Akademispiller til U/16 Future-samling

17. september 2021 kl. 08:15 af Rasmus Estrup

Emil Nymann fra AaB Akademiet er udtaget til en træningssamling med U/16 Futurelandsholdet. 

Træningssamlingen finder sted onsdag 29. september i Nyborg. 

U/16 Future-samlingen er for spillere, der typisk ikke er kommet i vækstspurt og derfor kan være overmatchet i træning og kampe med spillere i samme årgang. 

Tags på denne nyhed

Få billetter tilbage til Vesttribunen

16. september 2021 kl. 19:22 af Rasmus Estrup

Der er rift om pladserne til fredagskampen på Aalborg Portland Park mellem AaB og OB, der spilles i morgen kl. 19.00.

Covid-19-restriktionerne er ophævet, hvilket betyder, at der igen kan være fuld kapacitet på Vesttribunen og 3F Tribunen, og på Vesttribunen er der kun få ledige billetter tilbage. 

På Complea Tribunen er de midterste sektioner også tæt på udsolgt, og i alt har flere end 9.000 AaB-fans billet til fredagskampen. 

Vil du støtte Hele Nordjyllands Hold i morgen, kan du købe billet på www.billet.aabsport.dk.

Husk at dit fysiske sæsonkort nu igen kan bruges på Aalborg Portland Park. 

Tags på denne nyhed

AaB jagter sejr og syvende ubesejrede Superligakamp i træk

16. september 2021 kl. 16:19 af Brian Andersen

Faktisk rækker den positive tendens endnu længere tilbage, da AaB blot har måttet notere sig tre nederlag i de seneste 19 Superligakampe, hvilket også har resulteret i ni sejre og syv uafgjorte kampe under cheftræner Martí Cifuentes.

Fra 3F Superligaens tredjeplads har AaB fem point ned til OB, der ligeledes møder frem med en positiv stime på fire ubesejrede Superligakampe på stribe,

Efter torsdagens træningspas har Martí Cifuentes udtaget følgende 19 spillere:

1 Jacob Rinne, 2 Kristoffer Pallesen, 3 Jakob Ahlmann, 4 Mathias Ross, 5 Daniel Granli, 6 Pedro Ferreira, 7 Aleksandar Trajkovski, 8 Iver Fossum, 9 Milan Makaric, 11 Tim Prica, 14 Malthe Højholt, 15 Anders Hagelskjær, 16 Magnus Christensen, 18 Louka Prip, 22 Andreas Hansen, 25 Frederik Børsting, 26 Rasmus Thelander, 32 Casper Gedsted og 35 Marcus Hannesbo.

Kasper Kusk er sygdomsramt, mens Rufo og Lucas Andersen er på skadeslisten.

AaB og Spar Nord Fonden donerer i fællesskab donerer 2 kr. pr. tilskuer til 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park til AaB’s pris, Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i hele 2020 og hele 2021 går ubeskåret til FrivilligAalborg, som efter 27 hjemmekampe i perioden indtil videre er sikret en donation på 90.038 kr.

Køb sæsonkortabonnement eller billet til dysten mod OB her.

Der er kickoff på Aalborg Portland Park kl. 19.00. Fanzonen åbner kl. 16.30 – billethusene kl. 18.00.

Tags på denne nyhed

Vidste du om AaB og OB?

16. september 2021 kl. 09:38 af Rasmus Estrup

- fredagskampen er det 89. 3F Superligaopgør mellem AaB og OB? Statistikken siger 32 sejre til AaB, 30 uafgjorte og 26 nederlag samt en målscore på 126-118 set med AaB’s øjne.

- de 42 tidligere hjemmekampe mod OB i 3F Superligaen fordeler sig på 16 AaB-sejre, 14 uafgjorte og 12 nederlag? Målscoren på Aalborg Portland Park lyder på 60-49 i AaB’s favør.

- AaB’s nuværende status med 15 point og +4 i målscore efter otte spillerrunder er klubbens 10. bedste præstation i 3F Superligaen efter otte spillerunder? Den bedste præstation på dette tidspunkt i sæsonen var i 2006/07-sæsonen, hvor der var hentet 19 point med +11 i målscore efter de første otte spillerunder.

- AaB i morgen spiller sin fredagskamp nummer 80 i 3F Superligaen? Ingen andre klubber har spillet flere fredagskampe end AaB, dog er OB ikke langt efter, da de i skrivende stund er noteret for 76 fredagskampe i 3F Superligaen.

- AaB’s 79 tidligere fredagskampe i 3F Superligaen er endt med 32 sejre, 23 uafgjorte og 24 nederlag?

- AaB's 11 scoringer i 3F Superligaen i denne sæson er scoret af følgende syv spillere: Iver Fossum (3 mål), Kasper Kusk (2), Pedro Ferreira (2), Milan Makaric (1), Louka Prip (1), Mathias Ross (1) og Rasmus Thelander (1)?

- AaB’s 11 3F Superligascoringer fordeler sig på fire hovedstødsmål, fire scoringer med højre fod og tre scoringer med venstre fod?

- AaB er noteret for tre clean sheets i denne 3F Superligasæson, mens OB er en af to klubber, der stadig ikke har holdt nullet?

- AaB’s seneste hjemmekamp på Aalborg Portland Park mod OB blev vundet med 3-2 efter en scoring af Tom van Weert, et selvmål af Alexander Juel Andersen og et mål af Tim Prica?

- foruden Tim Prica (1 mål) har også Lucas Andersen (2), Jakob Ahlmann (1), Kasper Kusk (1) og Frederik Børsting (1) tidligere været på tavlen for AaB i en 3F Superligakmp mod fredagens modstander?

- Kristoffer Pallesen i denne sæson har leveret fem assists, hvilket er flest i 3F Superligaen i denne sæson sammen med FC Midtjyllands Anders Dreyer?

- Jacob Rinne står med en redningsprocent på 80, hvilket er flest blandt de målmænd, der har stået flere end to kampe i denne sæson?

- AaB har spillet syv 3F Superligakampe på datoen 17. september, og de er endt med to sejre, to nederlag og tre uafgjorte? De seneste to kampe på 17. september endte med to uafgjorte kampe mod Vejle Boldklub i 2018 og Brøndby I.F. i 2017.

- tilbage i 2006 mødtes AaB og OB også på datoen 17. september? Det var også i 9. spillerunder og endda også i Aalborg. OB’s Esben Hansen blev matchvinder i det 45. minut, da han scorede kampens enlige mål.

- hvis AaB får minimum et point på fredag, vil Hele Nordjyllands Hold være ubesejret i holdets seneste syv 3F Superligakampe? Sidst AaB var ubesejret i syv 3F Superligakampe i træk var fra august til september 2017. AaB’s klubrekord lyder på 17 3F Superligakampe i træk uden nederlag. Det var fra maj til november 1998.

- Iver Fossum har løbet længst af alle spillere i denne sæson, da nordmanden som den eneste har passeret 97 km.

- dommer Jens Maae tidligere har dømt 28 3F Superligakampe med deltagelse af AaB? 13 er vundet, fire er endt uafgjort og 11 kampe er tabt.

- Jens Maae to gange tidligere har dømt 3F Superligakampe mellem AaB og OB? Begge kampe blev spillet i Odense og vundet af OB.

- Jakob Ahlmann er eneste mand i karantænefare i tilfælde af et gult kort?

- AaB og Spar Nord Fonden i fællesskab donerer 2 kr. pr. tilskuer til 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park til AaB’s pris, Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i hele 2020 og hele 2021 går ubeskåret til FrivilligAalborg, som efter 27 hjemmekampe i perioden indtil videre er sikret en donation på 90.038 kr.

- du kan købe billet til fredagskampen på www.billet.aabsport.dk

(Kilde: danskfodbold.com, OPTA og aabsport.dk)

Tags på denne nyhed

Billetter til Partnerklubbernes Dag revet væk

15. september 2021 kl. 16:30 af Rasmus Estrup

AaB hylder alle 118 nordjyske partnerklubber, når AaB i samarbejde med Macron, Goal Station og Unisport holder Partnerklubbernes Dag søndag 3. oktober, hvor AaB møder SønderjyskE på Aalborg Portland Park.

Macron, Goal Station og Unisport har gjort det muligt for de nordjyske partnerklubber at komme gratis ind til kampen. Billetterne er blevet uddelt efter først-til-mølle-princippet, og der har været så stor opbakning til Partnerklubbernes Dag, at alle gratis billetter til medlemmer af partnerklubberne nu er flået væk.

Flere end 2.500 medlemmer fra AaB’s 118 partnerklubber får således adgang til kampen, og det er nu ikke længere muligt for medlemmer af AaB’s partnerklubber at få en gratis billet.

Til gengæld kan man stadig købe billetter på www.billet.aabsport.dk. Her kan du også fortsat sikre dig billet til kampen i morgen mod OB.

Kåring af Årets Frivillig og Årets Partnerklub

Til Partnerklubbernes Dag 3. oktober vil der blive overrakt to nye priser, som hylder indsatsen i AaB’s 118 partnerklubber.

I samarbejde med hovedpartner Spar Nord vil der blive overrakt en pris til Årets Frivillig. Her har hver klub mulighed for at nominere én frivillig.

Den anden pris går til Årets Partnerklub, som AaB i samarbejde med Designa Aalborg vil overrække.

En jury bestående af AaB’s administrerende direktør Thomas Bælum, AaB’s akademichef Anders Damgaard og tre repræsentanter fra AaB’s partnerklubber udvælger en vinder blandt de nominerede til begge priser.

Udover overrækkelsen af de to priser byder Partnerklubbernes Dag blandt andet også på en udvidet fanzone med boder fra Macron og Unisport, hoppeborge til de mindste og en Goal Station Focus 360, og ungdomsspillere fra partnerklubberne vil blive involveret i forbindelse med AaB’s indløb og pauseunderholdningen, hvor alle klubber har mulighed for at vinde en præmie.