10.000 AaB-fans har billet til søndag

1. oktober 2021 kl. 13:31 af Rasmus Estrup

Flere end 10.000 fans har billet til kampen mod SønderjyskE på søndag, hvor AaB hylder sine 118 partnerklubber med Partnerklubbernes Dag i samarbejde med Macron, Goal Station og Unisport. 

3F Tribunen er udsolgt, og der er kun ganske få pladser tilbage på Complea Tribunen. 

Du kan stadig købe billet til søndagskampen på www.billet.aabsport.dk, eller i billethusene på Aalborg Portland Park på søndag fra kl. 13.00. 

Kampstart er kl. 14.00. 

Tags på denne nyhed

Vidste du om AaB og SønderjyskE…

1. oktober 2021 kl. 12:20 af Brian Andersen

- at flere end 9.500 billetter allerede er ude til kampen. Køb i forsalg billet eller sæsonkortabonnement her.

- at AaB har vundet tre hjemmekampe i træk. Skulle det blive til endnu en hjemmebanesejr, vil det være første gang siden efteråret 2015, at AaB vinder fire hjemmekampe i træk i 3F Superligaen. Der er dog et stykke op til klubrekorden på ti sejre i træk på hjemmebane (oktober 2007 til maj 2008).

- at AaB og SønderjyskE er tørnet sammen 42 gange i 3F Superligaen, og at statistikken siger 19 sejre til AaB, ti uafgjorte og 13 nederlag samt en målscore på 64-52 i AaB’s favør.

- at AaB har vundet de seneste tre 3F Superligakampe mod SønderjyskE. Og det med en samlet målscore på 8-2.

- at klubberne senest mødte hinanden 24. maj  2021, hvor det i Haderslev sluttede 4-0 til AaB efter scoringer af Tom van Weert, Iver Fossum, Rufo og Jakob Ahlmann.

- at klubbernes seneste indbyrdes duel på Aalborg Portland Park 5. april 2021 endte 3-2 til AaB efter et selvmål og øvrige AaB-træffere af Kasper Kusk og Rufo.

- at fra den nuværende AaB-trup har udover Kasper Kusk (5 mål), Rufo (2), Iver Fossum (2) og Jakob Ahlmann (1) også Lucas Andersen (2 mål) og Frederik Børsting (1) tidligere været på måltavlen for AaB i en 3F Superligakamp mod SønderjyskE.

- at én gang tidligere har AaB og SønderjyskE mødt hinanden i 11. spillerunde af 3F Superligaen, og at det gik meget godt, hvis man altså holder med AaB. Kampen blev spillet i oktober 2015 og blev vundet med 5-0 på træffere af Lukas Spalvis (2), Nicolaj Thomsen, Thomas Enevoldsen, Frederik Børsting.

- at AaB 20 gange har mødt SønderjyskE på hjemmebane i 3F Superligaen, ni kampe er vundet, fire kampe sluttet uafgjort og syv kampe er tabt.

- at AaB er ubesejrede i de fire seneste hjemmekampe i 3F Superligaen mod SønderjyskE – og at det har været med tre sejre og en uafgjort som udbytte.

- AaB har scoret minimum én gang i sine seneste syv 3F Superligakampe.

- at dommer Mikkel Redder for første gang skal dømme et opgør mellem AaB og SønderjyskE.

- at AaB senest var i aktion på datoen 3. oktober, da Silkeborg I.F. i 2004 blev besejret 1-0 på Aalborg Portland Park efter en scoring 12 minutter før tid af Tulio de Melo. Den brasilianske angriber havde i øvrigt i det 62. minut afløst nuværende assistenttræner Rasmus Würtz på grønsværen.

- at AaB og Spar Nord Fonden i fællesskab donerer 2 kr. pr. tilskuer til 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park til AaB’s pris, Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i hele 2020 og hele 2021 går ubeskåret til FrivilligAalborg, som efter 28 hjemmekampe i perioden indtil videre er sikret en donation på 106.284 kr.

(Statistisk kilde: danskfodbold.com og aabsport.dk).

Tags på denne nyhed

Kom gratis til AGF-AaB

30. september 2021 kl. 15:24 af Simon Vangsgaard Jensen

I morgen kl. 15.00 åbner muligheden for gratis at hente op til fire billetter til opgøret AGF-AaB.

AaB opfordrer til, at man kun henter det antal billetter, man skal bruge, for at sikre en så høj udnyttelse som mulig. Skulle du sidenhen blive forhindret i støtte AaB til kampen, opfordres du til at give billetten videre til en ven.

AaB Support Club er i fuld gang med at arrangere bustur til opgøret. Følg med på www.aabsupportclub.dk for yderligere informationer.

Tags på denne nyhed

Kom i fanzonen til Partnerklubbernes Dag

30. september 2021 kl. 13:40 af Rasmus Estrup

Kampinfo

Spillerunde: 11
Spilledato: Søndag 3. oktober 2021
Kick-off: Kl. 14.00
Dørene åbner: Kl. 13.00
Fanzonen åbner kl. 11.30
Dommer: Mikkel Redder

9.500 billetter ude - køb både online og på Aalborg Portland Park

Flere end 9.500 AaB-fans har sikret sig billet til søndagens kamp mod SønderjyskE. Køb billetter til kampen på www.billet.aabsport.dk nu eller i billethusene på Aalborg Portland Park på søndag fra kl. 13.00. 

Har du på søndag spørgsmål i forhold til billetter, kan du besøge billetinformationen, som ligger på hjørnet af Complea Tribunen og Vesttribunen. 

3F tribunen er udsolgt - enkelte pladser tilbage på Complea Tribunen

Det er ikke længere muligt at få billet til 3F Tribunen, og på Complea Tribunen er der også næsten udsolgt. 

Til gengæld er der fortsat resterende billetter til Vesttribunen. Køb dem allerede nu på www.billet.aabsport.dk. 

Ingen Covid-19-restriktioner

Der er ikke længere Covid-19-restriktioner til kampe i 3F Superligaen.

Fysiske sæsonkort virker igen

Alle sæsonkort er igen gældende, da de tidligere Covid-19-retningslinjer er ophørt. Det betyder samtidig, at der igen kan være fuld kapacitet på Aalborg Portland Park. 

Partnerklubbernes Dag med prisuddeling

På søndag hyldes AaB's 118 partnerklubber, når AaB i samarbejde med Macron, Goal Station og Unisport har arrangeret Partnerklubbernes Dag og inviteret flere end 2.500 medlemmer af AaB's partnerklubber gratis til kampen. 

Her vil medlemmer af AaB's partnerklubber også være involveret i indløbet og pauseunderholdningen. Derudover vil der i pausen bliver overrakt to priser.

I samarbejde med Spar Nord vil AaB overrække prisen for Årets Frivillig, hvor hver partnerklub har haft mulighed for at indstille én kandidat. 

AaB og Designa Aalborg vil også overrække en pris til Årets Partnerklub. De tre nominerede klubber er Støvring I.F., Gug Boldklub og Dronninglund I.F. 

En jury bestående af blandt andre AaB's administrerende direktør Thomas Bælum og AaB's akademichef Anders Damgaard samt repræsentanter fra tre af AaB's partnerklubber udvælger vinderen af priserne. 

Udvidet fanzone åbner kl. 11.30

I forbindelse med Partnerklubbernes Dag vil fanzonen på søndag være i en udvidet udgave, når den åbner kl. 11.30.

I fanzonen er der hoppeborg, en Goal Station Focus 360 og to sparke-stationer til børn. Undervejs vil der også være optræden fra fodboldtricks.dk, der laver et show med lækre fodbold-skills. 

Som sædvanlig er der mulighed for at købe AaB-merchandise, lækker mad fra Bogø Sandwich, sodavand og specialøl fra Royal Unibrew, og fra scenen vil der være live-musik. 

Køb ATTENFEMOGFIRS-tøj i AaB Shoppen

I AaB Shoppen - både i fanzonen og i foyeren ved hovedindgangen - er det inden kampen muligt at købe AaB-merchandise.

Du kan både købe AaB's nye hjemmebanetrøje fra Macron og den nye streetwearkollektion, ATTENFEMOGFIRS. 

Rygning er ikke tilladt

Det er ikke tilladt at ryge på Aalborg Portland Park. Det er muligt for tilskuere på Vesttribunen og Complea Tribunen at ryge udenfor stadion i pausen.

Kontantløse boder åbner kl. 13.00

Boderne på Aalborg Portland Park åbner en time før kampstart. 

På hver tribune er der én bod, hvor der kan betales med kontanter. Ellers foregår betalingen kontantløst på Aalborg Portland Park. 

Køb pizza på Complea Tribunen

Som noget nyt kan der på søndag købes pizza i Bod 4 på Complea Tribunen. 

Twitter og Instagram

Det officielle hashtag for kampen er #AaBSJE– følg og benyt dette tag for at læse og deltage i nyhedsstrømmen på Twitter og Instagram før, under og efter kampen.

Transport

Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Hvis du kommer med bus, kan du tage rute 2  mod væddeløbsbanen – stoppestedet hedder Schleppegrellsgade. Herfra er der to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Du kan også tage rute 16 – stoppested på denne rute hedder Anneberghus. Herfra er der også to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park. Se køreplaner på denne side.

Parkering

Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold

Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Complea Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser.

Billetter til kørestolsbrugere kan købes i forsalg ved direkte henvendelse til AaB på tlf. 96 35 59 00.

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

AaB TV: Gug Boldklub nomineret til Årets Partnerklub

29. september 2021 kl. 15:16 af Rasmus Estrup

På søndag hylder AaB sine 118 partnerklubber, når der i samarbejde med Macron, Goal Station og Unisport afholdes Partnerklubbernes Dag til AaB-SønderjyskE. Du kan købe billetter til kampen her. 

Til kampen vil der blandt andet blive overrakt en pris for Årets Partnerklub. 

Prisen uddeles sammen med Designa Aalborg, og det er en jury bestående af blandt andre AaB's administrerende direktør Thomas Bælum, AaB's akademichef Anders Damgaard og tre repræsentanter fra AaB's partnerklubber, der udvælger vinderen af Årets Partnerklub.  

De tre nominerede til Årets Partnerklub er Støvring I.F., Gug Boldklub og Dronninglund I.F. 

I dette indslag fra AaB TV kan du få et indblik i hverdagen hos Gug Boldklub. Bestyrelsesmedlem Nikolas Nørby fortæller blandt andet, hvordan Gug Boldklub på halvandet år er lykkedes med at vækste 20 procent i antallet af medlemmer, og hvordan klubben samarbejder med de nærliggende foreninger, institutioner og klubber i Gug. 

Tags på denne nyhed