Ross: Nøglekampe foran os

18. november 2021 kl. 13:43 af Rasmus Estrup

Humøret og intensiteten på træningsbanen har været højt i de første træningspas i denne uge, hvor AaB arbejder frem mod næste kamp.

- Vi skal slutte godt af og lægge yderligere lag ovenpå det spil, vi har leveret hidtil. Gør vi det, så er jeg ikke i tvivl om, at vi slutter året godt af. Men det er to nøglekampe, vi har foran os, siger Mathias Ross om årets to sidste kampe mod henholdsvis SønderjyskE og FC København.

Første udfordring venter på udebane i Haderslev på mandag, hvor AaB skal forsøge at bevare en plads i top-3, mens SønderjyskE i modsatte ende af tabellen skal kæmpe for at holde snor i holdene over nedrykningsstregen.

- Jeg ser det som en nøglekamp og en ekstremt svær kamp, for de kommer til at kæmpe med alt, hvad de har, for at få point i kampen. De vil forsøge at gøre det svært for os og gøre det til en fysisk kamp, så for os gælder det om at få spillet over på vores præmisser, siger den 20-årige forsvarsspiller, der håber, AaB-mandskabet kan udvikle sig inden vinterpausen.

- Vi skal gerne blive bedre til at skabe chancer. Især i det åbne spil. Og så skal vi fastholde vores høje bundniveau og ikke levere udfald. Gør vi det, så vinder vi også årets to sidste kampe, og så giver vi os selv et godt udgangspunkt til at begynde 2022 med, siger Mathias Ross.

Udekampen mod SønderjyskE på mandag kl. 19.00 kan ses på TV3 Sport. Til hjemmekampen mod FC København søndag 28. november kl. 18.00 har flere end 10.000 AaB-fans allerede købt billetter til. Du kan gøre det samme her.

Pointfattig uge i eSuperligaen

18. november 2021 kl. 08:21 af Rasmus Estrup

Runde 7: OB-AaB 3-2

Tirsdag lagde Janus “Minivildand” Villadsen ud med en udekamp mod OB’s Freddy, og her fik AaB en mareridtsstart. Efter blot et minut stod der 1-0 til OB. Den føring blev fordoblet i det syvende minut, og efter en halv time blev det også 3-0 til hjemmeholdet.

Midt i anden halvleg fik Minivildand dog reduceret til slutresultatet 3-1.

Dermed var det en stor opgave, der lå foran Oliver Høegh, som skulle spille på hjemmebane mod Bang.

Høegh kom dog fint fra land og scorede til 1-0 i det 25. minut. Desværre blev det ikke til flere scoringer, og derfor endte det med et samlet nederlag på 3-2. Se hele kampen her.

Runde 8: AaB-FC Nordsjælland 2-2

Onsdag skulle nederlaget forsøges revancheret mod FC Nordsjælland, og Daniel “Shoppen” Mogensen startede på hjemmebane mod Meinike.

Her fik AaB-mandskabet endnu en dårlig start, da FC Nordsjælland kunne bringe sig foran med 1-0 på et langskud efter ti minutter. Langskudsmålet blev kampens eneste, og derfor krævede det en udesejr af Høegh over Kaz, hvis der skulle point på tavlen.

12 minutter inde i kampen kombinerede Høegh sig også flot frem til 1-0-scoringen, og der var således bragt balance i den samlede stilling.

FC Nordsjælland kunne dog i det 27. minut udligne og bringe sig i spidsen samlet, men små ti minutter før pausen scorede Høegh til 2-1.

Det blev opgørets sidste mål. Dermed sluttede det samlet set med 2-2 og altså en pointdeling. Se hele kampen her.

AaB står nu med 12 point efter otte runder, hvilket rækker til en foreløbig ottendeplads. Der er dog kun to point op til en tredjeplads i den tætte eSuperliga.

På tirsdag skal AaB igen i aktion, når AC Horsens er modstander kl. 18.00. Husk at du kan følge med på Twitch og YouTube.

Færre end 350 siddepladser tilbage til AaB-FCK

17. november 2021 kl. 13:22 af Rasmus Estrup

Flere end 10.000 AaB-fans har sikret sig billet til årets sidste kamp på Aalborg Portland Park mod FC København. Samtidig er 3F Tribunens afsnit for AaB-fans udsolgt, og der er kun færre end 350 ledige siddepladser tilbage på Complea Tribunen.

Ca. 230 af disse er de pladser med begrænset udsyn, der blev frigivet til salg i forrige uge.

Udover siddepladserne på Complea Tribunen er det også stadig muligt at købe ståpladser på Vesttribunen. Køb din billet til kampen med det samme på www.billet.aabsport.dk.

Bemærk, at der vil være karv om coronapas til kampen.

Prica indskiftet for Sveriges U/21-landshold

17. november 2021 kl. 08:22 af Rasmus Estrup

Tim Prica optrådte i går for 37. gang på et svensk ungdomslandshold, da han sammen med U/21-landsholdet tabte 1-0 på udebane til Irland.

AaB-angriberen indledte opgøret på bænken, men han blev skiftet ind med 11 minutter tilbage ved stillingen 0-0.

I kampens sidste sekund scorede Irland sejrsmålet, og dermed led svenskerne deres første nederlag i U/21 EM-kvalifikationen, hvor Sverige fortsat topper sin pulje med Italien på andenpladsen og Irland på tredjepladsen.

Tim Prica er igennem sine 37 foreløbige ungdomslandskampe noteret for 17 mål.

10.000 har billet til AaB-FCK

16. november 2021 kl. 20:42 af Rasmus Estrup

Tidligere i dag blev 3F Tribunen udsolgt, og her 12 dage før kickoff har flere end 10.000 AaB-fans købt billet til årets sidste kamp på Aalborg Portland Park.

28. november kl. 18.00 får AaB besøg af FC København, og ønsker du billet til kampen, er det stadigt muligt at købe til både Complea Tribunen og Vesttribunen, men skynd dig, for der er stor interesse for kampen. Køb billetter her.

Bemærk, at der skal medbringes et gyldigt coronapas til kampen.