AaB TV: Seneste sejr over SønderjyskE

24. maj 2021 kl. 09:58 af Rasmus Estrup

AaB's seneste møde i Kvalifikationsspillet med dagens modstander, SønderjyskE, gav en AaB-sejr på 3-2.

Udover et sønderjysk selvmål stod Kasper Kusk og Rufo for målene efter oplæg for Jakob Ahlmann og Marcus Hannesbo. De tre AaB-mål kan genses i tilbageblikket øverst.

AaB kan med en sejr i dag sikre sig en plads i fredagens Europa Playoff-kamp mod AGF, mens et nederlag sender SønderjyskE videre til fredagskampen.

Dagens duel i Haderslev fløjtes op kl. 14.00. Der er optakt fra kl. 13.00.

Tags på denne nyhed

Tre AaB-talenter på U/16-landshold

24. maj 2021 kl. 09:06 af Rasmus Estrup

Et AaB-trekløver bestående af målmand Theo Sander, venstreback Benjamin Damsgaard og offensivspiller Oscar Meedom er udtaget til U/16-landsholdet, der i juni spiller to venskabskampe på udebane mod Portugal. 

De to kampe spilles 3. juni og 5. juni i Lissabon. 

Benjamin Damsgaard har hidtil spillet to U/16-landskampe, Theo Sander har stået i nationaldragten i en enkelt kamp og Oscar Meedom har sin U/16-landsholdsdebut til gode. 

AaB klar til afgørelse i Haderslev

23. maj 2021 kl. 17:03 af Brian Andersen

Ved uafgjort eller nederlag til AaB vil det være sønderjyderne, som sikrer sig placeringen som det bedste hold i Kvalifikationsspillet.

Tim Prica vender tilbage efter sygdom, hvorfor cheftræner Martí Cifuentes efter søndagens træningspas har udtaget følgende 19 spillere:

1 Jacob Rinne, 2 Kristoffer Pallesen, 3 Jakob Ahlmann, 4 Mathias Ross, 6 Pedro Ferreira, 7 Oscar Hiljemark, 8 Iver Fossum, 9 Tom van Weert, 10 Lucas Andersen, 11 Tim Prica, 16 Magnus Christensen, 17 Kasper Kusk, 18 Martin Samuelsen, 22 Andreas Hansen, 25 Frederik Børsting, 26 Rasmus Thelander, 30 Rufo, 31 Daniel Granli og 35 Marcus Hannesbo.

Jacob Rinne kan med spilletid i morgen eftermiddag og dermed i givet fald i sin officielle kamp nummer 134 for AaB sætte klubrekord for flest spillede kampe af en udlænding i klubben.

Bemærk at kun hjemmeholdets fans har adgang til kampen, der i morgen kan følges i Liga på P3 og på TV3 Sport fra kl. 13.30 med kickoff en halv time senere.

Tags på denne nyhed

AaB TV: Ross og AaB forlænger til 2025

23. maj 2021 kl. 13:44 af Rasmus Estrup

Forsvarsspilleren, der kom til AaB fra partnerklubben Aalborg KFUM som U/13-spiller, har siden sin debut som 17-årig spillet 65 kampe og scoret tre mål for Hele Nordjyllands Hold. 

Nu har den 20-årige forsvarsspiller forlænget sin aftale med AaB frem til sommeren 2025. 

I dette indslag kan du blandt andet høre Mathias Ross fortælle om kærligheden til AaB, tiltroen fra den sportslige ledelse og forholdet til AaB's fans. 

Tags på denne nyhed

Ross signerer til 2025

23. maj 2021 kl. 11:32 af Brian Andersen

Mathias Ross kom som U/13-spiller til AaB fra partnerklubben Aalborg KFUM.

AaB’s sportschef Inge André Olsen udtaler:

- Som et udkomme af et godt og målrettet arbejde i AaB Akademiet og et lige så fint samarbejde med vores partnerklub Aalborg KFUM er Mathias Ross et perfekt eksempel.

- Mathias er dedikeret person, der sætter en ære i at forsvare eget mål, og hans seriøse og ydmyge indstilling til tingene er et forbillede til efterfølgelse, siger Inge André Olsen.

- Nu handler det om for Mathias at tage næste skridt og bidrage endnu mere til vores hold, og som den naturlige ledertype han er, så er vi sikre på, at han i de kommende år vil blive blive en endnu tydeligere profil, lyder det fra Inge André Olsen.

20-årige Mathias Ross, der indtil videre har spillet 28 ungdomslandskampe for Danmark, heraf flere som anfører, glæder sig over aftalen:

- Jeg har stor kærlighed til AaB, og det giver mening for mig at forlænge kontrakten, så jeg kan fortsætte min udvikling, og som jeg også sagde, da jeg senest forlængede med klubben, så har jeg intet problem med at lave en lang aftale, så jeg på den måde kan holde fokus og betale tilbage til klubben.

- Mit næste skridt skal være at gå fra at være et talent til at blive en etableret stamspiller, og jeg synes, AaB har lagt en god plan for mig, konstaterer Mathias Ross.

- På kort sigt handler det for både holdet og jeg selv om at få afsluttet denne sæson så optimalt som muligt, og så har jeg en stor tro på, at vi i næste sæson kan flytte os opad i tabellen, det skal vi, fastslår Mathias Ross.

Mathias Ross er foreløbig noteret for 65 officielle kampe og tre scoringer for Hele Nordjyllands Hold.

Tags på denne nyhed
'