Flere end 6.000 fans har billet til AaB-Viborg F.F.

12. oktober 2021 kl. 15:13 af Rasmus Estrup

Mandag 25. oktober spiller AaB sin næste hjemmekamp, når Viborg F.F. kl. 19.00 gæster Aalborg Portland Park i 13. runde af 3F Superligaen.

Med to uger til kampen har flere end 6.000 AaB-fans allerede sikret sig billetter til kampen.

AaB's næste kamp i 3F Superligaen spilles på mandag på udebane mod AGF, og afsnittet for AaB-fans er udsolgt.

Oliver Ross i kamp for U/18-landsholdet

12. oktober 2021 kl. 08:29 af Rasmus Estrup

Oliver Ross startede inde for det danske U/18-landshold, der i går mødte Belgien i den tredje og sidste kamp ved landsholdsturneringen i Kroatien.

Danskerne kom foran med 1-0 allerede efter ti minutter, da en afslutning fra Oliver Ross gav en returbold, som Gustav Christensen fra FC Midtjylland sendte i mål.

U/18-landsholdet var foran indtil ti minutter før tid, hvor det lykkedes Belgien at udligne, og med yderligere to scoringer til Belgien endte det i et dansk nederlag på 3-1.

Oliver Ross blev skiftet ud kort før tid, og angriberen fra AaB Akademiet er nu noteret for seks ungdomslandskampe, heraf fem for U/18-landsholdet.

BILLETTER TIL UDEAFSNITTET ER UDSOLGT.

Bemærk venligst, at det ikke er tilladt at synligt sympatisere med AaB på andre afsnit end udeafsnittet.

Transport til og fra Ceres Park

Fælles:

AaB Support Club arrangerer bustur til kampen. Læs mere og bestil her.

Kør selv:

Stadion Allé 70, 8000 Aarhus

Vi anbefaler at komme i god tid, idet der forventes stort pres på både indgangs- og parkeringsfaciliteter.

Facebook-event:
Vis at du tager med, tilmeld dig kampens Facebook-event via dette link.

AaB takker Jer alle for at støtte AaB på udebane.

Nederlag i U/15 Ligaen

10. oktober 2021 kl. 15:06 af Rasmus Estrup

AaB's U/15 Ligahold tabte i går 5-2 på hjemmebane til Lyngby Boldklub.

AaB-holdet kom ellers foran efter otte minutter ved Benjamin Pihl Jørgensen, men fem minutter senere udlignede gæsterne.

Efter 20 minutter kunne Phillip Flak Petersen bringe AaB på 2-1. Den føring holdt indtil det 30. minut, hvor der blev udlignet til pausestillingen 2-2.

Med tre Lyngby-mål efter pausen vandt gæsterne 5-2.

AaB ligger på 11. pladsen i U/15 Ligaen med seks point efter seks kampe. Næste U/15 Ligakamp spilles 19. oktober mod Vejle Boldklub.

Trajkovski fik fuld spilletid i nordmakedonsk sejr

9. oktober 2021 kl. 08:29 af Rasmus Estrup

Fuld tid til Trajkovski i 4-0-sejr

I Nordmakedoniens VM-kvalifikationskamp på udebane mod Liechtenstein var der fuld spilletid til Aleksandar Trajkovski, der således var med til at vinde 4-0.

Opgøret var Aleksandar Trajkovskis 69. landskamp for Nordmakedonien, der ligger på andenpladsen i sin VM-kvalifikationsgruppe med 12 point efter syv kampe.

Næste VM-kvalifikationskamp for Nordmakedonien spilles på mandag mod Tyskland, der fører gruppen.

Prica indskiftet i svensk U/21-sejr

Tim Prica blev i går skiftet ind for Sveriges U/21-landshold, der vandt sin EM-kvalifikationskamp mod Montenegro med 3-1.

AaB-angriberen kom på banen efter 72 minutter til sin ungdomslandskamp nummer 34.

Sveriges U/21-landshold spiller endnu en EM-kvalifikationskamp på tirsdag mod Italien.

Oliver Ross skiftet ind for U/18-landsholdet

Det danske U/18-landshold spillede i går sin anden kamp ved en turnering i Kroatien, da danskerne mødte værtsnationen.

AaB Akademiets Oliver Ross startede på bænken, hvorfra han kunne se Kroatien bringe sig foran med 1-0 efter 66 minutter.

Fem minutter senere blev Oliver Ross indskiftet til sin femte ungdomslandskamp, men opgøret sluttede med et nederlag på 1-0.

U/18-landsholdet spiller sin sidste kamp ved turneringen på mandag mod Belgien.