AaB tabte reserveholdskamp

14. september 2021 kl. 15:34 af Brian Andersen

Således var der mandskabsmæssigt tale om to forskellige halvlege, og det var kun Andreas Hansen, Casper Gedsted og Benedikt Axelsson, der fik fuld spilletid.

I det syvende minut stod Tim Prica for dystens første farlige forsøg, som hjemmeholdets målmand Mikkel Andersen dog fik afværget, og efter et kvarters tid gjorde det samme sig gældende i den modsatte ende, da Clint Leemans forsøgte sig over for Andreas Hansen.

I det 18.minut bragte AaB sig foran 1-0 efter et tørt, fladt spark fra Kasper Kusk fra kanten af straffesparksfeltet, og også Aleksandar Trajkovski forsøgte sig, inden Andreas Hansen måtte være på plads over for Alassana Jatta og Mads Aaquist.

Efter 34 minutter fik Frederik Børsting ikke gjort Kasper Kusks forarbejde færdigt, hvorfor Alassana Jatta fem minutter før pausen kunne udligne til 1-1 efter at have vristet sig fri efter et langt indkast.

Få øjeblikke senere serverede Aleksandar Trajkovski en friløber til Tim Prica, men Mikkel Andersen kom i vejen for afslutningen.

I halvlegens sidste minut modtog Vladimir Prijovic sit andet gule kort og dermed rødt, men klubberne aftalte, at Prijovic kunne erstattes af en anden spiller.

I pausen udgik både Anders Hagelskjær, Magnus Christensen, Aleksandar Trajkovski, Frederik Børsting, Kasper Kusk og Tim Prica for AaB, hvilket i sagens natur betød en markant foryngelse af besætningen i anden halvleg, der blot var tre minutter gammel, før Ibrahim Said kunne heade hjemmeholdet på 2-1.

Efter 54 minutter kunne Alassana Jatta gøre det til 3-1, og samme spiller scorede i det 69. minut sit tredje mål til slutfacit 4-1.

AaB’s næste reserveholdskamp er planlagt til 28. september mod Hobro I.K. 

Tags på denne nyhed

Fanzonen åbner 16.30 på fredag

14. september 2021 kl. 12:37 af Rasmus Estrup

Kampinfo

Spillerunde: 9
Spilledato: Fredag 17. september 2021
Kick-off: Kl. 19.00
Dørene åbner: Kl. 18.00

Billetsalg både online og på Aalborg Portland Park

Det er igen muligt at købe billet i billethusene på Aalborg Portland Park på fredag. Billethusene åbner en time før kickoff.

Du kan også allerede nu købe billet online på www.billet.aabsport.dk.  

Har du på fredag spørgsmål i forhold til billetter, kan du besøge billetinformationen, som ligger på hjørnet af Complea Tribunen og Vesttribunen. 

Ingen Covid-19-restriktioner

Der er ikke længere Covid-19-restriktioner til kampe i 3F Superligaen.

Fysiske sæsonkort virker igen

Alle sæsonkort er igen gældende, da de tidligere Covid-19-retningslinjer er ophørt. Det betyder samtidig, at der igen kan være fuld kapacitet på Aalborg Portland Park. 

Kom i fanzonen på fredag

Igen på fredag kan du kigge forbi AaB's nye fanzone uden for Aalborg Portland Park. Fanzonen åbner allerede kl. 16.30, og der vil være mulighed for at købe AaB-merchandise, lækker mad fra Bogø Sandwich og specialøl fra Royal Unibrew. 

En DJ sørger for at styre musikken fra scenen i fanzonen, og der vil desuden være en AaB-hoppeborg til de yngste samt en underholdende sparkeaktivitet.  

Students' Grandstand Party

Studerende på videregående uddannelser i Nordjylland kan tilmelde sig Students' Grandstand Party, som holdes fredag i forbindelse med AaB-OB, og hvor der er gratis adgang til kampen for de tilmeldte. 

Fra kl. 14.00 til 16.00 er der jobmesse i hal 1 på Aalborg Portland Park, hvor de studerende kan møde flere end 20 nordjyske virksomheder og høre om muligheder for praktisk og studiejob. 

De 1.000 første til jobmessen får et gavekort på en gratis øl i fanzonen bagefter.  

Pauseunderholdening med øl-stafet

Blandt deltagerne i Students' Grandstand Party skal der også findes deltagere til fredagens pauseunderholdning, som vil være en øl-stafet, så de studerende fra forskellige uddannelser kan konkurrere mod hinanden. 

Rygning er ikke tilladt

Det er ikke tilladt at ryge på Aalborg Portland Park. Det er muligt for tilskuere på Vesttribunen og Complea Tribunen at ryge udenfor stadion i pausen.

Kontantløse boder åbner kl. 18.00

Boderne på Aalborg Portland Park åbner en time før kampstart. 

På hver tribune er der én bod, hvor der kan betales med kontanter. Ellers foregår betalingen kontantløst på Aalborg Portland Park. 

Twitter og Instagram

Det officielle hashtag for kampen er #AaBOB– følg og benyt dette tag for at læse og deltage i nyhedsstrømmen på Twitter og Instagram før, under og efter kampen.

Transport

Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Hvis du kommer med bus, kan du tage rute 2  mod væddeløbsbanen – stoppestedet hedder Schleppegrellsgade. Herfra er der to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Du kan også tage rute 16 – stoppested på denne rute hedder Anneberghus. Herfra er der også to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park. Se køreplaner på denne side.

Parkering

Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold

Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Complea Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser.

Billetter til kørestolsbrugere kan købes i forsalg ved direkte henvendelse til AaB på tlf. 96 35 59 00.

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

Tags på denne nyhed

Reserveholdet møder Viborg F.F. kl. 13.00

14. september 2021 kl. 08:58 af Rasmus Estrup

Kl. 13.00 spiller AaB’s Reserveligahold efterårets anden udekamp, når holdet gæster Viborg F.F.

Assistenttræner Oscar Hiljemark og den øvrige trænerstab har udtaget følgende spillere til kampen:

7 Aleksandar Trajkovski, 11 Tim Prica, 15 Anders Hagelskjær, 16 Magnus Christensen, 17 Kasper Kusk, 22 Andreas Hansen, 24 Vladimir Prijovic, 25 Frederik Børsting, 32 Casper Gedsted, Oliver Ross (U/19), Christoffer Ravn (U/19), Gustav Dahl (U/19), Jakob Gaardsøe (U/19), Sebastian Stahlfest (U/19), Mathias Vægter (U/19), Remy Rasmussen (U/19), Benjamin Damsgaard (U/19), Mario Lilliedal Larsen (U/19) og Benedikt Axelsson (Danmarksserie)

Mens AaB tabte sin første Reserveligakamp med 1-0 på udebane mod Randers FC, har Viborg F.F. vundet sine to første Reserveligakampe med 2-1 over Randers FC og 4-0 over Hobro I.K. 

Kampen i dag spilles kl. 13.00 på bane 1 ved Rughavevej/Kirkebækvej i Viborg.

Tags på denne nyhed

Bliv sæsonkortholder på Aalborg Portland Park

13. september 2021 kl. 15:05 af Rasmus Estrup

Til hver af de seneste to udekampe i 3F Superligaen har flere end 1.000 AaB-fans været på lægterne, og på Aalborg Portland Park er der nu 3.550 sæsonkortholdere.

Den gode stemning omkring AaB's kampe, kan du også blive en del af. Med et sæsonkortabonnement til Aalborg Portland Park er du nemlig sikret en plads til alle AaB's hjemmekampe. 

Sæsonkortabonnementet koster fra 85 kr. om måneden for voksne og 45 kr. om måneden for børn. 

Med et sæsonkortabonnement får du din egen faste plads på Aalborg Portland Park, og sæsonkortholdere får blandt andet også 10 procent rabat i AaB Fanshop og AaB Souvenirbod. 

Klik her for at blive sæsonkortholder. 

Tags på denne nyhed

Flere end 1.000 studerende tilmeldt jobmesse og fredagskamp

13. september 2021 kl. 13:42 af Rasmus Estrup

Flere end 1.000 studerende på videregående uddannelser i Nordjylland har allerede tilmeldt sig “Students’ Grandstand Party”, hvor AaB i samarbejde med Faxe Kondi har inviteret studerende i Nordjylland gratis til fredagskampen på Aalborg Portland Park mod OB, hvor AaB jagter sin fjerde sejr i træk. 

Foruden adgang til Vesttribunen til kampen mod OB, så er de studerende også inviteret til jobmesse i hal 1 fra kl. 14.00 til 16.00. Her har AaB af 1885 sørget for, at de studerende kan møde flere end 20 nordjyske virksomheder og høre nærmere om muligheder for praktik og studiejob.

De første 1.000 deltagere i jobmessen får udleveret et gavekort på en gratis fadøl i fanzonen, der åbner allerede 16.30. Fanzonen vil på fredag byde på et optaktsarrangement med DJ og studentervenlige priser, så stemningen endnu en gang kan komme i top på Aalborg Portland Park.

I pausen af 3F Superligaopgøret er der øl-stafet, hvor studerende fra forskellige uddannelser kan dyste mod hinanden.

Er du studerende på en videregående uddannelse, kan du stadig nå at tilmelde dig “Students’ Grandstand Party” her.

Programmet for “Students’ Grandstand Party” på fredag ser således ud: 

Kl. 14.00 - 16.00: Jobmesse i hal 1 på Aalborg Portland Park

Kl. 16.30 - 18.30: Kæmpefest i fanzonen med underholdning og DJ 

Kl. 19.00 - 19.45: AaB-OB, 1. halvleg 

Kl. 19.45 - 20.00: Øl-stafet med de studerende på Aalborg Portland Park 

Kl. 20.00 - 20.45: AaB-OB, 2. halvleg 

Kl. 20.45 - 22.00: After Match i Fanzonen

Følg desuden med på Facebook-begivenheden for opdateringer om fredagens arrangement.  

OBS. Bemærk at billetter udleveres ved udgangen til jobmessen på kampdagen. 

Alle øvrige kan købe billet til fredagskampen på Aalborg Portland Park på www.billet.aabsport.dk. 

Tags på denne nyhed
'