AaB TV: Interview med Milan Makaric

28. oktober 2021 kl. 11:37 af Rasmus Estrup

Milan Makaric er ved at lære engelsk, og angriberen har nu givet sit første interview til AaB TV.

Her fortæller den serbiske målskytte blandt andet om de første måneder i AaB, hvor det er blevet til seks mål i 14 kampe, om sammenholdet med holdkammeraterne, om opbakningen fra AaB's fans og om forventningerne til resten af efteråret.

Se interviewet med den 26-årige serber i videoen øverst.

AaB TV: De 17 scoringer i Sydbank Pokalen

28. oktober 2021 kl. 09:34 af Rasmus Estrup

I aften kl. 19.45 spiller AaB på udebane mod FC Midtjylland i ottendedelsfinalen af Sydbank Pokalen.

Vejen til ottendedelsfinalen er gået via en 13-0-sejr over FIUK Odense og en 4-0-sejr over Lyngby Boldklub.

De 17 mål fordeler sig således: Kasper Kusk (4 mål), Milan Makaric (3), Iver Fossum (3), Oliver Ross (2), Marcus Hannesbo (2), Anders Hagelskjær (1), Louka Prip (1) og Frederik Børsting (1).

Se alle 17 scoringer i dette tilbageblik.

Aftenens kamp kan ses på TV3+ med optakt fra kl. 19.00.

Perfekt indledning på eSuperligaen

28. oktober 2021 kl. 08:39 af Rasmus Estrup

AGF-AaB 1-3

I sæsonpremieren lagde AaB ud med en samlet sejr over AGF.

I første opgør spillede Daniel “Shoppen” Mogensen på udebane mod Rabeck, og efter ti minutter scorede “Shoppen” kampens eneste mål, da han sikrede sig en 1-0-sejr.

I returopgøret var Oliver Høegh oppe imod Rom, og mod slutningen første halvleg sparkede Høegh AaB på 1-0.

Med lidt mindre end et kvarter igen blev det også 2-0 til Høegh, og dermed var kampen stort set lukket. AGF reducerede dog fem minutter før tid, og dermed vandt AaB samlet 3-1. Se hele kampen her.

AaB-Hobro I.K. 3-2

Onsdag spillede AaB mod Hobro I.K., og i den første kamp var “Shoppen” på hjemmebane mod Hobro I.K.’s BimseFIFA.

Efter et lille kvarters spil kom gæsterne foran med 1-0, men “Shoppen” udlignede straks efter på et flot langskud.

Tidligt i anden halvleg gjorde “Shoppen” det til 2-1 for AaB, og første duel bød ikke på flere mål.

Dermed skulle Janus “Minivildand” Villadsen på udebane mod Sørensen forsøge at forsvare den 2-1-føring, og midt i første halvleg kombinerede “Minivildand” sig frem til en 1-0-scoring, så den samlede stilling var 3-1.

Små ti minutter før tid scorede Sørensen for Hobro I.K., og dermed endte det med en samlet sejr til AaB på 3-2. Se hele kampen her.

Dermed har AaB seks point efter to runder, hvilket rækker til en delt førsteplads med Lyngby Boldklub og FC Nordsjælland, der begge har en bedre målscore.

I næste uge spiller AaB mod Viborg F.F. og FC Midtjylland.

Fanshoppen holder åbent om onsdagen

28. oktober 2021 kl. 08:00 af Rasmus Estrup

I AaB Shoppen, som ligger i foyeren på Aalborg Portland Park, kan du prøve og købe AaB-merchandise til både store og små, så du kan sikre, at du får købt de rigtige størrelser, eller får skrevet de rigtige størrelser på ønskesedlen til jul.

Det gælder blandt andet spillertøj, jakker, træningstøj, huer, halstørklæder og meget mere.

AaB Shoppen er som altid åben på kampdage, men hver onsdag fra 3. november og frem til og med 22. december kan du også besøge AaB Shoppen på Aalborg Portland Park fra kl. 12.00 til kl. 17.30.

AaB-trup udtaget til pokalottendedelsfinale

27. oktober 2021 kl. 15:09 af Brian Andersen

Modstanderen i Sydbank Pokalens ottendedelsfinale er således 3F Superligaens tophold, der har kvalificeret sig efter en sejr mod Kjellerup I.F.

Efter onsdagens træningspas har AaB-cheftræner Martí Cifuenets udtaget følgende 19 spillere:

1 Jacob Rinne, 2 Kristoffer Pallesen, 3 Jakob Ahlmann, 4 Mathias Ross, 5 Daniel Granli, 6 Pedro Ferreira, 7 Aleksandar Trajkovski, 8 Iver Fossum, 9 Milan Makaric, 11 Tim Prica, 14 Malthe Højholt, 15 Anders Hagelskjær, 16 Magnus Christensen, 17 Kasper Kusk, 18 Louka Prip, 22 Andreas Hansen, 25 Frederik Børsting, 26 Rasmus Thelander og 35 Marcus Hannesbo.

Anfører Lucas Andersen er eneste mand på AaB’s skadesliste.

Der er kickoff på MCH Arena kl. 19.45. Opgøret kan også følges på Liga på P3 og på TV3+ fra kl. 19.00.