Se AaB-SønderjyskE på Eurosport 2

2. april 2021 kl. 10:42 af Rasmus Estrup

Kampinfo

Spillerunde: 23
Spilledato: Mandag 5. april 2021
Kick-off: Kl. 14.00
TV-kanal: Eurosport 2
Dommer: Jonas Hansen

Ingen adgang for tilskuere

Heller ikke når 3F Superligaens Kvalifikationsspil startes på mandag må der komme tilskuere på Aalborg Portland Park. Det skyldes fortsat restriktioner for at mindske smitte af Covid-19. 

Ligeledes gælder forsamlingsforbuddet også stadig, hvorfor det heller ikke er muligt at forsamle sig uden for Aalborg Portland Park. For at undgå dette vil alle indgange til Aalborg Portland Park igen være dækket til.

Kompensation for sæsonkortholdere

AaB har besluttet, at alle nuværende sæsonkortabonnenter kompenseres for den manglende mulighed for at overvære hjemmekampe i 3F Superligaen i april 2021.

Konkret vil AaB derfor sikre, at man som abonnent ikke vil blive trukket for betaling af rater på sit sæsonkortabonnement i marts - ligesom sæsonkortholdere heller ikke fik trukket betaling i årets tre første måneder. 

AaB takker alle sæsonkortholdere mange gange for den fortsatte opbakning og håber snart igen at kunne byde alle velkommen på Aalborg Portland Park. 

Optakt på Eurosport 2 fra kl. 13.00

AaB's første kamp i Kvalifikationsspillet kan følges på Eurosport 2 og discovery+. Optakten til kampen begynder kl. 13.00, og en time senere fløjtes opgøret i gang.

Tags på denne nyhed

Samuelsen: Nu går vi efter Europa Playoff

1. april 2021 kl. 16:31 af Rasmus Estrup

I dag er det præcis to måneder siden, at Martin Samuelsen kom til AaB på en lejeaftale fra Hull City, og nordmanden har siden spillet syv 3F Superligakampe for Hele Nordjyllands Hold.

- Jeg trives meget godt i AaB blandt nogle gode holdkammerater. Jeg føler også, at jeg har fundet mig til rette i vores system og vores måde at spille på, så selvom vi fik en frustrerende afslutning på grundspillet, så har jeg det godt her i klubben, siger Martin Samuelsen.

Med et nederlag i seneste runde af 3F Superliga endte AaB på niendepladsen i grundspillet med et point op til sjettepladsen. Dermed står AaB foran et kvalifikationsspil med SønderjyskE, OB, Vejle Boldklub, Lyngby Boldklub og AC Horsens.

Inden kvalifikationsspillet har AaB ligesom SønderjyskE og OB 28 point. Vejle Boldklub har fire point færre, Lyngby Boldklub er på 20 point og AC Horsens har 12 point.

- Vores opgave er helt klar. Vi skal snuppe syvendepladsen, så vi kan komme i Europa Playoff. Det er målet, siger den 23-årige offensivspiller, der endnu har en scoring til gode i 3F Superligaen, men kom på måltavlen i testkampen mod Silkeborg I.F. i fredags, da han sendte læderet op i fjerneste målhjørne.

- Det, jeg helst vil, er at vinde kampe og score mål, så forhåbentlig kommer der også nogle mål i de kommende kampe, siger Martin Samuelsen.

AaB indleder 3F Superligas kvalifikationsspil på mandag kl. 14.00 på hjemmebane mod SønderjyskE.

Tags på denne nyhed

Perfekt start på eSuperligaen

1. april 2021 kl. 08:52 af Rasmus Estrup

AaB-FC Nordsjælland 5-0

AaB fik den bedst tænkelige start på sjette sæson af eSuperligaen med en 5-0-sejr i sæsonpremieren mod FC Nordsjælland.

I første opgør spillede Mads Skibsted på hjemmebane mod eSuperligadebutant Cruise, og AaB-spilleren kom hurtigt foran med 1-0 efter et par geniale driblinger, og kort inden pausen udbyggede han føringen til 2-0. I opgørets tillægstid gjorde han det endda også til 3-0 efter et godt opspil.

3-0-føringen havde Daniel ‘Shoppen’ Mogensen til opgave at følge til dørs mod Niller, og efter 15 minutter tog ‘Shoppen’ al spænding ud af opgøret med målet til 1-0.

Et kvarter før tid satte ‘Shoppen’ det sidste søm i kisten med målet til 2-0, der sikrede en samlet AaB-sejr på 5-0.

Se målene her. 

OB-AaB 0-3

Onsdag aften fulgte AaB op på den gode sæsonpremiere, og det var med de to andre AaB-spillere på holdkortet. 

I første kamp spillede Oliver Ledet 0-0 med OB's Kallestrup, og i returopgøret vandt Oliver Roberts sikkert 3-0 over Don Oli. 

Sejren til Roberts blev grundlagt af et velspillet angreb til 1-0-scoringen i sjette minut. Føringen blev fordoblet efter nye, gode kombinationer efter 20 minutter, og lige inden pausefløjtet kom den sidste scoring til 3-0. 

Se målene her. 

AaB ligger efter de to sejre på førstepladsen i eSuperligaen med seks point og en målscorer på +8. 

På tirsdag spiller AaB mod Lyngby Boldklub kl. 18.15, og onsdag kl. 19.30 møder AaB så FC Midtjylland, der også har seks point efter de første to runder. Kampen mod FC Midtjylland kan ses på TV3 Max og Viaplay. 

 

Tags på denne nyhed

Påsketilbud: Spar op til 50% i AaB Shoppen

31. marts 2021 kl. 08:13 af Rasmus Estrup

Påsken står for døren, og du kan med fordel kigge forbi AaB Shoppen i disse dage. Frem til 2. påskedag er der nemlig gode rabatter at hente i AaB Shoppens påsketilbud. 

Tilbuddene gælder blandt andet følgende: 

25% på alt spillertøj
25% på alt træningstøj
30% på AaB's stadionjakke
50% på halstørklæder fra hummel
50% på AaB's fansko fra hummel

Se alle de gode tilbud på AaB Shoppen her. 

Tags på denne nyhed

Kom på AaB Fodboldskole til sommer

30. marts 2021 kl. 13:37 af Rasmus Estrup

Når årets sommerferie rammer landet, er det igen tid til at snøre fodboldstøvlerne, for i år er det atter muligt at komme på AaB Fodboldskole.

Drenge og piger fra U/7 til U/15 kan uanset niveau, klub og erfaring deltage i AaB Fodboldskole.

I uge 26 er der AaB Fodboldskole i partnerklubben Bangsbo Freja, og i uge 31 kommer AaB Fodboldskole til at foregå på AaB’s træningsanlæg på Hornevej.

Når man deltager i AaB Fodboldskole, får man en uge i fodboldens tegn. Og uanset om man er nybegynder, blandt de bedste eller et sted derimellem, så vil man blive mødt med udfordrende og sjove øvelser, der passer til ens individuelle niveau.

På AaB Fodboldskole får du:

  • 30 timers sjov og lærerig træning
  • Tøjpakke
  • Fodbold
  • Sportstaske
  • Drikkedunk
  • Billetter til en 3F Superligakamp
  • Digitalt holdbillede
  • Diplom
  • Evaluering fra træneren

Prisen for at deltage er 1.195 kr. Derudover er der mulighed for at tilkøbe frokost hver dag for kun 150 kr.

Læs mere og tilmeld dig AaB Fodboldskole her.

Spørgsmål og henvendelser bedes rettes på mail til kontor@aabaf1885.dk.

Tags på denne nyhed