsnittet i et indelukket område dedikeret til udebanefans. Såfremt der er plads, vil biler også kunne parkere i området. Alternativt anbefales parkering nord/nordvest for Brøndby Stadion.

Offentlig transport:

De nærmeste S-togs-stationer er Glostrup station og Brøndbyøster station. Herfra kan busserne 13,130, 166 og 500S benyttes til stoppestedet Gilhøj Centeret, der ligger lige ved indgangen til stadionområdet nord fra. Se endvidere rejseplanen for afgangstider.

Læs mere om udebaneafsnittet på Brøndby Stadion her.

Facebook-event:

Vis at du tager med, tilmeld dig kampens Facebook-event via dette link.

AaB takker alle for deres støtte til holdet og Nordjylland på udebane.

Tags på denne nyhed