Søren Krogh stopper som fodboldchef

5. november 2021 kl. 14:45 af Brian Andersen

Søren Krogh tiltrådte i AaB 1. januar 2020 og var forinden assistenttræner for FC Nordsjællands Superligamandskab i fire et halvt år.

AaB’s sportschef Inge André Olsen udtaler:

- Vi har været glade for Søren Kroghs bidrag til AaB, hvor vi særligt i AaB Akademiet har draget nytte af hans faglige kompetencer og energi, og hvor Søren har været stærkt medvirkende til at skabe en rød tråd omkring vores spillestil.

- Samtidig har vi stor respekt for, at Søren har mærket efter og været ærlig over for både sig selv og os i forhold til, at det er en anden vej, han ønsker at gå inden for fodboldverdenen, og vi ønsker ham al mulig held og lykke fremover, siger Inge André Olsen.

Søren Krogh supplerer:

- Det har været og er stadig en kæmpe fornøjelse at være en del af AaB, som er en klub, jeg på forhånd havde et positivt indtryk af, og denne fornemmelse er kun blevet bestyrket efter næsten to år i Aalborg.

- I noget tid har jeg imidlertid tænkt over, hvad det er, jeg opgavemæssigt virkelig brænder for i en fantasisk fodboldverden, og der er jeg nået frem til, at jeg mere ser mig selv som træner end at have en overordnet, strategisk funktion, siger Søren Krogh.

- Jeg vil gerne takke alle, som jeg har haft berøringsflade med, for et godt samarbejde, og nu handler det om, at få gjort min sidste tid i klubben færdig på bedste vis, og hvem ved, om jeg en dag er tilbage i AaB i en trænerrolle, lyder det afslutningsvis fra Søren Krogh.

Få fingrene i årets julesweater

5. november 2021 kl. 12:00 af Rasmus Estrup

Julen sig nærmer, og du kan nu trække i dette års AaB Julesweater, så du er velklædt til de hyggelige stunder i den kolde tid, vi går i møde.  

Julesweateren sætter i år fokus på det mere stilrene look. I bunden står juletræet med sin pynt. Julemanden og hans rensdyr svæver over Aalborg Tårnet, alt i mens sneen daler på ny.

Øverst er de hvide snefnug kombineret med AaB's logo og røde juletræer.

Julesweateren koster 399 kr. i voksenstørrelser og 349 kr. i børnestørrelser. 

Køb trøjen på aabshoppen.dk eller i AaB Fanshop på Aalborg Portland Park på søndag. 

Tags på denne nyhed

Vidste du om AaB og Randers FC?

5. november 2021 kl. 10:41 af Rasmus Estrup

- AaB har mødt Randers FC 45 gange i 3F Superligaen, hvor statistikken hedder 18 sejre til AaB, 14 uafgjorte og 13 nederlag samt en målscore på 71-60 set med AaB’s øjne?

- flere end 8.000 tilskuere på nuværende tidspunkt har købt billet til søndagskampen? Du kan i forsalg købe billet til kampen her.

- AaB ikke har tabt de seneste fire møder med Randers FC i 3F Superligaen? Kampene fordeler sig på tre pointdelinger og en udesejr til AaB på 2-1 i november sidste år.

- AaB til gengæld ikke har besejret Randers FC i en 3F Superligakamp på Aalborg Portland Park siden marts 2018, hvor AaB vandt 4-0 på scoringer af Kasper Kusk, Kasper Pedersen, Yann Rolim og Jannik Pohl? Siden er det blevet til tre nederlag i træk, inden det senest endte uafgjort i februar 2021.

- foruden Kasper Kusk (7 mål) har også Frederik Børsting (3), Milan Makaric (1), Magnus Christensen (1), Lucas Andersen (1), Jakob Ahlmann (1) og Rasmus Thelander (1) tidligere været på tavlen mod søndagens modstander i 3F Superligaen?

- de to seneste 3F Superligakampe mellem AaB og Randers FC begge er endt uafgjort? Hvis kampen på søndag igen ender uden vinder, vil det være første gang, at AaB og Randers FC spiller uafgjort i tre 3F Superligakampe i træk.

- AaB ikke har spillet uafgjort i de seneste otte 3F Superligakampe, der er endt med fem sejre og tre nederlag? Seneste pointdeling i 3F Superligaen var i august 2021, hvor modstanderen var netop Randers FC.

- sæsonens tidligere møde mellem AaB og Randers FC endte 1-1 på Cepheus Park Randers? Milan Makaric scorede i kampen sit første mål for Hele Nordjyllands Hold.

- Kristoffer Pallesen (5 assists), Iver Fossum (4) og Frederik Børsting (4) alle er på top 10-listen over flest assists i 3F Superligaen i denne sæson?

- ud af de 45 tidligere Superligakampe mod Randers FC har AaB scoret først i 27 tilfælde, hvilket har resulteret i 17 sejre, syv uafgjorte og tre nederlag? Omvendt har Randers FC scoret kampens første mål i 14 tilfælde, hvilket har givet AaB én sejr, tre uafgjorte og 10 nederlag.

- Jacob Rinne har holdt buret rent seks gange i denne sæson, hvilket rækker til en delt førsteplads i 3F Superligaen? Randers FC’s Patrik Carlgren har til sammenligning haft tre clean sheets.

- AaB ikke har tabt en novemberkamp i 3F Superligaen siden 2019? Det er efterfølgende blevet til tre sejre og tre uafgjorte. Betragtes perioden siden 2015 og frem har AaB fået point i 18 af de 22 3F Superligakampe afviklet i november; 11 sejre, syv uafgjorte og fire nederlag.

- AaB har scoret mindst to mål i hver af de fem seneste 3F Superliga-hjemmekampe? Hvis det bliver til mindst to mål mod Randers FC, vil det være første gang i mere end 20 år, at AaB scorer mindst to mål i hver af seks 3F Superligahjemmekampe i træk.

- hvis AaB taber til Randers FC, vil det være første gang siden juni 2020, at AaB taber to 3F Superligahjemmekampe i træk?

- Magnus Christensen er i karantæne mod Randers FC, mens ingen AaB’ere er i karantænefare i tilfælde af en advarsel på søndag?

- dommer Jonas Hansen skal dømme sin 22. 3F Superligakamp? To gange tidligere har han dømt 3F Superligakampe med AaB som deltager, og AaB har fået point i begge kampe (en sejr og en uafgjort).

- at AaB og Spar Nord Fonden i fællesskab donerer 2 kr. pr. tilskuer til 3F Superligakampe på Aalborg Portland Park til AaB’s pris, Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i hele 2020 og hele 2021 går ubeskåret til FrivilligAalborg, som efter 30 hjemmekampe i perioden indtil videre er sikret en donation på 137.098 kr.?

(Kilde: danskfodbold.com, OPTA og aabsport.dk)

Tags på denne nyhed

AaB TV: Vinder af månedens mål i oktober

5. november 2021 kl. 08:45 af Rasmus Estrup

Af de ni kandidater til månedens mål i oktober var det Louka Prips langskudsmål i tillægstiden af Sydbank Pokalkampen mod FC Midtjylland, der fik flest stemmer. 

45 procent af de AaB-fans, der deltog i afstemningen, pegede således på udligningen i Herning som månedens mål. Andenpladsen satte Louka Prip sig også på med sin 3-0-scoring mod SønderjyskE, mens Milan Makaric' hovedstød mod Viborg F.F. kom på tredjepladsen. 

AaB takker alle, der deltog i afstemningen, der var sat op i samarbejde med Complea. Alle deltagere var også automatisk med i lodtrækningen om Jacob Rinnes kampbrugte og signerede målmandstrøje fra forrige sæson, samt FIFA 22 til PlayStation 4. Vinderen af præmien blev Alfred, som kontaktes direkte på mail af AaB. 

Tags på denne nyhed

Kom i fanzonen inden topkampen på søndag

4. november 2021 kl. 15:29 af Rasmus Estrup

Kampinfo

Spillerunde: 15
Spilledato: Søndag 7. november 2021
Kick-off: Kl. 14.00
Dørene åbner: Kl. 13.00
Fanzonen åbner kl. 11.30
Dommer: Jonas Hansen

8.000 billetter ude - køb både online og på Aalborg Portland Park

Flere end 8.000 AaB-fans har sikret sig billet til kampen mod Randers FC på søndag. Køb billetter til kampen på www.billet.aabsport.dk nu eller i billethusene på Aalborg Portland Park på søndag fra kl. 13.00. 

Har du på kampdagen spørgsmål i forhold til billetter, kan du besøge billetinformationen, som ligger på hjørnet af Complea Tribunen og Vesttribunen. 

Ingen Covid-19-restriktioner - sæsonkort er gældende

Der er ikke længere Covid-19-restriktioner til kampe i 3F Superligaen. Det betyder samtidig, at alle sæsonkort er gældende, og at der igen kan være fuld kapacitet på Aalborg Portland Park. 

Børnefest i fanzonen fra kl. 11.30

AaB’s fanzone uden for Complea Tribunen åbner kl. 11.30, og der vil være masser af børnevenlige aktiviteter på søndag: 

  • Prøv fodboldbowling eller Animal Fun Race-aktiviteterne fra Funcenter
  • Goalstation 360 – prøv dine færdigheder med en fodbold og se, om du får den bedste score
  • AaB-hoppeborg – giv den gas i en ægte fodbold-hoppeborg
  • Sparkestationer – mål hvor hurtigt eller hårdt du kan sparke
  • Gratis ansigtsmaling – bliv klar til kampen
  • Live musik på scenen
  • Lækker mad fra Bogø Sandwich
  • Nyeste merchandise i AaB Shoppens bod
  • Drikkevarer i AaB-baren

Samtidig er der naturligvis besøg af AaB’s maskot Theodor, der også vil være til stede i fanzonen og hilse på alle AaB-fans.

For de voksne er der også lækkerier inden kampen. I AaB-baren i fanzonen kan man således fra søndag købe X-Mas fadøl og den særlige Nohrlund Christmas Edition Gløgg Cocktail.

Ung AaB-fan styrer navneopråbet

En ung AaB-fan er skal på søndag assistere stadionspeaker Lars Bech og stå for navneopråbet af AaB's startopstilling kort inden kampstart. 

Altså siger den 10-årige fan fornavnet, mens resten af tilskuerne på Aalborg Portland Park råber efternavnet. 

Køb pizza på Complea Tribunen

På søndag er det igen muligt at købe pizza til kampen. Det kan ske i Bod 4 på Complea Tribunen.

Indløbsbørn fra Nøvling I.F. og Dronninglund I.F.

AaB-spillerne går på søndag på banen sammen med spillere fra AaB's partnerklubber Nøvling I.F. og Dronninglund I.F. 

De to klubber er også deltagere i søndagens pausekonkurrence. 

Rygning er ikke tilladt

Det er ikke tilladt at ryge på Aalborg Portland Park. Det er muligt for tilskuere på Vesttribunen og Complea Tribunen at ryge udenfor stadion i pausen.

Kontantløse boder åbner kl. 13.00

Boderne på Aalborg Portland Park åbner en time før kampstart. 

På hver tribune er der én bod, hvor der kan betales med kontanter. Ellers foregår betalingen kontantløst på Aalborg Portland Park. 

Twitter og Instagram

Det officielle hashtag for kampen er #AaBRFC – følg og benyt dette tag for at læse og deltage i nyhedsstrømmen på Twitter og Instagram før, under og efter kampen.

Transport

Ankommer du i bil, er GPS-adressen Harald Jensens Vej 7-9, 9000 Aalborg. Du kan lave en rejseplan fra alle destinationer i Danmark ved at klikke her.

Hvis du kommer med bus, kan du tage rute 2  mod væddeløbsbanen – stoppestedet hedder Schleppegrellsgade. Herfra er der to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Du kan også tage rute 16 – stoppested på denne rute hedder Anneberghus. Herfra er der også to minutters gang til Aalborg Portland Park.

Ankommer du med tog, så stå af ved stationen Aalborg Vestby. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park. Se køreplaner på denne side.

Parkering

Klik her og se et kort over de offentligt tilgængelige parkeringspladser i området omkring Aalborg Portland Park.

I øvrigt henviser vi til C.W. Obel P-hus, som du finder på adressen Badehusvej 5, 9000 Aalborg. Herfra er der fem minutters gang til Aalborg Portland Park.

Handicapforhold

Kørestolsbrugere har som udgangspunkt plads på Complea Tribunen, hvor der forefindes elevatorer op til de særlige kørestolspladser.

Billetter til kørestolsbrugere kan købes i forsalg ved direkte henvendelse til AaB på tlf. 96 35 59 00.

Alle kørestolsbrugere kan gratis medbringe én medhjælper. Medhjælperbilletten udleveres i forbindelse med billetkøbet.

Tags på denne nyhed
'