Billetter til Partnerklubbernes Dag revet væk

15. september 2021 kl. 16:30 af Rasmus Estrup

AaB hylder alle 118 nordjyske partnerklubber, når AaB i samarbejde med Macron, Goal Station og Unisport holder Partnerklubbernes Dag søndag 3. oktober, hvor AaB møder SønderjyskE på Aalborg Portland Park.

Macron, Goal Station og Unisport har gjort det muligt for de nordjyske partnerklubber at komme gratis ind til kampen. Billetterne er blevet uddelt efter først-til-mølle-princippet, og der har været så stor opbakning til Partnerklubbernes Dag, at alle gratis billetter til medlemmer af partnerklubberne nu er flået væk.

Flere end 2.500 medlemmer fra AaB’s 118 partnerklubber får således adgang til kampen, og det er nu ikke længere muligt for medlemmer af AaB’s partnerklubber at få en gratis billet.

Til gengæld kan man stadig købe billetter på www.billet.aabsport.dk. Her kan du også fortsat sikre dig billet til kampen i morgen mod OB.

Kåring af Årets Frivillig og Årets Partnerklub

Til Partnerklubbernes Dag 3. oktober vil der blive overrakt to nye priser, som hylder indsatsen i AaB’s 118 partnerklubber.

I samarbejde med hovedpartner Spar Nord vil der blive overrakt en pris til Årets Frivillig. Her har hver klub mulighed for at nominere én frivillig.

Den anden pris går til Årets Partnerklub, som AaB i samarbejde med Designa Aalborg vil overrække.

En jury bestående af AaB’s administrerende direktør Thomas Bælum, AaB’s akademichef Anders Damgaard og tre repræsentanter fra AaB’s partnerklubber udvælger en vinder blandt de nominerede til begge priser.

Udover overrækkelsen af de to priser byder Partnerklubbernes Dag blandt andet også på en udvidet fanzone med boder fra Macron og Unisport, hoppeborge til de mindste og en Goal Station Focus 360, og ungdomsspillere fra partnerklubberne vil blive involveret i forbindelse med AaB’s indløb og pauseunderholdningen, hvor alle klubber har mulighed for at vinde en præmie.

Billethusene åbner kl. 18.00 på fredag

15. september 2021 kl. 10:12 af Rasmus Estrup

Da de tidligere Covid-19-retningslinjer er ophørt, betyder det også, at man nu igen kan købe billet til AaB's kampe i billethusene på Aalborg Portland Park. 

Billethusene på Aalborg Portland Park åbner på fredag kl. 18.00, altså en time før kampstart. 

Vi opfordrer fortsat alle fans til at købe billet online på www.billet.aabsport.dk på forhånd. 

Tags på denne nyhed

AaB TV: Trajkovskis første dage i AaB

14. september 2021 kl. 15:48 af Rasmus Estrup

29-årige Aleksandar Trajkovski er hentet ind på en lejeaftale for resten af sæsonen, og fredag trænede offensivspilleren for første gang med resten af truppen. 

I dette indslag fortæller den nordmakedonske landsholdsspiller blandt andet om de første dage i klubben, om fansenes opbakning i søndags, hvor han debuterede, og om forventningerne til sin første hjemmekamp på Aalborg Portland Park på fredag. 

Køb billet til fredagens kamp mod OB her. 

Tags på denne nyhed

AaB tabte reserveholdskamp

14. september 2021 kl. 15:34 af Brian Andersen

Således var der mandskabsmæssigt tale om to forskellige halvlege, og det var kun Andreas Hansen, Casper Gedsted og Benedikt Axelsson, der fik fuld spilletid.

I det syvende minut stod Tim Prica for dystens første farlige forsøg, som hjemmeholdets målmand Mikkel Andersen dog fik afværget, og efter et kvarters tid gjorde det samme sig gældende i den modsatte ende, da Clint Leemans forsøgte sig over for Andreas Hansen.

I det 18.minut bragte AaB sig foran 1-0 efter et tørt, fladt spark fra Kasper Kusk fra kanten af straffesparksfeltet, og også Aleksandar Trajkovski forsøgte sig, inden Andreas Hansen måtte være på plads over for Alassana Jatta og Mads Aaquist.

Efter 34 minutter fik Frederik Børsting ikke gjort Kasper Kusks forarbejde færdigt, hvorfor Alassana Jatta fem minutter før pausen kunne udligne til 1-1 efter at have vristet sig fri efter et langt indkast.

Få øjeblikke senere serverede Aleksandar Trajkovski en friløber til Tim Prica, men Mikkel Andersen kom i vejen for afslutningen.

I halvlegens sidste minut modtog Vladimir Prijovic sit andet gule kort og dermed rødt, men klubberne aftalte, at Prijovic kunne erstattes af en anden spiller.

I pausen udgik både Anders Hagelskjær, Magnus Christensen, Aleksandar Trajkovski, Frederik Børsting, Kasper Kusk og Tim Prica for AaB, hvilket i sagens natur betød en markant foryngelse af besætningen i anden halvleg, der blot var tre minutter gammel, før Ibrahim Said kunne heade hjemmeholdet på 2-1.

Efter 54 minutter kunne Alassana Jatta gøre det til 3-1, og samme spiller scorede i det 69. minut sit tredje mål til slutfacit 4-1.

AaB’s næste reserveholdskamp er planlagt til 28. september mod Hobro I.K. 

Tags på denne nyhed

Fanzonen åbner 16.30 på fredag

14. september 2021 kl. 12:37 af Rasmus Estrup

Kampinfo

Spillerunde: 9
Spilledato: Fredag 17. september 2021
Kick-off: Kl. 19.00
Dørene åbner: Kl. 18.00

Billetsalg både online og på Aalborg Portland Park

Det er igen muligt at købe billet i billethusene på Aalborg Portland Park på fredag. Billethusene åbner en time før kickoff.

Du kan også allerede nu købe billet online på www.billet.aabsport.dk.  

Har du på fredag spørgsmål i forhold til billetter, kan du besøge billetinformationen, som ligger på hjørnet af Complea Tribunen og Vesttribunen. 

Ingen Covid-19-restriktioner

Der er ikke længere Covid-19-restriktioner til kampe i 3F Superligaen.

Fysiske sæsonkort virker igen

Alle sæsonkort er igen gældende, da de tidligere Covid-19-retningslinjer er ophørt. Det betyder samtidig, at der igen kan være fuld kapacitet på Aalborg Portland Park. 

Kom i fanzonen på fredag

Igen på fredag kan du kigge forbi AaB's nye fanzone uden for Aalborg Portland Park. Fanzonen åbner allerede kl. 16.30, og der vil være mulighed for at købe AaB-merchandise, lækker mad fra Bogø Sandwich og specialøl fra Royal Unibrew. 

En DJ sørger for at styre musikken fra scenen i fanzonen, og der vil desuden være en AaB-hoppeborg til de yngste samt en underholdende sparkeaktivitet.  

Students' Grandstand Party

Studerende på videregående uddannelser i Nordjylland kan tilmelde sig Students' Grandstand Party, som holdes fredag i forbindelse med AaB-OB, og hvor der er gratis adgang til kampen for de tilmeldte. 

Fra kl. 14.00 til 16.00 er der jobmesse i hal 1 på Aalborg Portland Park, hvor de studerende kan møde flere end 20 nordjyske virksomheder og høre om muligheder for praktisk og studiejob. 

De 1.000 første til jobmessen får et gavekort på en gratis øl i fanzonen bagefter.  

Pauseunderholdening med øl-stafet

Blandt deltagerne i Students' Grandstand Party skal der også findes deltagere til fredagens pauseunderholdning, som vil være en øl-stafet, så de studerende fra forskellige uddannelser kan konkurrere mod hinanden. 

Rygning er ikke tilladt

Det er ikke tilladt at ryge på Aalborg Portland Park. Det er muligt for tilskuere på Vesttribunen og Complea Tribunen at ryge udenfor stadion i pausen.

Kontantløse boder åbner kl. 18.00

Boderne på Aalborg Portland Park åbner en time før kampstart. 

På hver tribune er der én bod, hvor der kan betales med kontanter. Ellers foregår betalingen kontantløst på Aalborg Portland Park. 

Twitter og Instagram

Det officielle hashtag for kampen er #AaBOB– følg og benyt dette tag for at læse og deltage i nyhedsstrømmen på Twitter og Instagram før, under og efter kampen.

Transport

Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Hvis du kommer med bus, kan du tage rute 2  mod væddeløbsbanen – stoppestedet hedder Schleppegrellsgade. Herfra er der to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Du kan også tage rute 16 – stoppested på denne rute hedder Anneberghus. Herfra er der også to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park. Se køreplaner på denne side.

Parkering

Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold

Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Complea Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser.

Billetter til kørestolsbrugere kan købes i forsalg ved direkte henvendelse til AaB på tlf. 96 35 59 00.

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

Tags på denne nyhed