eSuperligaens sjette sæson starter 30. marts

18. marts 2021 kl. 08:08 af Rasmus Estrup

Tirsdag 30. marts kl. 17.00 skydes sjette sæson af eSuperligaen i gang. 

AaB, der sidste sæson snuppede førstepladsen i eSuperligaens grundspil, men røg ud i semifinalen ved eSuperliga Finals, møder i første runde FC Nordsjælland kl. 18.15. Den kamp kan ses på TV3 Max og Viaplay. 

AaB's kampprogram for de første fire runder i eSuperligaen ser således ud: 

Runde 1 - Tirsdag 30. marts kl. 18.15 - AaB-FC Nordsjælland (TV3 Max og Viaplay)

Runde 2 - Onsdag 31. marts kl. 18.15 - OB-AaB (TV3 Max og Viaplay)

Runde 3 - Tirsdag 6. april kl. 18.15 - Lyngby Boldklub-AaB (Highlights)

Runde 4 - Onsdag 7. april kl. 19.30 - FC Midtjylland-AaB (TV3 Max og Viaplay)

Kampprogrammet for de følgende runder fastsættes senere. 

Tags på denne nyhed

AaB henter Hagelskjær

17. marts 2021 kl. 12:00 af Brian Andersen

Anders Hagelskjær var i sin ungdomstid en del af FC Midtjylland, men gennembruddet som seniorspiller kom hos Skive I.K., hvor han nåede 42 officielle kampe, før han i sommeren 2018 blev købt af Silkeborg I.F.

I Silkeborg er det foreløbig blevet til 82 officielle kampe og tre scoringer for 24-årige Hagelskjær, der er duelstærk, hovedspilsstærk og besidder en god venstrefod.

AaB’s sportschef Inge André Olsen udtaler:

- Vi har fulgt Anders Hagelskjær længe, og han er en dygtig spiller med et fortsat udviklingspotentiale, og derfor ser vi frem til, at han bliver en del af AaB.

- Så sent som i lørdags spillede Anders alle 90 minutter, da Silkeborg besejrede Hobro med 3-0, og det er selvfølgelig vigtigt for Anders at være professionel og levere optimalt i sine sidste måneder i Silkeborg I.F., hvor han har været glad for at være, siger Inge André Olsen.

Anders Hagelskjær, der kan spille både i midterforsvaret og i venstre forsvarsside, står noteret for en enkelt U/18-landskamp for Danmark.

Tags på denne nyhed

AaB-OB vises på TV3 Sport

17. marts 2021 kl. 10:30 af Rasmus Estrup

Kampinfo

Spillerunde: 22
Spilledato: Søndag 21. marts 2021
Kick-off: Kl. 17.00
TV-kanal: TV3 Sport
Dommer: Peter Kjærsgaard

Ingen adgang for tilskuere

Når 3F Superligaens grundpsil afgøres på søndag er der på grund af restriktioner for at mindske smitte af Covid-19 ingen adgang for tilskuere til kampen mod OB. 

Ligeledes gælder forsamlingsforbuddet på fem personer også, hvorfor det heller ikke er muligt at forsamle sig uden for Aalborg Portland Park. For at undgå dette vil alle indgange til Aalborg Portland Park igen være dækket til.

Kompensation for sæsonkortholdere

AaB har besluttet, at alle nuværende sæsonkortabonnenter kompenseres for den manglende mulighed for at overvære hjemmekampe i 3F Superligaen i marts 2021.

Konkret vil AaB derfor sikre, at man som abonnent ikke vil blive trukket for betaling af rater på sit sæsonkortabonnement i marts - ligesom sæsonkortholdere heller ikke fik trukket betaling i januar og februar. 

AaB takker alle sæsonkortholdere mange gange for den fortsatte opbakning og håber snart igen at kunne byde alle velkommen på Aalborg Portland Park. 

Optakt på TV3 Sport fra kl. 16.30

Mens den afgørende sidste runde i 3F Superligaen altså ikke kan følges på Aalborg Portland Park, bliver kampen mod OB i stedet vist på TV3 Sport og Viaplay. Optakten til kampen begynder kl. 16.30. 

Tags på denne nyhed

Ross: Tager mere ansvar

16. marts 2021 kl. 11:55 af Rasmus Estrup

I de to seneste kampe, hvor AaB har snuppet to sejre uden at lukke mål ind, har AaB’s unge forsvarsspiller, Mathias Ross, fået fuld spilletid.

- Vi leverede en helstøbt holdindsats i Vejle. Alle kæmpede og arbejde for hinanden. Defensivt stod vi godt og gav ikke mange chancer væk. Samtidig var det rart at komme foran, score to mål og selvfølgelig holde nullet, siger Mathias Ross.

Den 20-årige forsvarsspiller har efter en periode uden mange Superligaminutter fået fuld spilletid i fire af de seneste fem kampe. Med to clean sheets, to sejre og en scoring til følge.

- Det er ikke nemt at være ude af holdet. Både mentalt, og fordi man mister kamprytmen. Men jeg har fået god opbakning fra holdkammeraterne, og jeg føler også, at jeg har formået at finde det rette spændingsniveau og lægge på fra kamp til kamp.

- Jeg tager mere ansvar kommunikativt. Også i forhold til, hvordan vi står på banen. Jeg føler mig stærk i duellerne, og jeg er ved at ramme det niveau, jeg gerne vil, og som jeg ved, jeg har, siger Mathias Ross, der ser frem til en spændende og afgørende kamp på søndag mod OB.

- Rigtig vigtig kamp i vente

Inden opgøret, der er sidste runde af 3F Superligaens grundspil, ligger AaB på syvendepladsen med 28 point. Og der er tæt kamp om pladserne i top-6, der giver adgang til Mesterskabsslutspillet.

Randers FC indtager femtepladsen med 29 point, mens SønderjyskE er sekser med samme pointantal som AaB, men en bedre målscore. På ottendepladsen sidder FC Nordsjælland med to point færre end AaB.

- Det er en rigtig vigtig kamp, der venter. Men vores to seneste kampe har også været utroligt vigtige, så jeg tror og håber, at vi på søndag kan finde de rette ting frem fra de seneste to kampe, så vi også kan slå OB, siger Mathias Ross, der vurderer, at de to seneste sejre over SønderjyskE og især Vejle Boldklub er kommet efter en stor afklarethed i spillertruppen.

- Vi er alle 100 procent afklaret med, hvad vi skal gøre. Ingen er i tvivl om, hvad vi vil, og hvad vi skal. Så vi er meget afklaret og afstemt, og det skal vi også være på søndag, for det er nu, det gælder.

Kampen på søndag spilles kl. 17.00 på Aalborg Portland Park.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Vejle Boldklub-AaB 0-2

15. marts 2021 kl. 07:07 af Rasmus Estrup

AaB vandt i går 2-0 på udebane over Vejle Boldklub i næstsidste runde af 3F Superligaens grundspil. 

Hele Nordjyllands Hold kom foran i opgørets 12. minut, da Tom van Weert kom flot frem til et indlæg fra Kristoffer Pallesen. 

Senere i første halvleg leverede Jacob Rinne en pragtredning, da han med fingerspidserne viftede en giftig afslutning op på overliggeren. 

Otte minutter inde i anden halvleg scorede Jakob Ahlmann et drømmemål, da han først afdriblede en modstander, for dernæst at kanonere et langskud i Vejle-målet via undersiden af overliggeren. 

AaB fastholdt 2-0-føringen kampen ud, selvom Vejle Boldklub mod slutningen både ramte træværket og tvang Jacob Rinne til endnu en stor redning. 

I videoen øverst kan du se et sammendrag af kampen. 

Tags på denne nyhed
'